♥ Söndagskväll;

Heej!

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll då vi ska bädda upp grejerna jag ska sova på och så ska vi väl umgås allihopa ett tag och ha roligt innan det är dags att sova. Ska upp tidigt när vi far vidare till Örebro innan 10 slaget och vi kommer vara där i princip hela dagen kan jag tänka mig. Kommer förmodligen att ta ett par bilder eller så också.
Ska försöka skriva ett inlägg innan vi åker dit och så ett efter när vi kommer tillbaka. Får helt enkelt se hur det blir sen då ;). Sov en endast 5 timmar inatt så jag är ganska så trött nu och kommer antagligen lägga mig inom beloppet om 2 timmar..

Så vi hörs imorgon, god natt då!   ♥

♥ Spel;

Nu har vi spelat monopol med kreditkort och det var faktiskt roligare än att sitta och ge varandra sedlar och grejer. Tog lite bilder på spelet som ni kan se här nedan. Nu vet jag inte vad vi ska göra men jag skriver lite mera senare innan läggdags.. :)



Just ja, för er som är vän med mig på facebook kan nu gå in och kika på videon jag lagt upp när jag sjunger.
Skriver mera senare, puss   ♥


♥ Sång och spel;

Min moster har suttit och spelat in mig när jag sjungit och det låter faktiskt helt okej, inget brus eller så. Håller just nu på att lägga upp det på fb, men det tar sin tid. Hehe ^^

Nu ska vi sätta oss ner och spela monopol med typ kreditkort, super roligt! :)

Skriver mer sen puss  ♥

♥ Away;

Nu så ska vi snart dra iväg, bilresa i en timme vilket kommer gå fort ändå. Jag kommer som sagt kunna uppdatera på bloggen de 3 dagar jag är borta samt lägga upp bilder. :)

Skriver mer senare när jag kommit fram eller så. Har alltid mobilen påslagen så det är bara att plinga! :)

Ciaaaao


♥ Söndag;

Hello. :)
Som vanligt är jag uppe med tuppen fast sista gången jag kolla på klockan så var den 02.19. Jag är fortfarande skit trött men vi ska typ åka strax efter frukosten. Måste packa och sånt innan också..

I alla fall, skriver mer sen puss


♥ Stan och hemma;

Hjälp vad dagen har gott otroligt fort! Var i stan på en jättemysig resturang och åt middag med en person. Vi hade det faktiskt supertrevligt :) Man blev verkligen mätt av maten och den var god. ♥

När jag skulle på tåget i karlberg så var det smockfullt med människor på tåget och jag stog precis vid dörrarna. Det vart nå fel på tåget så det var tvungen att backa tillbaka till karlbergs station efter att ha åkt några meter. Hoppade på ett annat tåg till märsta, var hemma 22.17 när jag egentligen skulle vart hemma vid 21. Men men, väl hemma så höll min moster och vi på att spela spel osv. Vi hade roligt och nu så ska jag väl snart gå och lägga mig, ska upp tidigt typ.. Hehe


En bra dag helt enkelt! God natt allihopa!

♥ Bilder jag precis tog;






♥ Lördag;

Kom ut från duschen för ett tag sen och sitter just nu och försöker torka mitt hår samt att jag lyssnar på musik och är inne på facebook.

Förkylningen är en aning bättre faktistk men jag nyser istället hehe ^^

Ska snart käka några mandariner så att jag blir frisk, te med honung i kanske inte inträffar men jag får väl se.. :P

Skriver mer sen ♥

♥ Uppe med tuppen;

God morgon, god morgon! :)


Kunde inte sova längre så det var bara att gå upp. Förkylningen har blivit lite bättre men jag har fått tips på vad jag ska göra för att få den att försvinna så det får jag väl prova idag och se om det blir bättre.

Idag kommer min moster & co över hit och ska sova över här tills imorgon, sedan åker jag och min lillasyrra med dom hem och sedan till örebro på måndag. Åh jag älskar ledighet & lov!
Men senare idag så ska jag dra in till stan för att träffa en speciell person och käka middag, prata, chilla och ha det allmänt roligt. :) Ska bli kul faktiskt! :)


Skriver mer sen, puss

♥ Mysigt, verkligen;

God kväll alla glada och friska som just nu sitter uppkrypen i soffan och ser på en film med någon ni tycker om. :)
Själv sitter jag alldeles ensam i kvällsmörkret och lyssnar på musik. Det enda varma är min kopp te som står precis bredvid mig. Jag fryser..

Om ett tag är det dags för mig att bege mig bort mot min mjuka, varma och supersköna säng och sova. Måste få tillräckligt av min skönhetssömn samt vara pigg och glad imorgon. :)

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag men skriver garanterat ett när jag vaknat imorgon bitti.
Sov gott alla! PUSS

♥ Fredagsmys;

God kväll!

Denna fredagskvällen kommer jag att spendera för det mesta liggandes i sängen med en stor kopp te och vila bort min snuva. Sen att CSI börjar snart är bara ett STORT plus! :) Vad gör ni ikväll?

Orkar inte skriva mer just nu men kommer säkerligen skriva ett inlägg senare. Ha en bra kväll! :)

Puss




♥ Sportlovsveckan here I come!!!;

Tjaa! :)

Tvingades göra matteprovet imorse i alla fall men det sket ju sig totalt, som vanligt då..
Men, var först in i matsalen för första gången! Stod längst fram i kön.. Haha onödig info jag vet. xD

Köpte ett linne på Gina Tricot för 99:- och en grå hoodie för 149:- Najs!
Efter att jag slutat skolan så var tågen skiiit seeega så jag stog i väsby 40 minuter innan tåget äntligen kom. Mötte upp mamma i märsta c så gick vi och storhandlade. Tunga saker på bussen måste jag säga. Mina fingrar skakar fortfarande.. Hehe^^

Nu ska jag bara ta det lungt och chilla resten av dagen.. Skriver mer sen, puss

♥ Sista dagen i skolan på länge;

God morgon!

Prosit till mig som precis nös och har åkt på en förkylning, tusan också! -.-
Sov inte så jättebra i natt då när jag nästan halvsatt upp och lutade mig på kudden. Näsan var helt täppt och jag tycker det är sjuuukt obehagligt att ligga ner i sängen och knappt få luft när man sover..Blä på det!
Men nu när jag stigit upp har det blivit lite bättre i alla fall så..

Just nu sitter jag och försöker trycka i mig en smörgås trots att jag inte är hungrig, men man måste ju äta för att överleva.. Vem vet, det kanske är slut i matsalen när man kommer dit? Det skulle inte förvåna mig ett dugg...

I alla fall, efter skolan ska jag storhandla med mamma och sedan kommer jag hem och skriver ett inlägg.
Idag så ska vi bara se på filmen "The boy in the striped pyjamas" och ha matteprov vilket jag tänker skippa..^^

Hörs sen puss

♥ Promenad;

Tjo!

Mötte upp Jassa i centrum för ett tag sen för att hon ska låna en grej av mig. Mamma ville att jag skulle köpa godis som vi nu snart ska sitta och mysa med till CSI MIAMI, men innan det så ska jag hoppa in i duschen och sånna grejer.

Skriver antagligen inget mer ikväll, så vi hörs mera imorgon bitti. God natt! PUSS

♥ Varför?;

God kväll! :)

Ska snart hoppa in i duschen och sedan dricka en kopp te. Jag fryser och börjar bli förkyld, INTE OKEJ alltså!
CSI MIAMI kommer ikväll, yeah!

Vad har ni gjort idag då? :)

Skriver antagligen mer senare efter CSI MIAMI innan läggdags. Puss

♥ Kardinal Offishall ft. Rihanna - Tide is high;


♥ Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad boy;


♥ Näst sista dagen;

Tjo!

Kom precis hem efter en väldigt lång dag känns det som. Dagen börjde med ett uppsatsprov där man fick 7 olika alternativ att skriva om. från 8.30 till 11.00 fick man sitta men jag vart klar kvart i 10 så jag satt ett bra tag i alla fall. Sen blev det fika med klassen eller med halva klassen rättare sagt. Lunch och sedan datorkunskapsprov. Det var mycket svårare än vad jag trodde haha.. Mindes inte hur man började men jag mindes efter ett tag. ^^ Hjärnsläpp eller vad?
Och klumpiga jag glömde som sagt matteboken kvar i mitt skåp i skolan och jag har prov imorgon, smidigt av mig..


I alla fall om ett tag så ska jag väl ta fram nåt ur frysen och tina upp och sedan ställa mig och laga.. Vet ej vad jag finner där men jag får vänta och se.. Höhö

Skriver mera sen ♥

♥ Torsdag morgon;

God morgon!

Idag blir det att skriva uppsatsprov vilket kommer vara väldigt jobbigt eftersom att man ska skriva för hand och det lär bli ett antal många sidor ja.. Sen blir det fika med klassen eftersom att det är sista gången vi kommer vara tillsammans när vi alla är på APU fram till april, så vi kommer ha det mysigt. :)
Datorkunskapsprov senare och det kommer väl att gå bra eftersom att jag vet hur man ska göra med excell osv.. Man måste ju alltid testa sina kunskaper på något sätt eller hur?

Var in och kikade på ditthoroskop.nu för att kolla in dagens horoskop och även morgondagen. Ser kanske hyffsat ut..? Eller? Tror ni på horoskopen? Jag gör typ inte det men det är roligt att se vad som skrivs. Hehe ^^



I alla fall så.. Nu ska jag nog ta och käka upp min frukost och sedan dra iväg till skolan. Jag skriver mera när jag kommit hem. Puss






♥ Sent;

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa lite innan jag sover. Ska upp tidigt imorgon med så jag vill hinna få lite sömn. Så detta blir mitt sista inlägg för ikväll så... God natt alla! Vi hörs imorgon ♥

♥ Night;

God kväll! :D

Hade glömt bort att det inte är Andra Avenyn förrän den 3 mars då det är OS, piss påå det säger jag bara!!
Har läst på lite om "språkriklighet och uppsats" inför uppsatsprovet imorgon bitti kl halv 9 när man är som tröttast och surast på tågen som är försenade.

Ja, vad ska jag nu sysselsätta mig med nu ikväll då? Kanske slå på dvdn och se på en film eftersom att det var ett tag sen jag såg nåt på min svartvita-bild dvd. Hehe ^^ Nå annat finns ju inte på tvn att se på...

