♥ Luft!!! ;

Ska snart dra till Samira och snacka lite och få lite friskluft.... :)

♥ Michaaa gästbloggar;

Tjoo bröder och systrar vad häänder jaaooo ? :D
Jaduu.. Angelica ligger i sängen och myser med sig själv hahahah. Och jag sitter vid datorn som en liten tönt !
Måste bara säga att jag älskar ZLATAN IBRAHIMOVIC ! om ni ville veta höhöhö.....   Här ska ni få se en bild på mig Michelin :).



 


♥ Tisdag;

God morgon.

Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik som vanligt. Ska om ca en halvtimma dra till Micha för att plugga till en grej som ska in senast imorgon!?!? Ja, och bibblan i skolan är stängt både idag och igår så jag kommer inte åt datorerna för att jobba med arbetet.. Tokigt!

Efter det drar vi till skolan vid 11 typ. :)

♥ Mat för dagen;

Har precis stått vid den varma spisen och lagat mig lite spaghetti med köttfärssås och paprika som jag just nu sitter och mumsar på.
För er som inte vet, så är det svinkallt ute! typ 13 minus?!?! Ja, nu är den riktiga vintern här alltså och kallare blir det. Jag vill inte! Skulle inte ha något emot att ha ett par plusgrader och sol.

Ikväll blir det CSI-tittande på tvn, men innan dess ska jag försöka läsa mig igenom de ca 50-60 sidorna som ska testas på, på fredag.. Suck...

♥ Ångest-måndag;

God morgon.

Sitter just nu och käkar frulle och lyssnar på musik. Jag har blivit varmchoklad-narkoman(?)! Det är så gott i det här vintervädret.

Har tonvis med läxor som måste göras innan denna vecka är slut, bland annat svenskaprov på fredag.
Blir bara plugg, plugg, plugg som gäller för min del!

Skönt att jag börjar sent idag. :) Snöyran fortsätter, massor med snö!?! Ha en bra dag

♥ Söndagskväll;

Tjena!

Ja, denna helg har varit fullspäckad! Har bland annat hjälpt min moster med julpynt och julbak och städat. Övningkörningen i fredags, lördags och idag gick kanonbra! Är så stolt över mig själv faktiskt! ♥

Nu blir det bara vila framför tvn som gäller för ikväll. Back to school tomorrow.. See you dudes!

♥ Hot Chocolate;

God morgon!

Äntligen fredag ♥ och jag ska om ett tag bege mig till skolan för att vara där i ett par timmar innan jag drar till Enk. Bussresan kommer nog ta ett tag extra pga väderleken. Ska först övningsköra, och jag undrar hur det går i denna snö.. Sen ska jag försöka hitta en fin klänning till min mosters födelsedagsfest och en till nyår. :) Senare ikväll ska vi bege oss hem till Emma och Johnny. Det ska bli chill!


Ha en bra helg!!


♥ Rihanna - Only Girl (In the world);


♥ Shoppingday;

Tjena!

Vilket snöoväder det var i morse asså. Jag såg knappt någonting faktiskt och tågen strulade som vanligt men jag kom fram i tid i alla fall och sen visade det sig att vi inte hade någon lektion förutom eget arbete. Sedan åkte jag till Infra City och lunchade med Jenna. Dagen gick fort och efter att jag slutat gick jag och Micha till centrum och jag handlade några plagg och smycken från Gina Tricot. Allt var på rea. Najs! :)



Nu blir det käk och sedan tv. Puss

♥ Torsdag;

God morgon...

Kul att man blir väckt av grannens 3 hundar som står och skäller precis under mitt rum kl 5.40 på morgonen... Inte nog med att dom väckte mig 1 ½ timme för tidigt, skällde dom i 1 hel timme !?!?! Asså, jag blir tokig!!!!!!!!!!!!!!! Är så enormt trött och detta kommer förmodligen sätta sig på mitt humör idag...

