♥ Passande rubrik?;

Hejsan!

Sitter just nu och filosoferar lite kring livet och allt möjligt.. Vad jag kommer göra efter studenten osv, fast det behöver jag ju egentligen inte tänka på nu men bra att det finns i åtanke längs bakhuvudet i alla fall. :)
Ja, finns inte så mycket mer att göra när man inte har några läxor och rastlösheten sätter igång big time! Hehe, jag undrar jag hur mitt sommarlov kommer se ut.... I alla fall så ska jag dra ut på balkongen och lyssna på Spotifymegahög volym!! D e najs d ;)



(filosofen nr. 1)

Puss ♥♥


♥ Kort dag;

Tja tja!

Kom precis hem efter att ha fått slutat skolan. Hade tidigare idag matteprov vilket jag tror gick strålande. :)
Slutade jätte tidigt idag vilket är skönt! :)

Nu ska jag bara ta det chill i solen :) ♥♥


♥ Måndag;

God morgon!

Vet ni vad det härligaste är på morgonen just nu men också ett utav det jobbigaste? - Jo att solen skiner in och lyser upp hela rummet..
Fint väder ute i alla fall. Bättre än regn och rusk.

Idag så åker jag iväg en timme tidigare till skolan eftersom att jag ska göra ett kompletteringsprov i matte nu på morgonen. Ser inte framemot det men men...

Har ingen aning om när jag kommer hem eftersom att man aldrig vet nu för tiden när man slutar.. ♥♥


♥ Sunday night;

Good evening!

Denna afton har varit superstressig believe me! Men nu är ääääääntligen flygbiljetterna till Paris bokade!! :D:D Tack pappa som var till stor hjälp!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och känner mig hel och ren igen. Fantastiskt!
Ska nu lägga in lite bilder och sedan ta kvällen som den kommer. Det blir förmodligen att sitta ute i det kyliga på balkongen tills det blir mörkt. Häärligt!!

Imorgon börjar jag extra tidigt eftersom att jag ska göra kompletteringsprov på matten, hoppas det går great!! :) Wish me luck!! :D

I övrigt har det varit en bra morsdag om man säger så, med en tvist av goda, glada skratt och god mat!! :) Tihi
Dessutom har man en helt utomjordlig konstig katt...(?)


See yaah dudes!! ♥♥


♥ Söndag;

Tja!

Här sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik när det egentligen är fint väder ute. Har ett skolarbete att göra. Det handlar om ESC från igår. Ska tydligen skriva lite om varje bidrag, vad jag tyckte om dom och så vidare. Är äntligen klar nu så jag slipper tänka på det mer. Har tankat över det på min usb så det är klappat och klart.

Nu kan jag kanske gå ut i solen. Egentligen har jag ingen lust.. Men aja..

♥♥

♥ ESC;

God morgon.

Här är man uppe med tuppen trots att jag gick och la mig dösent igår. ESC söööög, sääämst att Tyskland vann.. Jag gillade Rumäninen som btw kom 3a och Georgien som kom 9a. En väldans besvikelse var från Turkiet, jag som älskar deras typiska turkiska musik hade istället valt rock vilket sög..

Idag är det morsdag, grattis till alla mödrar.. Och vi ska fira lite genom att käka tårta osv.. Vädret är fint idag i alla fall så det är alltid ett pluss. Idag ska jag även fota lite... ;)

Ha en bra dag ♥♥

♥ Shopping;

Tja!

Kom precis hem efter en shoppingtur med mamma och Johanna i väsby centrum. Mamma köpte ett par solglasögon till mig och en tröja, tack mamma!
Just nu sitter jag och Johanna och lyssnar på musik. :)

♥♥


♥ Lördag;

God morgon.

Vädret idag är inte så vackert, det regnar men jag hoppas att det klarnar fram mot dagen.
Jag, Johanna och mamma ska till Väsby centrum idag för att kika runt lite.. Själv har man inga pengar så får bara följa med och sura.. Hehe :P

Just nu sitter jag och gäspar så att tårarna nästan rinner. Daughtry spelas från högtalarna just nu. I loooove them! ♥

♥ Fredagskväll;

Tjaba!


Sitter just nu och kikar på Talang 2010 på 4an och verkligen njuuuuuuuuuuuuter av ledigheten! Snart är det sommarlov också! :D Wiiho
Imorgon ska jag och Johanna dra till Väsby centrum och handla, ska bli skoj. :)

Ha en bra kväll ♥♥

♥ Ovärt;

Fick reda på tidigt imorse att jag hade sovmorgon till 11.30 men satt redan på bussen kvart i 8 imorse så jag hängde runt i väsby med Jenna tills hon stack.. Åt lunch med Jenny och sedan kollade vi bara på fortsättningen på "Fantomen på operan" som btw fortfarande suuuger! Kändes en aning ovärt att ens dyka upp i skolan när knappast några andra gör det...Så nu är jag hemma och det är heeeeeeeeelg!!
Dessutom så grattis till alla som tar studenten idag! :)

♥♥♥

♥ Nu är det fredag;

God morgon.

Sitter just nu och knaprar på en macka med några konstiga frön på. God var den i alla fall. Jahapp, idag är det äntligen fredag och helg kommer snart. Slutar 12.45 idag så det blir superskönt. Kommer nog komma hem senare än väntat i alla fall eftersom att det är fullt ös idag eftersom att här i Märsta tar folk studenten. Goosh, tänk om jag inte hade bytt linje så skulle också jag varit en av dom som tog studenten idag. Aja, får fokusera på att jag faktiskt går nu på en linje som jag verkligen stormtrivs med så det är värt att vänta till våren 2012.

Idag blir det soft eftersom att vi bara kommer sitta rastlösa i två timmar och sedan se på film den sista timmen. Fantomen på operan ser vi och jag tycker hittils att den är superdålig! Hoppas den blir bättre så man slipper sitta och pina sig själv att titta på en musikal..Buhu! Haha

Ha en bra dag och grattis till alla studenter!
♥♥

♥ Torsdag;

God morgon...Tänkte jag säga.. Men tja! :)

Kom precis hem, väntade på tåget i ca 20 minuter..GAAAAH! snacka om problem, det är ju sommar.. Då ska det inte vara några problem.

