♥ Utedag;

Vi har varit ute och krattat löv och dragit grenar och kvistar över trädgården. Vi har också varit inne i Norrtälje och köpt den älskade Vanilla Coke som är tillbaka. Gudomligt gott!

I kväll blir det körslaget, vet inte vad de ska sjunga men det blir nog fel som åker ut idag igen och man blir arg.
Lite mys blir det i soffan ikväll, lite lördagsmys i det härliga höstmörkret.

Vi har precis ätit pyttipanna vilket var gott. Jag hade stekt ägg vid sidan om pyttipannan och rödbetor.

Vet inte vad vi ska göra senare idag, men det känns som om det är kväll eftersom det är så mörkt nu.
Åh jag vill verkligen att det ska snöa snart, att det ska komma riktigt snö snart. Det blir mysigt.

Vad gör ni ikväll då? (: ♥


♥ Lång bussresa;

Nu är jag äntligen här!!

Bussresan var lång men vi hoppade av i Norrtälje för att handla. Jag handlade en halsduk på H&M och ett par vantar på Åhlens. Nu är jag set för vintern.. Ska bara hämta ut mina vinter dojjor som jag beställt..

I Norrtälje så var jag absolut tvungen att gå in på en allmän toalett!!! Jag hatar det verkligen, det är en tvångstanke jag har. Men måste man så måste man...USCH.. Tog lite bilder på naturen med kameran lägger av hela tiden, fattar inte varför. Måste nog lämna in den på service för så kan den ju inte hålla på och den kan ju inte fixa sig själv..Hehe


Nu väntar jag bara på att Travis ska komma hem så jag kan krama sönder honom! :D <3

Det var allt just nu, uppdaterar väl mera i helgen..


Ha en trevlig fredag alla! :) Puss ♥

♥ Älskade fredagsmyset;

God morgon. Här sitter jag och ska snart äta frukost.. Sov inte så bra i natt så jag valde att ligga och läsa en bok. Till slut somnade jag men det var en timme innan jag skulle upp.. Suck

Idag ska jag åka till pappsen. Åka buss i ca 3 timmar, men som grädden på moset ska jag och min syster gå in och shoppa innan vi tar sista bussen hem. Det ska bli kul :)

Idol ikväll!! Las vagas tema. Ska bli fett grymt!

Nej men oj vad tiden rinner iväg, måste äta frukost och fixa i ordning mig innan jag drar.

Slå en pling! Tjingeling!


♥ Festen;

Igår var så himla roligt :) vi spelade ett kortspel som om man hade rätt lr fel skulle man dricka.. Jag å Fanny drack en massa vin och cider ;)
Det var rätt najs även fast det bara var Fanny som sov här. De andra ville till donken 23 på kvällen.. jag mådde illa och orkade inte följa med. De andra drog å Fanny o jag åt kvällsfika innan vi gick å la oss vid 1.

Det var väldigt roligt i alla fall..

Bilder finns på min facebook ;)


♥ Partey!;

Idag kommer flickorna hit och vi ska ha parteeey! Sova över ska de också göra, det är najs.. jag tror inte att de orkar åka hem efter dricka. + så bor de alla typ i väsby.. Lite långt att åka en onsdagskväll, inte sant?
Det är lill-lördag idag som det kallas! :D

Ska möta Fanny på stationen kl 11 och sedan handla. Laga mat hos mig och sedan kommer flicksen!! :D
Ska bli super kul! är fett taggad!!! Bilder kommer förhoppningsvis..



Nu ska jag göra iordning mig o duscha samt klä på mig ;)


See yaah! ♥

♥ Ola - Sky's the limit;


♥ Gooodie morninga;

God morgon alla!

Har ni sovit bra? det har i alla fall jag. Men jag drömde en sjukt konstig dröm..Haha
Idag blire städning och handla med mamma när hon slutar sent. Några flickor ska komma till mig i morgon o festa loss med mig! Det ska bli kul. Det blir även sleepover med alla imorgon. Hoppas bara att alla får plats bara.
Ska möta Fanny imorgon i väsby då vi ska handla och så till festen och lite annat..:)
Kan inte bara den här dagen gå snabbt så att imorgon kommer fort!!

IMORGON, IMORGON, IMORGON!!! ♥

♥ Kväller;

Tjaba alla!

Idag har jag varit i väsby centrum och bara kikat runt i affärer med Johanna..
Messat en massa men kompisar, eftersom vi ska ha fest på onsdag och sleepover! Superkul! Längtar reeeedan!!:) Hahaha Men det ska bli fett roligt, känna några nya och bara umgås :D Har fått kramp i handen av att smsa så pass mycket som jag gjorde idag..
Gick på en promis med Jassa för ett tag sen, det var väldigt skönt och bara gå.. Fast det regna, det var ju mindra kul..
Bytte från att kläderna legat i en byrå till en garderob.. Skööönt! Nu kan jag hiita alla kläder.


