♥ Alla ♥-ans dag;



Kärlek borde firas varje dag, varje månad, varje år. Inte bara för att det finns en dag markerat om året då man ska vara lite "extra" kärleksfull på. Alla hjärtans dag tycker jag man borde fira jämt, oavsett vilken dag på året det är! ♥


♥ Better sooner or later..;

Tja!

Nu mår jag mycket bättre men har dock lite av förkylningen och hostan kvar. En aning hes röst har jag fortfarande men det tycker jag bara låter bra. De här dagarna jag varit hemma från praktiken har jag läst och gjort två loggskrivningar och börjat smått med APU-rapporten. Det är svårt tycker jag men det måste ju göras.

Idag är det fredag och Jenna och Johanna är just nu på väg hit till Enköping. Vi ska ha en såkallad "danskväll", och bara dansa järnet men jag får se hur mycket jag orkar eftersom att jag fortfarande är en aning sjuk. Gör väl så mycket jag orkar. Sen blir det nog bara chill! Och på söndag åker jag hem till mamma för att det är skola på måndag och på tisdag börjar praktiken igen.. =)

Ha en trevlig helg!

♥ Sjukling;

Har åkt på en dunderförkylning. Ganska bra egentligen om man jämför med att jag umgåts med magsjuka barn och inte har drabbats *peppar peppar*.. Och inte nog med det, har jag även taggtråd i halsen och låter som en läskig skräckfilms-mördare i min mörka och knaggliga förkylningsröst och hostar sönder halsen gör jag också.... Hoppas jag blir frisk snart..

RSS 2.0