♥ Lååång dag;

Sådär ja, matteprovet gick ju lätt som en plätt som en pannkaka... Haha nej men blev nöjd i alla fall med min insats förutom att jag råkade "kasta" en miniräknare på Ida, haha

Blev äntligen klar med min och sofies låt på musiken, *nöjda* Haha så vi fick gå tidigare istället för att sluta vid 16.35 fick vi sluta kl 16. Naaajs!! (Y)

Aja äntligen en plugg-fri kväll om man säger så, det bli väl en massa tv-tittande och messa med folk!

Hejdå :) ♥

♥ Plugghäst, jag?;

Nu sitter jag och försäker tränga in så många matematiska tal som möjligt in i min hjärna. Har nämligen matteprov imorgon och jag har lovat mig själv att bara tänka positiva tankar inför det i morgon. Jag känner själv en aning att jag kommer klara det och att det är lätt, det återstår att se bara.

Har även en engelska läxa tills imorgon där vi har glosor och en text om Hollywood. Ska bli intressant att läsa faktiskt då nästan alla stjärnor som finns skapades eller skapas där.

Nu kommer frågan om jag verkligen är en plugghäst svaret är både ja och nej, jag pluggar gärna i det som jag känner mig duktig i dvs engelska och svenska bland annat. Jag tror att man gillar att få uppgifter, läxor och dylikt i just de ämnen man gillar bara för att man kanske känner att det är lätt för en att lära sig och att man tycker om det ämnet bara.

Nej nu är det bara att fortsätta, ingen vila här inte. Hehe^^


♥ Tisdag eftermiddag;

Jenna kom och mötte upp mig i väsby centrum och vi käkade lunch, mysigt då vi nästan aldrig får tillfälle att umgås och fika eller käka nåt. Så det var jätte trevligt. Vi begav oss hemmåt men innan det var vi upp till ica för att jag skulle hämta mitt paket med mina skor som var på tok för små... Jaha så då var inte köpen över ännu måste försöka hitta vinterskor innan det blir för kallt... Får hålla ögonen öppna!! Jag klippte och färgade Jennas hår, det blev snyggt!

Jag har matteprov imorrn så jag känner att en större del av kvällen kommer gå åt att plugga och få in allt i min lilla hjärna och dessutom komma ihåg allt!  Aja, bara tänka positiva tankar fram tills dess, men om det skiter sig så blire negativa tankar! Hehe nej dåå, men jag får väl hoppas på det bästa!


Nu ska jag försöka plugga vidare samt snegla på tvn..

Ciao! önska min lycka till! :P♥

♥ Hemma;

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan och shoppandet och ska snart lägga mig i sängen och se på tv..

Köpte bra saker som jag behöver för mina presentkort jag fick när jag fyllde år.. Nämner inte här vad jag köpt, kanske en annan gång eller så ;)

Trött idag, gick och köpte redbull då jag vill ha min energi tillbaka, eller så kanske det alltid är så här på måndagar när skolan börjar igen, eller vaddå? :)


Ha det bra, hejdå

♥ Måndag morgon;

God morrn, sovit gott? Det har i alla fall jag gjort.
Jag har fått så mycket presenter, presentkort på Kicks x2, presentkort på H&M, tv, dvd, armband, pengar, en korg som innehåller godis, handkräm, peeling, nån kräm, läppglans, kort på mig, en tavla, ett album med min utveckling, dvd-film, tidning. Jag tror det var allt men är inte säker. Men det är fett naaajs!

Heheh, nu ska jag fortsätta göra i ordning mig för att åka till skolan. Slutar kl 16 så då blire shopping i väsby centrum som ligger "1 cm" från skolan. Sen måste jag åka hem så fort som möjligt för att sedan plugga till matte provet vi har på onsdag, men måste även plugga engelska som vi fått i läxa.

Ciao ;) ♥

♥ Helt underbar kväll!;

Vet ni, jag har världens bästa vänner!! ♥
Tack för en helt underbar kväll men tacos, tårta, och allt sånt och tack för sällskapet!! Kunde inte bett om en roligare 18 års fest!! <3 I love you ! ♥

Bilder från igår, taget av Samira Karakurt.










