♥ Onsdagskväll;



God kväll alla! :)

Dagen har varit sjuk rolig!! Med en massa shopping, resturangbesök och så vidare. Roligast var ju nästan när vi var påväg hem, när vi satt i bilen. Jag drog på volymen i stereon och världens bas bröt ut och jag sjöng på som jag vet inte vad. :) Btw så fick jag inte visa mitt leg tyvärr. Han frågade om jag var 18 och jag sa "aa" så gav han mig ölen utan att fråga om leg hehe... Ser jag verkligen så gammal ut så att jag inte behöver visa leg nånstans? Egentligen så borde man gå ut oftare och råka "glömma" leget och se om de frågar just då när man inte har det med sig... :P

Sen nu så har vi kikat på andra avenyn och skrattat och skojat en massa och kvällen fortsätter...UTAN ER hahahaah!!! :D:D
Här är bilder!




(Vi är ju lite crazy men det går ju i släkten, haha)

Hörs mer imorgon, goooood naaaatttt!!!  ♥♥♥♥



♥ Utgång ikväll;



♥ Shopping & resturangbesök;



Tja tja!
Vaknade vid 9 imorse och tydligen så hade min moster vaknat tidigare än mig och sedan stått och stirrat på mig haha men jag vaknade i alla fall inte. Måste ha sovit som en stock! Haha ^^

Vi har varit in i stan och shoppat! Jag har shoppat mycket för billiga priser som t.ex ett par jeans som endast kostade 160 kr, jag menar det är inte ofta man får jeans för ett sånt billigt pris. Snacka om att jag är ekonomisk! (a) :)
Köpte sedan en randig tröja på lindex, vilket är mode just nu haha.. Sen en väska som jag har kikat på sedan 2 månader tillbaka men köpte den äntligen nu. En ny plånbok för 90 kr med mera fack för kort vilket jag behövde eftersom att plånboken jag har nu inte har tillräckligt med plats för kort. Ett par svarta leggings blev det såklart också.

Snacka om att jag köpt mycket denna månad för ett så billigt pris och ändå så har jag pengar kvar! Det brukar ju vara väldigt sällan jag har pengar kvar haha.. (a)
Har även köpt denna månad en jacka och ett par skor. Heeeelt sjuuukt men nu får jag ha det jag har eftersom att alla pengar som kommer in ska gå till Paris-resan i höst. Idag är jag glaad!! :D:D


Ikväll så ska jag och min moster ut på en resturang och käka middag och jag ska dricka ett glas vin för första gången på en resturang haha (bara för att jag vill visa mitt leg) (a)


Aja, men det kommer nog komma upp några bilder eller så innan kvällen är slut.
Hörs senare, pusshej  ♥♥


♥ Kväll;

Tja tja! :)

Har haft en chill och trevlig kväll och den kommer att fortsätta nu innan jag går och lägger mig.
Imorgon är det shopping som gäller för min del, kommer "snålshoppa" imorgon. Alltså handla för så lite som möjligt eller för så billigt som möjligt. Det kommer ju inte fungera eftersom att jag är ju som jag är haha, tolka det som du vill xD

Btw så såg jag en älg, det var cooolt! men det var inte första gången precis. (a) haha

Aja, nu så ska jag gå och vara social! :)

Hörs imorgon, god natt! Puss  ♥♥


♥ Puss;





♥ Soligt väder och påskpyssel;

Tja!

Vi har precis ätit tacopizza som liknade lasagne men det var gott ändå :)

Har hjälpt min moster att plocka fram lite påsk grejer och så samt tagit lite kort här.
Nu så ska vi kolla runt på internet och se om jag kan hjälpa henne att skaffa spotify, se hur det går med det då. Sen så ska hon hjälpa mig med matten och så ska hon se hur min APU-rapport ser ut hittils..

Aja, det kommer säkerligen en massa saker däremellan i alla fall. Men kul ska vi ha det! :)

Hörs mer senare, pusshej  ♥♥

♥ Framme;

Shue bre! Haha

Kom fram vid 12 och mestadels av tiden jag satt på bussen försökte jag läsa lite i min engelska bok och jag sms:ade väldigt mycket haha så jag läste inte mer än 12 sidor (a) kanske borde läst mer men det gör jag ikväll efter att jag pluggat lite matte som de ska få hjälpa mig med. :)

Nu ska jag ta det chill, hörs mera sen pusssssss  ♥♥


♥ Bussresa;

God morgon god morgon. :) Åh , solen har börjat tittat fram bakom molnen! Det gillar vi!

Sitter just nu och äter frukost tillsammans med morgonkaffet. Ska åka om 1 timme och jag är framme vid 12.00. Skönt att det inte är några bussbyten. Jag ska sitta där med min engelska bok "The boy called it" i min hand och musik i öronen. Kommer nog sitta och smsa lite då och då bara för att jag kan bli uttråkad haha :D

Kommer förmodligen skriva ett inlägg senare när jag kommit fram eftersom vi ska in och handla först. :)

Men ha en bra dag så hörs vi, pussssss

♥ Packat och klart;

Sådär ja, nu har jag packat allting som jag ska ha med mig, 1 "resväska" typ och sedan en av mina handväskor såklart. Det får bli den lila ;)

Snart så ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan lägga mig och läsa. Ska upp tidigt imorgon då jag ska dra vid kvart över 10 imorgon bitti. Hoppas jag får sova natten igenom då..

Aja, men vi hörs imorgon, god natt på dig :) Puss

♥ Skön promenad;

Tjas!

Har precis varit på en snabb-promenad med Samira och det är mörkt men väldigt skön luft ute. Inte alls kallt! Det gillar vi verkligen. Hoppas den riktiga våren med den riktiga värmen finns runt hörnet nu.

Nu så ska jag ta och packa de saker/kläder jag ska ha med mig. I'm leaving tomorrow and I'm coming back on friday or saturday. ;) Usch måste öva på min engelska säger mina mentorer, men skrivningen är det inget fel på utan mest det verbala, "the talking" om man säger så.. Har världens komplex för att prata engelska men får verkligen öva upp mig för i Paris lär nog ingen prata svenska haha..

Sen så ska jag bara ta det chill! Ha en bra kväll :) Puss


♥ I like my EGO pictures;





♥ Chill;

Har precis kommit hem från att ha varit i skolan på utvecklingsamtal. Det gick superbra och jag fick säga mina åsikter om allting också så det är ett plus i kanten.
Ida kunde inte följa med vilket är synd, men men det kommer andra dagar :)

Nu så ska jag ta det lugnt och chilla framför tvn och sedan packa för imorgon sticker jag iväg! :D

Pusssss ♥♥


♥ Till skolan om ett tag;

Tja tja! :)

Har precis käkat middag, hehe jag vänder på alla måltider idag. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger med och ska om ca 1 timme iväg till skolan då jag ska på utvecklingsamtal som är kl 17. Förhoppningsvis går det bra som jag förväntar mig. Ska sedan möta Ida på stationen då vi ska bege oss hem till mig för att hon ska kika på mina väskor som jag har liggandes och bara skräpas. Vi ska eventuellt baka nånting och bara ha det trevligt :) Får se hur det blir helt enkelt. ;)



Ha en fortsatt bra dag! :) Puss

♥ Pictures;






♥ Utdragen frukost;

Sen och lite utdragen frukost som precis är uppäten på lunchtid. Skrev tidigare att jag satt och väntade på kaffet men jag stannade kvar på mitt rum, la mig i sängen och lyssnade på musik så jag glömde bort kaffet och när jag väl kom på att jag hade kaffe ståendes i kokaren var den kall :/ så jag gjorde ny kaffe :)
Åt en (vad jag tycker är bra) rejäl frukost idag för att orka med dagen. Första gången det blir en sådan här fin frukost. När jag äter på förskolan nästan varje dag så blir det bara smörgås eller gröt och sånt som man bara slänger i sig för att man måste. Så det var najs och mysigt att äta en sådan frukost just idag :) Hihi




Har även suttit och tagit fotografier på olika ting som jag lägger upp om ett tag eller så. ;)

♥♥

♥ U2 - With or without you;


♥ Ledig men ska till skolan;

God morgon.

Tydligen somnade jag igår när jag läste eftersom att jag vaknade vid 03.00 när min lampa var tänd och boken låg för mitt ansikte haha.. Sen hade jag jättesvårt för att somna om. Tror inte att jag somnade om förrän vid 05.00 nångång. Det är anledningen till varför jag vaknade nu, så här sent som jag brukar säga. Vilken tur för mig då att jag är ledig och har påsklov!! Annars hade jag nog inte orkat upp till APUn tror jag.

Just nu väntar jag på att kaffet ska bli klar i kaffebryggaren, sen så ska jag nog sätta mig ner för att äta frukost samt lyssna på musik och fortsätta skriva dit lite saker på APU-rapporten.

Senare idag så ska jag bege mig till skolan för att ha utvecklingsamtal som resten av klassen också har idag, bara att jag är sist kl 17-17.20..Suck att behöva åka så långt för att vara där i ca 20 minuter. Aja..
Ida skulle nog också följa med mig hem sen. Hon ska kika på om hon vill låna någon väska av mig eftersom att jag har så många. Sen så ska vi eventuellt baka. :) Mamma är på möte till 21 ikväll så jag är friiii hela dagen! Skönt!!!
O imorgon åker jag! :D:D

Hörs mer sen innan jag sticker iväg, puss

♥ Sovdags;

Ja, nu har jag precis tittat färdigt på ett avsnitt av Johan Falk som visades på Tv4, väldigt bra program ikväll måste jag säga.
Asså det är heeelt creapy här! Ute på vår gård är alla lampor släckta och så är det typ släckt i alla lägenheter mittemot mig. De kanske sover men det är väldigt ovanligt att allt är släckt.. Kanske ville Märsta att Earth Hour skulle fortsätta? aja, men lite läskigt är det ju xD hehe Undra vad som försigår! Först strular internet anslutningen, varmvattnet försvann, elementen är iskalla och lamporna "blixtrar" till ibland.. Huuah!! ^^

Aja, nu så ska jag i alla fall lägga mig ner i min mjuka och förhoppningsvis varma säng och fortsätta att läsa tills jag somnar.. ;)

Vi hörs mer imorgon, god natti då :) ♥♥

♥ Slökväll;

Heej! :)

Har inte pluggat matte idag så det får väl bli imorgon då. Jag har i alla fall skrivit dit ett par saker på min APU-rapport, det är supersvårt måste jag säga haha. Känns som om jag måste låta lite "professionell" för att få MVG vilket jag absolut kommer få såklart (a) hihi, men det rullar på bra i alla fall och det är toppen! :)

Nu så ska jag ta och lägga ner pluggandet för idag och krypa mig ner i sängen och se på ett ytterliggare program av Johan Falk som visas på Tv4 kl 21.00 ;) Ska även tända ett par ljus bara för att jag hade det så mysigt på Earth Hour igår.
Innan dess så ska jag ringa ett par samtal och snacka lite :)
Vi hörs antagligen senare efter tv-tittandet, om jag inte somnat förstås..