Aja, jag kommer nog på nåt. Nu ska jag i alla fall gå och göra mig en kopp varm te som är bra för min hals och bara chilla, samt lyssna på musik som vanligt. ;)

Puss


♥ Äntligen hemma!;

Tjollahopp!! (:

Äntligen hemma efter en väldigt lång dag i skolan. Började med att jag fick sitta med ett engelskprov som handlade om boken vi precis läst "The boy in the striped pyjamas". Det gick väl helt okej tycker jag.
Sedan ULS där vi fick skriva ner hur man skriver en rapport eftersom att vi kommer skriva en rapport när vi kommer tillbaka från APUn i april.
Lunch och sedan matte som var hur kul som helst! Haha fick inte mycket gjort eftersom att jag inte kunde koncentera mig, är stressad inför provet i övermorgon. Kommunikation kom efter det och vi satt och inte gjorde så mycket som vanligt då, så det blev bara chill. Sen var det dags för den efterlängtade musiklektionen! Jag redovisade först om mitt musikarbete och det gick väl bra antar jag, spelade upp ett par låtar men valde att inte sjunga då jag känner att jag inte mår riktigt bra i halsen. Så jag ville verkligen inte försöka anstränga mig när jag vet att rösten inte skulle hålla vilket som.. Tågen var fortfarande lite försenade men jag kom hem i alla fall.. ;)

Nu sitter jag i alla fall här och jag är mätt och belåten, så nu återstår det nu bara att plugga lite inför uppsatsprovet som jag har imorgon bitti. Sen blire att kika på Andra Avenyn, YES!!

Skriver mera senare ikväll. Puss

♥ Onsdag morgon;

God morgon! Sovit gott? Jag har i alla fall sovit som en stock trots att jag gick och la mig sent och vaknade för lite mindre än en halvtimme sedan.
Just nu sitter jag och käkar frukost. Ja, framför datorn. Inte vill jag sitta själv ute vid köksbordet alldeles ensam, då slår jag hellre på datorn och kollar bloggen. Hehe ^^

Lååång dag idag, slutar halv 5. Jag får se om jag nu kommer hem, om tågen fortfarande strular. Det vet man aldrig men jag är nästan säker på att det kommer vara förseningar i princip hela tiden. Men jag tänker inte ta en tidigare buss för det, eller en ännu tidigare än vad jag redan tar.. Jag kommer till skolan när jag kommer helt enkelt.


Skriver mer om min dag senare för nu måste jag sjunga upp lite eftersom jag ska sjunga senare idag och då är det bra att ha rösten uppvärmd. ;) Puss hej

♥ Mycket plugg;

God kväll alla! :)

Om ett tag så ska jag fortsätta plugga till svenska uppsatsprovet som är på torsdag morgon, läsa igenom "The boy in the striped pyjamas" lite lätt så jag påminns en aning om vad som stog. Vi har prov på det imorgon bitti och jag hoppas då att tågen fungerar som de ska eftersom att jag helst inte vill komma in försent om missa hela grejen.
Pluggade även matematik tidigare idag och det gick väl mindre bra och jag lärde mig ingenting. Funderar på att inte skriva det provet på fredag.. Ska även ställa mig och sjunga imorgon på musiken samt redovisa min musikuppsats, kul! Datorkunskaps prov på torsdag också. Sjuukt mycket plugg sista veckan såhär innan sportlovet. Fattar inte varför allt ska ske just nu när vi haft veckor då vi inte gjort ett piss.. Aja ska inte klaga, finns dom som har det värre.. ^^

Sen ska jag lägga mig ner framför tvn och se om det finns nå bra program ikväll.

Skriver mer imorgon, Ciao o god natt!

♥ Lista;

(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(/) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon död
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Norge
( ) varit i Chile
( ) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt spark
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) druckit för mycket julmust under 1 månad
(x) varit kritisk ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) simmat i havet
(x) kännt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst/pussat en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
( ) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) inte gjort något annat än det som är kryssat på den här listan
(x) har gjort mycket mer i livet ;)


♥ Fixat;

Tjo!

För ett tag sen kom jag hem från att ha varit och besökt min APU plats. Väldigt trevliga människor måste jag säga. Ser verkligen framemot att spendera mina 5 veckor där.
Dom tog kort på mig som ska sättas upp i hallen med lite info om mig så föräldrarna vet varför jag är där osv.
Rundtur på hela förskolan fick jag också, det var super stort! hihi :)


Skriver mera senare för nu ska jag sätta mig ner och prata i telefonen medans jag lagar käk.

Puss

♥ Enough!;

Neej nu räcker det med plugg för ett tag! Ska hoppa in i duschen nu och göra iordning mig för att åka till APU platsen senare. Måste ta fram några passande kläder, man vill ju göra ett bra första intryck ;) Haha

Hoppas att det går några bussar sen då annars ligger jag risigt till.. Hehe^^




♥ Motivation skulle verkligen behövas nu;

Just nu sitter jag och verkligen försöker plugga matematik men jag har ingen motivation eller ork till det.
Det är just därför jag inte tar hem matteboken eftersom att jag förstår nada! Prov på fredag blir ju väldigt roligt, får sitta och skämmas ännu en gång för mina extremt dåliga mattekunskaper men alla kan väl inte vara bra på allt eller har jag fel? Jag vill inte ens försöka plugga när jag själv vet att jag ändå inte kommer klara provet. Det blir slöseri med tid..


Skriver mer sen  ♥

♥ Plugga matematik;

God morgon alla glada! :)

Newsflash!: kan bara meddela att det snöar som tusan här, IGEN! usch är så fruktansvärt trött på denna snö och vill att allt ska försvinna omedelbart, på momangen, bums, nu!!!!

Har bestämt mig för att sjukanmäla mig idag då jag endast har 1 lektion och de lektionerna brukar oftast vara oförberedda lektioner och så får vi uppgifter. Och jag tänker då ändå inte sitta fast på tåget 1 timme för en liten lektion. Tågen är ju som sagt fortfarande försenade och det är 30 minuters trafik. Så jag tänker tillbringa min dag genom att försöka plugga matte eftersom att jag har det sista matteprovet på fredag innan lovet. När jag kommer tillbaka från min APU i april så har jag bara det nationella matteprovet att oroa mig för. Hårdträning med andra ord.

Senare idag så ska jag ta och åka till min APU plats där pedagogerna ska få träffa mig, ta kort på mig och sätta upp i deras hall så alla föräldrar får information om vad det är som pågår, varför jag är där osv. Ska bli roligt! :)

Nu ska jag ta och käka frukost och sedan börja med plugget!
Skriver mer senare, puss

♥ CSI och god natt;

Just nu äre reklam på CSI som jag kikar på så jag passade på att borsta gaddarna och smörja in ansiktet med kräm.
Nu ska jag stänga av datorn, se klart på CSI och sedan lägga mig ner i sängen och läsa.

Skriver mer imorgon, god natt! :)  ♥

♥ APU-besök imorgon;

Hej! :)

Sen jag kom hem har jag bara chillat och inte gjort så mycket annat mer än att ha pratat med Jenna i telefonen i lite över 1 timme.
Imorgon blir det besök på min APU (arbetsplats utbildning) där jag förhoppningsvis ska spendera mina 5 hela veckor borta från skolan, sen så är det lov emellan. Så är totalt borta från skolan i ca 2 månader, vi kommer tillbaka i slutet på april och förhoppningsvis har snön börjat smälta bort då..

Nu ikväll så har jag inte mycket för mig, skulle egentligen behöva plugga matte men jag pallar inte med det just nu. Ska troligen se på CSI kl 21 på kanal5.
Ska troligen lägga mig en aning senare ikväll än vad jag brukar då jag har låång sovmorgon! :) Härligt.

Skriver mer senare eller imorgon. ;) Puss

♥ Daughtry - Home(acoustic);



Min absoluta favorit låt ♥

♥ Tågförseningar;

Heej :)

Yes, jag kom i tid till föreläsningen som handlade om internet och spelberoende. Ganska så intressant faktiskt även fast vi satt där inne sjuuukt länge.
Fast dagen började med att bussen från mig inte kom så jag fick stå där ute och vänta på nästa buss som gick en kvart senare och jag säger bara, det var 26 minus imorse :O:O:O:O då var det kallt, jag kände inte mina tår och jag försökte röra på tårna så mycket jag kunde fast det hjälpte tyvärr inte.
Alla bussar/tåg är försenade. Jag slutade 14.20 men kom inte hem förrän vid 15.30 :O suck hehe ^^
Men nu så ska jag ta och slänga i mig mat och sedan vila en stund.. Hörs mera senare, puss


♥ Tidig måndagmorgon;

God morgon, god morgon! :)

Sovit gott? det har jag gjort fram till att väckarklockan ringde. Just nu sitter jag och käkar frukost, en tallrik naturell yoghurt och ett glas apelsinjuice. Smaskens! Precis vad jag behöver för att vakna upp en sådan snöig och tidig morgon.
Tåg och bussar kommer vara försenade så det är lika bra att jag tar ett tidigare tåg till skolan. Jag vill/tänker inte missa början av spelberoende/internet föreläsningen sådeså.

Slutar närmare 15 och sedan ska jag hem och "försöka" plugga matte även fast jag vet att det inte kommer fungera men aja...


Skriver mer senare. Ha en bra dag! Puss

♥ Sovdags snart;

Snart ska jag bege mig mot sängen och sooova, ska upp tidigt imorgon och iväg till skolan.
Tar troligen ett tidigare tåg ifall det står på sl.se imorgon bitti att det är strul med tågen. Jag vill ju inte komma in mitt i föreläsningen heller? Haha ^^

Skriver god natt nu för jag kommer antagligen stänga av datorn snart osv..

Så...God natt! :)



♥ Söndagskväll;

God kväll :)

Sitter här och lyssnar på musik i högtalarna och jag funderar på att lägga mig på sängen och bara vila samtidigt som jag hör musik i bakgrunden. Mys :)

Måste även släppa ut mitt nytvättade hår ur handduksturbanen och låta det självtorka. Funderar på om jag ska låta det vara som det är eller så sätter jag upp håret så att det bli lockigt.. Jag vet, verkligen ett världsproblem haha nej men i alla fall..Tihi ♥

♥ Pictures;





♥ Hemma är bäst;

För ett tag sen kom jag hem och har redan hunnit käka middag och packat upp. Håller på att tvätta för fullt samtidigt som jag redigerar bilder från helgen och lyssnar på musik.