Aja, dagen har gått delvis fort men har känt mig en aning rastlös hela dagen.. Hehe. Tomorrow is friday!!!! :D Sen heeeeeeeeeeelg ♥♥ Nu ska jag smaka Marabou Passion o se hur den smakar... :P

Skriver mer sen när jag orkar..♥♥

♥ Fredag...eller torsdag??;

God morgon.

Jag vaknade av glädje att det var fredag tills jag insåg att det bara var torsdag, vilken besvikelse.. :P Haha
Har precis varit inne i duschen och sitter just nu och äter frukost. Idag blir det inte en sån lång dag. Har nu engelska, ULS , kör och datorkunskap. Är nog hemma vid 14 nångång. :)

Ja.......hmmm......Har inget mer att skriva just nu men vi hörs.. :) ♥♥

♥ Trött;

Tjo tjo!

Uppsjungningen gick bra tycker jag med tanke på att man var helt ofokuserad. Får se om det räcker för att få MVG i slutbetyg..
Dagen har varit sjuuukt lång och jag känner att jag är trött och sliten..

Ska bara ta det lungt och lyssna på musik. :)

♥♥♥

♥ Onsdag;

God morgon.

Asså jag drömmer fett konstiga drömmar :O haha
Solen är framme men det skulle enligt vädret bli regn, bäst att packa ner en jacka just in case you know..
Nu sitter jag och äter frukost och jag har provat ett nytt bröd. Fröjd heter den från pågen, väldigt god trots att det smular väldigt mycket.

Idag är det uppsjungning som gäller! Ska bli sååå kul! Haha :D
Dessutom så har vi ingen engelska nu på morgonen, förutom dom som inte gjort engelska nationella muntliga vilket jag var först med att göra. Så jag har sovmorgon till 10.10 egentligen men bestämmer mig för att möta upp Jenna på stationen, ta det chill och så innan. :)

Ha en bra dag!
♥♥

♥ Najs evening;

Tjoba alla!

Har för det mesta tagit det chill och verkligen njuter av att vara plugg-fri! Fixat mitt hår och hoppat in i duschen är avbockat. Nu väntar bara en film-kväll med en massa mys. :)

Ciaaoooooooo ♥♥

♥ More money;

Tjaba!

Dagen har varit helt okej faktiskt, rätt så soft. Kommunikation i 2 timmar med grupparbete sedan kör/sångträning och gympa. Mötte upp mamma för att hämta pengar till Paris!! :D

Har precis ätit och ska bara ta det lungt. Har världens ovälkomnande träningsvärk i armarna efter gympan idag, jobbigt värre.

Nu ska jag ta det chill! :) Puss o hej ♥♥

♥ Tisdag;

Good morning sunshines!

Känner mig utvilad efter att ha sovit ca 7 timmar! Var väldigt trött igår och slumrade först till vid 8 men var sedan vaken till typ 10 innan ögonen slocknade.. Måndagar är ju som sagt tröttheten själv. Haha

Idag är det en kort dag för mig och det regnar här. Hur mysigt det än kan vara en helgdag är det inte lika mysigt på en vardag när man måste gå ut.. :P Hehe, som tur är finns det ju alltid en bra uppfinning som stavas paraply.

Sitter just nu och käkar frukost och försöker välja ut lite kläder. Det är svårt eftersom att det är regn nu men det kan ju lysa upp senare, eller? Svårt klädval men aja..

Hörs mera senare, ha en bra dag. Puss ♥♥

♥ Photo by me;



♥ Måndag ju;

Tjena!

Idag har det varit en väldigt lång dag. Började med att jag drog till stationen för att möta upp Jenna sen drog vi till väsby och hängde där tills jag skulle vidare till skolan. I skolan så gick jag bara för att skriva ut mitt kärleksarbete, deadline är imorgon så det känns bra att jag fick klart det tidigare. ;)
Gick till bibblan med Jenny, satt och snacka där om allting när vi egentligen skulle pluggat kommunikation. Senare efter lunch så fick vi tillbaka våra matte nationella...Fick ig såklart, inte oväntat. Vad som var oväntat var att jag fick rätt på 1 vg uppgift :O
Kompletterings uppgifter görs och ska prövas på måndag... ;) Sedan satt jag, Micha, Shejla, Helin och Jenny i bibblan och snacka.
Fick tillbaka några svenska arbeten och så började vi kika på "Fantomen på Operan", en väldigt tråkig musikal än så länge men den bästa biten är att det sker i PARIS!! :D Haha

Nu är jag hemma och ska snart börja laga dinner.. ;) Sen blir det chill!

Pusss
♥♥


♥ Monday morning;

God morgon.

Har precis ätit frukost och ska snart bege mig till bussen för att sedan dra till skolan. :)
Hörs senare när jag kommer hem vid 16.30. Ha en bra dag, puss ♥♥



♥ Film;

God kväll.

Har precis kikat klart på Love Actually och filmen var enligt mig sisådär. Har sett bättre filmer faktiskt men jag ger filmen ++ av +++++ möjliga.

Nu blir det sängen för mig, ska upp tidigt imorgon and go too school!
Good night everyone! ♥♥

♥ Asher Book - Try;


♥ Dystert väder;

Satt och skrev på mitt kärleksarbete när det plötsligt från ingenstans började hagla som tusan, blixten och åskan var också här fast inte på snabbvisit inte utan stannade i säkert 1 timme. På ett sätt tycker jag att det är mysigt när det regnar men samtidigt så blir man typ deprimerad. Allt känns plötsligt så dystert.



Satte mig ner för att kika på nya spännande maträtter i min stora kokbok eftersom att jag älskar att alltid prova på något nytt och spännande. Hittade ett par saker som jag tror jag ska ge en chans för provsmakning. Man kan ju inte säga att man inte tycker om saker och så förrän man provat eller har jag fel?

Nu ska jag nog fortsätta med kärleksarbetet och lyssna på nyskapande musik på Spotify. Några tips på bra musik? Jag är som sagt allätare vad det gäller musik, så på med tips bara! :)


♥ Söndag;

Tjoho!

