♥ Söndag;

Tja!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik Spotify. Är enormt trött och funtar på om man ska somna till en film eller nåt. Bara för att vi ändrat till vintertid känner jag mig mycket tröttare.

Jenna plockade upp mig här hos mig och vi begav oss till Väsby centrum. Det var första gången som jag åkt med henne sen hon fick körkort för dryga veckan sen. Men väldigt duktig är hon på att köra. Som skrivet i sten.
Även jag har kört litegrann idag, övningskört för första gången och det gick bättre än vad jag trodde i alla fall. Självklart blev det ett par motorstopp här och där, såklart händer det om man aldrig suttit framför ratten förut. Men i alla fall så är jag grymt impad av mig själv. Detta är kul ju!  :)

Det är lov men ändå så ska jag jobba, det ska bli roligt! :)

♥ Update;

God morgon. Här sitter jag uppe med tuppen trots att jag vridit tillbaka klockan..
Idag ska jag åka hem härifrån för att jag nämligen ska jobba imorgon. Men innan dess ska jag och Jenna till Väsby centrum och shoppa litegrann.

Update:
Fredag: I fredags plockade Emma upp mig i Enköping. Vi gick in på Paus och köpte en väska till min moster eftersom att vi tyckte att hon förtjänade det, så mycket som hon hjälper andra och inte får något tillbaka. Hon var värd det. Vi köpte även en blomma och ett kort och snacks till våran "Skräckafton", som egentligen blev en thrillerafton. Men roligt var det ändå. :)


Lördag:
Igår så var det städdag här ute på gården. Även jag som inte bor här hjälpte till och det är trevliga människor som bor här. Tog ett par timmar att kratta och sånt där men vi fick i alla fall friskluft. Det är bra. Blev bjuden på whisky och glömde bort efter halva glaset att jag skulle övningsköra.. Koll på läget, verkligen. :P
På kvällen lyssnade vi på lite musik och hade det mysigt.


Söndag: Idag så ska jag övningsköra litegrann och sedan ska jag bli hemskjutsad av min moster och co, för att sedan bli upplockad av Jenna som kommer förbi med bilen. Vi ska shoppa lite i Väsby centrum. Sedan får jag se hur dagen slutar. Det återstår att se. :) Btw, jag har höstlov!!

♥ Fredaaaaaaaaaaaaag;

ÄNTLIGEN FREDAG!!!

God morgon.

Sitter just nu och äter frukost som vanligt. Allt är färdigpackat och klart. Nu är det bara skola och sedan ska jag ta bussen vidare till Enköping. Där ska Emma hämta mig på stationen, vi ska gå och fixa lite saker och sedan ska hon skjutsa hem mig till min moster. Där äter vi och sedan ska Emma komma tillbaka och vi ska ha "skräck-afton" men vi får se hur det blir. Vi kanske blir så rädda att vi inte vågar kolla klart på filmen. Har dock med mig en film som jag vet inte är så läskig enligt mig.. Hahah, men vi ska ha askul!!!!!!!! :D

♥ Thursday;

Tja!

Var och mötte upp Johanna och mamma efter skolan och vi gick runt och handlade lite. Har redan käkat mat och tar det nu lugnt framför datorn och lyssnar på musik. Skönt med andra ord! Imorgon är det fredag, längtar sååå!! :)

♥ Torsdag;

God morgon.

Asså seriöst, jag har verkligen ställt in mig på att det är fredag idag, varför vet jag inte. Vill antagligen att dagarna ska gå fort. Haha
Har en superlång dag framför mig och jag blir trött bara jag tänker på det.. Aja, that's life...

♥ Regnkväll;

Jag kan nästan satsa på att det kommer bli snorhalt imorgon, baserat på hur vädret är nu naturligtvis och att det är svinkallt ute!

Sitter just nu och lyssnar på musik. Har gjort läxorna och ska om dryga timmen se på det sista avsnittet av "Kungarna av Tylösand", får för tusan inte somna denna gången! Haha

Imorgon börjar jag tidigt som 8.40 och ska möta upp Jenna på tåget kl. 8 imorgon bitti. Hoppa in i duschen direkt efter att jag vaknat och sedan ta det chill framför datorn och käka frukost precis som vanligt.

Funtar på att ta mig en kopp varmchoklad som gårdagen. Jag sov som ett litet barn i natt vilket var otroligt skönt. Jag tror nog på att effekten av varm mjölk påverkar och ändrar sömnens bana totalt! I alla fall för mig..

Ha en bra kväll!