Tack också för alla presenter!! <3

♥ Bara maten klar;

Nu har jag dukat, fixat i ordning mig samt duschat. Nu är allting klart förutom maten som ska vara klar till 17 när mina vänner anländer hem till mig... Åh det ska bli så skoooj!

Aja, det här blir förmodligen den sista uppdateringen innan de kommer. Men lägger ut bilder och skriver hur det var antingen sent i kväll eller i morgon förmiddag!!

Ha en fortsatt bra dag allihopa!  ♥

♥ Förberedelser;

Jag har diskat klart allt som ska användas, inklusive tallrikar, glas m.m
Ska duscha och fixa mig vid 1 snåret så jag slipper duschen en gång till..
Jo det börjar ta sig därinne på Tacos bordet.. Haha maten ska bli klar sist!!

Sen äre bara att komma..


Fick en överraskning då pappa, karina och alla ringde och sjöng i telefonen! Jätte sött och jag var inte förberedd alls och tack till alla gratulationer jag fått via facebook, sms, samtal och via blogg samt bilddagboken! Det värmer!!


Nej nu ska jag fixa mera! Hej så länge, uppdaterar sen när maten ska börja bli klar.. ;)♥

♥ Min födelsedag;




fyller 18 idag!





♥ Dagen före;

Nu har släktingarna åkt. Vi lagade och käka middag tillsammans, handlade, käka butterkaka med fika och jag öppnade presenterna jag fick en dag före. Jag fick presentkort på h&m, & på kicks. Fick en DVD och en stooor tavla med en massa foton på mig, det var jätte fint. Och sedan en rosa stor ros :) är så lycklig just nu!
Min kära moster var så snäll att baka mina tårtor som ska ätas i morgon. Ska göra tacos i morgon till middag med alla vänner, naajs!

Ja, nu äre inte långt kvar, ska jag ha nedräkning för nästa födelsedag eller till nyår? Aa, får vänta och se.

Nej nu ska jag få min skönhetssömn och vara väl utvilad imorrn!!

God natt alla! ♥


♥ Klaaaar och njuter av lunchen;

Nu är jag äntligen klar med städningen, plocka undan grejer, duscha och tvätta håret och därmed fixat mig och valt kläder. Puuuh! Men det känns bra när det är klart nu. Och nu sitter jag och njuter av en kycklingsallad med fullkornspasta med den godaste curry såsen som finns! MUMS^^

De är här om ca 4 timmar, ska bli ruuuligt!! HAHAHA

Ja, jag kanske är på bar humör, vem vet? :P

Nåja, nu ska jag äta upp min lunch och sedan sätta på musik så det bombas! haha
PUSS! ♥

♥ Åååååååh!;

Jaha ingen sovmorgon här inte...:/
Vaknade 6.52 men kan inte somna om fast jag gick och la mig hyffsat sent igår. Det enda jag vill är att ha en dag sovmorgon, är det så mycket att begära? En enkel sovmorgon när jag kan känna mig utvilad och inte trött och hängig....

Baaajs på det!!!





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag ska jag i alla fall hinna med att städa, duscha & tvätta håret, få i mig lunch, plocka undan lite överallt, hinna göra matte läxan en aning innan mina släktingar kommer kl 17 eller tidigare.. Vi ska käka middag och för min del blire att öppna presenter. Vi ska sedan dra till en affär för att köpa allt som behövs till min tacomiddag i morgon kväll.. En del av mig längtar ihjäl mig, men samtidigt är jag rädd för att inga ska dyka upp eller bara gå så fort de ätit.. Jag har bjudit hit dom för att jag vill fira min efterlängtande 18-års dag med mina närmsta och bara ha det kul. Jag blir jätte besviken om alla går efter vi ätit, precis det som hände förra året. Ja, om det händer sätter jag mig ner och stor bölar på golvet, jag struntar då i att jag är "vuxen" just då. Jag vill att den här dagen ska bli den lyckligaste i mitt liv, so far... Och jag tänker inte låta någonting eller någon förstöra det! Den här dagen handlar om mig och ingen annan för engång skull!!!!!