Om ett tag så ska jag lägga mig ner och kolla på CSI som har säsongstart idag! Spännande..


Vad händer hos dig då??

Om jag inte glömt att säga det så JAG ÄLSKAR LOV!!♥

♥ Måndag;

Åh vad skönt att vakna och vara utvilad och veta att man kan ligga kvar i sängen.. Åh vad jag älskar LOV!
Har ätit frukost och varit in och tvättat håret. Ska hoppa in i duchen lite senare.

I går såg jag och min syster på "Män som hatar kvinnor" Den var bra men lite ruskig. I flera delar satt jag och blundade och spolade i mellanåt...Usch säger jag bara... Snacka om att ha kunnat spela in filmen. Jag bara måste se den med Fanny någon dag framöver..

Jaha idag får jag se vad som händer, har lite planer med Fanny men får se om det blir idag eller imorgon.. ;)

Puss ♥

♥ Fest;

Var på "lyxmiddag" ja, det kan jag faktiskt kalla det eftersom det var dyr mat och jag själv inte ätit den maten det här året. Sen vart det fest, kul var det. Jag drack först nå vitt vin och sedan martini med isbitar. Smakade även på baileys, det var inte särskilt gott det. Men martini det var riktigt gott det.. Kom hem riktigt sent från stan gick och la mig på en gång, och försökte få ner mamma i sängen också..


Nu är jag hungrig, ska väl snart äta frukost antagligen så.. Sen bara ta det lungt tror jag ;)

Hejdå ♥

♥ Muuuuuusik;

Åh vad taggad jag blir när jag lyssnar på Dead by April!!! Bara älskar de! De får mig på bättre humör! :) De är bäst helt enkelt!!!!!!!!



Update;
Har duschat och fixat håret till max. Sitter här i mjukis och väntar på att tiden ska gå iväg så jag kan klä på mig fest kläderna! Ha det bra! Nu ska jag fortsätta lyssna... Bye! ♥


♥ Lördag;

Lördag: Äta frukost, städa, duscha, göra i ordning mig, bli hämtad, bjuden på middag, umgås, sen hem.. så ser min lördag ut, typ... hur ser din ut??


Fick lite sovmorgon, skönt.. Gick och la mig sent igår, kanske därför.
Jag drömde så sjukt konstiga drömmar så jag började skratta när jag vaknade bara för att det var så roligt.. Haha

Usch vilket väder det är ute idag då.. Jag blir så himla deprimerad av hösten, och det blir så mörkt så fort. Det är två anledningar till varför jag inte gillar hösten. Men jag gillar hösten ändå för att det blir mysiga hemmakvällar i soffan med film, då slipper man vara ute.. Men jag hatar verkligen mörkret. Kan det inte bara vara ljust året om??


Nu ska jag snart gå och käka frukost. Sen blire hela faderullan med dusch och allt vad det är...
Tja.. vad mer kan jag skriva idag då? Kommer inte på något just nu mer att skriva. Men om jag kommer på nåt så skriver jag, helt klart!

Btw så tror jag att jag tittar på Andra Avenyn nu på webben innan det blir frukost.. :)

Hejdå! ♥

♥ Idol;

Tjaba och godkväller! Vad gör ni? Själv tittar jag på Idol men nu är det uppehåll så jag väntar på att det ska börja igen. Jag tycker att Rabih var bäst som vanligt! Även Erika sjöng helt okej idag.
Så sitter jag och gapskrattar åt min galna/tokiga moster som jag inte vet vad hon har för sig för nåt.. Hon skriver på msn om någon "Japp" choklad.. Jag kan höra hennes skratt i mina öron, det är kul ! Haha

Nu börjar jag snart bli trött men ska försöka hålla mig uppe så sent som möjligt. Ida kommer väl smsa mig sent i natt och det skulle förvåna mig om hon inte gjorde det.. ;P


I morgon så ska mamma, min moster, bosse, sigge och jag hem till min morbror som bor mitt inne i sthlm och vi ska käka middag allihopa. Så det är där jag kommer tillbringa min kväll i morgon! Skönt att bara veta att det är looov... Vill aldrig att den ska ta slut..


God nattis alla!♥

♥ You name it;







HÖSTLOV !









Det är allt jag har att säga idag!

♥ Bilder;



♥ FREDAG!;

God morgon allihopa! Sov inte så värst bra i natt men det kvittar. Jag har kort dag idag, jag går till 12.45 sen ska jag dra hem och bara njuta eftersom det är då HÖSTLOVET börjar! Anledningen till att jag skriver höstlov så stort är för att det är så efterlängtat så det knakar. Nu har jag chansen att vila ut och umgås med en massa vänner, speciellt nya från klassen! :)

Snart ska jag ta och klä på mig ytterkläderna och innan det så ska jag borsta tänderna och packa ner saker i min väska som jag ska ha med mig...