Puss ♥♥

♥ Rapportskrivning & bilder;

Hjälp vad jag suttit och skrivit mycket på min APU-rapport, vad duktig jag känner mig hihi (a) men nu är det ju bara matten som står ivägen..Hmm.. Jag måste väl ta tag i det antar jag..Suck ^^

I alla fall så får jag väl göra det nu då.. Vi hörs senare  ♥










♥ Tävling på Nelly.com;

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


♥ Converse liknande skor, för billigt pris;






Köpte dessa på Lidl för endast 79;- skit bra, nu har jag skor igen eftersom att alla mina skor är trasiga. Jag tänker ekonomiskt ja! :) Som man säger - "Den som spar, han har" och nu spar jag tydligen pengar! :) Naajs!

Ska nu fortsätta skriva på min apu-rapport och sedan plugga matte...
Aja, finns på mobilen, skriiiiv haha :D:D

Hörs sen, puss ♥♥


♥ Ekonomiskt;

Nu så ska jag snart bege mig ner till bussen för att sedan möta Jaz i centrum, vi drar till Lidl eftersom att vi såg i ett Lidl-blad att det fanns skor för 90:- Det kallar jag ekonomiskt! Passar perfekt då mina skor är typ trasiga och läcker in vatten och grejer..
Najs najs eftersom att jag inte kommer kunna köpa nånting eftersom att ALLA pengar, RUBBET går till att spara till Paris resan i höst ;) :D

Hörs mera sen, nu måste jag rusa !  ♥♥

♥ Söndag;

God morgon! :)

Fick sova 9 timmar vilket känns skönt även fast jag fortfarande är en aning trött.
Idag så ska jag åka och handla med mamma eftersom att hon kom hem från Ullared inatt och inte handlade så mycket som jag trodde att hon skulle göra så har hon en del pengar över som hon sparade så vi ska åka och shoppa lite idag bara hon och jag. Sen blir det plugg, måste göra nånting eftersom att jag nästan ska vara borta hela mitt påsklov och om jag vill ha rolig då så måste jag plugga innan nu..

I alla fall, snart så ska jag gå och koka kaffe och käka frukost! :)




Ha en bra dag

♥ Forts. Earth Hour;

Har suttit och haft det mysigt helt ensam med katterna till sällskap. Haft tända ljus och lugn musik. SUPERMYS! :D

Ja, nu känns det som om man i alla fall varit delaktig i att "försöka rädda jorden" genom att släcka ner allting under 1 timme. Det känns bra :)



Ska gå och sova om ett tag, är verkligen supertrött då jag inte fick så lång sömn inatt när Jenna och jag gick och la oss sent och vaknade tidigt.. I morgon blir det sovmorgon :)


BTW: Glöm inte att vrida fram klockan innan ni går och sover! (t.ex. om klockan är 01.00 när du ska sova, vrid fram den då till kl 02.00)

Jag kan inte förstå hur vissa människor kan stå ut med sig själva, de tycks inte ha något samvete överhuvudtaget och jag fattar inte att man kan glädjas och känna tillfreds över att någon mår dåligt.. Jag är skit arg !!!! -.-


God natt


♥ Earth Hour;

Earth Hour 2009 blev en stor framgång. Globalt deltog fler än 4.000 städer i 88 länder. I Sverige släckte 64 % av invånarna lamporna under en timmes tid (enligt SIFO). Hela 99 % av svenskarna visste att de skulle släcka.

Målet är att över en miljard människor ska delta över hela världen och
5 miljoner i Sverige.




Under denna timme så ska jag släcka allting, bara sitta och ta det chill och tända ett par ljus. Kommer kanske kännas tröttsamt men det handlar trots allt om vår enda jord.

 


♥ Filmmys;

Vi har precis sett på en skräckis som heter "Från andra sidan", "Fraigles" heter titeln på engelska. Den var bra men väldigt läskig haha som ni kanske vet tål jag inte att se på skräckfilmer eftersom att jag inbillar mig själv en massa saker när jag väl ska sova..bla bla bla osv... Hehe, ja det blir lätt så när tankarna går överstyr..Usch! I alla fall så plågade jag mig själv till att se klart och med tanke på att Jenna snart ska lämna mig så var det kanske ingen bra idé trots allt..

Jaja, mer uppdatering later.. ;) Puss

♥ Lördag;

Tjaba!

Blev inget inlägg imorse då internet strulade som vanligt dårå.. Jag vaknade tidigt, gick upp och duschade samt gjorde iordning mig medans Jenna låg och sov fortfarande haha.. Drack morgonkaffet tillsammans med frukosten som vi åt sedan drog vi till ES för att Jenna skulle klippa sig. Hennes frisyr blev superfint! Vädret här är regnigt men det är bara bra eftersom att snön smälter fortare.. ;)

Nu så ska vi se på en skräckis. Mitt på ljusa dagen? undrar ni säkert men hur mysigt är det verkligen att se på skräckfilm när det är mörkt och innan läggdags så att man inte kan få en blund när man väl ska sova. Haha
Här är lite bilder från idag, vi hörs. Pusss ♥♥




♥ Jenna gästbloggar;

Hej hej, Jenna här..

Ja, nu har vi sjungit karaoke och sett klart på filmen 2012. Det tog sin tid att kolla på filmen och den var nog inte lika bra som förväntat, men vår planerade tilltugg till filmen höll förväntningarna. Vi bestämde för att krossa Tyrkisk Peber med hammare för att sedan strö det över vaniljglassen, dricka Pepsi MAX och äta chips. Ibland får man faktiskt unna sig något gott och vara riktigt onyttiga. (Även fast det sker allt för ofta. ^^)
Snart är nog dags att gå och sova, måste upp relativt tidigt i morgon då vi ska iväg och shoppa.


♥ // Jenna

♥ Fredagsmys;

Nu har jag gett en okänd kille mitt nummer när vi var och handlade, känns spännande haha ^^

Nu har Jenna och jag käkat pizza, mexicana hette den och den var väldigt god faktiskt. ;)
Nu ska vi ta en hammare och krossa lite saker, sjunga karaoke, se på 2012 som vi hyrde och bara fjanta oss! Haha ^^



Hörs mera sen när Jenna gästbloggar  ♥♥


♥ Internet strular men glad ändå;

Internet strulade imorse så förlåt för att ni inte fick läsa ett morgoninlägg men men..


Tjaba! :D

Nu har jag lov i hela 17 dagar !! GAAAALET! haha :D Men på måndag blir det att åka fram och tillbaka till skolan för utvecklingsamtal haha, spännande *not*.

Det har varit en ganska så stressig dag när majoriteten av barn håller på att skrika och grina nonstop, det är väl bara för att det är fredag antar jag.

Senare så ska Jenna komma hit för att hon ska vara här, vet inte hur länge men helgen! :) Mamma är i Ullared och jag passar såklart på att uttnyttja tiden väl medans den finns, så det blir en massa myyys! :D

Uppdatering senare ikväll men tills dess får ni ha en underbar fredag, det ska i alla fall jag ha! :D

♥♥♥

♥ Snart är det fredag igen!;

God kväller allihop.

Kom precis ut från duschen och ska snart föna mitt hår innan jag går och lägger mig. Det blir att gå upp tidigt imorgon när jag börjar 7.30 men måste åka härifrån 7.15.. Dock slutar jag 15.00 vilket är skönt en fredag :)
Sen ska jag möta upp Jenna eller om hon kommer till mig först, sen ska vi dra vidare till.... :O det berättar jag inte nu haha men har "föräldrafritt" i princip hela helgen så det bli kul när Jenna ska vara här och vi ska hitta på roliga saker, bla karaoke...Hehe mer får ni veta sen... ;)

Vi ses imorgon, god natt natt natt natt natt ♥

♥ Hittar ingen passande rubrik;

God kväll! Tidigare åt jag en smarrig kycklingsallad som jag köpte då jag är lat idag och orkade inte laga middag hehe ursäkta men det måste finnas sånna dagar också, tack o lov valde jag det nyttigare alternativet ;)



Har även fått ut massor med frustrationer och ilska bland annat tidigare idag vilket är bra då man med jämna mellanrum måste släppa ut allting som tynger ens hjärta och ens tankar. Jag känner mig mycket lättare inombords och kan nu fortsätta vidare med ett leende. :)


Så fort jag pratat med Jenna i telefonen ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga lite, har inte haft lust att ens titta på böckerna ikväll, kalla mig lat javisst! Men jag ORKAR INTE! Jag får helt enkelt skylla mig själv då om det går sämst på nationella sen...



Vi hörs!

♥ Olivgrön parkas;

Tja tja! :)

Kom hem vid halv 5, tog en sväng upp till affären för att ta ut pengar samt hämta ut min parkas som kommit, visst ären snygg? Inte min färg direkt men man är tvungen att variera haha.. Det tar nog ett tag innan man vänjer sig men men.. Kanske inte en av mina finare bilder men den duger haha ^^ Det var skönt att ta en halvtimmes promenad i kylan men vill fortfarande ha sommar!

Nu så ska jag snart gå och laga mat och sedan försöka plugga.. Skriver mer senare, pusss


♥ Torsdag;

God morgon! :) Allt bra? jag är sisådär småtrött fast jag fick hela 7 timmars sömn.
Sitter just nu och käkar frukost och lyssnar på musik som vanligt. Ska om ca 25 minuter dra ner till bussen och åka till apu. Slutar som vanligt 15.30 så jag är hemma till 16 men då så ska jag upp och hämta ut min olivgröna parkas som kommit :D Tihih.