Senare ska jag hoppa in i duschen och sedan sova, börjar 8.45 imorgon till 15.00 med föreläsningar hela dagen om spelberoende och internet. Vet ej om det kommer vara långtråkigt eller väldigt spännande. Jag får väl vänta och se helt enkelt. ;)

Snart kommer ett inlägg med bilder från helgen, lägger bara upp ett par stycken. ;)

Hörs mer sen puss

♥ Beyonce - Sweet dreams;


♥ Hemfärd;

Idag har det inte hänt så jättemycket utan vi har bara tagit det lungt typ. Många barn i huset som ska käka lunch och grejer men det är fixat nu ;)

Om ett tag så ska väl jag o Emil bege oss hemåt. Har packat det lilla jag haft med mig och städat osv..:P


Vad gör du då? :)


Skriver antagligen mera senare när jag kommit hem och ska lägga upp bilder från helgen. ;)

See yah then!!  ♥


♥ Söndag;

God morgon allihopa! :)

Jag verkligen älskar att somna med ett leende på mina läppar :)


Vaknade eller rättare sagt blev väckt imorse vid 9 av pappa och Travis som höll på att ropa att vi skulle gå upp men jag, William och Morgan låg kvar och pratade och skrattade men tillslut så gick vi upp och åt frukost.

Vi har fått en massa uppdrag av pappa såklart så det är i princip det vi ska hålla på med och fixa idag, tur att det inte var jag som paxade att skotta snö. ;) haha

Åker hem senare idag och skriver antagligen ett inlägg innan vi åker men det beror helt på om jag hinner eller inte..

Nej nu ska här städas..

Skriver mer sen, puss 

♥ Lördagskväll;

God kväll.

Det är svinkallt just nu där jag sitter, men om jag går till den öppna brasan som är några skutt bort så bli man varm igen. Mysigt :)

Snart så ska jag sova, är suuupertrött efter att ha blivit väckt kl 8 imorse av Travis. Så imorgon blir det säkerligen samma typ av väckning. Hehe :P


Nu har jag inget mer att skriva, god natt! :) Puss  ♥

♥ Saturday;

Tjo!

Vad gör ni då? jag gör inte något speciellt bara hänger omkring i huset.. Ikväll blir det bara mys framför brasan, det blir härligt och skönt. Inget planerat, så det blir en lugn kväll och det blir säkerligen många skratt. :) Haha
ska slå en pling till Jenna senare för att snacka lite och uppdatera oss om det senaste som hänt. Vi har inte pratat nåt i telefonen sen i förrgår så det blir nog en hel del prat. Tur att det är gratis i alla fall... ;)

Maten ska lagas snart och jag ska väl hjälpa till en aning eller ta hand om Travis. Just ja, måste ta lite kort nu när batterierna är färdigladdade. Inga bilder på bloggen förrän imorgon kväll när jag kommer hem. :P

Ha en bra lördagskväll, vi hörs antagligen senare eller imorgon bitti ! Pussss  ♥


♥ Take it easy saturday;

Kom ut från duschen för ett tag sen och har käkat frukost. Just nu sitter jag och Travis i soffan och han vill att jag ska läsa böcker för honom, bäst att jag gör det innan han puttar ner mig från soffan en gång till. Haha :)


Här är det snöstorm ute och solen skymtar på himlen bakom allt snö.. Ska ta foton senare, hörs mera sen
Puss <3

♥ Lördagsmorgon;

God morgon! :)

Väckt vid halv 8 av Travis som står och skriker "Anci!!" från trappan. Går upp och leker och busar med honom och man får sig verkligen ett gott skratt. Han får mig alltid att skratta! :) Just nu har vi "Händige Manny" på, på TVn och vi sitter och myser han och jag i soffan. :)

Om ett tag när resten kommit upp så ska jag hoppa in i duschen och klä på mig, för just nu sitter jag bara i mitt fuula nattlinne hahaha :P


Vet ej vad som händer idag, det enda jag vet är att jag sitter barnvakt åt småglinen medan Karina skjutsar Morgan till sin träning. ;)


Skriver mera senare, puss

♥ Fredagskväll;

God kväll allihopa!

Jag har i alla fall haft en trevlig kväll och vi har skojat jätte mycket och vi har skrattat sjukt mycket. Har tagit ett par roliga bilder på oss också som jag tyvärr inte kan lägga upp förrän på söndag när jag kommer hem. Men tålamod haha! Ego bilder blir det SÅKLART också haha (a)

Om ett tag så ska jag väl sova, eller alla vi ska sova.. Måste bädda upp sängen i Morgans rum och sedan fixa lakan och sådant.. Sen blir det god natt ;)


Skriver mer imorgon eller nånting. ;)

Ha det bra, god natt  ♥

♥ Nyhet;




NEWSFLASH: jag smakade blodapelsin för första gången och det var surt men gott. Tummen upp för det. ;) Hahaha


♥ Äntligen fredag;

Hej hej!

Skoldagen har varit seg trots att jag slutade tidigt. Pappa hämtade upp mig i märsta och jag fick springa upp och packa till det jag skulle ha med mig. Vi drog vidare och hämtade Emil på fritids och sedan åkte vi heeela långa vägen hem hit. Travis bara pratar, pratar och pratar. :) Det går väl i släkten antar jag haha ^^

Nu ska jag bara ta det lungt och busa med Travis och det kommer troligen komma upp några bilder innan helgen är slut. ;)
Skriver mera senare Puss


♥ Friday;

God morgon alla glada solstrålar där ute! Haha

Sov grymt bra inatt men drömde om nå konstiga grejer, typ att det var någon som uppfann "limeapelsiner" hahaha dom hette så i min dröm, frukten var lika stor som en vattenmelon, var orange med gröna fläckar på. Hur kan man drömma nåt sånt här? Seriöst, varje gång jag lyckas komma ihåg det jag drömt om, är det alltid konstiga drömmar. Man vaknar med ett frågetecken eller ett skratt.. Jag vill drömma om sånt som alla andra drömmer om hahah..typ... hehe

Om ett tag ska jag dra ner till bussen och åka iväg till skolan, FREEEEDAG idag för er som inte visste.. Tiden går så fort, nyss var det ju måndag..^^ Slutar tidigt och ska bege mig hemåt och packa lite grejer o kläder då jag ska spendera helgen hos pappa & co. Var där senast när Travis fyllde år och det var i början av januari..


SERIÖST! DET ÄR SNÖSTORM HÄR! åh snö försvinn!!!!!!
I alla fall, skriver mera senare idag innan jag åker   ♥ Puss!

♥ Sömnberoende;

Har precis kikat klart på CSI MIAMI, spännande avsnitt som vanligt. Hehe (a)
Har blivit trött av att bara chilla i sängen så jag ska väl antagligen krypa tillbaka ner och sova om ett tag. Ska upp tidigt, börjar 8.30 och slutar 12.45 så sköönt alltså! FREDAG

Usch nej nu sitter jag och gäspar och det dröjer väl inte länge innan ögonen slocknar. Jag älskar att sova, jag älskar sömn! Hatar när väckarklockan ringer på morgonen och man tänker alltid "neeej, inte nu" Man sover som bäst just när klockan bestämmer sig för att ringa. Inte roligt.. ^^

I alla fall så hörs vi mer i morgon när jag kommit hem, men då ska jag även packa.

God natt o sov sött!


♥ Hjälp vad tiden bara rinner iväg;

Redan kväll nu, hjälp vad tiden går fort!! I alla fall om en timme ska jag se på älskade CSI MIAMI :) men jag har ingen aning om vad jag ska göra fram tills dess, kanske fortsätta lyssna på musik som jag även gjort sen jag kom hem tidigare. Hm.. är så tokglad att jag inte har nå plugg idag typ men ändå vill jag inte sitta här rastlös haha.. Kommer väl på nåt att göra.. ^^

Skriver antagligen mera senare eftersom att det kommer ta ett bra tag innan jag blir trött igen för att kunna sova.
Men tills dess...Byyye!! ♥

♥ Sova middag;

God kväll eller vad man nu kan säga.

Gick och la mig i sängen vid 4 och sen dess har jag haft musik spelandes på lagom högt i rummet. Var så sjuuukt trött att jag somnade på en gång och jag brukar ALDRIG somna så fort haha^^ vaknade nu och jag är faktiskt ännu tröttare nu än vad jag var innan, fryser gör jag sjukt mycket också...
Att sova middag var nog inte min grej trots allt men nu är det prövat i alla fall ;).

Skriver mer senare puss

♥ Taio Cruz - Break your heart;


♥ Torsdag;

Åkte till skolan vid 9 imorse för att plugga lite mer innan provet som var kl 10. En timme och 25 minuter satt jag och skrev och skrev och skrev.. Haha 6 hela sidor blev det, både fram och bak. Känner mig suuuper nöjd! o jag hoppas att det resulterar i ett bra betyg. Nu är min hjärna mos och jag ska ta och vila den lite genom att sova middag haha, jag kanske är tröttare när jag vaknar men det är skit samma...


Skriver mera sen, hej då♥

♥ Datorkunskap;

Nu sitter jag på datorkunskapen och ULS provet var svårt men det gick galant. ;)
Skriver mer sen innan min lärare bli tokigt på mig för att jag är inne på nätet...Ooops..^^




♥ Provdag;

En tidig torsdagsmorgon och jag har duschat, klätt på mig och just nu käkar jag frukost och läser igenom alla anteckningar så jag vet att jag kan allting till provet som börjar kl 10.00. Vi får ca 1 timma och 30 minuter på oss och det ska väl fungera bra, för mig i alla fall. Men jag blir skit stressad när jag ser folk som skrivit klart och som sedan går iväg.. Jag får väl ha musik i öronen så jag kan koncentrera mig bättre. Vi får se hur det går :)

Efter provet så är det lunch och sedan datorkunskap för mig dårå.. Är hemma innan 2 hoppas jag men då ska jag fortsätta plugga matte och även där har vi prov nästa fredag!?!?! heeeelt sjukt, vi hade ju prov i förrförra veckan. Jag menar vi har 3 lektioner på en vecka så vi har haft 6 lektioner sen det förra provet och hur kan man förvänta sig att man ska kunna klara provet när man knappast gjort klart kapitlet?? Seriöst alltså!? Haha jag vet att man kan ta hem böckerna och plugga men jag är inte så bra på att plugga matte hemma. Ifall jag behöver hjälp så finns det ingen som kan hjälpa mig och förklara...^^



Skriver mera senare när jag kommit hem och då berättar jag hur provet var upplagt.. Önska mig lycka till, men jag kommer inte säga **** ;) hahaha




♥ Plugg och god natt;

Har snart pluggat i ca 6 timmar!? HJÄÄÄÄÄLP vad tiden går fort.. I alla fall så har jag lyckats ganska bra med att minnas det mesta, ska plugga i 1 till 2 timmar till sen blir det sängen. Måste vara utvilad om jag ska upp imorgon kl halv 7 trots sovmorgon för att plugga mer, vad duktig jag känner mig ^^(a) haha

Valde att inte se Andra Avenyn ikväll pga plugget! Måste se reprisen imorgon på webben haha :)

Kommer antagligen inte skriva något mer inlägg för ikväll så jag säger god natt med detsamma! Skriver mer imorgon om jag hinner innan jag drar till skolan. ;)

Ciaooo

♥ Gaaah!;

Det är först nu jag känner mig stressad inför ULS provet imorgon bitti.. Pluggar och läser igenom och repeterar. Har nu försökt att svara på mina egna instuderingsfrågor och det gick väl någorlunda bra men nu vet jag vad jag behöver plugga mer på och jag vet nu vad jag kan. Det svåraste är att minnas allting.. :S Det är så drygt att man måste plugga igenom halva boken med anteckningar när det endast kommer vara ca 10 frågor på provet. A,B och C frågor vilket innebär att A är G frågor och B är VG frågor och C är då såklart MVG frågor.. Men men, sånt är livet antar jag. Kommer vara sjukt glad när det provet är över! Haha men sen kommer det ytterligare mer plugg... -.- Hmm...