Vad gör ni idag då? ♥

♥ Torsdag eftermiddag;

Jahapp, och jag som trodde det var fredag i dag men icke sa nicke.....Synd att det är skoldag för mig imorgon, men det är ju knappast jobbigt när jag ändå slutar 12.45 liksom.. Sen är det efterlängtande HÖSTLOVET!! Nu taggar vi till verkligen! Alla kommer typ vara super trötta imorgon och så. Suck. Inge mer plugg i alla fall vilket är ett STORT  plus i mina ögon, i alla fall just nu.. Svenska prov hade vi idag, oförberett men jag tyckte att det gick ganska bra i alla fall så... Man får hoppas på det bästa inte sant?

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men jag kommer på nåt senare som update!


Hejdå ♥

♥ Torsdag;

Ska snart bege mig iväg til skolan, så fort jag druckit upp mitt te som står mitt framför mig. Det är fortfarande varmt.

Torsdag och det skulle egentligen vara en kort dag för mig (11.30) men har svenska prov kl 14 och jag orkar inte åka hem och sedan tillbaka. Så jag ska ha datorkunskap bara för att ha nåt att göra. Btw så har jag inte datorkunskap på fredag då den är inställd så då slutar jag 12.45, ännu mer naajsare än idag!


Vad gör ni idag? ♥

♥ Pluggfri kväll, det gillar vi!;

Prov idag och det gick väl skapligt, ska inte ta ut något i förskott då jag blev riktigt besviken förra gången när jag fick tillbaka ett prov. Men det löser sig alltid. Inge mer plugg den här veckan och sedan är det HÖSTLOV! Det gillar vi supermycket!! <3

Som sagt ska bara ta det lungt ikväll och lägga mig tidigt då jag vill vara utvilad imorgon bitti!!
Wiiiho, det var allt för mig idag, kommentera gärna!!



Hejdå <3

♥ Onsdag;

GAAAAAAH....! Känner att jag inte riktigt kan allt ännu på arbetssätt o lärande, provet som kommer idag... Känner mig stressad, det är sjukt mycket som jag ska komma ihåg, det funkar liksom inte. Jag hade tänkt satsa på MVG, men det går definitivt inte nu när det är så svårt med pluggandet.....Jag är väldigt glad om jag får G just nu i alla fall men blir super lycklig om jag får VG, men så mycket kommer jag inte att komma ihåg när jag väl sitter där och har provet i handen... Suck... Vi har haft skit mycket prov nu för tiden, kanske bara för att det är veckan före höstlov.
God morgon förresten..

Höstlovet får komma fort nu... Btw så fick jag G+ på matteprovet, är suuuuperglad bara för G. Hahaha
Idag äre kör och sedan går jag till halv 5, piss långt!! Men i alla fall nu ska jag plugga vidare och försöka lära mig nåt.. Snart ska jag dra också, ooooh shit!


Hej med er!!♥

♥ Råplugg ;


Känns som om jag pluggat ihjäl mig de senaste 4 timmarna... suck. hoppas bara att det ger något resultat... btw så fick jag G+ på det senaste matteprovet *nöjd*

Idag efter gympan som var sista lektionen så tog Fanny och jag bussen hem till henne. Vi käka mellis typ och pratade om allt möjligt. Det är najs att ha någon att prata om allt med. (: Det gillar vi ! (Y)

Usch prov imorgon, känner mig inte taggad alls, dessutom så går jag till halv 5 imorgon och sedan hem igen... Fy vilken sista veckan innan lov säger jag bara..


Nej nu ska jag slå mig ner i sängen och se på DH som börjar snart, det taggar vi för!!


God natt bloggvärlden!


♥ Tisdag morgon;

God morgon allihopa! Har ni vaknat ordentligt? Det har inte jag gjort. Jag har varit vaken sen kl 4 i morse med slumrade till mellan 6 och halv 7. Inte kul alls faktiskt.

Idag är det dimmigt ute, och det ser nästan ut som om det är minusgrader ute eller nåt. Får ta på mig en tjockare jacka helt enkelt.

Slutar kl 14 idag med gympa, vi ska ha fotboll vilket inte alls är så roligt enligt mig.. Sen ska jag med Fanny & Felizia hem till Fanny för att plugga lite inför arbetssätt o lärande provet som kommer upp imorgon. Kan nog inte stanna så länge för då kommer jag inte få nåt gjort.. Max till halv 5 i alla fall..


Nåja nu har jag ätit frukost och nu återstår det bara att borsta tänderna och klä på mig ytterkläder så jag har god tid på mig om jag ska ta bussen som går kl 8..

Vi hörs, hejdå :) ♥

♥ Plugga & se film;

Slutade lite tidigare idag av någon konstig anledning. Skit väder vi har ute, man blir ju nästan deprimerad..