Sen blir det plugg när jag kommit hem. ;)


Vi hörs mer då, puss ♥♥



♥ Andra Avenyn;

Nu har jag sett klart på Andra avenyn, lika bra som vanligt hehe. Ska snart gå och lägga mig och läsa och sedan sova, ska upp tidigt oså. ;) Men först så ska jag ta och ringa min moster eftersom att det är hon jag delar mina Andra avenyn åsikter/klagomål om hahaha :P



Vi hörs mer imorgon god natt :)   ♥


♥ Vår våffeldag;

Tjoba! :)

Var med Samira upp till affären innan jag gick vidare för att möta Jaz. Vi gick sedan hem till mig och gjorde våfflor. Första gången jag gjorde våfflor faktiskt. Goda vart dom i alla fall och Jaz tycks vara nöjd. =)



Nej nu så ska jag fortsätta att umgås med Jaz och lyssna på musik :D

Ciaaao! :D ♥

♥ Radiolyssnande;

Tjollahopp! :) ♥

Kom precis hem och ska snart gå och tvätta mitt hår och sedan plugga matte innan Jaz kommer hit vid 18. Då ska vi göra våfflor, det ska inte ni! Na na na na na na :D Muuuums
Som jag skrev tidigare är det inte våffeldagen förrän imorgon men vi käkar idag istället, eller vem säger att man inte får käka våfflor fastän det inte är våffeldagen? Det är ju inte så att alla bara äter semlor på semledagen? Hahah nu var jag smart! xD

Just nu sitter jag och lyssnar på Darins nya låt på radion, you're out of my life. Sitter och sjunger med också, alltså alla melodifestivalslåtar har fastnat någonstans på hjärnan haha inte bra.. ^^


Näpp nu så ska jag gå och göra lite nytta, måste kanske diska innan hon kommer också eftersom det ser ut som ett "diskberg" haha nytt ord! :P Så kanske mamma blir glad också när hon kommer hem från teckenspråkskursen och ser att det är diskat. ;) Bilder kommer på våfflorna ;)

Jaja, vi hörs sen.. Ciao ♥♥♥

♥ Onsdag;

Tjingeling god morgon! :)

Här sitter jag återigen en vardagsmorgon som denna och solen skiner härligt ute. Hoppas den stannar uppe på den klarblåa himlen och inte får för sig att försvinna bland molnen som kanske kommer dit senare.

När jag kommer hem från APUn så måste jag plugga matte ett tag innan Jaz kommer hit. Vi ska nämligen göra våfflor med bär och grädde på. Mums! Egentligen är det ju våffeldagen imorgon men vi båda kan inte umgås då eftersom vi har andra planer, som att t.ex plugga och annat.. Så vi käkar idag! :D Bilder kommer förmodligen sen också haha, måste ju ta bild på konstverken vi gör av smet/bär/grädden osv.. Hehe



Är hemma vid 16, vi hörs då! Puss

♥ 22.22;

Hejsan! :) Har precis sett klart på DH, tvättat bort sminket och sitter just nu i mjukiskläder och redo att gå och sova. Eller först så ska jag läsa lite och lyssna på musik i lurarna. ;) Är supertrött just nu och somnar säkert innan 23 skulle jag tro haha eller så blir jag vaken mycket längre än så.. Jaha men då ses vi imorgon då :D
Bjuder på en bild som vanligt, ego bild! haha xD God natt ♥♥♥



♥ Blivande konstnär?;

Tjoba! Fy på mig som mestadels av kvällen pratat i telefonen och inte ens tittat åt böckernas håll. Fy på mig!
Är verkligen supertrött och har nästan ingen motivation till att plugga eller nånting just nu..Hmm..



5-års grupp idag och vi ritade harar, såhär blev min teckning haha. Jag är världens konstnär jag vet^^
Haha suuuger juu (a)


Tjing tjing  ♥♥


♥ Tarkan - Kiss kiss;



Asså hjälp! Jag hittade den slumpvis på youtube, jag lyssnade på denna låt väldigt mycket när jag var yngre. Förstås vet jag inte vad texten betyder men det var musiken framför allt jag fastnade för när jag var 11.. :P
Asså det är denna musik som gör att man har lust att dansa, verkligen!! :D


♥ Pluggkväll;

Hej! :)

Just nu sitter jag och äter mat, spaghetti med köttfärssås. Ska snart sätta mig och plugga lite innan jag ikväll ska bege mig hem till Jaz och plugga med henne. Det blir väl lite prat och så men mest plugg i alla fall. Hon kommer ju över imorgon då vi ska göra våfflor! Imorgon är det våffeldagen för oss två fast det egentligen är på torsdag men vi käkar imorgon haha :D

Nu ska jag käka klart, vi hörs senare innan jag går till Jaz, vilket blir vid 9 kanske ;)

♥♥

♥ Tisdag;

Tjena mors i galosh! eller nåt.. hehe^^

Fick otroligt bra med sömn i natt, somna typ direkt efter CSI och vaknade vid halv 7. Så najs att känna sig utvilad för engångsskull! ca 8 timmar sömn! Great, både jag blir gladare och jag tror barnen på dagis uppskattar om jag kommer dit med ett bra humör......men...... där tog det glada humöret slut...Jag tittade nämligen ut och vad ser jag där?? Jo snöstorm!!?!? Asså jag finner inga ord! Jag hoppas verkligen att sommaren är låååång!

Aja, nu släpper jag det för ett tag. Hur mår ni annars då? :)
Egentligen börjar jag halv nio men en fröken där ville att jag skulle komma vid 8-15.30 istället för 9.16.30, vilket bara är great! Om det inte blir nå problem förstås när jag går därifrån ;) Hehe



Sen ska jag hem och plugga! Huuah! ^^

Vi ses


♥ God natt;

Detta blir mitt sista inlägg, ska stänga av datorn och krypa ner i sängen. jag ser just nu på CSI fast det är paus. Somnar kanske innan programmet är slut för jag är så sjuuuukt trött!

I alla fall så hörs vi imorgon, god natt ♥♥

♥ Yoga;

Hej på dig min bror! Haha

Har verkligen, verkligen försökt att plugga matte och en del har jag väl gjort men inte lika mycket som jag velat ha klart.. Men ibland hittar man bara inte motivationen till det... Jenna mutade mig med glass när hon kommer hit i helgen haha, det fungerar ju men inte så att min motivation till matten kommer tillbaka, nice try Jenna ;)


Dessutom har jag fungerat på att börja träna Yoga, spännande va? Haha
Yoga är bra för att rörligheten ökar, man blir starkare, balanssinnet blir bättre, ger avslappning och inre harmoni.. Det låter ju inte fy skam riktigt, fast jag med brist på tålamod kommer möjligtvis ha väldigt svårt för allt detta "avslappnande" grejen, men kan ej säga nånting förrän jag testat.  ;)


Nu ikväll så blir det spännande CSI! I love it!!! Haha, sen ska jag sova eftersom att jag inte fick så jättebra sömn i natt och ska dessutom inte försova mig imorgon! sådeså ;)   ♥♥






♥ Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart;


♥ Mat & plugg;

Shuuue Breee! Haha ^^

Härligt med solen faktiskt, har fått lite färg i ansiktet idag av att bara stå ute i ca 2 timmar haha. xD

Kom hem för ett tag sen och ska nu käka och sedan plugga matte, måste även läsa lite också och skriva dit lite grejer på min APU-rapport. ;)



Vi hörs senare, pussssss ♥♥


♥ Måndag;

God morgon!
Oooh, jag försov mig! Haha sen så blev jag lite less på plogen som var utanför här vid 4.00, vilket jag visste skulle inträffa redan igår när jag gick och la mig.. Men men..

Idag skiner solen här i alla fall, något pluss sen igår när det var snöstorm.
Sitter här och dricker juice och ska snart iväg till APU där det blir frukost och kaffe på engång. Najs! ;)

Hörs mera senare när jag kommer hem, ha en bra dag!
Puss ♥♥

♥ Natti;

Jao, är så otroligt trött nu men jag ser nog klart på Johan Falk ändå sen ska jag sova. ;)
Men inga fler inlägg för ikväll, så..... God natt då ♥♥♥

♥ Söndagskväll;

Tja!
Kom precis ut från duschen och sitter just nu och lyssnar på Taio Cruz, han är grym btw!
Ska snart sätta mig ner och ta det lungt, kanske dricka något varmt i denna såkallade snövår.
Föna och moussa håret blir det senare och jag ska lägga mig tidigt, eller försöka i alla fall eftersom att jag inte kom i säng förrän vid halv 2 i natt och jag vill mer än gärna vara utvilad när det är en ny vecka imorgon som förhoppningsvis kommer gå väldigt fort...

(matteplugg & min tatuering inom en snar framtid, dock inte det exemplaret)

Ha en bra söndagskväll så hörs vi senare, puss

♥ Snö igen!? Jag som trodde det var vår;

Asså när ska denna vinter sluta egentligen??? blir så sjukt less nu!!! JAG VILL HA SOMMAR!
Helt sjukt att det bara är 15 minuter mellan bilderna, snön lägger sig snabbt. :O



Sitter fortfarande i pyjamas, orkar inte göra iordning mig. Innan jag börjar plugga matte så ska jag skriva ett CV som jag sedan ska skriva ut och lämna till Willys, Coop och dylikt inför sommaren så att jag tjänar lite extra cash inför Parisresan i höst :)


Vi hörs, puss


♥ Adam Lambert - Whaddaya want from me;



Adam Lambert kom på andra plats i Amerikanska upplagan av Idol 2009 och släppte i November samma år sitt debutalbum "For Your Entertainment".


- Jag tycker att hans röst är hur grym som helst! Hjälp alltså haha


♥ Söndag;

God morgon!

Idag är jag pigg och glad trots att jag inte gick i säng förrän vid halv 2 och dessutom är uppe nu. Hehe^^
Ska väl om ett tag käka frukost och sedan börja plugga matte och det igen eftersom att det inte blev nå plugg igår, tiden gick bara så fort. Vi glömde till och med bort att äta först och maten blev inte klar förrän vid 20 igår kväll.. Haha :P Så för mig blir det endast plugg idag.. ;) Får se hur långt jag kommer denna gång, har ju som sagt gjort klart 1 kapitel av 6 och ska nu gå vidare till ett nytt kapitel. När jag sedan gått igenom alla kapitlen så ska jag bara plugga och plugga så att jag kommer ihåg allt och förstår förstås och sånt tills nationellaprovet är, eller det heter ju ämnesprov nu för tiden haha.. :P

Aja, men får ta dagen som den kommer.. Skriver mer sen, vi hörs

♥ Till vackra PARIS med världens bästa Jaz i höst!;

Tja!