Kikade på 24 timmar igår på tv3 och det var hur roligt som helst! Kommer troligen fortsätta titta på det programet på onsdagar.

♥ Onsdag;

Tjena!

Det är redan kväll, tänka sig...


Naturprovet gick väl sisådär, är nöjd om jag ens uppnår G..
Begav mig hemåt och lagade först käk och gick sedan och la mig i min varma säng och slog på en ny film. Mys! Och tiden går relativt fort då också. Precis när filmen var slut, tajmade Samira att ringa mig och vi tog en sväng upp till ica i detta snöoväder. Burr! Det blåser som tusan.. Några decimeter snö imorgon kan man räkna med men man får akta sig för hala isfläckar under snön.. Aa, något positivt med kvällen som komma skall, har min huvudvärk äntligen försvunnit.. :)

Nu ska jag strax se på tv, eller en till film... Om jag ändå kunde hitta Dirty Dancing i DVD-hyllan!!!

♥ Försovning och prov;

God morgon...

Inte nog med att jag inte fick någon som helst sömn i natt, försov jag mig till första lektionen och dessutom har naturprov senare idag...... Vill bara gå och lägga mig under täcket och sova bort dagen.. Hm...... -.-

♥ Lykke Li - Tonight (acoustic);


♥ Tisdag;

Har haft världens ångest över att plugga till naturprovet som sker imorgon. Tog ett varmt skumbad och hade tända ljus för att kunna släppa ångest-tankarna och fokusera på nytt. Välidgt avslappnande faktiskt. Nu blir det plugg med pauser resten av dagen.. Recalled focus med andra ord...



♥ Monday;

Tjena!

Denna dag har varit lång men den har gått fort. Började med kören, som gick bra fast jag inte övat upp rösten innan. Historia redovisning, den gick väl sådär, lunch, FSF-arbetet som btw går framåt, gjorde klar hälsokampanjen och skickade den via mail. JA! stress, press.... Hinna plugga till naturprovet..ÅH, ångest!!

Va men Fanny i väsby centrum och jag handlade "ta 3, betala för 2" st spetstrosor, najs! Kirrat det och ja.... GAH! Allt ska ske på engång.. Mupp!



♥ Måndag hela veckan;

Tja! Har varit helt mörbultad i hela kroppen i princip hela helgen.. Och jag har lärt mig ett och annat.. Hmm..
Kom hem sent igår kväll efter att ha spenderat tid i Enköping. Först i fredags var det fest. Det var grymt roligt!
I lördags var det bara en slappdag, en härlig sådan. Igår övningskörde jag och det gick strålande. Koppla och gasa fort, svängde i snäva kurvor, tvärstannade.. Ja, nästan hela rubbet. Nu är det inte långt kvar tills jag blir farlig ute på vägarna... Haha

Idag är det skola och jag är grymt trött! Men jag måste ta mig i kragen och åka iväg. Tack och lov att jag har sovmorgon till 11.40.
När jag kommit hem blir det råplugg på natur. Prov på onsdag och det bara måste sitta i huvudet!! GAAAH! stress är ordet.

♥ Fredag;

God morgon.

Skönt med sovmorgon! Haha, trots att man haft det nästan hela veckan..
Idag blir det skola och sedan hem för att packa, möta upp Jenna och dra till Enköping. :) Party tonight! ....och sen chill resten av helgen. Övningskörning på söndag också. Det blir en najsig helg! :)

Ha en bra helg alla!

♥ Tv-kväll;

Det var länge sen jag hade en tv-kväll men idag så. Kikar på efterlängtande The Vampire Diaries som snart är slut.. Om det inte vore för alla dessa reklamer så skulle det vara bättre och mer spännande.

Sedan blir det sängen, vill sova! :)

♥ Onödig skoldag;

Tjena!

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit i skolan för att ha kör och göra klart lite läxor. Fett onödig dag i skolan! Inga lektioner, arbeta på valfri plats... Puuuh!