♥ Höst depp;

Åh vad jag blir trött och deprimerad av hösten. Jag är sjukt trött på kvällarna och måste gå och lägga mig vid 10. Jag sitter här och gäspar nu fast jag vet att jag är ledig i morrn, men det är nästan intill omöjligt att vara vaken i det här mörkret.
Vi är vana att gå från soligt väder från morgon till kväll när det varit sommar och det finns kanske inte några sätt att "förbereda" sig för mörkret som kommer framåt hösten.. *gäsp* Jag blir så sjukt deprimerad när det är mörkt och att det regnar när det är mörkt men det är ju en del av hösten antar jag, som förbereder för den kalla vintern som kommer.

Åh jag vill ha några tips om vad jag kan göra åt den här "höst deppandet" så att hösten blir en lite mer mysig variant av året, snälla svara!!


God natt!♥

♥ Tråkigt;

Jaha vad nu göra, det blir inte så mycket städande. Jag orkar helt enkelt inte med det, det får bli imorrn allt sker. Sådeså. Jag vill verkligen sova ut men det går tyvärr inte när jag är van att vakna väldigt tidigt på morgonen. Ex. idag så vaknade jag 5.55, lite väl tidigt kan tyckas men det är bara för att jag inte kan somna om tills vidare men jag vill verkligen..Hmm.. Jadu..

Nu sitter jag här framför datorn hemma ensam och sitter och smsar och spelar spel på internet, och är inne på fejjan..

Men jag ska väl gå och plocka undan lite överallt så det bara är att dammsuga imorrn! Det blir bra det!

Hejdå ännu en gång.. ♥

♥ Långhelg;

Jasså idag börjar min lååånga helg. Men ska städa i morrn och fixa i ordning inför lördagen!!

Idag slutade jag halv 12 och mötte Jenna i Väsby centrum då hon skulle prova några par jeans och vi gick bara runt och tittade. Väl i Märsta igen mötte jag mamma i centrum då mina släktingar kommer imorrn för att fira mig så vi ska käka middag! Naajs!

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH vad jag längtar till lördag, kan det inte bara gå fort nu!!


Hahah, är jag konstig?

Hörs sen! Hejdå  ♥

♥ Kväll;

Gäsp....Gäsp...Gäsp!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, tvätta håret och sedan gå och lägga mig och sova hela natten lång(förhoppningsvis)... Och bara försöka sova uuut.. Men börjar halv 9 imorrn så det blir att gå upp tidigt :P

Men god natt till alla nu!!  ♥


♥ Onsdag;

Hej alla glada!

Idag slutade jag seeeeent, vi hade musik sista timmen så det var soft!
Mötte Ida på tåget, hjälp har inte sett henne på jätte länge. Kul att se henne och prata en aning.

Har någon läxa till imorgon och det är kort dag, sen är jag ledig på fredag och sen på lördag & söndag äre PARTY!

Nu om en stund så jag ska iväg med Samira till affären och sen ska jag även hinna käka mat..


Arå, hejdå!! ♥

♥ Tisdags tankar;



Har du någonsin undrat varför du sitter här just nu? Varför du ska arbeta genom livet? Är man född till att gå i skolan och att arbeta livet ut? Låter inte så himla trevligt och jobba ihjäl sig tills man dör. Man ska väl ha lite nöjen här i livet också. Annars finns det ju inte någon anledning till varför du lever om du bara ska födas, gå i skolan och sedan arbeta livet ut. Det låter ju inte logiskt inte enligt mig. Vem vet jag kanske redan har gått igenom mitt halva liv redan nu genom att gå i skolan. Man vet aldrig när man ska dö. Man går säkert i skolan i nästan 15-20 år innan man börjar arbeta på heltid, hela livet ut. Det låter inte kul. Visst man arbetar för att till exempel köpa de saker man vill ha och oftast är det en hel del kanske svindyra saker man vill ha som man inte har råd med. Ja då måste man ju arbeta för att få pengar. Det jag vill få ut av det här inlägget är att jag tycker man ska få leva livet, ha kul och inte bara sitta i bänken eller på jobbet och inte få något ut av det, visst man får ju pengar med det är inte så att man blir lycklig av dem....


♥ Rihanna ft. Jay-Z & Kanye West - Run this town;


♥ Måndag avklarad;

Tjaba alla!