Kom precis hem från Jassa, vi har haft en otrolig rolig dag. Vi käkade kyckling, ris och wok väldigt gott! Vi snackade om allt mellan himmel och jord och såg på "10 orsaker att hata dig" med Heath Ledger och Julia Stiles.
Vi började sedan snacka resplaner och vi bestämde oss för att det skulle vara sjukt roligt om vi drog till Frankrike, till PARIS då förstås! Gaaah! På höstlovet åker vi, den 1 nov! LÄÄÄNGTAR!
Allt kommer att fungera enligt våran ekonomi, allt är löst och planerat in i det minsta detalj och det 4 stjärniga hotellet vi kommer bo på på ligger 5 minuter från Eiffeltornet, jag menar HJÄLP och vi kommer ha utsikt över detta också !!! Gaaah I can't believe it! Har alltid velat åka till Paris och Rom, men Paris blir först! SPÄNNANDE! Hahaha är helt till mig alltså.. Aja mer om det sen, här kommer bilder. Puss och God natt










♥ On my way to Jaz;

Tja tja! :)

Har inte hunnit göra så mycket, pluggat lite en aning och bara tagit det lungt och snart så ska jag bege mig hem till Jaz som endast bor 10 minuter bort, härligt! ♥
Har ingen aning när jag kommer hem med tanke på att vi ska käka middag, umgås, snacka och eventuellt se på film och plugga matte. Kommer uppdatera i bilder när jag kommer hem och bara skriva någon rad.

Men innan jag drar så lägger jag upp två EGOEGOEGO bilder som jag tog nyss ;) Ha en bra lördagskväll, det ska i alla fall jag ha :)  ♥♥



♥ Morgonmys;

Chillar i min säng i solskenet med en kopp kaffe i handen och med Daughtry spelandes i högtalarna, kan detta morgonmys get any better? Well, yes it can...  ♥



♥ The sun is finally up!;

God morgon! Härlig morgon när solen äntligen skiner in genom fönstret och väcker mig en tidig lördagsmorgon igen haha.
Oj är verkligen megahungrig, måste käka frukost snart och måste snart sätta på morgonkaffe också.

Idag blir det plugg, städning och dusch och sånt tills jag ska hem till min Jaz! Vi ska käka middag, umgås, snacka och eventuellt plugga lite matte eftersom att jag behöver hjälp och jag funderar på ett par saker som måste förklaras. ;) Får se hur det blir men jag packar ner dom i alla fall. :)



Skriver mer sen, puss på kinden


♥ Friday night;

Tjo tjo! Nu är det färdigpluggat för mig ikväll men det fortsätter till viss del imorgon.
Har precis tagit det lungt, chillat och lyssnat på musik samt kikat i den nya H&M katalogen som ramlade ner i brevlådan tidigare idag. Håller också på att gäspa för fullt samtidigt som jag har skrattat mycket den senaste halvtimmen när jag pratat med min moster som jämt får mig att skratta. Kaffet tycks bara göra mig tröttare men hjälpte mig att plugga sjukt mycket! Fryser gör jag också, får hämta min filt och vira runt mig. Myyys :)

Snart blir det sängen, är så sjukt trött över att jag gick upp kvart över 6 imorse för att dra iväg till APUn men men, that's life and I have nothing to complain about either, although I was the one who chosed the hours of work..Anyway hehe nu blev det lite engelska också  (a) I have to practise ;)

Aja, vi hörs mer imorgon, puss och god natt!

♥ Plugg;

Hjälv vad stolt jag är över mig själv just nu. Har äntligen kommit igenom ett kapitel i matten som jag faktiskt förstår! (finally liksom) har hunnit sammanfatta och gjort 110 uträkningar och lösningar, nu förstår jag verkligen och ska snart gå vidare och börja på ett nytt kapitel. Har "bara" 5 andra kapitel kvar att gå igenom då. Haha Är stolt, stolt, stolt och tänker bara tänka positiva tankar angående matten just nu! (:



♥ Fredagsmys;

Tjoho! Kom hem för ca en halvtimma sen efter att ha varit och besökt förskolan jag var på innan jag sökte till barn-och fritidsprogrammet. Alla barn sprang fram till mig och skrek: ANGEEEEELIIIIICAAAA !! :D skit glada vart dom. Glad att man är omtyckt nånstans iaf. :)

Mitt fredagsmys kommer att bestå av en massa kaffe och matteböckerna framför mig, inge vidare kul men känner att jag verkligen måste. Hoppas verkligen på att det ger några resultat annars har jag ju kastat bort min tid fullständigt på ingenting ! Hehe men nu får jag tänka positivt :)
Imorgon blir det i alla fall mys hemma hos Jaz, men tar även med böckerna eftersom att jag fått en studykompis! najs faktiskt men vi ska också laga middag och umgås :)  ♥


Skriver mer sen, ha nu en riktigt trevlig fredag!  ♥

♥ Fredag;

God morgon!

Jag somnade igår när datorn var på :O vad jag har hört ska man bli piggare av att dricka kaffe men på mig har det tydligen motsatt effekt, i alla fall igår kväll när jag skulle fortsätta plugga..Plask så vaknade jag igen vid 1 och undrade först vart jag var nånstans och sedan började jag skratta eftersom att jag insåg att jag somnat haha..

Aja, nu ska jag snart ta och gå, börjar 7.30 idag till 15.00 ;)

Hörs hemma sen, ha en bra dag! Puss  ♥

♥ Helt slut;

Ja nu var det kväll igen..MEN som tur är det fredag imorgon, wiiho!! :D
Ska nu krypa ner i sängen och läsa ur mina böcker som ska läsas innan APUn är slut.. En på engelska och en på svenska, suck...^^

Börjar 7.30 till 15.00 imorgon och då ska jag hälsa på förskolan jag var på tidigare och sedan hem och plugga.
Plugget ikväll har gått fin fint vilket går bra.. Bra att det går en aning framåt för mig då ;)

Aja, hörs mer imorgon. God natt ♥♥

♥ Kan man vara kaffeberoende redan??;

Här sitter jag med min kopp kaffe i handen. Ska snart hoppa in i duschen och sedan plugga vidare..
Det är så här att jag började dricka kaffe för 2 veckor sen men är redan så pass fast vid det att det första jag tänker på när jag går upp på morgonen är kaffe.. Jag har ju druckit kaffe förut men inte lika mycket som jag gör nu. Nu till min fråga, är jag beroende??

bild från google.se

♥ Pics;




♥ At home alone;

Tjaba!
Kom precis hem efter en otroligt rolig dag på förskolan. Dagen började med att jag, några fröknar och alla 5 åringar gick till biokällan och såg på teatern "Prinsessan papperspåse", vilket var hur humoristiskt som helst. Till och med jag skrattade haha!

Kallt ute idag alltså och det blåser kalla vindar, snöat har det också gjort lite men men..

Nu så ska jag ta och käka nåt och dricka kaffe innan jag dyker ner i matteboken och pluggar. ;)

Hörs mera sen, puss

♥ Torsdag;

God morgon god morgon.

Redan torsdag? Can't believe it nästan haha. Veckorna går så fort vilket är bra men ändå så måste veckorna ta det lungt eftersom att man vill hinna med så mycket som möjligt och jag känner att jag knappast hinner göra nånting nu för tiden, träffa vänner och så.. Men men, that's life antar jag och man får ta möjligheterna när dom kommer helt enkelt.

Sitter just nu och lyssnar på musik innan jag drar iväg till min APU. Har även ett glas apelsinjuice som vanligt i handen och väntar med morgonkaffet förrän jag är på förskolan. ;)
5 åringarna, ett par fröknar och jag ska iväg och se på en teater som heter "Prinsessan papperspåse". -Blir nog roligt för barnen att se även fast de kanske inte kommer förstå sensmoralen i det hela.

Aja, hörs mera senare när jag kommit hem. Ha en bra dag! Puss på kinden  ♥♥

♥ Sovdags;

Jahapp nu var det kväll igen och lika trött är jag nu som samma tid igår.. Bäst att gå och lägga sig snart då eftersom att jag ska på teater imorgon med 5 åringarna på förskolan. "Prinsessan papperspåse" heter den visst, lite roligt namn kan tänkas men den är säkert rolig xD Haha

Imorgon börjar jag samma som idag, 8.00 - 15.30. Sen blir det hem och plugga... !

Aja, god natt med er!  ♥

♥ Andra avenyn;

God kväll alla! Själv tycker jag att jag pluggat ganska så flitigt ikväll, har gått igenom kapitel 1 och kapitel 2 i min mattebok för att se vad jag kan och vad jag inte kan. Kapitlen är på typ 30-40 sidor men kunde redan det mesta ändå så jag får väl gå vidare i boken sålänge. Slutpluggat för idag då alltså typ..

En pinsam grej som hände tidigare idag var att det ringde på hemtelefonen och jag svarade "Shuuuuuuuueeeeee breeeeee..!" i luren eftersom att jag trodde det var min moster som ringde då hon tidigare sagt att hon skulle ringa men hon var det inte såklart. Det var en Robert som lät chockad och som kom från tele2 som sökte min mamma... "Ehm..nej hon är inte hemma" - "Jaha men då får jag återkomma" - "gör det du" sa jag och sedan slängde på telefonen och började skratta. Jag kan nästan tänka mig att han också gjorde det.. :P
Aja..

Nu blir det snart Andra Avenyn tittande, spännande som alltid! Haha
Hörs mera senare, puss så länge!

♥ Update;

Haha var bara tvungen att lägga upp dessa bilder mitt i plugget, min katt vill så gärna vara med mig att plugga..Hon måste vara sällskapssjuk eller nånting. Men men, så är det när man är bortskämd som hon är.. Sööt :)

(btw så ser man min mattebok i bakrunden=jag pluggar!!)




♥ Mat och plugg;

Tjo!

Kom hem för ca en kvart sen och ska snart börja laga mat så jag får energi till att plugga sen, det blir bara plugga, plugga, plugga.. Har de flesta bitarna på plats men måste verkligen råplugga nu! Det enda som suger är att jag är 1-2 poäng från godkänd i matte på proven vi haft och jag blir så galen! Ska kolla igenom de 6 prov vi haft sen i september och se vad jag behöver träna mer på och så vidare men måste även plugga på allt annat också eftersom att även om jag fick rätt på de sakerna på provet betyder inte det att det verkligen sitter fast i min hjärna.. Åh just nu önskar jag att jag hade ett mattesnilles hjärna !! xD

Skriver mer sen puss ♥♥♥

♥ Grattis bror! <3;

Just ja.. Idag fyller min lillebror 9 år! Heeelt sjukt, han var ju bara barnet nyss ju. :)
Aja, all kärlek till honom!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




♥ Onsdag;

God morgon god morgon! =) Allt bra? med mig är det bara bra.