♥ En händelserik dag....NOT;

Ja, dagen började med att jag kom trött till skolan som vanligt och så överraskade vår engelska lärare oss med ett prov. Jaha det var bara att sätta igång det.. Men det var inte roligt att börja dagen med det ska jag ju säga..
ULS genomgång och plugg blev det och när Ida och jag var klara så skulle vi gå ner för att käka och hoppsan, ja då var maten slut?!?!?! Jag menar hallåå!? Vi slutade vår lektion 11.40 och då ska det väl ändå finnas mat kvar? Men nej då... Haha vi gick upp till skolsyster och sa att det inte fanns någon mat och då köpte hon en varsin kycklingmacka till oss i skolans caféteria och det tackar vi så mycket för. På matten höll Ida på att rita världen på tavlan men prickade knappast in Sverige på rätt plats haha hon kanske sov genom geometri lektionerna xD
Efter matten gick vi och såg på teater som var obligatorisk för alla BF elever. "Gul måne" hette den och teatern var ganska okej faktisk trots att vi fick sitta där inne i 80 minuter..
På musiken så lämnade jag in min musik uppsats som jag satt och fixade med igår så att den blev klar men så fick jag reda på att vi ska redovisa nästa onsdag så det blev inget sjungande för min del denna vecka heller.. Tusan också! haha :P


Nej nu blev det mycket text här och jag känner att jag börjar trassla in mig.. Nu ska jag plugga till ULS provet som är imorgon kl 10, så jag har sovmorgon fram tills dess men jag kommer gå upp imorgon bitti vid 7 i alla fall och kolla så att allt jag ska veta sitter i mitt huvud. Ida och jag satt och övade muntligt inför varandra idag och jag kunde mer än vad jag trodde att jag kunde om socialisation..Haha pluss poäng för det!;)


Aja, skriver mera senare ikväll.. Måste kanske fixa käk först men jag orkar inte..^^ Kan inte någon laga mat åt mig? (a)



♥ Onsdag;

Halloj!

Kämpigt att gå upp klockan 6 men sånt är livet antar jag.. Om 20 minuter går bussen och jag är inte ens redo att åka, frukost äter jag nu framför datorn hehe :P Föressten så snöar det otroligt mycket nu, är så less!!

Teater idag och inlämning av musikuppsats samt att jag ska sjunga.. Tell you more later! Puss


♥ Pluggar så att jag kanske somnar;

God kväll alla!

Nu har jag pluggat länge nog eller nej det vet jag ju inte.. Kanske borde plugga mer om det ska resultera i bra betyg så..Men just nu håller jag bara på att läsa och läsa och det gör mig trött. Jag kommer säkert somna snart eftersom ögonlocken inte vill hålla sig öppna men ska försöka i alla fall.

Imorgon ska jag upp tidigt som vanligt och bege mig till skolan men innan dess ska jag köpa frimärke och posta brev ;) Vi ska även se på teater i skolan imorgon och sedan diskutera kring det vi såg, sen när det är dags för musik så ska jag lämna in min musikuppsats som jag blev klar med för några timmar sen och redovisa samt sjunga en låt.. Hoppas rösten håller imorgon då nu när jag ansträngt min röst genom att sjunga karaoke nu i flera dagar utan att värma upp innan. Aj, aj, aj. Hur kommer detta sluta? :P


Skriver mer imorgon, God natt

♥ Frisk promenad;

Tjo! Har pluggat sen typ 15.00 och nu så har jag varit ute i ca 1 timme med Samira som behövde dra ner till stationen för att fixa terminskort och sånt. Sen ville hon ha choklad och Dr.Pepper så vi drog till ICA, gick hem och nu sitter jag här och ska fortsätta med plugget och kanske ta nåt att äta? Hehe

Allt jag ska göra nu är att läsa, läsa och återigen läsa! Jag HATAR att läsa! haha men men... -.-


Skriver mer senare Puss


♥ Plugg o sånt;

Plugg, plugg plugg! Haha detta ord börjar reta mig väldigt mycket.. Har ringt och pratat med APU-platsen och ska dit och träffa dom nästa tisdag och helt enkelt se om jag är nåt att ha..Haha nej men det ska bli trevligt. :)
Har även gjort klart min musikuppsats på 6 datorskrivna sidor och inklusive bilder som ska lämnas in imorgon.
Har gjort instuderingsfrågor som underlättar mig en aning i ULS plugget.. Nu är det bara att plugga på och läsa! skriver mer sen ♥




Tog en liten paus och då passade jag på att ta dessa kort ;)





♥ Tisdag;

Tja!

Bloggen strulade igår så jag kunde inte skriva ett sent inlägg innan jag gick och la mig.

Idag har det varit en kort dag, vi hade ULS där vi bara satt och pratade och pluggade till ULS provet som är på torsdag morgon. Kommunikation hade vi sen och skrev av från en genomgång på powerpoint. Nästan som en onödig dag när jag egentligen kunnat vara hemma och pluggat istället..

Visste ni att man ska äta semlor idag? ^^


Nu när jag är hemma så ska jag sätta igång med plugget även fast jag är sjuuukt okoncentrerad :)(a) haha :)
Fick nåt trevligt i brevlådan idag också och kan inte sluta lukta på det! Hahah :)


Hörs senare puss

♥ Plugghäst jag blivit;

Tjo!

Skoldagen har gått otroligt fort vilket är skönt men ändå vill man ha mer tid på sig att plugga. Det är nu pluggandet tar fart, två veckor innan sportlovet och APU.
Såhär ser mina två veckor ut jag har framför mig:

Måndag (idag): Svenska uppsats och språkriklighet, kommunikations läsn./uppgifter, plugga till ULS provet.

Tisdag: Plugga matematik, ringa och prata med APU-platsen, göra klart musikuppsatsen och fortsätta plugga till ULS provet.

Onsdag: Se på teater 13.00 - 14.10 i aulan, inlämning musikuppsats, plugga till ULS provet

Torsdag: ULS PROVET!, speech i engelska, plugga matematik

Fredag: Uppsats och språkriklighet

Måndag(22/2): stor föreläsning Temadag internet/spelberoende 9-15 sedan diskussion, uppsats och språkriklighet

Tisdag: Plugga matematik, uppsats och språkriklighet, kommunikations uppgifter

Onsdag: Läst klart engelska boken "The boy in the striped pyjamas", uppsats och språkriklighet

Torsdag: Svenska uppsatsprov 8.30 - 11.00, plugga matematik, plugga engelska

Fredag: Se filmen "The boy in the striped pyjamas" + diskussion efteråt




Som ni kanske ser så kommer jag vara ganska så busy nu precis innan sportlovet men det ska bli så skönt att få vara "ledig" från skolan i nästan två månader! :) Men det kommer säkert in mycket mera plugg än sådär kan jag lova.. Haha

Nu ska jag ta fram böckerna och börja plugga!




♥ Ny vecka, nya tag;

God morgon :)

Vaknade för mindre än en halvtimma sen och sitter just nu framför facebook och äter frukost.
Sov inte så jättebra inatt då jag vred och vände på mig i princip hela tiden. Sjuukt jobbigt! men vaknade och gick upp..

Idag ser det ut som om det blivit kallare, det är frost på träden och det blåser. Brrr, vill inte gå ut!


Ses senare puss

♥ Söndagskväll;

Tjaba!

Dagen turned out great trots att jag var väldigt skeptisk, trodde denna dag skulle bli den tråkigaste i mitt liv hittils eller nånting men jag erkänner att jag hade fel ännu en gång! Hehe

Jag funderar faktiskt att kika på en film innan jag sover, film mys är alltid roligt eller nej inte om man somnar förstås innan filmen är slut vilket jag brukar göra om jag är väldigt väldigt trött. Men som tur är jag inte trött men blir nog det bara av att ligga still på min kudde och se på film tills ögonlocken beslutar sig för att stängas.

Imorgon är det en ny vecka med nya tag, utmaningar och roligheter som jag faktiskt ser framemot.
Börjar sent och slutar sent så jag är nog inte hemma förrän vid halv 5 kan jag tro. Sen så ska jag fortsätta med min musikuppsats som är deadline till onsdag eftermiddag då den ska redovisas och jag ska sjunga lite till den låt jag valt... Men men jag får helt enkelt ha tålamod och vänta o se vad som händer.. Åh ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden, alltså inte in i "FRAMTIDEN" utan kanske bara en liten ledtråd om vad som händer. Tihi (a)


Nej nu lämnar jag datorn och sysselsätter mig med något annat en stund.

Hörs imorgon, God natt!

♥ Pixie Lott - Mama Do


♥ Some love;

Ännu ett år "ensam" på den mest romantiska dagen på året. Men jag anser att alla dagar kan vara romantiska, dagarna blir vad man själv gör dom till inte sant? men enligt allihopa typ så ska man ge extra med kärlek just idag. Det är super mysigt faktiskt! Jag blir avundsjuk på alla som kramas/pussas och håller i handen nu.. Men men, vad gör man liksom? ^^

Denna låt med Enrique Iglesias är en av mina favorit kärlekslåtar så lägg det på minnet! :) haha (a)
Låten heter Hero.








Massa med KÄRLEK!