Pluggat i en och en halvtimma och Jassa tyckte att jag skulle ta en paus och vi ska se film, sen när hon drar vidare så ska jag väl fortsätta plugga antar jag. Har ju prov på onsdag så!

Hur har eran dag varit hittils då?

Ska även gå och lägga mig lite senare än vad jag brukar ikväll bara för att få klart pluggandet och så vidare..

Vi spelade in film idag btw, skit roligt om jag får säga det själv.

Men nu ska jag dra och vara lite social!! Hejdå ! ♥

♥ En vecka kvar!;


Snart beger jag mig till skolan. Vi ska spela in en film om mobbing på vårat grupparbete. Jag är kameraman och regissör! Inte för att skryta men ändå..Hehe. Sen är det lunch och kör så jag kommer lite sent på matten men han vet om det i alla fall. Några andra tjejer i klassen är också med så.. :)
Arbetssätt o lärande efter och sedan svenska, jag slutar 15.55 och jag hoppas hinna med tåget som går 19 över till märsta. Återstår att se.

Nu är det bara den här veckan kvar tills HÖSTLOVET kommer, naaaaajs!! RÅ LÄNGTAAAR!

Önska mig lycka till ! ♥

♥ Söndag kväll;



Är det nån mer än jag som ska kika på "Vem kan slå Filip & Fredrik?" ikväll? Det får jag absolut inte missa. Och innan det blire "Top Model". Nu ska jag ta och kika på "Andra Avenyn" på webben och sedan tvätta håret och duscha.

Jag har fixat till och städat mitt rum en aning efter helgens besök, nu återstår det bara att dammsuga *orkar inte idag*. Det får bli nån annan dag, sådeså.

Har äntligen läst ut "Gömda" och har påbörjat  fortsättningen på boken nämligen "Asyl". Har kommit ganska långt och kan inte sluta läsa det, nästan..


Jaha imorgon blir det en ny vecka, ny dag och nya tag & utmaningar. Får se vad måndagen har att ge för nåt då..

Ha en fortsatt trevlig kväll !! ♥

♥ Söndag;

God morgon, god morgon!! Mår du bra idag? det gör jag, tror jag.. Är taggad för i morgon!
Idag så blire städning osv och sedan ta en superlång dusch och tvätta håret och även göra en inpackning.
Ska läsa ut boken gömda också så den är klar!
Jag tror vi ska få resultatet från matteprovet imorgon, sen ska jag även till kören och sjuuuunga! Love it. <3

Ja, igår vart det körslaget och rigos team åkte ut, sorgligt med sant. Jag tyckte dem var bra! Jag hejjar inte på någon speciell just nu utan jag vill hellre höra vad de sjunger först innan jag bestämmer mig för vem jag tycker ska lämna programet... I alla fall det var mys tills jag somnade..



Nu ska jag dra ner mig i sängen igen och vila ögonen ett tag till.. bye <3

♥ Bullbakning;

Nu har min lillasyster och jag bakat bullar. Ni som känner mig vet att jag inte är speciellt kvalificerad i bakning alls. Jag gillar hellre att laga mat. Men jag gav bakningen en chans och jag står i skuld till de bullar som blev gröna...Japp ni såg det, grööööna.. När jag gick på högstadiet på hemkunskapen. Mina bullar blev enorma kanske inte är det rätta orden med väldigt stora, ja ni kan ju se själv. (det bruna lite "bränd" aktiga är kanel btw..)
Mina bullar smakade gudomligt för första gången ever! ♥




(bilderna är ej redigerade)

♥ Lördagsmorgon;

God morgon alla glada! Härlig dag idag va när det är mörkt och regnigt...Usch sånt gillar vi inte. Det ska vara snö och ljust ute.
Lyssnade lite på DBA i morse. Somnade sent igår, skönt att få en aning sovmorgon i alla fall.

Har inget planerat idag men ska väl dra mig upp till ica och sedan fota med min lillasyster som är här över helgen.


Skriver mera sen när dagen har nåt sitt slut. Nu ska jag bege mig att äta frukost, jag är hungrig!

Bye! ♥

♥ Kristinia Debarge - Sabotage;


♥ Min nya hårfärg;


♥ Älskade fredag;

FREDAG igen.
Matteprov hade jag idag, det gick väl helt okej, väntar spänt på resultatet..

Jadu, ikväll blire idol som gäller sen vet jag inte. Har inget planerat direkt.
Plugga till arbetssätt och lärande provet som kommer på onsdag.
Skriver mera sen när jag kommer på nåt som jag kan skriva om. Btw så lägger jag upp en bild i nästa inlägg på mitt svarta hår ;)

Ha en trevlig kväll! ♥

♥ Färgning av hår;

Så var man svarthårig....eller ja nästan i alla fall... antingen så var det Jennas misstag eller så fastnade inte färgen på vissa ställen, så där är det fortfarande rött. Men det ordnar sig, tat lungt! Mamma färgar det ikväll så det är inte bananas go crazy här inte...