Det har börjat snöa ute igen, fy på det säger jag bara !!!
Ska om ca 10 minuter gå ut i snön och bege mig ner till bussen och dra till apun. Det är snorhalt ute just nu och om det fortsätter snöa såhär så kommer man inte se isen på marken vilket betyder att jag kanske ramlar *hoppas inte* hehe.. Måste köpa nya skor alltså!

Aja, idag slutar jag 15.30 och när jag kommit hem så ska jag plugga matte och kommer antagligen prata i telefonen mestadels av tiden för att få hjälp.. Usch varför känns det så pinsamt att be om hjälp??? kanske för att sällan brukar göra det? inte för att jag är världens smartaste person men brukar klara det mesta utan som helst problem..Aja..


Vi hörs senare när jag kommit hem, innan jag börjar plugga..
Ha en bra dag!

♥ Rubrik saknas;

Tjo! Hjälp vad tiden går fort alltså..Mamma mia som alla säger xD

Är inte ett dugg trött och har inga planer på att gå och lägga mig ännu i alla fall även fast jag kanske borde eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och dra till apu. Hjälp, barnen på förskolan håller på att testa sina gränser, eller mina gränser om vad som är okej och när jag ska säga åt dom att inte göra så och säg inte så och så vidare. Lite kul faktiskt hehe.. :P

Har fått en pluggvän i matte, Jassa! Min underbara, älskade, smarta Jassa!! :D♥ Ska till henne på lördag och käka och umgås annars i alla fall men jag kommer nog ta med mig böckerna eftersom jag är in desperate need of help just nu att jag nästan gör vad som helst för att få det.. Okej kanske inte vad som helst men ni fattar hoppas jag ;) Haha

I alla fall så ska jag nu bege mig ut i köket och vidare till kylskåpet för att se vad som finns, är lite hungrig faktiskt..
Senare blir det god natt så jag skriver det nu: GOD NATT! o hoppas jag får bättre med sömn i natt, annars finns ju alltid kaffe redo och klart när jag kommer till förskolan imorgon som jag ändå kommer att dricka oavsett om jag får bra sömn eller ej.. Jag har börjat samla på vuxenpoäng genom att dricka kaffe som "vuxna" människor gör xD :P Haha

Aja nu ska jag gå annars kommer jag aldrig härifrån.. God natt igen! ♥ ♥ ♥

♥ Ger upp;

Ja, plugget gick väl inte som jag ville men men, gjorde nånting i alla fall.. Kanske borde skaffa nån pluggvän när det gäller matte, det sökes nu!

Kom precis ut från duschen och ska snart sätta mig ner och se på efterlängtande Desperate Housewives som börjar om mindre än 5 minuter, spännande! iiih

Aja hörs sen, puss

♥ EGOEGOEGO' ;



ENJOY mina ego bilder! HAHAHAHA xD  ♥

♥ Lång dag;

Tja!
Är hemma nu och har precis fått i mig mat och ska nu börja plugga! Ska ta fram häften från förra årets nationella och träna lite på och försöka lösa allting, får se hur det går men jag har inga goda förhoppningar precis..

Aja, skriver mer sen, puss

♥ Bad sleep;

God morgon!

Ska det finnas sensmoral i drömmar? - isåfall fattade jag inte vad sensmoralen var i min dröm inatt. Heeeelt sjuuukt dröm!! haha

Sov lite halvdåligt inatt, vred och vände på mig hela tiden och vaknade lite emellanåt men glad är jag i alla fall eftersom att solen skiner strålande ute. Härligt!



Börjar om 1 timme och sitter just nu och käkar frukost, två mackor och ett glas apelsinjuice som vanligt haha.
Musikspelandet är på i fullgång också. :)

Ha en bra dag, vi hörs när jag kommer hem till 17. ;) Puss

♥ Haha;

Sitter just nu och sneglar på "Petra Mede Show" som har premiär nu på 3an. Världens diva måste jag säga haha.
Ska dit till hennes show med Jenna, min moster och några till den 26 april tror jag att det var. Haha ska bli kul typ, inte för att jag vet vad hennes program handlar om men hon är helskön! Man får sig ju ett gott skratt ändå.

Snart så ska jag gå och lägga mig, är grymt trött och seg! Känns inte som om det finns någon anledning att hålla sig vaken..Hehe
Börjar 9.00 imorgon och slutar 16.30, lång dag men får i alla fall en någorlunda sovmorgon vilken känns skönt. :)

Vi hörs imorgon, god natt då :)  ♥

♥ CSI;

Tja, sitter just nu för tillfället och ser på CSI som just nu har paus hehe.

Är så grymt besviken på mig själv då jag knappt pluggat nånting. Har varken haft motivation eller lust att plugga överhuvudtaget..BLÄ! matte är otroligt svårt tycker jag och har verkligen väldigt svårt att lära mig och ta in all information som behövs men jag försöker verkligen att förstå och minnas men ibland så går det helt enkelt inte vilket är otroligt synd eftersom att jag absolut måste få G på nationella i matematik, annars får jag gå om kursen och det vill jag absolut inte. Måste på något sätt hitta tillbaka till den där motivationen, eller få någon form av motivation som pushar mig vidare..I'm in desperate need of MOTIVATION!


Aja, nu ska jag bara försöka släppa lite på dessa tankar och bara ta det lungt resten av kvällen. Detta får jag bekymra mig för imorgon..   ♥


♥ Måndagsplugg;

Tja! Kom precis hem för ett tag sen och just nu pratar jag i telefonen och ska snart börja laga käk och sedan plugga, plugga, plugga!
Blir nog inge mer inlägg förrän ikväll sen när jag pluggat klart, eller klart och klart när jag kommit en bit i alla fall. Matte suger verkligen!!!!!!


Skriver mer senare, finns på mobilen puss!

♥ Ny vecka, ny dag;

God morgon god morgon! :) Läget idag? Med mig är det bara bra, lite trött kanske men det försvinner.

Jahapp, ny vecka, ny dag. Hjälp vad tiden går fort, nästan för fort tycker jag. Man hinner inte med så mycket man velat. Just nu sitter jag med ett glas apelsin juice i handen, mitt koffein haha. Ska snart dra iväg till APUn och när jag kommer hem så ska jag plugga, eller åtminstone försöka. Eller nej, jag SKA !!
Solen tycks ta sig fram bakom molnen nu, det blir nog en härligt solig dag. :)

Ännu en EGO bild på mig haha, taget nyss


Ha en bra dag i alla fall :)  ♥



♥ Film och god natt

Har precis bäddat rent i sängen och lagt på nya påslakan, kuddfodral osv. Duktig jag är! Haha
Ska lägga mig ner och se på film nu, "The shrink is in" med Monica från serien Vänner. Den är rolig den filmen haha.
Förhoppningsvis ser jag klart på filmen eller om jag somnar. Ska upp tidigt imorgon då jag börjar 8.00 - 15.30. Men vi hörs mera imorgon, go natt' alla! :D  ♥

♥ Söndagskväll;

Tjoho!

Kom typ precis ut från duschen och har hunnit moussa och föna håret samt målat mina naglar skrikrosa! Haha barnen på förskolan lär nog bli glada eftersom att det var efter deras önskemål jag har rosa på mina naglar.

Tidigare idag när jag skulle ta kort på alla mina väskor (som finns några inlägg ner) och var påväg tillbaka till mitt rum gick jag igenom vardagsrummet om när jag precis passerade den stora dundrande stereon som står alldeles intill mitt rum sattes den på av sig själv, heeeelt sjukt! Detta börjar bli skrämmande. Gick och stängde av den men senare ville jag sätta på en skiva och lyssna eftersom att det är en sån hög bas på den, men när jag väl stog där gick den inte att trycka på överhuvudtaget!? kontakten var i och allt men efter ett eländes tryckande för att få den att fungera gav jag upp... WEIRD!! :O

Aja i alla fall så ska jag sätta mig ner framför tvn om ett tag för att se blåsningen på 3an och sedan vill jag se en film men vet inte vilken ännu. Det tar typ hundra år för mig att välja film så jag kanske borde gå och göra det på momangen då. ;)

Ha en trevlig söndagskväll :)

♥ Tråkbilder;





Tjoba!

Tvätta kläder -CHECK!, Städa -CHECK!, Plugga -inte CHECK!
Jadu, hehe...Plugget kommer nog inte fungera idag eftersom att jag har så mycket annat för mig hela tiden och har svårt att koncentrera mig. Imorgon är det måndag och då kommer jag definitivt ta tag i plugget! Jag lovar. Då kommer det kanske bara vara nåt inlägg här på bloggen för nu är det verkligen prio nr 1! Gaah blir tokig! Haha :P

Aja.. Nu ska jag laga dinner, kycklingköttbullar m eget potatismos och sås + sallad of course! :D




♥ Darin - You're out of my life;



Asså denna låt går verkligen igenom hela kroppen! Grymt bra!

♥ Nätshopping;

Har precis beställt denna parkas på bonprix.se, olivgrön parkas för 279:-
Såg denna på facebook, på sidan av hela grejen där det kommer reklam. Haha.  Leverans om ca 14 dar. ;)



♥ Ja, alla samlar väl på nåt...;




...Och för mig råkar det just vara så att jag samlar på väskor. De flesta är från H&M men jag använder alla mer eller mindre beroende på vad jag ska ha i väskan och till vilka kläder jag har. 17 st är det just nu men jag vet inte vart de andra 3 tagit vägen. Har rotat igenom garderoben som en galning. Aja de kommer väl fram. ;)


Samlar du på nånting?
Kommentera :)   ♥

♥ Frågor och svar;


Blivit hemringd av din lärare p.g.a misskötsel?
ja faktiskt :S

Skämts över ditt namn?
ja

Gjort någon tatuering eller piercing?
yes

Blivit förföljd?
inte vad jag vet? :S

Blivit rånad?
nej

Åkt ambulans?
nää men skulle vilja, inte för att jag skadat mig då haha xD

Gjort något du ångrar?
ja

Dansat i regn?
jao :)

Badat naken?
d klart? haha

Varit nära att drunkna?
yes

Drömt att du faller ner i från ett stup?
nepp

Blivit inlåst och drabbats av panik?
ja usch!

Snubblat över dina egna skosnören?
jepp haha

Hoppat bungyjump?
nej och skulle nog inte våga :P

Laddat hem musik/film från internet?
ja..

Blivit tagen/hämtad av polis?
haha nej

Ljugit för en kille/tjej om din ålder?
ja, om jag inte minns fel..

Varit kär i en kändis?
Hahah jaa, Darin.. När jag var 13 tror jag.