♥ Spend some time with my very best friend!;

Jenna är bara för rolig alltså! Haha vi snackade, vi sjöng och vi käkade. För ett tag sen så följde jag med henne ut för att "godkänna" killen som hon dejtar, haha o de skulle dra iväg o se på bio så hon lämnade mig ENSAM! Hehe nej då, det är ingen fara har ändå inget annat vettigt för mig.. Får väl bara sitta här och tråka ut mig själv och vara avundsjuk på alla de andra som är upptagna (a) haha men fick i alla fall spendera större tiden av dagen med åtminstone en av personerna jag älskar. ♥

Nån bild på mig och Jenna från idag, och btw så finns det fler än JAG som PUTAR med läpparna! HA! ^^


Lots of Love ♥


♥ Black and White;




♥ Richard Marx - Right here waiting for you;


♥ Kärlekens dag;





AllaHjrtansdag


♥ Wiiho;

God morgon! :)

Vaknade för ett tag sen och har hunnit med att käka frulle, duschat och klätt på mig. Idag kommer Jenna hit vid 12 tiden då vi ska snacka, skratta, fota o sånna allmänna saker. :) I love her! ♥

Så jag skriver antagligen ett inlägg ikväll sen om vad vi haft för oss och lägger upp lite bilder. Men tills dess så får du ha det så bra och glad alla hjärtans dag!♥ :)


♥ Läggdags snart;

Pratade med Jenna för en liten stund sen och hon ska komma hit och umgås med ensamma mig imorgon innan hon drar iväg på bio.. Vi ska snacka, skratta och ha det allmänt roligt :) Imorgon eller idag så är det Alla hjärtans dag för er som kanske missat det? hehe :) Hur ska ni spendera den såkallade "mest" romantiska dagen på året? ♥

Är inte så fruktansvärt trött just nu men tröttheten kommer när jag väl lagt mig i sängen och det är kolsvart överallt.
Så om ett litet tag ska jag bege mig bort till min vaaarma, mjuuuka säng och soooova. Haha :p

Aja, skriver mera imorgon när jag vaknat o har käkat frukost!

God natt


♥ Mys;

Har precis värmt en kopp oboy och lagt i en klick grädde ovanpå. Såå smaskens! Haha men på lördagar får man faktiskt vara onyttig och eftersom jag inte ätit nå onyttigt på hela veckan så "förtjänade" jag denna kopp med oboy! Haha ^^



I know, jag är knasig. Kanske för att jag egentligen är övertrött eller nånting. Btw så höll jag faktiskt på att somna till filmen som jag såg igår tills Jenna ringde. :p Haha

Men i alla fall... så ska jag kika om det kommer nån rolig film på tv eller nåt.. Får hitta på nåt helt enkelt så tiden går fortare. Borde egentligen bli klar med min musikuppsats som ska vara inne och redovisas på onsdag nästa vecka. Hjääälp jag måste öva på att sjunga till låten jag ska sjunga :o:p men det löser sig alltid! :)




♥ Besök;

Denna dag har varit oerhört tråkig men roligare nu på kvällen då vi fick besök av min moster, hennes man och sigge. Vi satt och pratade, skrattade och åt av de kakor mamma bakat. Hon bakade från ett nytt recept på en  chokladkaka och det blev faktiskt lyckat. :) Hjäääälp vad vi skrattade alltså! Snacka om att det är hon jag ringer när jag vill skratta för hon skrattar åt ALLT, och då menar jag verkligen ALLT. Fastän man själv inte vet vad man skrattar åt så skrattar man med henne. Så denna dag slutade en aning bra i alla fall.. :)

Har som sagt inget planerat ikväll utan får ta kvällen som den kommer och hoppas på det bästa. :)


Skriver mer sen puss


♥ EGO EGO EGO EGO EGO;

HAHAHAHA



♥ Jason Derulo - Whatcha say;


♥ Lööördag;

God morgon!!!! :)

Idag är jag glad!


Vaknade vid 9 typ och hoppade direkt in i duschen och åt sedan frukost. Igår blev det ett väääldigt långt samtal med Jenna när hon ringde mig när hon kom hem. Jag hörde att hon var glad o då blev jag glad :) I'm so happy for her!

Idag finns det mycket som står på schemat men är inte riktigt säker på vad jag ska ta först.. Jag får helt enkelt skriva mer ikväll sen om hur dagen har varit och hur den sett ut. :)

Ha en bra dag!



♥ Fredagsmys;

Lagade tacos tidigare och det var såå gott! Jag njöt verkligen av maten! haha :)

Just nu har jag en aning ont i huvudet och har försökt vila och masserat tinningarna men det går nog över. Hehe jag orkar inte proppa i mig nå läkemedel för att må bättre utan det får gå som det går.. ;)
Om ett tag hade jag tänkt att tända lite ljus och mysa hehe, slå på en film kanske. Får se hur det blir.
Ska även ringa Jenna och prata med henne om ett par saker. :) Sen fråga henne hur hennes dag varit, har hört att den ska ha varit väääldigt intressant.. :) tihihi

Skriver mera sen ♥

♥ Home at last;

Åh hjälp min hjärna är totalt sluuuut! GAAAH! Vi satt och gjorde nåt gammalt prov i engelska från nationella, läsförståelse. Så jobbigt men satt faktiskt tiden ut (1 timme och 20 minuter) och läste igenom allt jag skrivit. Min hjärna är punkterad just nu. När jag pratade med pappa så skulle jag berätta vad vi hade för prov och det skrämde mig att jag först inte kom ihåg om det var på svenska eller engelska haha. Sen hade vi lite "pappa-dotter" snack och det var roligt :)♥ haha men i alla fall så...

Senare så ska jag laga TACOS! åh det är typsikt fredagsmiddag :) Har inte käkat det på länge så det ska faktiskt bli gott! Jag har nästan fått tillbaka matlusten :D åt yoghurt imorse och fick i mig två hela pannkakor i skolan...Hehe inte mycket men en bra början i alla fall.. :)


Aja vi hörs mera sen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ Härligt!;

Goood morgon allesammans!

Sov hela natten igenom trots att jag gick och la mig sent och vaknade för en halvtimma sen så är jag rätt pigg..
Det är "att vara nere" grejen kan ta sig! Haha. Jag bestämmer att jag vill vara glad! :)

Just nu sitter jag faktiskt och äter frukost. (believe it or not) Även om det endast är en tallrik med naturell yoghurt så har jag fått tillbaka en aning av matlusten vilket är såå sjukt bra! I alla fall så ska jag iväg till skolan om ett tag och det blir en kort dag, slutar kvart i 1 och thank God att det är FREDAG! Wiiho (a)

Aja, skriver mera senare, puss

♥ Thoughts;

Feels like I'm caught in the middle of everything and I don't want to come in between, but I got to let you know how I feel because it's killing me inside...I hate this part right here.....



♥ Kväll;

Hjälp vad tiden går fort!! GAAAH! hinner knappt blinka innan det är kväll..
I alla fall så har jag lättat mitt hjärta massor idag! Fått ut NÄSTAN allt jag ville få ut...hm..Men det känns bättre idag än vad det gjorde tex igår.. DET LÖSER SIG ALLTID säger alla!

I alla fall så nu borde jag nog plugga till engelskan imorgon men har inte lust.. Men jag måste...hm.. :P

Klagomål, klagomål! JAG VET :P(a) hehe

Puss
i alla fall!!♥

♥ Föreläsning;

Tjo!

Idag har varit en gaaanska så intressant dag förutom att det var en polis som snacka såå himla mycket att det blev uttjatat efter ett tag. I 1 timme och 35 minuter höll han på och babbla. Men ändå så var det intressant..
Nere på kulturhuset så såg vi en film men jag minns inte vad den hette men det var en film baserad på en verklig händelse om droger och sånt. Den var faktiskt jättebra! Sen satt vi alla och diskuterade i grupper och så om vad vi tyckte om filmen och vi fick svara på ett par frågor.
Sen hände det en annan jätterolig grej som min mentor och jag pratade om när jag sa att jag varken har matlust eller energi och jag mår illa.. hehe sjuuuuukt hur en person kan misstolka allting! Hon trodde jag var gravid eller hon frågade "har du kollat om du är gravid? "Nej"svara jag då och hon sa "men du kanske borde prata med nån?" och jag sa "nej det är ingen fara" hahahahaha jag hade helt misstolkat det hon sa! jag hörde inte den första meningen hon sa förrän efter. Jag hörde bara ordet gravid och jag sa NEJ :P :$:$ FETT PINSAMT!!! Haha :P PIIIINSAMT!

Nu ska jag försöka äta nånting och sedan plugga!
puss


♥ Torsdag;

God morgon!

Sitter här och försöker få i mig frukost samtidigt som jag skriver i bloggen.
Idag blir det en ganska så intressant dag då vi ska typ på föreläsning om narkotika och dylika saker. Vi ska se film och poliser kommer typ komma dit och prata. Sen har det ryktats om att en kille som hållt på med narkotika ska komma dit och prata. Det blir ganska så intressant faktiskt. Kommer hem senare efter 2 typ. ;)

Hej så länge ♥


♥ Sovdags;

Hehe snart ska jag gå och lägga mig och soooova, blir skola imorgon och vi ska typ ha någon föreläsning om narkotika och poliser kommer vara inblandade tydligen. Ska bli spännande. Sen ska typ alla BF:are se på film/fika/äta lunch och så vidare. Börjar kvart i 9 och slutar nog innan kl 14.
Men som sagt så kommer jag vara uppe ett liiiitet tag till och plugga engelska...

Skriver mer imorgon PUSS


♥ Tea-talking;

Var och tog en promenad till ica med Sam för ett tag sen och vi gick hem till henne och drack te och snackade. Jag behövde verkligen få ut lite saker som jag gått och mått dåligt över i princip sen förra veckan så det var skönt att få ut det ur mitt system genom att prata om det.

Om ett tag så ska jag sätta mig ner med ännu med plugg i engelska och sedan försöka sova. Såg på Andra Avenyn tidigare idag bara för att kunna plugga nu, men har fortfarande inte kommit bort från datorn.. Nu gååår jag!
Skriver mera senare ♥

♥ Done!;

Yes, nu har jag ääääntligen läst klart boken "The boy in the striped pyjamas". Slutet var väl lite sådär när man inte vet vad som hände efter det.. Hehe kan inte säga nåt här till er som kanske också läser eller ska läsa boken. Men i helhet så tyckte jag att den var bra och inte så jättesvår att läsa. Tillräckligt intressant för att kunna skriva en hel bokrecention. ;)
Så nu kan jag återgå till annat plugg och sånt. Måste plugga till engelska "crime and offences" som vi ska ha förhör på, på fredag...