Blev tyvärr ingen före bild som jag sa och inte en efterbild ännu i alla fall. Får ta ett imorgon!

Nu ska jag laga middag till mig själv! hörs♥

(btw när jag skulle föna håret så började det komma rök ur den och den typ brann, det stank bränt som tusan!)

♥ Fergie - Finally


♥ Tidiga torsdag;

God morgon, ja jag är uppe tidigt eller skriver jag i sömnen? Dessvärre inte..
Tidig morgon måste jag säga och det är fortfarande mörkt ute. Hoppas det ljusnar när jag ska gå om en halvtimme. Ska till V-centrum och ta ut some money innan skolan börjar. Jag har ju tid så.. Sen ska jag nog bara sätta mig utanför mitt klassrum där vi ska vara och göra engelska diagnosen, btw så är jag bäst på english! Satsar på MVG, ja det måste jag göra.. Har fått VG på engelskan sen jag gick i 7an och nu måste jag nog börja satsa uppåt! Det gillar vi..


Jenna ska göra mig sällskap hem och färga mitt hår.....vilken färg........SVART... Hehe
Lägger gärna in en före-o-efter bild, men det blir nog bara en efter bild..

Lalalalala nej nu ska jag fortsätta gör mig i ordning så jag blir klar nångång !

Hej så länge, ha en bra dag!! ♥

♥ Onsdag;

Goodie kväller!!


Hnn ej skriva i morse, var tvungen att springa till bussen och det var halt på marken vilket jag inte anns var beredd på. Det var faktiskt snöstorm i morse kan man säga, det såg verkligen ut som om det var mitt inne i vintern när "vintern" precis börjat. Fast jag säger fortfarande att det är höst.. Kalla det vad du vill..


Slutade kl 13.40 idag egentligen men satt i bibblan med Jenny för jag vet att om jag ska arbeta hemma med att plugga arbetssätt o lärande så vet jag att jag ej kommer få något gjort. Så det blev lite gjort, men inte allt. Jenny och jag gick mer in på livet och så, det blev en rejäl pratstund! Nice o trevligt..

Köpte svart hårfärg eftersom jag fått in mina pengar på kontot för mina skor så.. Det blir najs imorrn när Jenna ska ta sig att att färga mitt hår, lägger upp föreo efter bild.. Jag får komma ihåg före eftersom jag alltid glömmer bort det när jag ska göra efterbild...


Godnatt! ♥

♥ Mera snö?;


Hejsan!

Mera snö faller ner nu ser jag om jag kikar ut genom fönstret.
Frisk kan jag kalla mig nu i alla fall så i morgon blir det att gå till skolan. Man vill ju inte riskera att ligga efter.
Matteprov på fredag vilket kommer skita sig stort! Och den här gången tänker jag inte tänka positiva tankar för jag kommer bara bli besviken i slutändan..


Jahapp, ska hoppa in i duschen senare och sedan läsa ut Gömda!

Ciao ;)♥

♥ SNÖ;

I can't believe me saying this but it's snowing outside!!!


Det har inte ens varit minusgrader och ändå kommer snön.. Aja men det gillar vi i alla fall !
I går när jag åkte hem så var det 8+ och jag hade aldrig i miljontalsår kunnat lista ut att det blev snö idag.
Jag låg och läste ur boken när jag plötsligt ser på fönstret genom en springa i gardinen att det ser ut som att det regnar men ändå inte. Rusar upp med en dundrande fart (trots illamående) och sliter upp gardinen och får genast ett happyface på mitt ansikte... Jag vet ju dock att den här snön som kommer nu inte kommer att stanna, kanske för tillfället men det kommer komma dagar efter de här och vara snölösa.. Men jag noterade den första snön i alla fall...

Usch vad jag blev hungrig. Nu ska jag sjukanmäla mig och försöka få i mig något ätbart, något mer än bara vatten..

Hej så länge! lyckostar som får gå ut i det härliga snö vädret! ♥

♥ Framför tvn;

Mår skit fortfarande men jag klarade av skoldagen med nöd och näppe jag... Nu ska jag ta lägga mig i sängen och se på tv och sen läsa...


Natti ;) ♥

♥ AJ;

åh jag är helt kallsvettig, mår illa och känner mig svimfärdig & ont i magen.. kul att börja dagen med..
Som tur är har jag tagit några ipren och hoppas på att det hjälper. Sitter även här med en kopp te för att få värme i mig. Samtidigt sitter jag med fönstret öppet när jag kallsvettas. Har fått i mig 3 mackor, förhoppningsvis så stannar de kvar....

Nej nu ska jag snart åka till kulturhuset och sedan till skolan ;) Slutar kl 16 idag så det blir långt..
Och om det jag har inte går över, ja då får jag väl gå till skolsyster då..