Vad heter du?
Angelica

Vilket år och datum är du född?
910926

Vad är du för stjärntecken?
våg

Vart bor du och vart är du uppvuxen?
i Märsta

Har du ett stadigt förhållande?
nej

Vad går du i för skola/utbildning?
Vilundagymnasiet/Barn-och Fritid

Vad vill du bli i framtiden?
hm..svårt men jag vill jobba med barn ;)

Vad har du för drömmar?
allt för många som kanske inte kan uppnås.

Vad är din mardröm?
att någon jag älskar försvinner..

Har du lätt för att kunna lita på folk?
för det mesta ja :)

Har du lätt för att kunna bli kär?
Absolut inte, sånt tar tid.

Är du öppen att prata om dig själv inför andra?
japp :)

Har du tvångstankar?
ja lite ibland :P

Är du bra på att ta åt dig komplimanger?

ta åt mig ja men ibland kan det vara svårt att tro på dom..

Har du bra självförtroende?
det går oftast upp och ner annars ja ;)

Är du lycklig?
Det saknas alltid nåt..



♥ The sun is here to stay;

God morgon alla glada människor! :) Sovit gott? det har i alla fall jag gjort. Vaknade lite senare än vad jag gjorde igår vilket bara är skönt trots att jag inte gick och la mig förrän 1 igår. Men men ikväll blir det i alla fall att gå och lägga sig tidigare för att jag ska orka upp imorgon bitti till min APU.

Idag så ska jag tvätta, städa och plugga. Ser inte framemot det sistnämnda eftersom att jag känner att jag inte kommer någon vart med pluggandet..Hmm.. Vad göra? Hehe
Sedan så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får ta dagen som den kommer helt enkelt men hoppas att den är händelserik och att den går fort.

Solen skiner ännu en tidig morgon vilket är helt underbart! Jag drog till och med bort min gardin bara för att få solen i ansiktet sen somnade jag om haha. Det känns som att det är vår nu, det är vår! :D Bara för att solens strålar är så pass varma hoppas jag på att snön smälter fort som tusan nu då så att det blir sommar fortare. ;)

Aja men nu så ska jag lyssna på musik som vanligt för att vakna till och sedan blir det väl frukost antar jag, hehe ;)

Tjingeling sålänge!

♥ Sjärnklar himmel;

Var precis ute på balkongen för att tänka och se den sjärnklara himlen, mysigt. Det var väldigt kallt men härlig var luften i alla fall. :)

Nu ska jag snart krypa ner i min varma säng och sova. Är verkligen övertrött just nu och hoppas få sova lite längre imorgon bitti innan jag sätter igång för att tvätta och plugga. Huah! Ser inte framemot det men men..That's life you know..

Aja, god natt på er :)  ♥

♥ Rätt som vann mello;

Har precis kollat klart på Melodifestivalen, Anna Bergendahl från Idol 2009 vann! Stort grattis till henne. Så chockad hon blev.
Jag hade verkligen hoppats på att Eric Saade - Manboy skulle ta hela skiten att jag verkligen röstade. Första gången liksom haha not.. :P Men men, hoppas hon verkligen tar hela ESC grejen så att Sverige kan ta tillbaka platsen vårt land ska vara på..


Nog om det, är på ett väldigt skratthumör just nu men har ingen aning om varför. Pratade med min moster nyss så där är kanske anledningen. Hon har förresten gett upp om att hon säger att hon kan sjunga en låt utan att börja skratta för det kan hon verkligen inte. Haha hon skrattar så sjukt mycket som gör att även jag börjar skratta.. Haha snacka om lättroade människor det finns xD Aja ska väl hitta på nåt nu tills det är läggdags. ;)

Jag full i skratt haha

Skriver mer sen  ♥

♥ Bakning;

Tjo! Håller just nu på att baka en smarrig och kladdig kladdkaka. Mums! Fick ett recept av min moster på en kladdkaka som man mikrar, coolt. I endast 6 minuter! :O :D sen får den stå och kallna, då blir den som godast!  Att blanda ihop alla ingredienser är inte så svårt, inte ens för mig som suger på att baka eller kanske inte.. Men att laga mat är jag bättre på i alla fall.
Men blir så irriterad på att mamma inte låter mig baka själv, hon ska alltid lägga sig i och läsa från receptet och grejer så jag sa till henne att jag inte var 5 år längre och kan faktiskt saker själv. Jag menar hur ska jag annars lära mig om morsan vaktar som en hök över mitt huvud eller det blir ju under mitt huvud eftersom att jag är längre än henne haha :P Men ni fattar vad jag menar inte sant? ;)



Sen blir det mys framför finalen på Mello som börjar kl 20. Det blir väl "fel" som vinner år igen men jag har egentligen ingenting att klaga på eftersom att jag själv inte röstar och avgör vem som vinner. Men det är i alla fall otroligt bra bidrag med i år så det blir svårt..

Hörs mer sen, puss

♥ O.A.R -Love and memories;



Mitt 800:e inlägg btw :D

♥ Slut på det roliga;

Haha har haft det sjukt roligt hittils idag och min moster som messar mig och skickar saker när hon sjunger och skrattar. Jag sa till henne "Du kan inte sjunga utan att du skrattar" så nu håller hon på att försöka bevisa att det faktiskt går men hon har inte lyckats hittils men jag har fått mig flera goda skratt på vägen dit hahaha :) Snacka om att vi är lika, känns som om hon är i min ålder ibland :) Hehe

Aja, slut på det roliga. Nu ska mamma och jag laga käk. Lasagne blir det eftersom att jag var sugen på det idag :) Mums! Haha.. Egentligen skulle jag plugga idag, men hur kan jag lyckas med det när jag blir distraherad hela tiden? Har lagt det på hyllan tills imorgon hehe, inte bra anci säger jag till mig själv... :P

Skriver mer sen puss ♥



♥ Spex ego;

Halloj. Jag bara älskar att sminka ut mig och spexa och ta bilder haha... Lättroad när man har tråkigt! Man får helt enkelt försöka sysselsätta sig med nåt så att tiden går fortare..
Fler bilder finns på fb ;) PÖSS





♥ Animales domésticos;

Hade lite tråkigt nu sådär efter frukosten och bestämde mig för att ta bild på mina husdjur, mina katter. :)
Härligt med sooool ute och det droppar vatten från taket. Mys!



Senare så ska jag slita fram alla mina väskor och ta kort på dom.. Det blir många haha ^^



♥ Solens strålar ger glädje;

God morgon god morgon! Vilken härligt morgon och solen lyser in i mitt rum. Tänk vad humöret kan stiga genom att solen är framme haha. :)
Vaknade precis och är inne på fb och kikar runt. Sov som en stock inatt verkligen och känner mig utvilad trots att jag gick och la mig vid 1 och vakna nu. Känns najs =).

Jahapp och idag blir det plugg för mig, konstigt att säga det på en lördagsmorgon men sant. Jag önskar faktiskt att det inte var sant så jag slapp plugg men men.. Hehe

Ska snart sätta på några bra låtar på datorn men måste vakna lite till känner jag först. Kanske dags för morgonkaffet nu?

Ha en bra dag i alla fall och hoppas solen lyser där du är just nu! :) ♥

♥ Gäsp;

God *gäsp* kväll på er! Haha är verkligen supertrött och har sagt en hel del konstiga saker ikväll och inte fattat något av vad folk sagt till mig heller haha.. Nu blev det krångligt, ja ni ser hur trött jag är.

Ska väl snart gå och lägga mig antar jag eftersom att jag varit uppe sen kl 5.45 imorse och då blir man lätt trött.
Har inte gjort så mycket ikväll, käkat lite godis och sett på bland annat MTVs Hogan knows best, MTV Cribs, någon boxnings match och lite av Let's Dance medans jag bläddrade på tvn efter nåt bra program eller film.

Förhoppningsvis får jag sova ut imorgon eller om jag vaknar av att solen är uppe tidigt imorgon, fast då blir jag bara glad ändå att solen skiner så fint men inte allt för tidigt i alla fall.. Haha :P

Aja, nu ska jag messa med Jassa en stund innan jag går och lägger mig. En massa kärlek till henne! <3

Gonatt!


♥ Mariah Carey - I want to know what love is;


♥ Fredagsmys;

Tjo tjo.

Nu är det snart dags för mitt eget fredagsmys med film-tittande och annat smått och gott :)
Hur tillbringar du din fredagskväll? (:


Peace out'



Skriver mer sen puss

♥ Pastime;



♥ Lifehouse - You and Me;


♥ Underbara fredag;

Tja tja! :D Freeeeeeedag !! Underbart med helg verkligen.

Imorse var jag verkligen trött av att behöva åka till förskolan innan 7, men fördelen var att jag fick sluta tidigt och det tackar vi för. :) Det var verkligen snöstorm ute men nu under dagen verkar solen ha kikat fram en aning under molnen. Stog även idag ute på gården och solade så skönt! :) Mina fräknar kommer fram mer och mer pga solens strålar. Tihihi
Var sedan och besökte den andra förskolan som jag varit på innan. Alla barn kom ihåg mig som tur är och jag funderar på att gå och hälsa på dom även nångång nästa vecka. :)
Var sedan med mami på Willys där de gjort om kassorna och grejer till så att man får dra och packa ner sina egna varor. En aning krångligt kanske men det tar ett tag innan man lär sig.

Om ett tag så ska jag göra middag. Vet inte vad jag ska laga ännu men hittar säkert på något kreativt som alltid (a) haha. Sedan börjar mitt fredagsmys! :D :D

Skriver mer senare, vi hörs puss

♥ Early morning, early day;

God morgon! Här är jag uppe tidigare än vanligt och ska dra ut till bussen om en kvart. Sitter och får i mig min juice och en tallrik yoghurt eftersom att det inte är frukost på förskolan förrän 8 och jag var hungrig nu haha. :P

Jag är arg på vädret! Just nu är det typ snöblandat regn som kommer ner från himlen och det är möörkt. Ser ut som en snöstorm, USCH!! Nu gick i alla fall mina vårkänslor bort totalt !!