Känns som om jag precis har vaknat bara för att det fortfarande är supermörkt här och ingen sol idag, bara regn fast det är bra eftersom att det varit så varmt den senaste tiden att det verkligen behövdes.
Nu ska jag fortsätta att arbeta med mitt kärleksarbete som ska in på tisdag. Det är världens fetaste arbete alltså haha.. Sen så ska jag se på filmerna jag lånade av Jaaz igår.
Hoppas dagen går fort!


Hörs mera sen, puss ♥♥

♥ Roligheter med Jaaz i bilder;

God morgon!

Här är ett par roliga bilder från igår. :)

















♥ En underbart rolig dag!;

Tjo!

Nu har Jaaz gått hem. Dagen har varit suuuuuperkul! Det började med att vi var ute och solade, åt fruktsallad med glass som jag gjort. Gav henne mina presenter och vi pratade om allt möjligt.
Senare gick vi in, lagade kycklingwok med cous cous och jag måste säga att Jaaz är en mästare i köket, speciellt bra på att få till cous cous bra! :D
Vi blev sugna på nåt sött så vi bakade kladdkaka i micron och ja det går faktiskt, ska skriva receptet imorgon! Och medans jag gjorde kladdkakan så fixade Jaaz smooties och det var verkligen himmelskt gott!!!!! Satt och pratade på balkongen en stund och sedan målade vi naglarna.
Senare gick vi ut en sväng och vi fick en crazy idé att först gå hem till henne för att hämta pengar för att sedan kuta upp till affären som nästan var nära på att stänga, för att köpa godis till filmen vi såg nu på 4an "27 dresses".

Det har hänt mycket skoj idag vilket är otroligt roligt eftersom att man aldrig vet vad som händer när man umgås med Jaaz. :D

Bilder läggs upp imorgon eftersom att vi tog enormt mycket bilder.. :)


Nu blir det snart sängen. God natt! ♥♥♥♥♥

♥ Ready;

Såå... Nu är allting klart. Har även stylat mig lite fint sådär :) Nu saknas bara underbara Jaaz! ♥ Nu blir det en dag i sooooolen!




♥ Städat och klart;

Har nu haft mitt träningspass genom att dammsuga hela huset och moppat, samt flyttat tvn till en annan tv-bänk..YAEH. Det är i alla fall ingen fel på värmen här inne....Nu blir det dusch!! ;)
♥♥♥




♥ Lördag;

God morgon solstrålar!

Trots att det är tidigt är jag på ett väldigt bra humör. Kanske beror på att det redan nu är fint väder och att Jaaz ska ta sig hit idag. :D Det kommer bli en helmysig dag med massa grejer på schemat bland annat film senare ikväll! :)
Hon kommer hit vid 1 så innan dess måste jag ha städat, ätit frukost, duschat och fixat för hennes överraskning..IIIH! Det blir spännande! :D

Vad gör ni idag då? :) ♥♥


♥ Fredagsmys;

God kväller alla!

Sitter och myser med min marabou choklad - polka, framför tv-tittande av Talang på 4an samtidigt som jag springer in och ut från balkongen eftersom att det är dövarmt här inne! Haha
Har en plugg-fri hemmakväll för engångs skull vilket är otroligt skönt. Har varit upptagen flera av de tidigare helgerna så för mig är det meganajs att bara vara hemma och ta det lungt. :)


Imorgon kommer Jaaz hit ♥♥♥ hon vet fortfarande inte vad vi ska göra så det får bli en överraskning för alla.. Eftersom att jag vet att hon ibland läser min blogg och just nu kan jag inte skriva vad vi ska göra men kommer göra det senare imorgon. Det blir en heeeeldag måste jag i alla fall säga. Hoppas det blir kanonväder! :D ♥♥

Ha en fortsatt bra fredagskväll allihop! :)

♥ HEEEEEEEEELG!!;

Tjaba!

Här är det supervarmt men det är otroligt skööönt att det blåser ♥
Dagen har varit bra i alla fall, började med nationella i matten som gick sådär. Terminens sista prov, wiiihooo!!!!!! Sedan vart det svenska och sjungning på studenternas mösspåtagning. Det var KUL!! Haha :) Fick en biobiljett av musikläraren. :)


Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite och ha fläkten på. Det blir najs!
FREEEEEEEEEEEEDAAAAAAG! ♥♥♥♥♥♥

♥ Fredag;

God morgon. Och så var det efterlängtade fredag igen då. Hääärligt!
Sitter just nu och äter frukost och ska om ca 20 minuter bege mig ner till bussen för att åka vidare till tåget och sedan till skolan. Ska möta upp Jenna på stationen också.
Har matte a nationella idag, den andra delen eller vad man nu säger. Jag hoppas att det går bra men ändå så har jag inte lyckan med mig var det gäller matte..Men men.. Genom att jag ens gör provet visar ju i alla fall engagemant vilket jag hoppas min lärare ser, att jag verkligen vill försöka även fast det kanske slutar mindre bra. I alla fall så tänker jag inte tänka på det nu..

Efter det provet som btw är från 8.30 - 10.30 har jag lunch och sedan svenska vilket jag bara kommer gå på i en halvtimma. Sen ska Vivianne, jag och en till tjej förbereda oss för att sjunga på studenternas mösspåtagning. Är lite nervös faktiskt men det hör väl till?

Sen är jag äntligen hemma och min underbara helg börjar!

(tagen av mig)


Hörs mera senare, pusss ♥♥♥

♥ Rubrik?;

Ensamheten








♥ Kväller;

God kväll! haha jag tänkte skriva god morgon först.. Är nog inte lite trött inte efter att ha suttit och pluggat i 5 timmar. Man blir rätt slut då alltså..

Ja, just nu sitter jag och sneglar på "Sveriges historia" på 4an, rätt intressant faktiskt! Haha har lärt mig saker som jag tidigare inte visste. Ja, man lär sig nåt nytt varje dag. ;)
Ska snart gå och lägga mig för att få så mycket sömn som möjligt så jag orkar göra allt vad morgondagen har att erbjuda.