♥ Onsdag;

Tja!

Inatt fick jag relativt bra sömn, slockna vid 11 efter DH! Najs..
Kom hem för ett tag sen och ska nu börja med läxan innan Fanny ringer upp mig igen. Så ska jag passa på att sjunga lite också. :)

Allt ordnar sig till det bästa...

♥ Bruno Mars - Just The Way You Are;


♥ Tankar;



Säg att jag är dum, säg att jag är elak, säg att jag är feg som bangar på en parisresa som jag sparat till i ca 6 månader, veckan innan jag och en av mina bästa vänner ska åka.
Jag är nervös, är otroligt rädd, har en stor ångest, är alldeles gråtfärdig och har ett enormt dåligt samvete över att jag gör så att min vän som sett framemot att åka, inte får åka........... Frustrerande!

♥ Måndag;

Tja!

Jenna skjutsade nyss hem mig för första gången sen hon fick körkort förra veckan. Blev grymt impad faktiskt!! :) Vi svängde in förbi Ted's Tattoo på vägen hem från hennes jobb. Nu har hon bokat tatueringstid också. Vill också!
Skolan var väl helt okej och det har gått fort.

Jag har enormt ångest inför Parisresan som ska ske nästa måndag.. Känner att jag inte vill, men jag brukar inte vara en sån som bangar.. Men jag känner mig verkligen illa till mods.. ÅH!

♥ Återigen hemma;

Tja!

Kom hem från Enköping för knappt 1 timma sen. Har haft en sån sjukt rolig helg! Synd att man måste åka hem.
Idag har det varit chill, klättra klättervägg och bowla. Klättra klättervägg deltog jag inte i, haha jag som knappt kan stå på en stol utan att få svindel.. Men bowling var kul i alla fall! Och i fredags så vart det fest. Drack min efterlängtade whisky, den var smarrig! Haha..

Några få bilder kommer kanske upp imorgon. :)

Nu så ska jag snart sova, är supertrött efter denna helg! Tur att man börjar 11.40 imorgon då. :)

God natt.

♥ Fredag at last;

God morgon.

När jag vaknade och drog upp persiennen så snöar det ute?!?! Haha, trodde inte att det skulle snöa innan jag åkte till Paris.. 9 dagar kvar!!

Just nu har jag packat och donat. Sitter nu och äter frukost och lyssnar på musik. Är såå trött! Vaknade kl. 4 i morse och inte kunde somna om.. Varje natt nu som jag vaknar vid 4.. Skumt..

Nu blir det skola och sen dra till Enköping. :) Kommer nog inte uppdatera så mycket. Blir nog uppdate i bilder isåfall..
Men ha en bra helg!

♥ Tv-mys;

Jag bara älskar härliga tv-kvällar med bra program på tvn. Nu kl 20 är det Vampire Diaries på tv6. Ett MÅSTE! Sen blir det Criminal Minds som också är ett måste att se..

Tvätten hänger på tork, kameran är i laddning, packning är i fullgång. Vet dock inte vad jag ska ha på mig...
Dusch check, klara läxor check, så nu är det bara att luta sig tillbaka och ta det lungt! Härligt..

Imorgon drar jag och Jenna till Enköping, där vi ska tillbringa helgen.. Och det luktar lite fest va?? Haha..

♥ Bara 1 dag kvar;

Tja!

Kom hem vid halv 4, gjorde mat på en gång och gick sedan och satte mig vid facebook och lyssna på musik.
Ska senare tvätta och hoppa in i duschen. Packa väskan får jag göra imorgon innan jag drar till skolan.

Ska imorgon köpa hårfärg för att på lördag ska jag både klippa och färga mitt hår. :)

Ikväll så ska jag bara chilla eftersom att jag ej har några läxor att göra klart.. FETT NAJS!!!

♥ Torsdag;

God morgon.

Äntligen torsdag, sedan är det bara 1 dag kvar till ledighet och helg! Dena vecka har gått supersegt tycker jag.. Varför vet jag inte. Kanske bara för att denna vecka inte varit speciellt intressant? Aja...
Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. Det är ett måste för mig på morgnarna, för att jag ska vakna till.
Det är chill och bara sitta här och lyssna på musik tills jag ska iväg. Nu lyssnar jag på ballader och igår var det rock. Min musikstil varierar väldigt mycket beroende på vilket humör jag är på och vad jag känner för stunden att lyssna på. Just nu spelas The Way You Look Tonight med Michael Bublé.

Ha en bra dag!