Kort dag idag enligt mig. Började 9.20 - 14.30. Vi hade inställd svenska. Jag blev klar med mitt ULS arbete i alla fall som har dedline på onsdag morgon. Puuh...! En sak borta ur mitt system i alla fall. Ska bara skriva ut den i morgonbitti och lämna in.

Kom hem, lagade mat, satte mig och kolla på Tyra Banks Show och nu sitter jag vid datorn. Har också hunnit städa mitt rum en aning och lägga undan saker från golvet.
Min morbror med fru kommer hit senare ikväll för att lämna en tv. Najs.
Får tv i mitt rum också, ett PLUS!

Hoppa in i duschen sen och tvätta mitt röda hår.
Sen är det bara att gå coh lägga sig tidigt då jag inte sov så bra i natt. Förhoppningsvis får jag sova lite längre i morgon..


Kram på er!  ♥

♥ En tidig måndagmorgon;

God morgon alla? sovit gott? Det har i alla fall inte jag. Vaknade flera gånger och hade svårt att soma om.
Somnade i sista minuten innan väckerklockan ringde. Jag känner mig trött. Vill bara gå och lägga mig igen.
Vädret känns inte speciellt lockande i regnet. Jag vill bara att det ska vara kallt, är det så mycket att begära?

Ska åka till skolan vid kvar över 8, innan dess måste jag äta frukost och packa ihop mina grejjer och sånna saker.. Kanske spegla mig en aning också.


Vi hörs senare när jag kommit hem, eventuellt.

Ha en bra dag!  ♥

♥ Helgen;

Jaha, så var helgen nästan slut då. Jag känner att jag hunnit vila upp mig en aning i alla fall.
Ser framemot veckan som kommer nu, inte bara för att det är min födelsedag utan också att jag bara ser framemot att "arbeta" i skolan, plugg och så vidare.. Har gjort klart alla mina läxor så det är bara att koppla av resten av kvällen. Hoppa in i duschen innan läggdags är bra att göra så jag får lite sovmorgon... Men börjar trots allt 9.20 i morgon, det ska bli najs!  Göra klart utvecklingsarbetet som vi arbetat med i nästan 4 veckor..

Jadu, vad kan jag mer skriva? hmm... Aja jag tror det får räcka för idag..

Vi hörs sen! bye ♥

♥ RUBRIK;




.Jag älskar dig.


♥ Bara skit;



Just thinking about the time when you were still here.


♥ Sent;

Tjaba, haft en bra kväll??

Jag gick tillbaka till sam efter jag ätit hemma och vi, eller jag ville inte se på thrillern då den handlar om spöken och är dessutom verklighetsbaserad... Jag har ju dåliga erfarenheter av spöken så...

Vi såg på Prinsen och jag. Lika bra som jag minns från tvn.
Begav mig hemmåt och satte mig direkt framför datorn..
Nu skriver jag på fejjan och sneglar lite på Freaky Friday som spelas på tvn på 4an..

Aja, dags att tänka på refrängen kanske och dra sig mot sängen..

God natt alla!!  ♥

♥ Hos sam;

Dagen började med att jag och sam gick ut på en liten runda och pratade.. Vilket slutade med att vi gick upp till ica och köpte tårta, läsk och kakor. Vi fikade en stund och snackade om allt möjligt.

Nu har vi suttit i sams dubbelsäng och lyssnat på musik från våra mobiler..
Vi kanske ska se en thriller ikväll. Spännande.. Och den är verklighetsbaserad så det blir nog intressant att se på.

Osv... Men nu ska jag snart dra hemmåt och käka middag, men kommer tillbaka sen ;)

Ciao!  ♥

♥ Jordin Sparks - One step at the time;


♥ Skoköp;


Stövel 299;-

med stråveck på skaftet. Av mjuk syntet med textilfoder. Innersula i äkta skinn. Syntetyttersula. Skafthöjd ca 18 cm. Klackhöjd 4 cm. Liten i storleken.

♥ Lördagsmorgon;

God morgon godmorgon!


Allt bra med er? Har precis ätit frukost och inte fick sova länge. Vaknade vid halv 7 av hundar som skällde hos grannen så alla i hela huset vaknar..