Så.. Nu ska jag ta och läsa det sista i matteboken och sedan sooooooova! :)

God natt ♥♥

♥ Done!;

Sååå äntligen!! Klar med plugget efter att ha skrivit ca 9 sidor med olika grejer från svenskan som att t.ex analysera dikter och så.. Nu kan jag äntligen fokusera lite mer på matten. Har nationellt prov imorgon och jag känner redan nu att jag kan, jag kan, jag kan. Får inte ta ut något i förskott fast det alltid blir så i alla fall men men.. Får inte råplugga så att jag istället glömmer allting.. Får nog läsa igenom allt en gång till bara för att vara riktigt säker..


Sedan ska jag hoppa in i duschen och välja fram kläder imorgon eftersom att jag och två tjejer till ska sjunga på studenternas mösspåtagning som sker imorgon. Det blir spännande!! :D

Ciao ciao! ♥♥

♥ Hot outside;

Tjena!

Kul att dagen började med att jag glömde busskortet hemma, har typ aldrig hänt förut. Jag sprang allt vad jag orkade upp för att hämta busskortet och jag hann med nöd och näppe med bussen. Sicken tur alltså ^^
Slutade tidigt och då drog jag till infra city och mötte upp Jenna, hon bjöd på lunch. Det var så gott att jag var först med att äta upp :O är väldigt överraskad.
Nu är jag hemma och jag ska sätta igång med att plugga matte och göra klart svenskan..HUUAH! Aja, det får gå ändå......... Nämnde jag att det är supervarmt ute??? :D  ♥♥♥



♥ Torsdag;

God morgon!

Asså hjääälp vad dagarna bara flyger förbi, helt otroligt!! Snart sommarlov :D
Idag har jag sovmorgon till 9.45 då min ULS lektion börjar. Sedan har jag kör och datorkunskap så det blir en kort dag idag. Är hemma innan kl.14.
Funderar på om jag ska ta med kameran och fota lite på hemvägen. Tänker ta en annan buss bara för att få en promenad samt ta lite foton. Får se hur jag gör. Hoppas bara att vädret är detsamma som det är ute nu, soligt och snorvarmt! Haha sen ska jag hem och fortsätta plugga järnet inför imorgon!

Vi ses, ha en bra dag!

♥ KC &JoJo - All my life


♥ Chill;

Tjaba!

Dagen har varit väldigt lång, slutade inte förrän vid 16. Mötte sedan upp Jassa på tåget! Hon fyller big 18 today!! ♥♥
Har en sån fruktansvärd huvudvärk, har druckit dåligt med vatten idag.
Fick bra credit idag för min sång av min musiklärare. Hon ville att jag skulle öva och sjunga två låtar inför henne innan vi slutar skolan. Det kallar jag positivt (y) :)

Nu ska jag fortsätta sjunga lite och sedan plugga..
Ciao ciao ♥♥

♥ Världens bästa blir vuxen;



Grattis på din 18-årsdag världens

bästa och enda Jaaz!!! :D :D

Jag älskar dig! <3





♥ Onsdag;

God morgon.

Idag är det onsdag=lååång dag men det går väl an..Hehe, det är i alla fall någotlunda roliga lektioner idag. Speciellt kör och musik :D
Sitter just nu och slänger i mig frukost. Ska dra om 10 minuter till bussen. Vädret ser inge vidare ut, ser ut som om det kommer börja regna snart.. :(

Aja, vi hörs senare, pussssss ♥♥♥

♥ Solsken;

Tjena solstrålen!! Allt bra? Med mig är det toppen. Har som sagt varit ledig idag men har spenderat mestadels av tiden ute på balkongen i solen och pluggat för fulla puckar. Allt är inte klart ännu men har fått sjukt mycket gjort och det tackar jag ledigheten för. :)

Senare blir det en snabb-dusch och tv-tittande på Desperate Housewives som börjar 21 på kanal5. Innan dess så ska jag se till att plugga lite till så att jag blir nöjd.

Imorgon blir det en lång dag. Börjar 8.30 till 16.30, är nog inte hemma förrän vid 17-17.25 nångång och då blir det mer plugg på momangen. Inte många dagar kvar nu.. :)

Men men, du får ha en bra kväll! :)  ♥♥

(Jag i solskenet)


♥ Daughtry - Life after you;


♥ Ledig;

God morgon!

Idag är jag ledig och ska spendera hela dagen med att plugga. Vi har fått så galet med plugg nu den sista tiden innan skolavslutningen. Jag bombas med plugg, seriöst!
Jag har fortfarande ont i halsen och är hes och jag hoppas verkligen att det blir bättre till på fredag då det är mösspåtagning i skolan som jag ska vara med och sjunga på.. Hoppas det ordnar sig i alla fall.

Nu ska jag käka frukost sedan gå ut och sätta mig på balkongen med isvatten och plugga. :)

Ha en bra dag! Puss ♥♥

♥ Mina bilder;


























♥ Värme;

Tjaba!

Kom precis hem och har hunnit laga middag. Det var proppfullt på tåget och det var försenat som vanligt. Och på bussen så var det panikvarmt verkligen! Jag kunde inte få luft... Det är typ äckligt varmt ute, inte för att jag klagar på värmen men seriöst så har värmen kommit för fort tycker jag. Huden bland annat har inte hunnit förbereda sig på sol och värme.. Jag kommer bli bruuuun men samtidigt lite röd.

Aja... hmm... lägger upp lite bilder som jag tog i helgen, senare eftersom att jag nu ska svalka mig med isvatten och käka.. :)

Puss på er!!
♥♥♥

♥ Back on track;

God morgon!

Ja, som ni ser har jag inte uppdaterat sen i fredags men ska nu börja uppdatera igen. Har en massa bilder som jag tagit som ska läggas ut senare idag efter skolan. Kommer dock inte lägga ut alla bilder men ett par får ni se. :)

Just nu sitter jag och äter frukost. Vilken härligt väder det är ute och i lördags så var det 22 grader + sooool, det gillar vi starkt!!! Nu är sommaren snart här, I can feel it! :D Wiiho, man blir mycket piggare av att det är ljust.