♥ 20e oktober;

Tja!

Kom precis hem efter att först varit i skolan och pluggat samt haft historia. Fett skönt att bli klar med alla läxor innan veckans slut!
Efter skolan gick jag, Micha, Gaby och Shejla till centrum och kollade in lite snygga kläder. Självklart blev man sugen på att shoppa men jag får samtidigt tänka på PARIS, om det nu blir något...

Nu så ska jag chilla heeeeeela kvällen och lyssna på musik! Myysigt!

♥ Hon fyller myndig!;

Idag så fyller en av mina närmsta vänner 18! Finally!!!! Haha, GRATTIS GRATTIS JENNA!


♥ Grått väder;

God morgon.

Det regnar lika mycket ute som det gjorde igår.. Hösten blir så mycket deprimerande när det regnar. Min höst ska vara solig och mysig men definitivt inte regn!

Aja, idag så ska jag dra tidigare till skolan för att plugga med Micha.
Sitter och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på Dead By April, dom är grymt bra!


Ha en bra dag!

♥ Desperate Housewives;

Tja!

Kom ut från duschen för ett tag sen och ska snart krypa ner i sängen för att se på efterlängtande Desperate Housewives! Weei. Sedan blir det läggdags, har varit uppe sedan klockan 6 och är supertrött redan nu. Lite sovmorgon får man i alla fall imorgon. Ska dock åka tidigt till skolan med Micha för att plugga. Annars har jag bara en lektion imorgon vilket också är superskönt! Jag börjar bli trött på allt plugg just nu men jag kan väl inget annat göra än att fortsätta kämpa vidare...?

♥ Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice;


♥ Belöning;

Tja!


Idag har det varit en rätt så soft dag. BF-laget bjöd på tårtan som vi i BF-tvåan vann i en tävling i våras. Tårtorna var väääääldigt goda!! Den första tårtan som visas var godast tycker jag! Jag smakade bara en liten bit av chokladtårtan också men den var inte lika god.. :P






Sen drog vi ner till kulturhuset för att få höra en föreläsning om en kille som blivit knivhuggen i huvudet för ca 5 år sedan. En väldigt bra föreläsning dessutom.

Efter skolan drog Micha och jag till centrum för att växla mynt till sedlar. Haha, efter mycket krångel så gick det att växla på en liten mysig indisk affär. Coolt! Sen köpte vi lite candy till kvällens DH! Vi sprang sedan till bussen. Vi hann precis. Haha..

Har fått reda på att planen strejkar till och från Paris, enda till mitten av november.. Asså vad jag blir arg!!! Nu har jag gått och väntat på denna resa som jag även kämpat med att spara till, bara försvinner! Poff..... Aja, får vänta och se vad som händer...

♥ Tidiga tisdag;

God morgon.

Vaknade av väckarklockan som slog om till 6.00, snoozade i 3 minuter sen var det bara att gå upp och duscha.
Nu sitter jag här och äter frukost, precis som alla andra morgnar. Haha.. OCH lyssnar på musik såklart. Det är min drog!

Idag ser dagen lite annorlunda ut till skillnad från andra tisdagar så ska vi mitt på dagen gå till kulturhuset för att lyssna på en kille som opererat bort en kniv från huvudet. Ni kanske har hört talas om honom, från aftonbladet eller dylikt? I alla fall så ska han berätta om sin historia, hur han opererades, varför han fått en kniv rakt i skallen och återhämtningen. Det ska faktiskt bli väldigt intressant att lyssna på.

Dessutom så ska BF få tårta eftersom att vi vann i en tävling som vi hade mot andra BF -klasser. :)

♥ Monday;

Tja!

Kom hem vid 4 idag, hann precis med tåget från Väsby. Sköönt! :) Stog och gjorde mat samtidigt som jag snacka med Fanny i telefonen. Good talk btw. ;)

Dagen har gått fort samtidigt vääääldigt långsamt! Historian är en katastrof, fattar nada.. Sen så är det engelska b som jag inte heller hänger med på.. Suck.. All denna press!!! FÖRSVINN!

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, därmed basta!

♥ Måndag;

God morgon!

Här sitter jag precis som vanligt och äter frukost och lyssnar på musik, lugn musik.
Idag börjar jag 11.40 men ska hinna dra till Jennas jobb innan dess. Det ska nog fungera perfekt! ;)
Har historia, Förskola-skola-fritidshem, och sedan engelska b. Kommer inte komma hem förrän vid halv 5 men det är skönt att börjar sent ändå. :)

Byeeeeee

♥ Söndagskväll;

Tja!