I alla fall, slutar 14.30 och ska sedan gå och besöka den andra förskolan jag hade praktik på tidigare. Barnen saknar mig, vad sött! :)

Puss och hej


♥ Snart fredag;

Asså världens mest läskiga grej hände nyss! Usch och fy vad creapy! Det var såhär att mamma och jag satt här vid datorn och tittade på ett par bilder på min mormor där hon har en guldklocka runt halsen och jag frågade vem som hade fått klockan efter att hon dött och sånna grejer samtidigt som jag har musik på i bakrunden. Det spelades typ Shayne Ward - No you hang up. Sen stängde jag ner bilderna, mamma började gå ut från mitt rum och jag satt och sjöng på just den låten när det helt plötsligt mitt i låten ändrades till Marie Fredriksson - Sparvöga. Låten som vi hade på min mormors begravning, låten som hon älskade. Heeelt creapy! Just när vi pratade om henne och så ändrades låten som jag lyssnade på innan till den låten.. Hahah kan inte släppa det! Så sjukt alltså. Kommer inte kunna sova inatt, det är ett som är säkert..
Hon vill säkert säga nåt men jag vet inte vad. Asså det är fett läskigt även fast jag vet att det är min mormor som är här o spökar..


I alla fall är plugget över nu, har kommit ganska långt med rapporten och ska sedan sammanfatta allting när jag är klar.
Måste typ gå och lägga mig snart eftersom att jag ska vara på förskolan kl 7.00 imorgon :O slutar dock 14.30 men ska sedan gå och hälsa på förskolan som jag var på innan jag sökte till Barn-och fritidsprogramet.

Aja, mycket text! Orkar inte skriva mer..
Skriver nog ett inlägg innan jag drar iväg väldigt tidigt imorgon, tills dess god natt! :) ♥


♥ Skrivning;

Halloj. Sitter just nu för att få ihop en någorlunda bra rapport som handlar om min APU. Ingen sa att detta skulle vara svårt men det är det verkligen. Försöker låta så proffsig som möjligt när jag skriver så folk ska tro att jag är smartare än vad jag är, typ använda mer avancerade ord osv.. Hahahah kanske lyckas, vem vet? Kanske till och med får högre betyg? Exciting really...




♥ Back home;

Tjobedino! Haha :D

Kom hem för drygt 1 timme sen och har haft en otroligt rolig dag på förskolan och sitter just nu och pratar i telefonen.
Solen har kikat fram ett tag idag och det har varit härligt. Just ja, våren måste vara här då jag blivit helt röd i ansiktet av att ha varit ute i solen hela tiden på förskolan. Det finns bildbevis faktiskt! Haha
Snart så ska jag börja laga mat, vet inte vad ännu men mat är mat eller?? Huvudsaken är ju att man blir mätt! Haha sen blir det plugg hela kvällen typ....




Vi hörs senare puss


♥ Torsdag;

God morgon god morgon! Här var jag uppe med tuppen igen då hehe. Ska käka frukost på förskolan precis som igår, lite konstigt faktiskt att gå hemifrån med tom mage men som vanligt sitter jag här och dricker mitt koffein, min juice som alltid! Hehe sedan blir det morgonkaffe med personalen. :)


Blev besviken när solen inte är uppe nu, det är helt grått på himlen och det ser ut som om det ska börja regna vilken sekund som helst, men det är ändå bra eftersom snön smälter då. Förresten så såg jag den mörka asfalten igår för första gången på länge men det är hala fläckar lite här och där i alla fall.


Jahapp och när jag kommer hem så blir det förhoppningsvis plugg eller nej jag måste börja ta tag i plugget! Och om jag nu vill ha G i matte på nationella måste jag satsa nu innan det är försent..


Ha en bra dag!
:)

♥ Tv-tittande;

Såg precis på Andra Avenyn, sjukt bra! Haha ibland är det såå spännande att även fast jag sitter ensam så blir jag helt exalterad och kommenterar vissa grejer under programmets gång. Haha visst är jag knasig? xD

I alla fall om ett tag så ska jag gå och lägga mig. Kände mig inte helt utvilad imorse när jag vaknade av att väckarklockan ringde mitt i en dröm, jag blev mest irriterad. Haha ^^


Bild från 6 februari -10

Skriver antagligen mer imorgon innan jag sticker iväg till förskolan. :) God natt o sov gott


♥ Skärpning;

Hallå där!

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan göra ett par varma mackor i grillen till mig, mums! Sen blir det Andra Avenyn! Hjälp vad veckan gått fort, heelt sjuukt verkligen! Haha

Imorgon måste jag också börja ta tag i mina läxor och sånt som jag har liggandes här på mitt skrivbord, usch men jag har ingen motivation till det.. Help me!

Aja, skriver mer sen, puss ♥

♥ The Calling - Wherever you will go;


♥ Slask;

Tjoba! Kom hem för ett tag sen och har snackat hela vägen från förskolan och hem med min moster. Hon är tokig! Haha ^^ Fick ta av mig mina strumpor nu när jag kom hem eftersom att de var blöta av allt slask som är ute på marken, det läcker in vatten i mina dojjor och det är nog snart dags att köpa nya. Våren är här, det känns verkligen !! =)

Haha asså barnen på förskolan är bara för härliga! Alla kom springandes mot mig och puttade nästan ner mig i snön. Alla kittlade mig så att jag asgarvade haha, det var roligt. :)


Nu ska jag snart börja med maten och det blir kyckling m ris och såndär uncle bens sås i burk. Gott hoppas jag :P

Vi hörs mer sen ♥

♥ Onsdag morgon;

Tjobidobi =) Vad gör ni? Jag sitter och dricker ett glas juice. Ställde klockan senare idag eftersom att jag ska käka frukost på förskolan med alla barn, ska bli kul typ. Men ett glas juice måste jag bara ha för att jag ska vakna hehe^^

Börjar 8.00 och slutar 15.30, dagen kommer vara ungerfär som igår kan jag tänka mig. :)
Hem sen och skriva dit saker i min rapport, käka kanske och sedan vet jag inte haha... Får helt enkelt ta dagen som den kommer. =)

Vi hörs, puss

♥ Desperate Housewives;

God kväll! :)

Nu ska jag snart lägga mig ner i sängen och se på veckans avsnitt av DH som börjar kl 21 på kanal5.
Spännande avsnitt varje gång måste jag säga. En av mina favvo serier faktiskt! Haha

Sedan ska jag sova eller kanske läsa lite ur boken som jag började med igår som heter "Utan ett ord". Har inte riktigt kommit in i boken ännu men ändå så är intresset såhär långt bra eftersom nånting i boken gör att jag måste läsa vidare för att få veta vad som händer. Det blir lätt så.

Imorgon ska jag upp vid 7. Börjar vid 8.00 och slutar 15.30 så ni vet ;)

Tjingeling och god natt!

♥ Vill ha fynd;




Örhängen

Guld- eller silverfärgad metall med färggranna stenar. Hänge 9,5 cm. Nickeltestade. 69.50 spänn

3-pack armband

Träringar i olika utföranden. Bredd 6, 1 och 0,5 cm. Diameter 7 cm. 99 spänn



Vet inte riktigt vad det är med mig men känner för att jag vill inhandla ett par accessoarer snart och jag har fastnat för dessa turkosa ting. Lite lustigt eftersom jag aldrig ägt nånting i turkost och trodde aldrig att jag skulle göra det heller.. Men nej jag är sugen på dessa! Måste bara planera när jag kan köpa de eftersom att just nu är man ju inte världens rikaste människa.. Hehe ^^  ♥

Allt är från H&M


♥ Warmth;




♥ Vackert väder!;

Tjaba!

Det har varit vackert väder heela dagen vilket gör att man verkligen hoppas på att våren äntligen är här! Det glada humöret stiger också och ger kroppen ett lyckorus. I like it. :)

Kom hem för ca 20 minuter sen och idag har det varit en lika händelserik dag och som grädden på moset så testar barnen mig inte lika mycket som dom gjorde igår. Jag har blivit lite mer bestämd vilket är bra och har även fått ta lite mer ansvar. I like it too. Hehe^^
Alla barnen och vi fikade med tårtor som ett barns pappa hade gjort, otroligt goda måste jag säga!


Nu senare ikväll så ska jag skriva dit några detaljer på min rapport och sen bara ta det lungt, chilla, koppla av och sånt :) hehe sen är det Desperate Housewives som bara måste tittas på. =)
Skriver mer senare, pusssssssss

♥ Ron Pope - A drop in the ocean;



♥ Dagens outfit;







♥ Tisdag;

God morgon god morgon! :) Läget? Jag mår bara bra trots att jag vaknade tidigare än väckarklockan. Kanske för att jag råkade somna till CSI igår, var så sjuuukt trött. Missade slutet också så jag fick inte veta vem mördaren var.. :/
Hmm.. men men..


Idag skiner solen härligt igen! Så underbart att våren kommer. Hoppas på INGEN mer snö nu! Då blir jag skogstokig om det kommer mer.. Haha^^

Jag sitter här och käkar frukost samt lyssnar på musik som vanligt dårå :).. Börjar kl 9.00 och slutar 16.30, har en 30 minuters rast därimellan så det är najs! :)
Drack lite kaffe igår där på förskolan, och jag säger bara usch det var inte så gott nu. Har ju druckigt kaffe förut men om man inte druckigt på ett tag blir det en annorlunda smak. Jag tror jag håller mig till te! =)

Skriver mer när jag kommer hem, see u later !! ♥

♥ Måndagskväll;

God kväll alla glada och superhärliga människor! =)

Nu är det kväll igen och det är dags för ytterliggare ett avsnitt av CSI kl 21, rålääängtar!! :)
Innan dess så ska jag hoppa in i duschen, göra mig en kopp te och sedan läsa lite till ur boken jag fastnat i. Sedan blir det att sova eftersom att jag inte fick så mycket sömn inatt och vill mer än gärna vara utvilad. Börjar kl 9.00 och går till 16.30 imorgon, lång dag med andra ord.. Eller om man tänker efter så blir det inte en längre dag än vad det var idag när jag började 8.00 och slutade 15.30.. Hehe^^


Ha en fortsatt mysig måndagskväll, vi hörs imorgon. God natt! :)  ♥

♥ Första dagen avklarad;

Denna dag har känts superlång verkligen men den har varit riktigt rolig faktiskt! I början var barnen lite blyga men det släppte under dagens gång, för mig med. :)
Var iväg och handlade en ny ansiktskräm och två nya böcker som verkade spännande. "Utan ett ord" av Linwood Barclay som är liknande en thriller för er som gillar sånt och sedan "Syskonkärlek" av Sheila O'flanagan som är lite mer av en komedi/romantik bok.

Måste även börja skriva min rapport lite nu med stödord och sånt, måste typ hålla dagbok varje dag om vad som händer där och så vidare så att jag sedan efter 5 veckor kan skriva en fullständig rapport om min tid där :).

Nu så ska jag gå och chilla samt börja läsa någon av böckerna.