Nu ska jag nog inte göra speciellt mycket men pluggar mer senare ikväll. ♥


♥ Pancakes;

Är alldeles snart klar med att läsa ut boken, den är bara så bra. Svårlätt att läsa sådär men när jag är klar med den så kan jag bara ta det chill och fokusera på annat plugg som tex matte..Oh no! Haha

Nu börjar jag bli hungrig så jag ska har bestämt mig för att laga pannkakor, det blir gott! :) ♥


♥ Solen skiner, weei;

Solen har äntligen tittat fram bland de snögråa molnen på himlen, underbart! ♥
Ska sätta mig och fortsätta plugga och läsa klart boken som jag endast har 50 sidor kvar på, yes! Sen är jag klaar!! :)
Detta har fått mig på bättre humör idag :) ♥


♥ Citat;


"Det bästa och mest underbara i livet ska ses och röras men även kännas i hjärtat."







♥ Onsdag;

Good morning ♥
Läste knappt nåt i boken igår kväll. Trots sova middag grejen så var jag tröttare än någonsin igår kväll ca 23.30.
Ska snart börja läsa igen och sedan plugga engelska. Har fått i mig en frukt som frukost i alla fall om det är nåt som räknas? Har haft jättedåligt med energi och ork den senaste veckan och svårt att få i mig mat. Men som tur är så börjar det faktiskt lösa sig så imorgon är jag tillbaka i skolan :). Vi har programdag imorgon och ska alltså vara i kulturhuset och lyssna på en föreläsning om narkotika osv, ska bli väääldigt spännande tycker jag.

Nej men nu så ska jag hoppa in och ta en vaaarm dusch och sedan plugga. :)
Hörs senare ♥

♥ Läggdags?;

Jao snart är det läggdags idag också. Är en liiiiiiiten aning trött just nu trots sova middag incidenten som hände tidigare idag. Hehe.. (a)
Men snart så ska jag stänga av datorn och läääsa, läääsa och återigen läsa tills jag somnar helt enkelt. Kan inte släppa boken jag läser just nu, vill bara veta mer vad som händer.
I alla fall så.. God natt om jag inte redan sagt det!


♥ Snö försvinn!! snälla..;

Neeeeeeej!!!!!! Såg precis att det snöade ute, why?!?!!? haha ^^
Har precis käkat, mamma kom hem med pizza som vi delade på men orkade knappt äta nånting. Är inte sugen på mat hehe :P

Just nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt ♥
Funderar på om jag snart ska ta en super vaaaaarm dusch! Åh vad skönt! Så jag slappnar av och kan tänka på annat..

Har kommit till lite mer än hälften i boken men ska fortsätta läsa mera sen.

Puss

♥ Tidsfördriv;

(PERSONLIGHET) JAG ÄR;

Blyg: det beror på helt vilken situation jag är i
Smart: haha aa (a)
Långsam: haha nja jag vet inte
Stressad: ibland
Tålamådig: HAHA nej knappt :P
Djup: jao
Öppen: ja nästan för mycket ibland
Ärlig: yes
Positiv: oftast
Rolig: ja lätt ^^
Ansvarsfull: Haha ja det måste man vara ;)


(VÄNSKAP) JAG HAR;


Svikit en kompis: ja
Förlorat en bästa vän: ja
Sagt att jag älskar en kompis: såklart ;)
Sovit med en killkompis: ja men inte ensamma :P
Sovit med en tjejkompis: javisst älskar "sleepovers" :)
Pussat en av samma kön: ja
Slagit en kompis: hah ja
En kompis som vet allt: ingen vet allt men det finns nån som vet det mesta om mig
Berättat hemligheter: ja det har väl alla gjort, men inte nu som folk säger i förtroende


(KÄRLEK) JAG HAR;

Blivit sårad: ja
Krossat någons hjärta: nej
Gett någon ditt hjärta: ja
"Playat": absolut inte!
Sagt att jag älskar någon och menat det: ja
Sagt att jag älskar någon och inte menat det: nej
Varit otrogen: aldrig!


(FAVORITER) FAVORIT;

Låt just nu: Don't let it go to your head - Jordin Sparks
Pryl: touchi <3 haha
Film: män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden o luftslottet som sprängdes
Bok: "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" - Magdalena Graaf
Lärare i skolan: Hahaha Malin lätt!
Plats: på nåt mysigt ställe :)
Frukt: vindruvor

(ÖVRIGT) JAG HAR;

Sytt: haha ja
Opererat mig: yes
Cyklat omkull: har väll alla? :P
Sjungit i duschen: alltid haha
Hoppat bungyjump: nej fy, skulle aldrig våga
Fobi för något: trånga utrymmen, mörker och kryp
Sett någon dö: inte sett nej
Varit på begravning: jo
Sagt att jag hatar någon: ja


LIVET;

Svart eller vitt: båda
Rött eller blått: blått
Skriva eller tala: prata såklart!
Vatten eller cola: beror på, men båda
Nagelbitare: nej
Mobil eller ipod: touchi
Snygg eller charmig: om personen är charmig så brukar man oftast tycka att personen är snygg :)
Lösgodis eller choklad: lösgodis
Frukt eller grönsak: båda
Film eller serie: Film <3
Festa eller softa: chilla ;)
Sommar eller vinter: Sommar Sommar!!
Fredag eller lördag: Lördagsmys
Ljus eller lampa: ljus är mys :)
Övervikt eller undernärd: va?
Kärlek eller vänskap: vänskap kan leda till kärlek :)
Bio eller hemmakväll: båda, helst hemmakväll :)




♥ Sova middag;

Att ligga ner och läsa kan både ha sina för- och nackdelar. Fördelarna är nog att det är avkopplande, lungt och man känner sig harmonisk. En nackdel med att läsa när man ligger bekvämt är att man somnar vilket jag naturligtvis gjorde hehe. Jag har nog ångrat mig att säga att "sova middagar" inte alls är bra men det är faktiskt superskönt! Men att vakna upp med ett ryck och vara ännu tröttare än innan är inte nåt man ser framemot direkt. Haha^^ Men känner mig en aning utvilad i alla fall och kommer nog ha svårt att somna inatt sen.. Men men, det löser sig. :)




♥ Det är roligt att få paket i brevlådan;

Satt i min säng och smsa när jag hörde en duns i brevlådan. Även katterna reagerade och jag nästan sprang för att kolla vad det var. Då visade det sig vara ett pyttelitet paket. Hahaha hur kan ett sånt litet paket låta så mycket? :P
I alla fall så var det till mig och jag öppnade paketet och såg att det var en bok som jag beställt för typ hundra år sedan från Pocketklubben. "14 år till salu" heter boken och är skriven av Caroline Engvall.


-Det är tydligen en sann historia och handlar om en 14-årig tjej som lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad med hennes föräldrar och syskon. I skolan går det bra för henne och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet. Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. Istället tar hon på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre. När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Hon dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse.......

Mer än så skriver jag inte, då får ni antagligen slå upp fortsättningen på nätet eller läsa boken själva.


♥ Glömde;

Oh kom på precis att jag inte käkat frukost ännu.. Har tydligen tappat matlusten en aning men nu ska jag gå och tvinga i mig nåt att äta..
Och nånting som jag skickade till nån har skickats nu, så det kommer antagligen fram imorgon hehe.. Jag är inte så kreativ av mig men det blev lite av en personlig grej hehe ^^ nu har jag nog redan sagt för mycket men kan själv inte vänta på nån reaktion tillbaka förrän imorgon..Tihi :)



(En bild på mig, tagen från i helgen. Och nej det är inte mina glasögon)



♥ Pic;


"En bild säger mer än tusen ord."


♥ Akon (Feat. Colby O'Donis & Kardinal Offishall) - Beautiful;


♥ Nada energi;

Åh det är verkligen kämpigt att gå upp hehe, jag har då kommit till en punkt då all energi är lost och jag är totalt seg och lat! Denna dag passar jag på att försöka ta igen den sömn som jag förlorat och plugga för att få tiden att gå..
Jag är totalt lost! Jag vet inte vad jag känner, om jag är glad, om jag är ledsen, arg osv..? Jag känner mig bara nere, fast jag borde egentligen inte göra det........ Men jag antar att jag får "hitta" mig själv och bestämma helt enkelt vad jag vill..!
I'll find it out..Don't worry :)




♥ Hahaha;

En av mina katter hoppade precis upp på datorbordet och bestämde sig för att sitta mitt framför datorskärmen, vid tagentbordet. Så jag bestämde mig att leka lite med henne genom att visa vart pilen var på skärmen och så följde hon den och försökte ta den. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall..Haha ^^

Nu har jag bestämt mig för att jag pluggat klart för ikväll men ska även fortsätta läsa en aning i boken innan läggdags eftersom att det är så spännande...

Skriver mer sen ♥

♥ Weei;

Karaokeparty.com är en sjukt rolig sida för er som gillar att sjunga! Haha testa! :)

Har fått i mig nån mat idag i alla fall. Har inte varit så hungrig och har typ tappat matlusten usch..
Nu ska jag ta och fortstätta min bok, har fortfarande inte kommit så långt i den eftersom jag varit så okoncentrerad på sista tiden men det löser sig. :)

Skriver mera sen  ♥

♥ Heart - Alone;


♥ Paket skickas;

Nu har jag fixat och trixat med något jättefint som ska skickas imorgon till en speciell person. Hoppas han blir glad och uppskattar det hihi :) ♥


Annars idag har jag bara sooovit och läst och pluggat hehe, känner mig jätte seg men är nu på bra humör i alla fall vilket känns bra eftersom jag varit rätt så deppig sen igår. Men det löser sig!


Nu ska jag värma upp rösten och sjunga ut lite ;)

Skriver mer sen ♥

♥ Måndag;

God morgon!

Inatt fick jag knappt någon sömn, tankar om allting tog överstyr verkligen!
Idag mår jag inte så jättebra heller, börjar nog bli sjuk. INTE OKEJ alltså! Hm.. jag har inte riktigt hunnit känna efter än men idag tar jag tiden då till att fokusera på plugget som ligger och väntar på mitt skrivbord.
Att sova ett par timmar till skulle sitta fint just nu i alla fall..