Snart blir det skola, slutar 16 och är hemma runt halv 5 nångång. Då ska jag käka och sedan uppdatera bloggen i bilder. Det är bara några få skoldagar kvar för mig till skolavslutningen..Det suger ibland när jag tänker på att jag kunde ha tagit studenten nu sista maj som alla andra.. Men men.. Jag är glad att jag är vart jag är nu!

Aja, om jag inte slutar nu så babblar jag på mer.... :P
Ses sen, puss ♥♥

♥ En trevlig helg;

Tjaba!

Nu är jag tillbaka här igen. Jag har varit borta hela helgen och var på en spa-kväll igår, vi gjorde ansiktsmasker, manikyr, pedikyr och en massa goa krämer. Sen fick vi en väldigt rolig överraskning! Vi skratta så vi nästan dog. Det innehöll en kille med tjejkläder som fjanta sig. Haha.. Dip med en massa olika grönsaker och frukt bjöds det på och det var suuuuper smarrigt!! Vi filmade ett par videosar också och vi hade verkligen roligt asså! Haha
Ja, det var en superkul helg verkligen och jag har skrattat så mycket så jag lever nog i hundra år till! Har även tagit en massa bilder på allt möjligt som jag ska lägga upp senare, dock blir det inte alla bilder naturligtvis ;).


Tjingtjong så länge!!! :D

♥ Girl on the road;

God morgon!

Är uppe tidigt och har precis packat. Ska dra om en kvart så det blir ett kort inlägg.. :)
Ska ha jätteskoj i helgen, ska på b.la en spakväll som jag tror blir väldigt mysig + en massa överraskningar ska det bli tydligen. Jag väntar spääänt!! :D:D


Kommer kanske inte uppdatera så mycket så ni får ha en bra helg! :)

Pusss

♥ Kvällsmys;

Tjaba!

Ska nu hoppa in i duschen och sedan sätta mig och se en film och mysa med nybakda vanilj och kanelbullar. :)
En mysig hemmakväll med andra ord. Ska även packa inför imorgon bitti när jag drar! Wiiho vad helgen ska bli rolig! Can't wait !! :D

Sedan blire att sooooova tidigt så jag är pigg och glad imorgon. Drar vid kvart över 10 vilket innebär att jag måste gå upp tidigt.

Vad gör ni ikväll? :) Puss och god natt! ♥♥

♥ Rihanna - Rude Boy;


♥ Pic;



♥ Ååååhå;

Nu är jag sur, arg, frustrerad, ledsen, irriterad, uppretad, ilsken, upprörd, förbannad, ursinnig..Ja nästan allt man kan tänka sig.
Ska bli såååååååå otroligt skönt, underbart, fantastiskt att komma härifrån och vara borta hela helgen och ha kul istället för att sitta här och ruttna......


Blä och usch!!!!

♥ Photo by me;



♥ Torsdag;

God morgon!

Här var man uppe med tuppen trots ledighet. Känns som om det är lördag bara för att man inte går i skolan.
Känner mig rejält utvilad i alla fall vilket är mer än toppen! Och idag blir det bara att ta det chill, kanske skriva lite på mitt kärleksarbete som ska lämnas in den 25e. Har knappt börjat skriva något så det är nog dags att sätta igång.

Ska även tvätta och packa senare eftersom att jag åker bort i helgen. SPAHELG!!! I'm leaving tomorrow just so you know och jag kommer kanske inte kunna uppdatera nånting men vi får se hur det blir helt enkelt. :)

Har du några planer för helgen? :D



Skriver more later, haha (a)

♥ Bullbakning;

Tjollahopp!!

Blev jättesugen på att baka kanelbullar, så det ska jag göra om ett litet tag. Det blir gott! Och för er som inte vet så kan jag inte baka! Det blir en katastrof haha.. Resten får frysas ner så jag har när vänner kommer på besök. :)



Vad gör du en onsdagskväll som denna? Skönt med ledighet imorgon va? :)
I alla fall så önskar jag dig en rolig kväll.  ♥♥♥



♥ Långhelg;

Tjaba!!

Kom hem för ca en kvart sen och har pratat i telefonen hela vägen hem, det gick faktiskt jättefort..
Matteprovet imorse söööög!!!! Aja, får kompletera det med en tenta senare..


Långhelg nu allstå! Underbart verkligen!! :D
Allt vad jag hade att skriva nu.. Nu blir det musik på spotify! Puss


♥ NP i matematik...SUCK!;

God morgon. :)

Härlig morgon som skiner med sooooool! Hoppas hela dagen blir lika fin eftersom att det var utlovat regn.
Fick otroligt bra med sömn inatt och det tackar jag för. Har ju inte haft så mycket tur med sömn på sistone och speciellt inte när det varit nationella proven i engelska. Nu är det avklarat i alla fall.
Sitter just nu och äter frukost samt dricker ett stort glas jucie bara för att sätta igång hjärncellerna eftersom att det är nationella om 1 ½ timme drygt..

Mitt tips till mig själv kommer vara att jag ska ta det lugnt, inte stressa så mycket. Tänka innan jag skriver svaren, skriva så tydligt som möjligt och bara ta provet som det kommer helt enkelt. Vet inte om det kommer resultera negativt eller positivt men för mig lutar det åt det negativa hållet. Jag är väldigt svag i matematik, jag suger helt enkelt! Det ämnet intresserar mig inte ett dugg... Det är inte många som vågar erkänna det men om man vet själv att man suger på matte kan man inte ha några förhoppningar på att det kommer gå bra...För mig i alla fall..
Aja, nu ska jag sluta tänka!!


Ha en bra dag, pusss!

♥ Färgat och klart ;

Tjaba!

Har precis färgat håret och har fönat det och tagit kort. Jag tyckte i alla fall att det blev bra. Precis som jag ville ha det. Bild visas nedan.



Om ett tag så ska jag sätta mig ner i sängen med en kopp te och snabbt repetera matten.Bäst att inte råplugga dagen innan, men jag försöker bara komma ihåg olika grejer som jag tror kommer på nationella...Det får gå som det går helt enkelt. 2 prov är det imorgon, först ett prov utan miniräknare och sedan ett annat prov som man får ha miniräknare. Skulle inte förvåna mig om jag fick en total blackout när jag sitter där i aulan och har proven framför mig...GAAH!!
Jag hatar verkligen matte, det är nog det jag hatar mest i livet! Jag är sååååå sjukt lättad och så otroligt glad att matte-perioden snart är slut!!!!