Försök ha en bra dag, det ska jag i alla fall försöka orka med..♥

♥ Läsning;

Nu har jag precis kommit till mitten av boken "Gömda" och jag är helt fast. Jag kan inte sluta läsa den för jag vill veta vad som händer sen om jag slutar här på den här sidan. Man kan säga att jag kommit in i boken nu..



Andra tankar kring böcker så gillar jag att läsa självbiofrafier och jag är väldigt dålig på att komma in i böcker som är påhittat.Jag har väldigt dålig fantasi när det kommer till sådanna böcker. Det är lättare att förstå en boks innehåll om den är verklighetsbaserad. Vilket gör boken mer intressant eftersom det hänt på rikigt.. Vad tycker ni? Vad gillar ni att läsa för böcker?



Ha en fortsatt bra dag! ♥

♥ Första sovmorgonen på länge;

Wiiiho! ÄNTLIGEN kom den där efterlängtande sovmorgonen jag verkligen lägtat super länge efter.. Sov i hela 12 timmar, det är inte illa.. Vaknade halv 10, rekord för min del sen jag började skolan.. Är en glading idag, för att jag fått ordenligt med sömn. Nu får jag se till att somna gott ikväll med när det är skola imorgon..



Jasså vad ska ni ha för er idag då? Jag måste plugga lite inför matteprovet på fredag och på arbetssätt och lärande provet som ska komma nästa onsdag. Måste även läsa boken gömda vilket jag tycker jag kommit en bra bit in i boken och det är nu det börjar hända nånting. Ligger på sida 128 av 400 nånting.. Nu kan jag knappt sluta läsa den..


Btw som jag inte skrev igår var att jag möblerade om rummet så att tvn fick sig en bättre plats (för er som vet hur den stod förut) och sängen står inte ivägen längre. Jag är nöjd och det är det enda som räknas..

Nej nu ska jag gå och käka frukost och sedan plugga, rolig dag jag har framför mig inte sant??

Ciao ;)♥

♥ Lady GaGa - Boys boys boys


♥ Älskade lördag;

Åh tack gode Gud att det bara är lördag, jag som trodde det var söndag. Det kändes som det i alla fall..

Nu sitter jag här vid datorn med ett halvöppet fönster och kylan sveper sig genom rummet. Jag ryser till.
Rummet måste vädras någongång det med sörru! Jag tycker att det är härligt med kyla, jag bara älskar kyla!
Igår somnade jag till IDOL och jag låg under mitt täcke samt en tjocktröja på mig. Helt underbart att bara krypa ner i sängen när det är kallt.

En sak är det jag inte förstår är att jag la mig ner i sängen och skulle läsa fortsättningen på boken gömda. Jag läser säkert 5-6 sidor och plötsligt vaknar när mamma kommer in med maten till mig.... Alltså så har jag somnat och säkert sovit drygt 1 timme vilket är otroligt skönt. Men jag förstår inte att jag kan sova så pass mycket. Nån som kan svara mig på det? Jag har aldrig varit så trött att jag bara gått och lagt mig mitt på dagen. Förhoppningsvis så klarar jag mig att vara uppe lite senare ikväll än till kl 20..... Återstår att se. Berättar mer i morgon.

Nu ska jag ta och plugga lite arbetssätt och lärande och jag ska inte lägga mig i sängen den här gången för... ja då somnar jag väl...


Ha en bra lördag !! ♥

♥ Bilder tagna från igår;




















♥ Bilder från när Jassa och jag fikade;







vi tog närmare 100 bilder och resten ligger på fejjan.. ;)

♥ Tidig morgon ännu en gång;

Den här veckan har jag gått upp mellan 05.30 - 6.30 för att jag inte kan sova. Min väckarklocka hinner inte ens ringa innan jag vaknar alldeles klarvaken. Vad är det för fel på mig? Varför får jag inte ens sova ut på helgen när man ääääntligen får. Nej då vaknar jag ännu tidigare än vad jag brukar......!!! Åh blir så trött på det här. Jag får sällan känna mig utvilad det är därför min hjärna hänger efter i princip 24/7.... Jag ber om 1, bara 1 dag sovmorgon för att jag ska känna mig utvilad och glad....Bara 1 snälla!!!!



♥ Fredag!!;

Godmorrn! Här sitter jag och biter på min mjukost smörgås och dricker vatten.
Tidiga morgnar blir det men det funkar i alla fall. Jag tänker att jag får sova ut i helgen i stället och min hjärna tycks hänga med.
Jag har datorkunskap som sista lektion idag sen är jag fri tills på måndag. Men jag brukar alltid vara trött och gnällig på de lektionerna vilket är förståeligt eftersom man vill ju hem så fort som möjligt inte sant?