Skriver mera sen ♥

♥ Nypa friskluft;

Nu har jag precis träffat min farbror och haft kramkalas haha nej men det var roligt att träffa honom igen och samtidigt så ska han visa sig rolig genom att som nu t.ex. visa vilka applikationer han har på sin iphone och försöka bevisa att hans mobil är bättre än min osv... Asså det är Nick i ett nötskal verkligen, ingen tvekan om saken! Haha ^^


Om ett tag ska jag antagligen fortsätta läsa i boken "Pojken med den randiga pyjamasen" och slå upp några svåra ord som jag sedan ska skriva ner på ett papper och förklara. Låter svårt typ men det är lungt ;) Jag har ju alltid Google Translate haha ;)

Skriver mera ikväll innan jag drar och sover men annars så hörs vi imorgon!
Puss


♥ Ke$ha -Take it off;


♥ English reading;

Tjo! Just nu sitter jag och läser denna bok som är en bok vi håller på att läsa på engelskan, den ska vara utläst den 24e feb och då ska vi göra en bokrecension och eventuellt se filmen.
Nu ska jag fortsätta läsa. :P


bild från goggle.se


Pojken i randig pyjamas
(originaltitel The Boy in the Striped Pyjamas) är en prisvinnande film regisserad av Mark Herman och producerad av David Heyman. Den är baserad på boken med samma namn skriven av Irländska författaren John Boyne.

Handling;
Bruno är en åtta-årig pojke som bor ett bekvämt liv i Berlin under andra världskriget. Hans far är en högt rankad nazistofficerare, och detta leder till att han blir kallad till tjänst vid koncentrationslägret Auschwitz och hans familj måste flytta dit. När Bruno en dag går på vandringsfärd hittar han en jämnårig judisk pojke sittandes bakom ett stängsel, och de blir vänner.

text från wikipedia.org



♥ Kärlek i massor;


"
Tänk att ha en pojkvän som älskar dig för den du är, som visar vad han vill, känner och tycker. Som smsar dig vart du än är, han som bryr sig mest. Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord, som vill visa upp dig för hela världen. Han som kan skriva vad som helst om dig och bryr sig inte hur många tjejer han förlorar som vill ha honom. Han som alltid kan ställa upp för dig, som vet när du är ledsen och när du är glad. Han som betyder mest i dina ögon, han som kan vända sig till vem som helst och säga: "Ser du den där fina flickan där borta? Hon är min."




"Sann kärlek kan och ska inte döljas"







Källa: Ordsprak.se





♥ Karaoke kväll;





Hahaha jag sjunger på så det ryker ;)



♥ Söndag;

God morgon alla! :)

Har vaknat o käkat frukost och håller just nu på att redigera lite bilder från karaoke kvällen igår.
Sent igår kväll så bestämde jag mig för att se på en film på min dvd som visar svartvit bild, jag fattar inte vad som hänt med den och det hjälpte heller inte att slå på den.. Hehe
"The Perfect Man" med Hilary Duff såg jag, men sneglade mest på den då jag låg i min säng och smsa samtidigt med Jenna som satt i bilen och hade tråkigt. Filmen har jag ju sett ett antal gånger så jag visste ändå hur den slutade.

Idag håller jag på att tvätta kläder, tvättmaskinen låter som om det dundrar i hela huset haha
Sen ikväll så när pappa kommer och hämtar Johanna som har varit hos oss i helgen så ska jag även träffa min farbror Nick som ska åka hem till sig i GBG. Har inte hunnit träffat honom under tiden han varit där hos pappa men kommer nog träffa han fler gånger senare ;)
Sen ska jag också hinna plugga som har med läsning att göra. Jag måste bara hitta motivationen till att "orka" sitta tyst och läsa. Har supersvårt för att bara sitta still haha ^^

Har du nå planer idag? :)

Skriver mera sen, puss

♥ Myskväll;

Senare ikväll så ska vi baka kladdkaka har vi bestämt och ha lite glass på, väldigt mumsigt faktiskt! :)
Sen så kom jag på att det är första deltävlingen på Melodifestivalen ikväll som jag kan kika på när mina planer som jag hade blev inställda tyvärr.. Sent ska jag vara uppe så jag sover lääänge imorgon och så måste jag nog plugga lite också, bäst att göra det när man ändå har tid till det som man kanske inte har nästa vecka..
Men i alla fall så får jag göra det bästa av kvällen helt enkelt och ta vara på ledigheten..Hehe^^

Men ha en bra kväll så skriver jag mer antingen senare eller first thing in the morning! :)
Puss


♥ Saturday night fever;

Heej!

Har inte haft så mycket att göra idag men skrattat har jag iallafall gjort. Och tagit en massa bilder som ni kanske redan ser i inlägget under. Men när man har tråkigt så får man helt enkelt sysselsätta sig med nåt "roligt" haha. ^^
På tal om ingenting så åt jag en nyttig kycklingsallad till middag som jag själv gjorde med grönsaker, ris och kyckling förstås haha..

Ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället men jag kommer säkert skriva mer ikväll sen.


Vad gör du ikväll då? Puss


♥ Tråk bilder;






♥ Tråkdag;

Tjaba!

Kom precis hem från Samira som endast bor 5 minuter bort. Har hjälpt henne smörja in sin tatuering med salva eftersom att hon inte kan göra det själv. Vi låg i henne säng och pratade om allt möjligt samt lyssnade på musik. Vi bara chilla helt enkelt :) Mysigt.

Idag skulle jag som sagt dra hem till Jassa för att umgås, baka pizza samt sova där men vi bestämde att vi skulle göra det på sportlovet istället då hon kände sig helt slut och inte orkade umgås. Men det är tråkigt men lungt :) Vi ses ju ofta i alla fall. :)

Ja.... vad ska man hitta på idag då? hm.. jag vet inte.. Jag som aldrig brukar ha tråkigt får ha det nu. Haha


Skriver mera sen Puss


♥ Charlie McDonnell;



Han är verkligen grym! haha

♥ Sonja Aldén - Du är allt;



Denna låt är enormt vacker! ♥

♥ Lördag;

God morgon!
Vaknade för ett tag sen och har redan hunnit käka frukost och ska om en stund hoppa in i duschen samt ringa och väcka Jassa :) Vi har planerat att umgås idag och att vi ska laga hemgjord pizza och jag ska sova över hos henne. Det blir mys faktiskt :) Tar självklart med kameran och fotar! Haha

Vad gör du idag då?

Här är en bild på Samiras tatuering på skuldran från igår ;)


Skriver mera senare, puss


♥ Kväll;

Oj kikade på film men råkade visst slumra till och vaknar av att det är jättehögt på tvn. Är ganska så trött och ska antaligen sova snart. :)

God natt :)  ♥


♥ Fredagsmys;

Tjo!

Vid halv sju kom jag hem från att ha följt med Samira för att tatuera sig. Hon tatuerade in ett kors med typ ett halsband med pärlor, super snyggt blev det men min mobilanslutning till datorn fungerar inte just nu så ska försöka lägga in bilden senare om det går. Sen dess har jag käkat middag och bara suttit vid internet, sjungit lite också har jag gjort. Nu har jag som sagt tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske se på en film eller nåt liknande.
Får se hur det blir som sagt annars ska jag bara ta det chill antar jag. :)
Hahaha ikväll behöver jag inte känna mig tvingad att sova tidigt då det är heeeelg! :D


Skriver mera senare, puss

♥ Skiiit coooolt;



Ni förstår säkert engelska men detta går ut på att du ska sätta fingret på själva datorskärmen och göra precis som han säger. Det är skit cooolt! Pröva gärna flera gånger o välj olika. Det kommer typ ändå resultera i samma grej.



♥ Friday;

Freeeeeeedag o skolan är slut för denna vecka!!!!! Kan det bli mer härligare? :D

Om ett tag så ska jag dra ner till Arlandagymnasiet och möta upp Samira och vi ska snacka och dra vidare till tatueraren. ;) men nu så ska jag få i mig nå mellis eller nåt sånt innan jag drar iväg.

På bussen påväg hem från skolan var det en tant som skulle trycka på stop knappen och råkade smälla till en kille på käften och jag började asgarva hahah xD förstår inte vad det är med mig idag^^
Kanske för att det är helg? :D

btw så är jag fortfarande lite sur angående mitt matteprov som några kanske vet.... -.-


Skriver mer sen, PUSS


♥ Fredag!;

Varför ska väckarklockan alltid ringa när man sover som bäst? Hhaha

God morgon!

Sitter just nu och käkar en macka och pluggar ännu mer på engelskan som vi ska ha förhör på om 1 och en halv timma. Kan fortfarande inte stava till några av dom och alla sitter inte i minnet ännu.
Äntligen fredag igen vilket menas att man kan sova ut läänge till lördag. :) Härligt!

Jag slutar kvart i 1 idag och ska sedan dra hem för att käka nå mellis innan jag drar vidare till Arlandagymnasiet för att möta upp Samira. Jag ska följa med när hon tatuerar sig nämligen. :) Får se hur hon hanterar den såkallade smärtan men det kommer inte avgöra om jag ska tatuera mig eller inte hehe. Men lite nervös blir man ju om just HON säger att det gör ont eftersom att hon har en väldigt hög smärtgräns! Hehhe jag får helt enkelt hoppas att hon är tyst haha :D


Skriver mer senare. Ha en bra dag :), puss ♥

♥ Kväll;

Nu har jag äntligen pluggat "klart" eller nåt sånt hahah men måste i alla fall öva mera på stavningen på orden i engelskaläxan. Vill ju definitivt ha alla rätt som jag brukar få men just nu handlar kapitlet om "Crime and Offences" och det är extra låånga och krångliga ord man ska kunna stava till och veta vad de orden betyder.
Har också hunnit duschat och se på CSI och bara för att få lite extra inspiration till att plugga engelska så bestämde jag mig för att kolla på det programmet. Det hjälpte inte så mycket kan jag ju säga men avsnittet var intressant i alla fall. Haha ^^
Ska antagligen plugga liiiiite liiiiite till och skriva lite mer på msn innan det blir dags för att skutta till sängen och sedan sova. ;)


Slutar tidigt imorgon och ha lovat att följa med Samira när hon ska tatuera sig! :) Ska bli så sjukt spännande att se hur det hela går till. Jag ska ju som sagt också tatuera mig nångång men det blir inte förrän till efter sommaren dock men men.. Hehe

Skriver mera imorgon, God natt alla! ♥♥

♥ Pizzabakning;

Tjo!
Mami och jag har gjort hemmagjord pizza och vi la på mycket grejer. Supergott var det faktiskt :)
Och senare så ska jag antagligen plugga på de engelska orden vi fått i läxa tills imorgon. Det handlar om brott och sånt och det var skit svåra ord. Denna gång kommer jag inte få alla rätt i alla fall men jag får bara se till att plugga så mycket som möjligt då ;)

Skriver mera sen, puss





♥ Kelly Clarkson - A Moment Like This;


♥ Radio;

Har precis hört mig själv på radion på MixMega Pol på "Chans till romans" haha och det var super roligt :P
Hahahaha "ingen tvekan om dejten", sa Pär med Ä i radion :P Hehhe nej men det var roligt att höra :)
Jag förstår inte hur en människa kan komma på nåt sånt här, men det var verkligen genomtänkt måste jag säga och så otroligt roligt och romantiskt! ♥



♥ Snart är det helg!;

Tja!