Slog precis ihjäl en spindel som kröp på min vägg, stor var den och jag fick panik så jag slog ihjäl den... Usch, hemskt av mig egentligen.

Idag bär det av ut tror jag, få lite friskluft och bara ta en promis. Fota den färgiga hösten med en dålig mobilkamera ett tag, blir inte bra bilder men det är underhållande. Hoppas jag får min digis snart så jag inte missar höstens alla fina färger. Det är ju trots allt höst en gång om året. Att fota vintern kommer också att bli ett nöje.

Koppla av och försöka börja med en "kontaktannons", (ja du läste rätt!) som ska in på måndag tror jag.. Aja, får väl ha klart den tills dess då.. Kan bara inte komma på nåt intressant att skriva om? Några förslag?


Det var allt som är planerat hittils idag, kommer antagligen göra nåt mer senare idag, vad vet jag inte än men vi får väl se..

Btw så har jag lagt ut en önskelista på både BDB och Facebook, det är bara och gå in och läsa...

Ciao så länge ;) Puss ♥

♥ Kristinia Debarge - Goodbye;


♥ FREDAGSMYS!;

Det är dags för fredagsmys ännu en gång, skönt att man inte tröttnar på det..
Ååååh sovmorgon!!! Måste inte gå upp kl 6, men jag lär ju vakna tidigt ändå. Det hatar jag att när man får sova så kan man inte sova länge och när man ska upp, ja då minsann vill man sova.. Kan det bara inte vara tvärtom att man vill upp på skoldagar istället?
Aja, nu är det som det är osv..

I kväll blir det väl nå filmtittande hoppas jag! Och sedan vara uppe sent tills man inte kan hålla ögonen öppna längre.
Lördag i morgon, jag ser verkligen framemot att bara gå i pyjamas en stor del av dagen och bara hänga.. Göra lite läxor och så men det ordnar sig alltid..


Jahaja, vad har du för planer i helgen då?


Ciao! ;) ♥

♥ Kort dag;

Slutade halv 12 idag, det var skönt..

Har engelska glosor tills i morrn så det blir plättlätt för min del!
Sen ska jag bara koppla av i helgen och ladda batterierna tills på måndag..
Dagen blev lika kort som det här inlägget...Hehe

Bye...!!

♥ Låååångt dag;

Skolfotot gick fint, jag fick sitta ner... Förvånad?? JAA!

Slutade sent idag, halv 5 med musik sista timmen var väl lite soft. Sofi och jag höll på att skriva en låt... Bra blir det!
Det började regna påväg hem när jag kom från tåget... Åt mat hemma nu och sen ska jag bara slappa framför tvn eller nåt. Har inga läxor idag, dem gjorde jag på håltimmen, bra va?


Hej då eller nåt!  ♥

♥ Kanye West - Love Lockdown;



♥ God morgon!;

Nu sitter jag vid datorn och käkar frukost samtidigt. Vaknade 7 och kunde inte somna om så det var bara att gå upp då. Duschade och gjorde mig i ordning inför fotografi idag. Det röda håret ser bättre ut idag än vad det gjorde igår.
Hade lite beslutsångest att välja vilka kläder jag ska ha på mig men det löste sig till slut.

Jaha, i dag går man till halv 5 då. Kommer komma hem ca halv 6 och jag hoppas jag inte har några läxor då. Jag kommer vara helt slut..

Sen är det torsdag vilket menas med kort dag för mig. börjar 8.30 - 11.30. Om inte engelska läraren kommer i morgon heller så har jag bara en lektion. Då börjar jag kl 10.. Naajs!! Sen är det efterlängtande fredag igen och HELG! höhö..


Ska äta upp mina hårda mackor nu, vi hörs! Hejdå



♥ Värmen kommer tillbaka;

Idag efter skolan så umgicks jag med Jenna ett tag och jag köpte hårfärg som jag ikväll ska färga. Rött blev det, men reslutatet kommer nog bli annorlunda en den färgen som är på paketet. Det blir kul :)

Har även skolfotografering i morgon, det ska bli super kul å göra :D

Aja, en pluggfri kväll i alla fall så jag kan softa osv..

Ciao ;)

♥ Måndag;

Ny vecka och nya tag...