Just nu får jag i mig lite käk innan jag drar iväg till Samira. Vi ska umgås och fika med munkar jag köpt. Det blir mys!

♥ Torsdag;

God morgon.

Om jag hade vetat att jag börjat 2 så hade jag definitivt sovit lite längre.. Men jag ska ha kör kl. 11 och sedan göra klart hälsokampanjen med Micha och Shelja, om rökning.. Det blir nog en lång dag i alla fall..

♥ Mohombi Ft. Nicki Minaj & Gyptian - Hold Yuh;


♥ Winter;

Kom precis hem och det är superkallt ute! Men jag gillar det, det är en hög mysfaktor när man måste ha mössa, halsduk och vantar. Det ser allmänt varmt ut..

Sitter inne i värmen och lyssnar på musik. Härligt! Veckan går så fort så det är inte sant och imorgon börjar jag 12.05 pga inställda lektioner. Dagen kunde inte bli bättre. :)

Ha en fin vintermysig kväll alla!

♥ Onsdag;

God mors!

Hjälp vad tiden går fort tycker jag, fast det nämner jag ju här varje onsdagsmorgon. Snart är det fredag! :)
Det är fullt med snö på träden och det blåser nå fruktansvärt ute. Burr! Nu får man klä på sig ordentligt om man inte vill frysa.

Just nu sitter jag här och äter frukost, samt lyssnar på Spotify. Så ser mina morgnar ut. Jag måste ha musik för att vakna till, annars kommer jag vara på dåligt humör hela dagen. Dagen blir inte så lång eftersom att jag slutar vid 2. Det blir najs.

Micha och jag pluggade lite till naturprovet igår som egentligen skulle ske idag, men vår lärare flyttade fram det 1 vecka och tack gode gud för det! Hade kuggat annars om det vore idag.. Haha. Och utvecklingsamtalet igår gick väl bra, lugna puckar och inge större klagomål. Det var mest jag som hade något att säga till om... Haha

♥ Tisdag;

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tid!

Ska snart bege mig till Ica för att möta upp Micha, ska hem till henne och plugga natur. Får se hur det går. Haha

Ha en bra kväll.

♥ Måndag;

Tja, kom hem med bussen ganska sent igår så det blev att jag klev raka vägen till sängen och somna. Har inte fått speciellt mycket sömn denna helg men sov i natt i ca 10 timmar. Det var najs!

Helgen var grym och lördagen vart otroligt lyckad måste jag säga! :) ♥

Idag är det skola och jag börjar 11.40, skönt en måndag liksom. Haha





♥ Lördag;

God morgon!

Uppe med tuppen och har duschat och ska snart äta frulle. Ikväll blir det fest med bruuudarna! Gillar't starkt.
Så min dag kommer nog ha full rulle. Men det ska nog bli kul! Har sett framemot denna dag länge sen vi planerade. :D IIIIIh!!!

♥ Fredag;

Freeeedag, vilken innebär att jag tar mitt pick och pack och drar till Enk. som vanligt då. Synd bara att jag verkligen lever för helgerna.. Det enda jag ser framemot när veckan börjar, är helgen. Iofs, vem gör inte det? Då är jag normal.

Skola först, sen buss! Ha en bra dag.

♥ Nyklippt;

Nyklippt, känns som om en stor börda släpptes från mina axlar. All denna onödiga skiten som inträffat 2010 kan jag äntligen lägga bakom mig..!

Nu blir det dusch och sedan krypa ner i sängen för att se på TVD på tv 6 kl 20.00.

♥ Torsdag;

God morgon.

Igår strulade mitt internet efter att jag kom hem från skolan. Internet fungerade inte mellan kl 3-11 på kvällen.. Suck, dessutom kunde jag inte göra mina läxor och arbeten.

Idag blir det en lång dag men har håltimme mellan 9.45 - 12.00, det är långt tid men emellan där ska jag ha kör så det blir i alla fall roligt.

Senare så ska jag möta upp Jassa på stationen och lämna henne, hennes pengar..