Har rensat ett bombnedslag till garderob idag och fick fram mycket nytt som ska användas. Det är alltid bra at rota igenom sin garderob åtminstone 1 gång varje månad. Man blir så glad när man hittar något nyt..

Precis så som jag vill sluta min söndagskväll på, i sängen, tittandes på en superbra film och äta något gott snacks. För min del blir det nötter men det fungerar precis lika bra! :)
Ska strax byta sängkläder, lakan, örngott, påslakan. Ja, hela racet! :)

Skönt att jag börjar 11.40 imorgon så jag slipper ställa klockan. Ska nog åka lite tidigare då jag ska ta en sväng förbi Jennas jobb först och ge henne ett par grejer. Hon har dock körlektion först men det är på morgonen, så jag hinner nog. Hon fyller år på onsdag så det blir en bra tajming. Tihih :)

♥ Höstbilder med Jaaz;







♥ Sunday;

God morgon.

Här var man uppe med tuppen, som vanligt när man egentligen får chansen att sova hur länge som helst.. Varför ska man alltid vara pigg på helgmorgnarna för men inte vardagsmorgnarna? Imorgon kommer jag vara astrött.. Haha
Det blev ingen bok igår. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna när klockan passerat halv 1, så det blev sängen på en gång för min del.

Idag så ska jag ut och fota med Jassa eftersom att det inte blev något i fredags för att vi chillade och kollade på film istället. Men det blir skoj! Hoppas att det är uppehåll, vill definitivt inte ha något regn eller snö nu för den delen.

Nu ska jag äta frukost!

♥ Saturday night;

Men hejsan!

Lördagskvällar är bland dom bästa kvällarna som finns! Bara soft just idag, såå underbart! :) Ska snegla lite på Pretty Woman som går på kanal5. Sen ska jag börja läsa på en bra bok! Somnar troligen till det men aja.. :P

God natt världen!

♥ Danzel - Pump it up (världens partylåt!);


♥ Me, me, me;



I've always been the kind of girl that hid my face.
So afraid to tell the world what i've got to say, but I have this dream bright inside of me.
I'm gonna let it show. It's time to let you know, to let you know.

This is real. This is me. I'm exactly where i'm supposed to be know.
Gonna let the light shine on me, now i've found who I am, there's no way to hold it in.
No more hiding who I want to be.
This is me.

♥ Lördagsmorgon;

God morgon.

Vaknade mitt i natten att datorn och tvn fortfarande stog på och alla lampor tända. Ja, det var bara att gå upp och stänga av och släcka. Somnade dock om igen ganska så fort, med tanke på att jag gick upp klockan 6 den dagen. Då blir man rejält slut på kvällen.

Vaknade nyss, tidigt för många med sovmorgon för mig om man jämför med tiderna jag går upp på vardagarna. Jag har ju sagt att jag älskar att sova och det gör jag också, men även den tröttheten försvinner och man blir pigg. Även fast jag älskar att sova, kan jag inte sova längre om det går över till 10-11 timmar.
Aja, nog pratat om sömn..

Vad ska du göra idag då?
Jag ska bara ta det lugnt ensam hemma, se en film och bara vara.. Så skönt!

♥ Fredagskväll;

Tjena!

Jassa och jag fotade inte idag, vi var för trötta men vi ska fotografera på söndag istället. :) Så vi kollade på film hos mig. "Big momma house 2". Den var faktiskt rolig!

Sen kom Jenna hit och vi lagade lite käk, lyssnade på musik, sjöng och koreografera en dans. Det var skoj!

Nu så ska jag bara softa framför tvn resten av kvällen och sedan sova. Ska ta en lååång sovmorgon imorgon, det är jag värd!

Btw, snöar det där du är just nu? Runt omkring här har det snöat litegrann. Har dock inte sett något med blotta ögat men det kommer väl så småningom..

God natt!

♥ Thank God it's friday;

Tja!

Kom precis hem. Slutade tidigare än beräknat men det är bara skönt! :) Chillar nu ett tag framför datorn och sedan drar jag till stationen för att möta upp Jassa och vi ska fota som sagt. Senare på kvällen kommer Jenna över och vi ska ha lite fredagsmys! Det blir skoj. ♥

♥ Fredag;

God morgon!

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys!! Ska spendera helgen hemma och bara gräva ner mig och bara softa denna helg och absolut inte göra någonting. Bara vara. Suuuperskönt!