Kom hem för ett tag sen och nere på stationen så missade jag bussen för att tåget var försenat och jag orkade knappast stå där och vänta på nästa buss som skulle gå en halvtimme senare. Då bestämde jag mig för att gå, jag hade i alla fall musik i öronen så det gick jag i takt till. Var hemma på en halvtimme, innan bussen kommit hit till och med. Haha men så har man fått lite extra vardagsmotion idag då, det känns bra :)

Just nu sitter jag och lyssnar på radion men det bara brusar, och den enda gången den inte brusar är när jag håller i stereo sladden. Jag antar att jag får sitte där bredvid sen då. Haha ;)


Skriver mer sen, puss


♥ 4/2-10;

God morgon!
Lyckades försova mig eftersom väckarklockan tydligen bestämde sig för att inte ringa så jag missar engelskan och få då komma in på ULS lektionen där en barnmorska ska komma och prata inför klassen om könssjukdomar. Man vet ju redan en hel del men man kan aldrig veta för mycket, så det ska bli spännande om hon berättar nåt som man inte hört förut. Sen har jag lunch och datorkunskap och sedan slutar jag, innan halv 2 blir det nog eftersom att man får gå när man är klar med uppgiften man får av henne och jag blir ju oftast klar snabbt (a) haha.
Sen ska jag hem och lyssna på radion såklart ;) haha


Skriver mera senare. Ha en bra dag!


♥ Tv-tittande;

Har precis sett klart på andra avenyn och det var superbra som vanligt! Fick inte så mycket plugg gjort tidigare utan satt för det mesta och lyssnade på musik.
Ska hoppa in i duschen och om ett tag så ska jag läsa och sedan sova.
Usch vad jag fryser just nu! brrr vad kallt det är i mitt rum haha ^^


I alla fall skriver antagligen mer imorgon då jag snart ska stänga av datorn.
Vi hörs, God natt
Puss <3


♥ Onsdagkväll;

Tjena mittbena! Haha
Nu börjar jag bli övertrött och det är dags att plugga tycker jag och sen är det Andra Avenyn! Det är ju bara bäst :)
Sen blir det att hoppa in i duchen och sedan sova. Det blir som sagt tidigt imorgon bitti också men som tur är slutar jag tidigt så det är najs! :)

Hörs mer sen, Puss så länge <3


♥ När hade snön tänkt att försvinna då?;

Heej! Kom hem för ett tag sen och kände att jag var hungrig så jag ställde mig och lagade middag på en gång. Köttfärssås med spaghetti blev det, lätt o snabbt att göra också ;)

Dagen har varit så seg och jag kände mig inte så positiv när jag väl satt på engelska lektionen imorse när vi skulle få nåt oförberett prov, som ett nationella kan man säga. En uppsats som skulle vara på nån sida typ och skulle handla om musik och så skulle man svara på lite frågor. Man fick välja mellan två alternativ, det första var att skriva om något musikminne man hade som var för de som inte ville satsa på mer än G och så var det andra som man skulle skriva om hur olika musikstilar påverkar oss människor. Jag skrev definitivt om det andra alternativet eftersom att jag kände att jag ville skriva mycket, långt och att jag har så mycket åsikter kring det, så det passade mig perfekt! Haha
Men innan vi började så sa min engelska lärare "När ni känner att ni inte vill skriva mer så läääääääs, lääääääs gärna igenom det ni skrivit flera gånger och gör inte som Angelica och bara lämna in utan att ha tittat igenom det!"
Jag sa:" :O:O:O:O what?? Snacka om jag känner mig utpekad eller vad?!" HAHAHAHAHAHA ^^


Men i alla fall så nu om ett tag kanske jag ska plugga lite inför imorgon och så.. Och dessutom så blev jag så arg när vår mattelärare inte hade rättat matteproven idag heller! Jag sa: "Meeeeen hur läääääänge ska jag behöva vänta på att få mitt proooov tillbaka??!?!"
Hahahahah så jag får helt enkelt ha tålamod att vänta tills på fredag! Men jag blir super besviken om det visar sig att jag fått IG och gått och väntat så länge på att få det bekräftat hahahaah


Jaha, vad ska jag klaga på mer idag då?? Hmm... JO! Det är typ snöstorm här och jag undrar när den här snön som jag blivit så sjukt trött på ska försvinna?!?!?! JAG VILL HA SOMMAR NU!

Tack för mig! hahahaha



Skriver mera sen! Puss


♥ Onsdag morgon;

God morgon god morgon! :)
Har sovit ganska så bra med tanke på igår och sen så gick jag och la mig vid 22.30 efter pluggandet. Somnade typ på en gång. Det har blåst sjukt mycket inatt att jag trodde glaset skulle spricka, usch.
Just nu har jag precis fått i mig frukost och är snart klar att bege mig till skolan.
En lite kortare dag blir det idag eftersom musiken är inställd bara för att vi har en uppsats som vi ska göra. Är snart klar med den så jag behöver inte oroa mig för den, inte just nu i alla fall. ;)

Kabeln som jag inte kunde ansluta till touchi fungerar äntligen nu och det var en bild jag skulle visa när jag har glasögon (jassas glasögon) haha :P visst ser jag smartare ut va?...En aning kanske (a)


Skriver mer sen när jag kommit hem. Ha en bra dag! Puss


♥ Sova i min varma säng;

Tjo!
Har typ pluggat klart och ska snart bege mig bort till min kära säng och läsa lite innan jag sover. Ska som sagt upp klockan 6 imorgon och ska dra kvart över 7. Tidig morgon men jag slutar i alla fall tidigare än vad jag brukar göra på onsdagar vilket är rena himlen! Haha

Nej men vi hörs imorgon, God natt! ♥


♥ Plugg;

Åh jag orkar verkligen inte plugga! Haha men måste man så måste man..men det betyder ju inte att jag gillar det haha.
Är redan supertrött efter bara ett antal timmar sömn inatt, jag känner mig helt utmattad! Känner nästan att jag skulle kunna sova i en hel vecka om jag fick men det får jag ju inte såklart. Haha

I alla fall så nu ska jag ta och duscha först o sedan plugga..Ta det chill!

Bye


♥ Tisdagkväll;

Tjo!

Har precis käkat med Jassa och hon har typ farit hemåt och just nu sitter jag o lyssnar på musik och ska om ett tag hoppa in i duschen och börja skriva på ett litet "tal" grejs imorgon i skolan som vi har på engelskan då vi ska berätta lite om nåt som betyder väldigt mycket för oss. Har inte kommit på nåt ännu om vad jag ska prata om men det löser sig nog.

Skriver mer imorgon.
Puss


♥ Tisdag;

Hej! Har typ inte kunnat käka eller nånting idag men är så hungrig nu att jag ska laga nån mat snart.
Ska bara säga att jag har varit med om världens mest romantiska grej som finns! :) hih♥


Aja nu kan jag nog inte koncentrera mig på att plugga på hela kvällen, men det är lungt :)



Nu ska jag fixa käka, hörs sen :)
Puss


♥ Tisdag;

God morgon! Haha sov inte alls bra inatt, hade tankarna proppfullt med en massa annat.
I alla fall så vaknade jag kl 5 och plötsligt fick för mig att jag skulle gå upp men kom inte längre än till dörren då jag frågade mig själv vad jag skulle göra uppe nu, fick inge bra svar från mig själv men jag gick i alla fall tillbaka till sängen och somnade bums. Hahaha jag måste ha drömt då eller nånting, gått i sömnen eller nånting liknande xD Det scary är ju att jag minns :P

Om en liten stund så ska jag åka iväg till skolan men först o främst ska jag borsta tänderna och sätta på mig ytterkläder. Här är det inte så fruktansvärt kallt faktiskt, nån pluss kanske det är. Wiiho det betyder ju att det snart blir varmare o sen sommar! :D hahah ^^

Men jag skriver mera senare.
Ha en bra dag!
Puss

♥ Trött;

Tjo!
Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen men innan dess ska jag stänga av datorn, ta bort sminket, borsta tänderna, ladda mobilen såklart! Sen är det bara att krypa ner och sova :) är verkligen övertrött känner jag.
Och imorgon så ska jag samåka till skolan med Jenna o vi ska snacka lite på tåget innan jag kliver av.

Men skriver som sagt mer imorgon. Ska stänga ner nu.

God natt, puss


♥ Måndag;

Hello! Idag har det varit en ganska så okej dag förutom att svenskan o matten var lika dryga som de lektionerna alltid är..
Jassa som var så glad som precis flyttat hemifrån ringde mig idag när jag satt på lektion och frågade om jag ville storhandla med henne :) sött va? att hon just ringer mig av alla människor. :) I alla fall så hade vi trevligt men hon drog verkligen ut på tiden så mycket som det bara gick i affären. Vi gick huller om buller som resulterade i att det gick 1 timme innan vi blev klara. Sen så följde jag med henne hem och vi käkade o snackade osv, väldigt trevligt. Vi planerar att umgås på lördag och baka den dära hemgjorda pizzan som vi planerat sen i somras, så den ska äntligen bli av nu !! :D weei

Nu för en kvart sen kom jag hem och jag är verkligen suuuupertrött!! Haha men jag sitter nog uppe till 00 i alla fall :P^^

Skriver mer imorgon, nu ska jag ringa några samtal ;)

Puss

♥ Första februari;

God morgon! Sitter här och käkar frukost och det är en tallrik med blåbärsyoghurt och ett glas apelsinjuice. Nu är jag glad då jag fått i mig mitt "koffein" o förhoppningsvis håller det i sig hela dagen (det beror på om matteprov resultatet är dåligt eller inte) hehe
Sen så blev jag väckt också som grädden på moset. Jenna ville tydligen smsa nånting halv 7 på morgonen när jag låg och sov..hehe :P

Men idag slutar jag vid 16 o ska då raka vägen hem och plugga engelska tror jag. Måste skriva om något jag ska berätta om för klassen på onsdag, har inte kommit på vad ännu men det löser sig nog..


Ha en bra dag!



RSS 2.0