♥ Frost;






























(Bilden är tagen av mig i helgen innan all snö kom)

♥ Onsdag;

God morgon. Här var det snö för fulla muggar. Ett flertal decimeter och dom har fortfarande inte varit ute och plogat bort snön på gatorna. Nu ser jag att det är lite slask på gångbanan men annars är snön riktigt fantastiskt! Slask och tö kan man gärna hoppa över så att det blir en fin vinter iår igen.

Hoppas att tågen inte är försenade idag men det kan man ju förvänta sig att dom är.
Efter skolan så ska jag hem till Jenny för att klippa henne. Det ska bli kul. Sen ska jag bege mig hem från väsby i kylan. Hoppas att det inte är snöstorm vid den tiden då.

Ha en bra dag.

♥ Oj, oj, oj;

Tjena.

Uppsatser, arbeten, känslor handledarkurs, körkortstillstånd, synundersökning, kompromissationer(?), problem, andas, koppla, gasa, bromsa, svänga..
Ja, allt detta pågår just nu i mitt huvud typ och lite till för den delen.. Mmm.. Har inte tid..

♥ Fredagsmys?;

Hur kan det vara fredagsmys när man ligger och halvsover samtidigt som man zappar mellan Idol/CSI och har det allmänt tråkigt? Aja, snart blir det Scream 2 på kanal5 som bara måste ses! Men jag kommer antagligen somna till den filmen, som vanligt då.. Filmer fungerar som sömnpiller för mig tydligen. Hoppas jag vaknar någotlunda sent imorgon bitti, trots att jag ska åka vid kvart över 10 så hoppas jag i alla fall att jag vaknar när väckarklockan ringer och inte innan som jag gjort hela veckan. Suck och god natt.

♥ Äntligen helg;

Hejsan!

Kom hem för ca en halvtimma sen och har precis satt på en maskintvätt men mina kläder. Just nu sitter jag och sjunger samtidigt som jag lyssnar på musik Spotify. Sann glädje!!

♥ Fredag;

God morgon!

Härlig fredagsmorgon med solsken utanför fönstret och en god frukost, nämligen havregrynsgröt med banan och en släng av sirap. Samt ett glas apelsinjuice, mums!
Ska om dryga timmen åka till förskolan och vara där till typ 14.30, sen ska jag iväg och handla på Willys. Iväg hem och tvätta så att det är torrt tills imorgon då jag ska åka iväg till min moster för att övningsköra hela helgen. Det blir najs. :)

Ikväll blir det fredagsmys med eventuellt Idol eller någon bra film på Voddler. Får se hur det blir.

Ha en bra dag!

♥ Tv-kväll;

Tja!

Kom hem för ca en halvtimma sen efter att ha varit i väsby och följt med Jenna när hon gaddat sig på Ted's Tatoo. Det tog drygt 20 minuter sen vart det klart och Jenna körde mig hem.

Om dryga timmen blir det The Vampire Diaries på tv6, har missat de senaste två gångerna eftersom att jag glömt bort eller att jag suttit i telefonen. Har dock sett de avsnitten tidigare men vill ändå hänga med. :) Så det får jag absolut inte missa.. :)

Sen blir det chill framför datorn med lite najsig musik innan läggdags. Imorgon blir det jobb för min del, i bara 1 par timmar men det är i alla fall någonting. :)

Ha en bra kväll.

♥ Möblering;

Tja!

Har nu städat och städat och möblerat om i mitt lilla rum. Är så trött på mina möbler och vill ha nya nu! Nya som säger mer att det är jag som bor här. :) Och kul att dammsugaren bara sluta fungera helt plötsligt och börjar lukta bränt.. Bra jobbat Angelica!

Nej, nu blir det dusch och sen ska jag till banken, vi hörs!

♥ Torsdag;

God morgon.