Men först blir det skola naturligtvis och sedan ska jag möta upp Jassa! Vi ska fota höstbilder. Det blir najs! ;)

Ha en bra fredag. ♥

♥ It's just the way things are;

re

There are things you can'
t do anything about.

♥ Flumtorsdag;

Tjenare!

Sexualundervisningen var grymt rolig asså!! Hahaha. Typiskt våran skola att arrangera sånt.
Dagen har gått relativt fort tycker jag, och Micha och jag satt och tog en massa bilder på oss på historian. Typiskt vardagsflum. Det är najs! Blev inget plugg i bibblan efter skolan eftersom att det var till nästa fredag så då kan man skjuta på det lite.. Hehe.. :P

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt. Äääälskar att sova!



♥ Torsdag;

God morgon!

Vill återigen påpeka hur fort tiden bara flyger iväg, bara sådär?!?! Vill stanna upp just nu och bara njuta i nuet, av livet.

Sitter just nu och äter frukost precis som vanligt. Mina morgnar är rätt så händelselösa, skoldagarna också för den delen men idag så ska vi ha 3 timmars lektion i sexualkunskap. Ja, man slutar aldrig förvånas av våra lektioner. Haha, men 3 timmar var väl att överdriva en aning, eller?

När jag slutar kl 3 ska jag stanna kvar med Micha och Shejla för att göra klart DJOs läxa som förresten är heeeeelt obegriplig.. Jag förstår knappt G frågan och då är det illa!

Ha en bra dag.

♥ Höstbilder;

Tja!

Idag efter skolan mötte jag upp Ida vid skolan och vi drog till Märsta för att ta lite höstbilder. Vi tog en hel del bilder men lägger bara upp 3 st på mig här. Resten har jag på min facebook.

Nu ikväll så ska jag bara ta det lugnt. Har lust redan nu att gå och lägga mig och sova för nattten... Såå skönt det skulle vara.




♥ Lill-lördag;

God morgon!

Här sitter jag som alla andra morgnar, äter frulle och lyssnar på musik. Idag blir det att åa tidigt till skolan för att få gjort en läxa som ska in innan fredag.. Skiiiit svår! Därför tar jag hjälp av Micha, eller hon tar hjälp av mig. :P

På naturkunskapen ska vi börja kolla på "En obekväm sanning" av Al Gore. Det blir nog spännande. Gillar sådana filmer. Efter det så ska jag umgås med Iiiiiidisen. :D Höstbilder på g!! Det blir najs!

Ha en bra dag!

♥ Tv-kväll;

Tja!

Nu är det kväll igen, som vanligt vid den här tiden. Ikväll ska jag bara slappa framför tvn. Ska kolla på DH bland annat. Hoppas att jag inte somnar den här gången. Tv är som ett sömnpiller för mig.

Imorgon börjar jag egentligen 11.40 men ska till skolan 9.30 med Micha. Vi ska hjälpa varandra med en uppgift som är supersvårt inom hälsopedagogiken.
Efter skolan vid 3 tiden ska jag möta upp Ida och vi ska ta höstbilder! :D Ser framemot det. Sen blir det antagligen chill. Bilderna kommer väl upp här så småningom. ;)

Ha en trevlig kväll!

Jag diggar mina bilder här nedanför enormt mycket, bara så att ni vet! ;)

♥ Chill fotografering I Love Me;





♥ Tisdagsmorgon;

God morgon.

Oj, vad kämpigt det var att gå upp kl. 6 imorse för att duscha. Som tur var, vaknade jag till. Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik.

Skolan börjar tidigt idag. Det blir filmtittande på Troja på första lektionen, fortsättningen från där vi stoppade förra lektionen. Då lär man somna... Idag blir en lång dag. 8.30 till 15.45, det blir längre om jag räknar med att jag varit vaken sen kl. 6 och kommer inte komma hem förrän 16.45...Då är det en lång dag. ♥


♥ Måndagskväll;

God kväll!

Var tidigare ute på en kort promenad för att möta upp Jenna som kom med bussen. Skönt och friskt väder det var ute ikväll. Tur vi har som har sol på höstdagarna istället för tråkigt regn.

Har degat i sängen och sätt nya avsnitt av Top Model och kikar just nu på CSI NY, som nu har reklam. Snart tillbaka till sängen. Måste stänga igen mitt fönster, det är kallt! Och dessutom så vill jag inte ha in några småkryp. Jag tror min katt åt upp något nyss. Blää..

Aja, ha en fortsatt trevlig kväll och god natt!