Sedan ska jag försöka sova tidigt eftersom att provet börjar 8.30. Vill gärna känna mig utvilad.
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. God natt. ♥♥

♥ Jay Sean - Fire;


♥ Haircolour x2;

Heej!

Ftw så är det sjuuukt varmt ute, i solen alltså annars blåser det lite. Rena sommarvädret ju! I like. Sen till helgen är det ju utlovat hela 21 grader..Får se om vädret håller vad det lovat haha..

Om ett tag måste jag börjar plugga matte och sedan ska jag färga håret så det blir fint! :D


Kort inlägg idag i brist på vad jag ska skriva.. ;)

Aja, vi hörs senare! Pussssss♥♥♥♥

♥ Härlig morgon;

God morgon, god morgon!

Fick de där efterlängtade 7 timmars sömn inatt så nu är jag pigg och glad igen och har en massa ny energi!! Lovely!
Sitter just nu och äter frukost och ska om ca 40 minuter dra iväg till stationen för att möta upp Jenna, vi ska tajma tåg. ;) Börjar inte förrän vid 8.50 så jag stannar i väsby med henne en stund innan jag drar till skolan.

Har kör idag och jag måste verkligen börja lära mig låtarna snart.. Sen är det ju studenternas mösspåtagning den 21 maj och då måste jag kunna studentsången, vilket jag knappt kan melodin på.. :S Aja, det ordnar sig tror jag eller jag hoppas i alla fall på det..
Måste ta hem matteboken idag också, har nationella i matte imorgon..SKIIIIT!!! Kommer ändå få IG så varför anstränger jag mig ens??


Aja, vi hörs mer senare! Ha en bra dag. Puss ♥♥

♥ Seg update;

Hej!

Har varit superseg på att uppdatera, men jag har helt enkelt inte orkat. Ska börja uppdatera mer från och med imorgon men framtills dess så blir detta sista inlägget.

Ska snart hoppa in och duscha och sedan måla naglarna. Det blir att sova tidigt så jag får tillräckligt med sömn för att orka med skolan imorgon.


Ha en bra kväll! :)  ♥ ♥


♥ Ne-Yo - Mad;


♥ Home at last;

Hej!

Lämnade Travis på dagis i morse vid kvart i 8. Han såg lite ledsen ut men men..
Tog bussarna hem, 5 byten vart det..Usch! Var rejält utmattad efter det. Kom hem och sov på engång och känner mig nu en aning utvilad efter att ha varit vaken mestadels av natten..

Ska bara ta det lungt och sedan laga middag.



♥ Sleepie;

Hej!

Somnade tidigare när Travis skulle sova middag. Att sova middagar är inget för mig. Blir bara tröttare när jag vaknar, men det var skönt så länge det varade. Är fortfarande en aning trött men det får gå till läggdags.
Åt precis middag, kyckling och strips med currysås. Ska snart gå in och tvätta håret och vi ska gå och lägga oss tidgt för att förbereda oss på att gå upp tidigt, vid halv 6 nångång. Travis lär ju vara svårväckt. :P
Ska lämna honom på dagis och sedan ta bussen (som tar 3 timmar) till skolan. Kommer vara helt slutkörd innan dagen är slut och lär nog somna gott...

Ha en bra söndagskväll! :)

Puss o hejsvejs ♥


♥ Helgmys;

God morgon. :)

Travis, jag och Johanna gick och la oss kl 22 igårkväll för att vi var supertrötta. Travis hade nästan somnat i min famn i soffan igår, utan välling. Han sov hela natten igenom, helt otroligt! Jag däremot var vaken mestadels av natten, slumra till lite då och då och hade en sparkande Travis på min rygg.. Mysigt! Haha
 Nu sitter vi i soffan och ser på händige manny, mysigt efter att precis ha ätit frukost. ♥

Idag blir det inte lika mycket äventyr för att vädret inte tillåter, tråkigt.. Men vi ska nog hitta på nåt skoj ändå! :)

Har du några planer idag? :)

Pussohej ♥


♥ Lördagsmys;

God kväll! Här sitter vi och myser framför Postkodmiljonären och äter lite godis. Innan dess har jag badat Travis i jacuzzin, det tyckte han var kul.
När han gått och lagt sig ska jag och Johanna se på "The Ugly Truth" med Katherine Heigl. Den är nog bra. :)
Sen blir det läggdags.



Ha en bra kväll! God natt. ♥

♥ Lördag;

Tja!

Vi åkte tidigare in till Norrtälje, var till hamnen, handlade och åt glass. Travis tyckte om det i alla fall och var helt slut när vi kom hem. Johanna och jag satt och kikade på Bröllopsfotografen som vi hyrde på hemmakväll medans Travis ligger här bredvid och sover. Senare så ska vi laga tacos och ha det mysigt. :)




Vad gör du ikväll då? :D ♥

♥ Ut på äventyr;

God morgon! :)

Blev väckt av världens gulligaste unge som kom och kramade mig och sa mitt namn med ett megastort leende på läpparna.
Idag ska jag, Travis och Johanna ut på äventyr i Norrtälje, blir att åka buss in, gå till hamnen till en megastor lekplats, handla lite och fotografera. Jag vet en som verkligen längtar! Haha :D Bilder kommer troligen senare.

Kommer hem hit senare, fixa käk och ta det lungt. Är barnvakt till Travis hela helgen. Det blir mys! :D♥

♥ Framme;

Hej hej!

Kom hit vid tio över 3 och blev bemött av en väldigt söt och välkomnande Travis som skrek "Anci!" och blev underbart glad. Hihi :D♥

Väntar bara på tills pappa och Karina kommer hem, men framtills dess ska jag leka med Travis som har så sjukt mycket att visa mig. :)Myys! :D

Update later or tomorrow! :D♥


♥ Fredag;

God morgon.