Idag var det en ganska så kort dag då svenskan var inställd pga "personliga själ" men hon var frisk som en nötkärna.

På onsdag så ska vi ta skolfot, ska bli kul. Ska färga håret rött i morgon ! YEAAH!

Natten till idag sov jag igenom, första gången sen sommarlovet skulle jag tro.. Att inte vakna på natten flera gånger och inte kunnat somna om..

Jag kände faktiskt framemot att åka till skolan i morse, jag kände mig utvilad.

Ska hinna plugga matte också. Ligger efter med 10 uppgifter, läxa alltså!!

Aja, hinner ej skriva mer nu, men hör gärna av dig :D

♥ Rolig helg, synd att den är slut;

Hejsan svejsan!

Kom hem från pappa för ett tag sen. Jag hade en rolig helg, synd att den är slut.
Jag badade Travis i morse och han plaskade runt men olika leksaker. Han säger "Anci" till mig nu, det låter gulligt.
Tog även en massa bilder då han skrattade i bilen påväg till affären igår. Han är nog den sötaste jag sett hittils i alla fall, det är en sak som är säker.. Vi hade det bara allmänt mys och så vidare.

Jaja, ska hoppa in i duschen senare också. Men först och främst kolla på den nya säsongen av Top Model som börjar nu kl 19.

Har även blivit klar med min svenska läxa då vi fick en bild på en människa och skulle helt fritt hitta på någon historia om bilden och livet hos den personen på bilden.. Brist på insperation, men det blev som del blev i alla fall. Hoppas fröken min gillar det då så är jag nöjd. Börjar sent i morgon, skönt att slippa gå upp tidigt i morgon i alla fall...


Snart är nedräkningen klar, jag LÄÄÄNGTAR!

God natt alla!♥


♥ 11 september;

Visste ni att det var exakt 8 år sedan World Trade Center rasade?



Idag är det fredag fredag fredag!!! Vilket innebär att det är helg..
Pappa hämtar mig och jag ska vara där över helgen, umgås med Travis, Emil, Morgan och William också. Ska bli kul.
Ska även försöka plugga lite grann. Vi fick läxor idag och det tar nog inte så längt tid att göra..


Såå... Vi hörs då!!

♥ Dålig uppdatering;

Sorry att jag inte skrivit något i bloggen dom senaste dagarna.. Jag har brist på saker jag ska skriva om.
Mina dagar har bara varit dåliga då jag legat i magsmärtor... Det kan bara sägas en sak...hmmm....

I alla fall så är jag mycket bättre så jag ska bege mig till skolan i morgon, äntligen..  Har antagligen inte missat så mycket, eller så har jag missat en hel del.. Det blir nog bakläxa för min del.. That's okey!

Btw så skickade mamma iväg mina inbjudningskort till min 18 års fest som kommer upp ganska så snart. Den 26e för att vara exakt. Samma dag som jag fyller år till och med.. TOK LÄÄÄÄÄNGTAR tills dess! Hoppas bara att alla kommer! :)
Sen blir det sleepovers också. Varför inte ta allting på en gång liksom då mamma ändå inte kommer att vara hemma..

Det blir nog bara mys, kanske den bästa födelsedagen ever!!! Hoppas, hoppas, hoppas!!


Ciao!

♥ Söndag;

Kvällen igår vad skit kul. Vi åt och drack gott... Vi satt uppe till 1...
Spelade en massa spel och pratade en massa strunt..


hahah, mer än så delar jag inte med mig.

♥ Sovbesök;

Tjaba, allt bra? Det är det i alla fall med mig, helt ok.

Idag får vi släktbesök som ska komma och sova över natten hära hos oss. Min syster har även kommit hit och ska vara här helgen ut.

De skulle komma nu tidigt på eftermiddagen, men det återstår lite sysslor och göra tills de kommer..
Sen blir det bara att ta det lungt.


Jag vet inte vad som har hänt med bloggen, kan inte se om jag fått några nya kommentarer eller så.. Skit jobbigt.
Hoppas det funkar bättre snart då. Kan ju ha hur många obesvarade kommentarer som helst..

Nu ska jag tänka på annat som kan tänkas bekymra mig..


Ha det bra ;)

RSS 2.0