Ta det chill!  ♥



♥ Första dagen på APU;

God morgon! Vaknade vid kl 6 av att solen sken in genom en springa i min gardin, härligt va? Våren är nog påväg nu när solen varit uppe i princip varje dag sen i förra veckan.
Har fortfarande ont i vänstra sidan av nacken, vet ej vad det beror på eller vad man kan göra åt saken. Jag kan inte sitta rakt och dra huvudet till vänster utan att det gör ont så att jag måste flytta hela kroppen... :/ TIPS?

I alla fall så är det min första dag på min APU som kommer ske under 5 veckor på en förskola. Jag börjar om en timme och slutar 15.30. Funderar på att handla efteråt eller om jag drar hem direkt, jag kanske inte orkar.. Haha^^

Ha en bra dag! :)

♥ Dusch och filmmys;

Sitter i min ensamhet och lyssnar på Barry White och James Brown, helt grymma! Haha

Ska snart hoppa in i duschen och sedan se en film och bara ta det chill. Sista kvällen på lovet och sedan är det full rulle igen. Börjar min APU imorgon vilket ska bli spännande och roligt framför allt. Börjar 8.00 och slutar 15.30. Denna vecka kommer bli tuff med blandade arbetstider och så vidare. Ska även börja skriva en rapport som ska in om ca 6 veckor då när APUn är slut. Ska även läsa ut en engelsk bok "The boy named it" - "Pojken som kallades det" med andra ord och sedan en svenskroman..Hmm.. har inte bestämt vilken jag ska läsa ännu men det får jag tänka på mer senare när jag läst klart den engelska boken.
Och för er som trodde jag skulle ha någon slags semester under dessa veckor trodde fel eftersom jag fortfarande har plugg och sånt under tiden, samt matten som jag måste ta tag i snart..Suck


Skriver mer imorgon innan jag drar iväg till APUn. Ska försöka få så mycket sömn som möjligt inatt då jag sovit väldigt dåligt den senaste veckan, så med andra ord skulle en helnattsömn sitta fint!

Puss och god natt

♥ Nu blir det klippt;

Nu så ska jag agera frisörska och klippa min mamma. Får se hur det blir då, jag har ju som sagt klippt lite på mina stackars vänner som fått vara försökskaniner hehe.. Don't mess with me when I have a pair of scissors in my hands! Haha ^^




♥ At home;

Nu är jag äntligen hemma och det är min sista dag på lovet. Tiden har bara runnit iväg men ändå känns det som om det har gått supersegt Imorgon börjar mina APU veckor och det ska faktiskt bli jätteroligt! Drömde inatt att jag kom försent första dagen och allt och jag fick en sån ångest att jag inte kunde somna om. :/ Hehe men hoppas att jag åtminstone får en god natts sömn denna natt så jag är pigg och glad imorgon.

Hjälp, är sjukt torr om mina händer, nagelbanden har spruckigt och åtminstone 4 naglar är trasiga.. Usch men that's life liksom..

Snart så ska jag se reprisen av Desperate Housewives som hade säsongs premiär i onsdags och som jag missade. haha men jag skriver mer sen ;) ♥

♥ Away again;

Har knappt varit hemma det här lovet, har bara varit borta hos andra och idag ska jag iväg igen.
Drar till pappas och deras nya hus, hjälper till att flytta in möbler osv... Kommer antagligen hem på söndag och där tar min frihet slut för på måndag blir det första dagen på min APU..

I alla fall så kommer jag kanske inte ha tillgång till att uppdatera bloggen men skriver då när jag kommer hem istället. Jag finns ju alltid att nås på telefonen så jag är inte helt försvunnen och okontaktbar.. ;)


Snart måste jag käka frukost och sedan hoppa in i duschen och grejer innan vi drar vid 11. Solen skiner btw, såååå härligt!! :)

Ha en bra dag!


♥ Hemma;

God kväll! :)
Kom precis hem från att ha spenderat dagen samt kvällen med Samie.
Vi kikade på Stolthet & fördom och Mr and Mrs Smith. Sjukt bra och lite roliga filmer.

Jag har haft en bra dag i alla fall och ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött.
God natt



♥ Samie;

Tjoo!

Har umgåts med Samie i princip hela dagen. Vi har varit och shoppat och käkat kebab, gott!! Första kebaben för i år.

Om ett tag ska vi ha det mysigt och se film! :)

Puss  ♥

♥ Daddy Yankee - Rompe;



Love this song!!!!   ♥

♥ Platt hår;

Nu har min lillasyster plattat klart mitt hår, det blev fint men jag anser att jag inte passar i rakt hår lika bra som jag passar i lockigt.. See for yourself..



♥ I like!;

SOLSKEN! försöker bortse från snön och tänker att värmen snart är här...

Godmorgon alla! Här skiner solen för fullt men det blåser snö från taket. Härligt att vakna av att man äntligen får solen i ögonen, skönt är också att vakna i sin egen mjuka säng.


Idag så ville Samira att jag skulle följa med henne att shoppa kläder och sånt. Hon skulle höra av sig vid 11, halv 12 och så sen drar vi iväg.
Inget annat planerat idag i alla fall..

Nu ska jag käka frukost och sedan hoppa in i duschen..

Hörs sen, puss

♥ Wihoo;

Hjälp vad efterlängtande Andra Avenyn var bra och spännande! Kan knappt vänta tills nästa vecka..iiih ^^
Det enda jag kollar på, på tv är faktiskt bara Andra avenyn och CSI men nu också Desperate Housewives som börjat igen. Så sjukt bra och spännande program. I love it!Har du något tv-program som du bara måste följa? :)

Nej nu måste jag börja packa upp mina kläder och även slänga dom i tvätten så jag kan tvätta first thing in the morning. ;) Hjälp, har faktiskt börjat fastna för att prata engelska. :O Haha ^^


I alla fall så om ett tag så blir det sängen och sova eftersom att jag känner mig sjukt trött nu och har sovit dåligt de senaste nätterna. Men men, det ordnar sig.

God natt! Pussssssss

♥ TV;

Jao nu så ska jag lägga mig ner i min sköna säng och se på Andra Avenyn som ÄNTLIGEN kommit tillbaka efter OS grejerna.

Skriver mer sen, puss

♥ Bilder;




♥ Borta bra men hemma bäst;

Halloj.

Kom hem för drygt en kvart sen och det enda jag gjort är att slänga mig ner i min mjuka, sköna säng och öppnat H&M katalogen.
Vi var förbi mormors grav en sväng innan vi klev på bussen. Jag har bilden på min digi men jag orkar inte packa upp den just nu så jag får väl lägga upp en bild senare..

Ikväll ska jag antagligen bara ta det lungt osv..Samira kanske ville se på film om hennes planer cancelled. Hoppas på det då (a) :) Haha


♥ Hemfärd;

Tjo!

Idag blir det att åka hemåt till Märsta igen. Men innan dess så ska vi åka till min mormors grav och se hur det ser ut. Tar antagligen ett par kort också.
Sen blir det en bussresa på ca 1 ½ timma och då ska jag lyssna på musik och skriva sms och sånt. Hehe ^^

Hörs hemma sen, puss

♥ Myskväll;

God kväll! :)

Min moster och jag har haft på oss ansiktsmasker så nu är vår hud mjuk som bebishud. Mysigt! Haha
Nu har vi suttit och tjockat i oss godis och sjungit karaoke, super kul! :P

Om ett tag blir det nog sovdags eller så och imorgon beger jag mig hemåt med buss..

God natt!

♥ Rigo and The Topaz Sound (ft. Red Fox) - I got u;



Haha en super skön låt som gör en glad och gör så att man vill dansa!!! ♥

♥ Lekar;

Vi har precis lekt "Funnybunny", vilket innebär att man ska stoppa in marshmallows i munnen och ha kvar så länge som möjligt men samtidigt stoppa in fler i munnen och säga "funnybunny". Det var väldigt roligt även om det inte var så långvarigt och nu så ska jag färga håret och göra mig snygg i ansiktet med hjälp av en ansiktsmask.. Hahaha

Skriver mer senare efter allt myspys!! Puss puss

♥ Shopping;

Tjaba! :)

För ett tag sen så kom vi tillbaka från att ha varit och shoppat i Enköping. Köpte 3 par hipsters i olika färger, Paris Hilton parfym Heiress, Gyllenbrun nr864 hårfärg från Brilliance och 2 ansiktsmasker från ÅHLÉNS som vi ska skoja med ikväll. Sedan köpte jag en tröja till min moster som tack för att jag fick komma och hälsa på. :)



Vi käkade tacobiffar med potatis och tacosås för ett tag sen, gott!
Ikväll blir det sista kvällen jag spenderar här så vi ska ha det skoj och leka med ansiktsmasker, köra "fannybanny" , sjunga karaoke och ha det skoj! :D

Skriver mer senare, puss!

♥ Tisdag;

God morgon! :)

Vaknade vid halv nio och hoppade direkt in i duschen och sedan åt vi frukost. Har hunnit göra mig iordning till en dag på stan med shopping.. Tar antagligen ett par bilder och lägger upp de senare.

Skriver mer sen, puss


♥ Kväll;

Har varit ute på en halvtimmes promenad med min moster och det var ganska skönt ute trots att det blåste och att det snöade massor.





Jag bakade en kladdkaka för ett tag sen eftersom att de var sugna på att äta nåt gott och så drack vi te. Kakan gick fort att göra och jag gjorde den dessutom i mickron. Mums!



Ha en fortsatt bra kväll! Puss


♥ Million stylez - Miss fatty;


♥ Film;

Såg precis på Patrik 1,5 och den var hur bra som helst och det fanns flera tillfällen att skratta. Väldigt lång var den men bra ;). Just ja, såg på The Proposal igår också och den var super rolig!! :)

Men men... inget mer att skriva hära just nu. Skriver antagligen mer senare ikväll ;) Puss


♥ Hjälp!!;

Fick ett hemsk besked inatt om att vårat hus är nerbrunnet till grunden. Hemskt! Pappa, karina och travis var inne och sov men kom ut oskadda men huset är totalt borta och inget finns kvar så det är ju väldigt tråkigt..
Fick knappt någon sömn efter det och började tänka på allt som fanns i huset..usch!!


I alla fall så har min moster och vi försökt underhålla oss med att spela "Vem vill bli miljonär" på dvdn och vi vann faktiskt! Trots lite fusk vid sidan av..Hehe (a) Sen så har vi käkat lunch och jag har försökt och styla min mosters hår vilket inte blev så fint men men...
Det blir inget Örebro pga snöoväder.



Skriver antagligen mer senare, ha en bra dag! Puss

RSS 2.0