Äntligen är efterlängtade fredag här! Idag blir det skola och sedan dra hem till pappa. Kommer uppdatera i form av en liten text och bilder hur det går för oss att vara barnvakt, jag och min syster.
Just nu sitter jag och äter frukost, kom ut från duschen för ett tag sen och ska åka iväg vid 7.45 med bussen till tåget. Möta upp Jenna på stationen och snacka som vanligt under tiden tåget åker till väsby. Vi kliver av, sen fortsätter jag till skolan och Jenna sitter kvar och väntar på sin buss som går senare.. Ja..Hehe..

Mer uppdatering blir som sagt senare ikväll när jag kommit fram. ;)

Ha en bra fredag! Puss ♥♥

♥ Pick-o-pack;

God kväll. Haft en bra dag? :)

Har bara legat och vilat i sängen sen jag kom hem typ, är super, super, super trött just nu och orkar inte göra nånting. Har nada energi verkligen men den energin måste komma tillbaka ASAP för att jag drar hem till pappa imorgon efter skolan som slutar väldigt tidigt. Ska nämligen med hjälp av min syster sitta barnvakt åt vår urgulliga lillebror Travis, heeeela helgen! Eftersom att det är pappa och Karinas bröllopsdag så de smiter iväg! Det ska bli superskoj faktiskt! Ser verkligen framemot det. :)
Så senare ikväll innan läggdags ska jag packa eftersom att jag ska vara där till på måndag förmiddag innan jag beger mig iväg till skolan...Det blir nog bra i alla fall ;)

Vad gör ni ikväll? och vad har ni planerat i helgen? :D

Väldigt gosiga kramar!  ♥♥♥

♥ Soliga torsdag;

Hello all of you out there!

Imorse kom jag 4 minuter försent bara för att bussen strulade på vägen till skolan men det ordnade sig, min lärare blev bara glad när det kom en till i klassen, annars var det bara 4 av 20 där haha xD Bra vi är, våran klass!
Min engelska lärare överraskade med nationella i engelska, det muntliga en tidig morgon. Jag tror att det gick bra, pratade hyfsat bra engelska i alla fall och pratade den här gången lååångsamt! Haha
Hade ULS och sedan datorkunskap och jag kom hem precis.
Ska snart börja med maten eftersom att jag knappt åt något i skolan idag, maten var mindre god enligt mig..Men men..

Just nu blir det musik på Spotify!! Hääärligt!! ♥♥

♥ Torsdag;

God morgon!

Har fått en aning mer sömn än de två tidigare nätterna, är nöjd.
En bra morgon startar med att man hoppar in i duschen, äter mackor och dricker gott kaffe!



Har kort dag idag, slutar innan 14 idag eftersom att vi har datorkunskap och man får alltid gå när man är klar och det brukar jag oftast vara innan 13..Får se hur det går idag då. :)

Ska om ca 45 minuter ta bussen till stationen och möta upp Jenna, sen åker vi samma tåg och snackar tills jag måste gå vidare till skolan i väsby..

Vi hörs senare! :) ♥♥

♥ Onsdagskväll;

Usch jag orkar inte blogga just nu, skulle bara let you know liksom..
Ska nu hoppa in i duschen och sedan se på sista avsnittet av Andra avenyn innan jag sover. Har en extrem huvudvärk som grädden på moset...Suck!!

See you tomorrow! ♥♥

♥ Reningsverket;

Tja!

Kom hem för drygt 1 timme sen efter att ha varit på Lidingö med klassen för att kika hur vattnet renas i Käppala reningsverk. Det luktade såklart bajs och jag höll för näsan mestadels av tiden i alla fall men det var ändå coolt att se steg för steg hur vattnet renades, men dit åker jag inte igen haha..
Hela grejen var under jorden och det var en massa gångar och grejer så där kan man lätt komma bort. Fick även jätteont i huvudet eftersom att det inte fanns någon luft därinne så det var himmelskt att gå ut och få friskluft! Haha

Har nu ätit och ska snart gå och vila lite samtidigt som Spotify är på såklart. Kanske ska ta igen lite sömn också.. ;)

Vi hörs senare! Puss ♥♥

♥ Onsdag;

God morgon!

Att lägga sig vid 20 igår hjälpte inte min sömn ett piss... Låg fortfarande klarvaken mestadels av natten...Hmm...-.-

I alla fall så kan dagen inte bli mycket värre än att våran klass ska till reningsverket Käppala..Vilket jag kallar bajs-huset haha.. Har bara 1 lektion framtill dess. Uls som vi ska ha en genomgång av kärlek. Vi har börjat med tema KÄRLEK nu och första frågan som jag fortfarande inte har besvarat är "Vad är kärlek?"- ja och hur ska jag veta det...? Vi kommer göra ett megastort arbete av tema Kärlek. Måste väl börja snart då när det ska vara inlämnat den 25 maj om jag inte minns fel.

Nu så ska jag fortsätta äta upp min frukost innan jag vid 8 ska åka ner till stationen och möta upp Jenna. Börjar 10.10 men sitter hellre och har sällskap med Jenna 1 timme än att vara här hemma 1 timme och inte göra nånting. ;)

Aja, vi hörs senare så småningom.. Ha en bra dag! ♥♥

♥ Tisdagkväll;

God kväll allihop! :) Läget?

Idag har jag bara varit seeg och supertrött efter nationella imorse och har enbart vilat lite, ingen idé att sova för då kanske jag inte sover något inatt..
Lagade rostbiffgratäng som var precis färdig till när mamma kom hem, gott var det också. Det var Sam som lärde mig laga denna maträtt. :)

Nu så ska jag kika på Ugly Betty och sedan Desperate Housewives. :)
Får se om jag somnar, isåfall är det bara bra!

Ha en bra kväll. God natt ♥♥♥

♥ Style;



♥ Beyonce - Broken hearted girl;


♥ Inge plugg;

Tjaba! :)

Kom hem för ca 20 minuter sen, slutade egentligen kl 12.30 men var med Anna i centrum ett tag för att hon skulle köpa en jeans jacka. :)
Nationella imorse var sååå stressande verkligen, läsförståelsen som var först gick hyffsat bra men hörförståelsen gick mindre bra eftersom att det gick så fooort!! Heelt crazy! Sen var det kör med tjejerna och det var väl inte så lyckat ännu eftersom vi inte kommit in i låtarna riktigt. Men det kommer bli coolt med vårt medly sen. :D

Har inge plugg idag, tack och lov för det! Måste nog ta igen lite sömn känner jag..

