♥ En händelserik dag....NOT;

Ja, dagen började med att jag kom trött till skolan som vanligt och så överraskade vår engelska lärare oss med ett prov. Jaha det var bara att sätta igång det.. Men det var inte roligt att börja dagen med det ska jag ju säga..
ULS genomgång och plugg blev det och när Ida och jag var klara så skulle vi gå ner för att käka och hoppsan, ja då var maten slut?!?!?! Jag menar hallåå!? Vi slutade vår lektion 11.40 och då ska det väl ändå finnas mat kvar? Men nej då... Haha vi gick upp till skolsyster och sa att det inte fanns någon mat och då köpte hon en varsin kycklingmacka till oss i skolans caféteria och det tackar vi så mycket för. På matten höll Ida på att rita världen på tavlan men prickade knappast in Sverige på rätt plats haha hon kanske sov genom geometri lektionerna xD
Efter matten gick vi och såg på teater som var obligatorisk för alla BF elever. "Gul måne" hette den och teatern var ganska okej faktisk trots att vi fick sitta där inne i 80 minuter..
På musiken så lämnade jag in min musik uppsats som jag satt och fixade med igår så att den blev klar men så fick jag reda på att vi ska redovisa nästa onsdag så det blev inget sjungande för min del denna vecka heller.. Tusan också! haha :P


Nej nu blev det mycket text här och jag känner att jag börjar trassla in mig.. Nu ska jag plugga till ULS provet som är imorgon kl 10, så jag har sovmorgon fram tills dess men jag kommer gå upp imorgon bitti vid 7 i alla fall och kolla så att allt jag ska veta sitter i mitt huvud. Ida och jag satt och övade muntligt inför varandra idag och jag kunde mer än vad jag trodde att jag kunde om socialisation..Haha pluss poäng för det!;)


Aja, skriver mera senare ikväll.. Måste kanske fixa käk först men jag orkar inte..^^ Kan inte någon laga mat åt mig? (a)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0