I helgen har jag inget planerat, vilket är första gången. Men jag tycker att det är skönt att inte planera saker ibland också. Ta det som det kommer helt enkelt..
Men i alla fall så blir det väl film tittande i kväll och så.. Och jag ska försöka gå och lägga mig efter midnatt men jag kan inte lova något. Ni vet för att när man går upp tidigt som jag så blir man trött på kvällen också, förstår ni? Så det är lite svårt för mig att hålla mig vaken på helgerna då jag har sovrutiner på vardagarna.

Nog om det, vad ska du göra i helgen?


Nu ska jag ta och fixa i ordning mig innan jag åker kvart över 7..

Ha en bra fredag och ladda upp med en massa mys och koppla av för tusan, det är ju helg!!! ♥

♥ Fotodag;

Efter en kort dag umgicks jag med Jassa och hon bjöd på fika på brödboden och lite annat smått och gott! <3
Vi fotade en hel del, men det var något fel på ljuset ute och det blev nästan bara suddiga bilder. Sånt gillar vi inte... Men fika gillar vi mkt!!

hehe men i alla fall så på väg hemåt skulle jag och Samira upp till ica och jag skulle sedan klippa henne hos mig och så blev det...
Aja, men i alla fall som ni kanske märker är jag stressad, det är bara för att jag är supertrött efter att han varit vaken nästan i 15 timmar...

Bilderna från vår dag kommer så småningom senare till helgen!

God natt alla glada o trötta där ute. Imorrn äre fredag! Nu taggar vi till!! <3♥

♥ Torsdag;

Hej hopp!
Bilderna nedan är från när jag tog en promis hem från bussen, klev av en station efter min. Jag kände för att ta en liten tur i den sköna kyliga luften.

Spelade in en "filmsnutt" om mobbing på ULS på kulturhuset idag och det gick framåt. Jag fick filma. Våran grupp har "MOBBING" det blir piece a cake det!
Men det var bara på skoj om hur vi ska lägga upp arbetet och hur vi ska filma..


Om ett tag så ska jag umgås med Jaaaaazz! Vi ska fota ute i naturen!! Weei <3

Har gjort läxan så jag är ready 2 go! Ska bara få i mig lite mat innan jag drar till henne!!


See you later!♥

♥ Pictures höst;









♥ Torsdag morgon;

Hjälp är det redan torsdag?!?!? Kändes som om veckan började precis och det var slut på helgen.
Snart så kommer en helg till och det är bara skönt men veckorna går lite på tok för fort fram säger jag. För då bli alltså dagarna fortare och jag måste göra mina läxor oftare innan det blir ny dag...

Vaknade inte så värst trevligt 05.30 i morse då jag hade sendrag i mitt ena ben i knävecket. Det känns inte skönt ska jag säga dig. Man slår upp ögonen och det första man gör är att känna smärtan som finns i benet och sedan försöka slänga sig upp ur sängen och massera benet så mycket som det bara går. Det är inte första gången heller.

Anledningen till att jag klev upp 05.30 är för att mammas väckarklocka ringde och jag hade ungefär bara 1 halv timme kvar att sova så jag beslutade mig för att stiga upp. Jag personligen skulle bli mycket tröttare om jag hade vaknat en halv timme senare än var jag var när jag vaknade av sendraget..

Aja nu till något annat..
Idag slutar jag kl 11.30 och sedan ska jag hem och göra lite läxor som ska in i morgon och sedan åka ner till stationen för att möta upp Jassa som kommer från skolan då. Vi ska fota med min nya kamera och hon ska stå som mitt första foto offer! haha ska bli väldans roligt!!


Senare på kvällen så ska jag antagligen koppla av och kanske lägga in bilderna och redigera dom och sedan lägga ut ett par stycken på bloggen. Resten hamnar på Fejjan!


Ha det gott!! ♥

♥ Musik;



Jordin Sparks - One step at the time

♥ Lång dag;

Hjälp vad mörkt det är ute nu, lite läskigt faktiskt jag som ska ta buss och tåg snart. Men jag antar att det kommer vara mörkare på morgnarna och på eftermiddagen då det snart blir vinter. Jag gillar vintern. Inte det där mörka och slaskiga vintern. Jag gillar kylan och den friska luften som följer med vintern och så gillar jag mysiga hemmakvällar framför tv eller något liknande.


Snart ska jag bege mig till bussen och sånt det blir väldigt tidiga morgnar men vad kan jag göra åt saken. Tar jag en senare buss och senare tåg så kommer jag försent och sånt gillar vi inte.


Aja, skriver mera senare!! Ciao ;) ♥

♥ Love Love Love;




Alltså jag ska bara säga en sak.. Jag har världens bästa klass sådeså! Jag kan inte be om en bättre och roligare klass! I love them already
<3<3


♥ Foton;









♥ Skolan;

I går kvöäll var jag så trött att jag gick och la mig kl 20.. Jaaa det är sant.. Och jag är faktiskt utvilad kan man säga, det är jätte skönt!!