Btw så fyllde Jenny 17 år igår! Jennys blogg heter sweettweet.blogg.se bara så ni vet ;)



Ciao ciao :D ♥♥♥

♥ Tisdag;

God morgon.
Jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva något morgon-inlägg men jag har inget att göra för tillfället. Gjorde iordning mig hur snabbt som helst verkligen och sitter just nu och äter frukost. Mackor och juice samt en banan. :)
Har knappt fått någon sömn inatt, var vaken mellan 01.33 - 04.20. Fattar inte vad det är med mig egentligen men det var samma sak förra veckan när vi skulle ha nationellt prov, kanske därför? Jag är väl nervös haha..
Aja, nu släpper jag det...
Idag efter lunch blir det kör med tjejerna och sedan drar jag iväg för att träffa barnen på apun som jag hade tidigare. Ska bli roligt att se alla barn igen! :)

(jag och min moster på valborg)

Jahapp, men nu så ska jag äta klart innan jag måste dra halv 8.. Ha en bra dag, vi hörs sen. Puss ♥♥♥

♥ Seeeg;

God kväll!

Måndagskvällarna är alltid superseeega för mig, är helt slutkörd efter en dag i skolan haha.. Kanske för att det precis varit helg och man är fortfarande trött..
Har spenderat kvällen genom att tagit det lungt och kikade på Top Model vid 20.00 och gick sedan in för att duscha.
Ska snart dra mig till sängen och sova, är super, super, super trött just nu och jag lär ju somna gott då.. ;)

Kommer förmodligen inte skriva ett inlägg imorgon bitti eftersom att jag vill ta lite sovmorgon innan det är dags att dra till skolan vid 8 eftersom att jag har nationella i engelska 8.30. I'll tell you later tomorrow! Men innan jag drar hem imorgon ska jag svänga förbi min apu-plats och säga hej till barnen! :)
Och imorgon är det kör! Ja! Nu kör vi tjejer!! :D

Men ni får ha det så bra fram tills dess, o god natt på er!  ♥♥


♥ B.o.B - Nothin' on you;


♥ Blir galen på SL;

Tja!

Kom precis hem efter att ha väntat på tåget en kvart och ska snart ställa mig och laga middag.
Lång dag idag men det har varit väldigt soft och jag känner mig suuupertrött! Kanske ska gå och lägga mig en aning tidigare ikväll då så jag är pigg imorgon när det är engelska nationella läs/-hörförståelse..Usch! Haha

Skriver mer senare eftersom att jag ska slänga mig på sängen efter middagen och lyssna på musik!
Har din dag varit bra?? :)

Pusss
♥♥


♥ Måndag;

God morgon!
Nu är det måndag och ny vecka samt ny månad. Får den mest härliga vårkänslan just nu när jag kikar ut från mitt fönster på de stora träden som börjar bli gröna. Det är härligt!



Sitter även och äter frukost, macka, yoghurt och ett glas juice. Ska om ett tag göra kaffe och hälla i det i min kaffemugg som jag ska ha med mig på tåget, myysigt! :)

Har typ inget plugg för tillfället men får säkert in nånting idag som ska lämnas in senare i veckan..^^
Slutar 16.00 så jag är hemma vid 16.45 skulle jag tro, vi hörs då ;)

Ha en bra dag! puss ♥♥

♥ Chill-söndag;

God kväll alla! Vad gör ni en söndagskväll som denna?

Var precis inne och duschade så nu känner jag mig ren & fräsch igen. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och bläddra runt på tvn, det fanns en film som heter "Good luck, Chuck" som jag nog ska lägga ögonen på. Har sett den tidigare men den är rolig! Haha

Aja, men vi hörs mera imorgon bitti innan jag drar iväg till skolan. God natt! Pussss ♥♥

♥ Pics by me;













♥ Hemma!;

Hemma är alltid och kommer alltid att vara den bästa platsen..! :)

Tjaba! Nu är jag hemma sen typ 2 timmar tillbaka. Har inte hunnit packa upp nånting ännu men ska antagligen slänga in allting i tvätten om en stund. Har suttit och kikat på film "Johan Falk - Livräddarna", vilket var en superspännande film.

Senare ska jag lägga in alla valborg bilder på datorn och redigera en del fotografier som jag sedan kommer lägga upp här på bloggen men först nu så ska jag gå och laga kycklingwok i den nya "woken" som inskaffades igår!

Dessutom har jag lagt dit ytterliggare en tusenlapp i Paris kuveret, nu luktar det Paris snart babe! :)


Hörs senare, puss ♥♥

♥ 1 Maj;

God kväll! :)

Ja, som ni kanske ser så har jag inte uppdaterat så ofta som jag brukar och anledningen till det är att jag är hos släktingarna ute på landet och det är full rulle heela tiden. Kommer naturligtvis uppdatera mer när jag kommer hem dvs imorgon eftermiddag. :) Lägger då också in lite bilder som jag måste redigera innan.

Hoppas att ni har haft en trevlig valborg och ha en fortsatt trevlig helg! :) Pussss  ♥

♥ Valborgs-firande;

Tja!

Kvällen igår blev sen men karaoke-festen var väldigt rolig! Och det var segt när brandmännen tände på brasan så de kastade in bensin och hjäälp vad det small alltså haha.. Man blev helt varm i ansiktet!
Årets första grillning och kubbspel skedde igår, det vad kul!! :)
Bilder kommer upp när jag kommer hem vilket är imorgon, men här är två bilder från majbrasan.

(mysigt när det stog folk och kysstes :) )

(Eld är grymt vackert!)

Idag blir det bara att ta det chill och jag är faktiskt suuupertrött!! Har varit på Rusta, Willys och IKEA tidigare på en tur men nu blire fika med kaffe och kaka. Ha en fortsatt bra dag :)

Pusss ♥


RSS 2.0