Här var jag vaken som vanligt.. :)

Igår såg jag på en jättelång film. Började kolla på den 19.30 och den slutade 21.37.. Började tänka där ett tag varför filmen aldrig slutade nångång. Men det var ett bra tidsfördriv i alla fall. Slocknade vid 23.

Just nu sitter jag och äter frukost. Yoghurt med banan och juice i ett glas, samtidigt som jag lyssnar på musik.
Det som står på schemat idag är att dra ner till Nordea för att växla mina euro till kronor och senare vid 5 tiden ska jag dra till väsby och möta upp Jenna för att hon ska tatuera sig. Det kommer bli grymt! :)

Dessutom så fyller min storasyster 24 år idag.. Tänka sig.. Hmm.. Aja, grattis till henne då.

♥ Regnväder;

Tja!

Gick från förskolan 14.30 och kom hem 14.50. Skönt att få komma hem. Men det har varit roligt! Bara det fula vädret som varit tråkigt.

Just nu sitter jag och spelar musik som vanligt och ska om ett tag gå och fixa käk. Är hungrig jag!

Ikväll blir det film och chillmys! Hääärligt!

♥ Onsdag;

God morgon.

Konstigt att man vaknar tidigt och inte kan somna om när man äntligen får chansen att sova ut?!?!? Tur är att jag ska till förskolan kl. 10.30 så att jag kan ta det chill nu på morgonen och bara va. Ska även jobba lite med mitt arbete om Beckham så att det blir klart.

Ja, och det regnar ute... Kan det bli en mer tråkig morgon? Skulle inte tro det... Skönt att musik spelas!

♥ Bullet For My Valentine -Tears Don't Fall (Acoustic Version);


♥ Shopping!!! ;

Tja!

Var hemma vid ca halv 7 efter att ha varit i Kista och shoppat en massa med Micha och Shejla. Handlade mycket billigt och fick ihop hela 13 plagg under 2.000 kr! NAJS ASSÅ!!!! Kände att jag behövde unna mig något eftersom att jag inte kunnat shoppa på hela 6 månader innan.. Så, men jag är grymt nöjd! :) :D Kommer antagligen lägga upp bilder på fynden imorgon.

(Shejla och Micha Max)

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag jobba. Börjar 10.30, skönt!
Ha en trevlig kväll!

♥ Tisdag;

God morgon.

Detta med att vi ändrat klockan har gjort så att jag har vänt på dygnet nästan. Går och lägger mig tidigare än vad jag brukar för att ögonen knappt orka hållas öppna. Och inte nog med det, jag vaknar super tidigt! Kl. 4 imorse och sedan vid kl. 6, trots att man är ledig! Aja... Idag ska jag iväg till Kista med Micha och Shejla. Det blir skoj! Bringar kameran så det kommer nog läggas upp ett par bilder eller så senare. :)


(Från Deichmans skor, 169;- )

♥ Måndag;

Tja!

Kom hem för en stund sen efter att ha varit och jobbat som vikare idag på min gamla praktik. Kul att praktik-tiden satt sina spår att dom vill att jag ska komma och jobba. :) Roligt var det, samt att jag fick träffa massa nya barn Det gick bra i alla fall. :)

Gissa om jag är slut nu eller? Sitter och äter lite mat som jag btw inte är ett dugg sugen på för tillfället..
Ikväll blir det avkoppling. Gick upp klockan 6 imorse. Imorgon blir det sovmorgon och jag ska in till Kista med Micha och Shejla och handla fast det är inte förrän klockan 13. Najs! :)

Åh vad jag är glad bara sådär!

♥ 1 november;

God morgon.

Har var jag uppe med tuppen. Trött men kommer bli piggare när jag ser barnen på dagis, där jag ska jobba idag, onsdag och på fredag. Det blir najs! :)
Kommer antagligen vara hemma till halv 5. Skönt att inte ha några läxor! LOOOOOOV
Grand Funk Railroad - All I Do är gryyyym!!!!!!!!!



Ha en bra dag ♥


RSS 2.0