Jahapp, nu ska jag snart dra iväg till skolan, ska bara borsta mina tänder och sätta på mig jackan och dra iväg..

vad ska du göra idag? :)
Ciao♥

♥ Skit;



Matematik suger verkligen! Jag har aldrig gillat det och kommer aldrig att göra det heller, bara så ni har klart för det!!!! Punkt slut.

♥ Söndag kväll;

Jaha nu har jag kommit hem... Ska ta och packa upp och lägga mig ner i sängen och kika på tvn. Ska väl orka laga någon middag till mig också, det kan ju vara bra.

En helt ny skolvecka imorgon börjar och det är något som jag ser framemot..


Ska läsa 200 sidor i boken "Gömda" bäst att vara klar tills nästa vecka ifall jag råkar få andra hemläxor.


Aja, det var allt jag hade att säga idag men jag skriver väl något imorgon antar jag.

Puss  ♥

♥ Lördagskväll;

Åh jag har fått den efterlängtade kameran av pappa och karina idag, *lycklig* eller vad? Hahaha typ fett naajs!! Måste bara köpa minneskort till den sen är allt klart..


Har precis badat Travis som ska ner i säng nu. Han plaskade som tusan och efter badet sprang han runt i handduken och skrek "Jag fryser". Han har börjat satt ihop ord till meningar nu vilket är kul då man förstår bättre vad han säger och vad han vill.

Nu blire mys i soffan med en godis skål och en film, sen blire sängen och upp imorgon igen. Ingen sovmorgon här inte..


Ha en trevlig lördagskväll allihopa! Ciao ;)♥

♥ Shoppingdag;

God morgon!

Dagen började med att jag bar upp Travis till min famn och det som hände var att det rann kiss på hela mig för att hans blöja var så full. Det var bara att byta kläder innan vi åt frukost... Bra början på morgonen inte sant?

Nu sitter jag här framför tvn och myser med Emil som ligger bredvid mig och vill ha datorn. Travis håller på att springa runt lite överallt och pratar och leker.

Idag åker vi till stan och shoppar hela dagen, det ska bli roligt. Äta lunch på stan och ha det allmänt mysigt och sedan dra hemmåt.. Vädret ser ut att bli skapligt också.. Stort plus!


Nu klättrade Travis upp i soffan och satte sig på min arm. Jag antar att jag får vara lite social nu eftersom han kräver mycket uppmärksamhet..


Ha en trevlig dag ! <3

♥FRIDAY;

Jaaao nu var skoldagen slut för den här gången, super underbart för tusan!



♥ Fredag !;

Nu är det efterlängtande fredagen äntligen här!

Idag börjar jag tidigt men slutar också tidigt, nämligen 14.20 men vi brukar få gå från datorkunskapen när vi är klara. Skönt! Jag trodde jag kunde det meste om datorer men jag hade visst fel. På datorkunskapen håller vi på med saker jag aldrig sett förr..*generad* Hehe men det går bra i alla fall, bara när jag inte avbryter när hon förklarar..

Engelska, matte, svenska står på resten av schemat idag..

Freeeedag!! Alltså jag älskar fredagar!!  ♥♥♥

♥ I väntan på mat;

Nu har jag läst en del av boken "Gömda" som vi ska ha något slags förhör på i morgon och kunna säga våra åsikter om boken. Jag tycker att den är värd att rekomendera och värd att läsa. Hehe och ändå så har jag bara läsr 35 sidor och är helt fast. Det blir mycket läsande i helgen tror jag. Speciellt på kvällarna när det finns brist på saker att göra innan man ska gå och lägga sig.

Ida har fått mig att lyssna på en låt som jag själv inte ens skulle kunna tänka mig att lyssna på, men så skickade hon texten till min mobil och jag började sjunga på den direkt.. Ida!!!! Hahaha


Ja, mer än så blire inte mer ikväll antar jag, bara att jag ska hoppa in i duschen och sedan sova sent.
Men ni får ha en jättebra kväll så skrivs vi imorgon!! Ciao ;)

♥ Dimmig morgon;

God morgon! Är alla glada? Bra, det är jag med.. Slutar nämligen 11.30 idag och ska sedan hämta ut mitt csn..
Den här morgonen är dimmig, jag ser knappt ut genom mitt fönster. Det ser ut som sockervadd men samtidigt så ser det ut som om någon lagt ett vitt lakan över mitt fönster. Det trodde jag i alla fall när jag vaknade 05.00. Då var jag väl övertrött, men jag kunde ej sova något inatt.

När jag kommer hem sen så ska jag läsa det där 36 sidorna vi ska ha "förhör" på imorgon. Vi ska i alla fall prata om kapitlet.. Sen äre FREDAG!!!


Puss hej ! <3

RSS 2.0