♥ Leighton Meester - Your Love's A Drug;


♥ Måndag;

God morgon.

Här var det måndag igen. Ny vecka, nya tag och därmed nya läxor.. Hmm. Haha
Såg på film igår kväll, men mycket tittande av filmen blev det inte. Somnade på stört nästan. Snacka om att film är ett sömnmedel. Ett bra tips för dom som har svårt att somna om kvällarna. SE FILM! :) haha

Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. Härlig morgon också dessutom, med frost på taket. Känner mig utvilad av att ha vaknat själv och inte av väckarklockan.

Idag blir det en lång dag trots att jag börjar 11.40 och slutar 15.45 så är detta en lång dag för mig. Kommer inte hem förrän 16.30 och då blir det antagligen plugg. Sen får jag äntligen gå ut på min runda igen efter att jag varit sjuk i en vecka. Yes!

♥ 10.10.10;

Tja!

Kom hem för ca 1 timme sen. Helgen var kul och chill. :)
I fredagskväll så kollade jag och Jens Wall street 2. Vi blev hämtade av Emma och Zandra. Vi drog vidare hem till Emma och Johnny där vi sedan lyssnade på musik och tog det chill.

Igår kom Jens över och vi lagade middag tillsammans. Tagliatellegratäng eller som Jens kallade det, "Meat surprise" Haha. Sen såg vi på film och myste i soffan. Min moster och Bosse kom hem vid halv 2 på natten och jag gick inte och la mig förrän halv 3, skönt at bli väckt kl. 11 imorse. Då fick man inte sova längre inte... :P

Idag så har jag bara umgåts med Jens och tagit det lugnt. Sen så har jag nu kommit hem efter att ha suttit på en buss i ca 1 och en halvtimma. Helgen har gått med superfart! Det går fort när man har roligt, sägs det ju. :)

Imorgon så börjar jag sent, så skönt att få sovmorgon! Haha även fast om jag fått det tillräckligt i helgen så kan det vara skönt att vakna själv en vardag och inte ställa någon klocka. Dessutom så är min förkylning över så nu kan jag sova gott om nätterna! :) Naaajs! Och det är bara 21 dagar kvar till Paris!!!! ♥

♥ Fredag och fredagsmys!;

God morgon.

Kom precis ut från duschen och har precis packat väskan. Nu känner jag mig som jag igen, förkylningen är nästan som bortblåst och jag har smink på mig igen. Härlig känsla!

Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. I helgen kommer jag kanske inte uppdatera något alls, beror på när jag har tillgång till dator.
Idag efter skolan ska jag ta bussen till enköping för att möta upp min pojkvän, vi ska se på bio. Wall street 2 blev det, den är säkert bra. :) Fredaaagsmys med andra ord! ♥ Ha en mysig helg alla!

♥ Mohombi - Bumpy Ride;


♥ Plugghäst;

Tja!

Kom precis hem från skolan och jag gillar vädret *not*, plus att tåget vad försenat men jag hann med min buss ändå tack och lov!

Slutade 13.45 idag men jag och Micha satt kvar med våra arbeten tills dom var klara. kl 16 gick vi därifrån, då vart vi klara och att bibblan stängde just då så vi hade i alla fall inte fått vara kvar där längre! Har aldrig suttit kvar i skolan för att få något klart. Men, nu slipper jag det i helgen i alla fall, kan åka med gott samvete. Inlämning på måndag alltså.. :) Nu är jag glad!

Dags för mat och chill..

♥ Torsdag;

God morgon!

Åh vad härligt att vakna av väckarklockan, egentligen inte men när man själv vaknat tidigare än beräknat hela veckan så känns det skönt att väckarklockan väcker mig. Haha, börjar på att bli frisk!

Idag blir det en låång dag rättare sagt och jag måste bli klar med min tidlinje. Ska göras i skolan med Micha efter att vi slutat. Är hemma rumt 16 nångång skulle jag tro. Åh vad jag vill fota naturen!!

♥ Spex;






♥ Plugg;

Hemma igen! Nu gäller endast plugg, plugg och återigen plugg!!!! Måste bli klar NU! stress..........
Uppdaterar en aning senare.


♥ Onsdag;

God morgon.

DH hade säsongspremiär igår och jag somnade efter en halvtimmes tittande, skönt att sova men nu får jag ju inte veta vad som hänge. Får kolla på kanal5/play eller nåt.

Skönt det var med en varm dusch nu på morgonen. Snorar forfarande men det är inte lika täppt. Börjar hosta istället och ögonen rinner inte lika mycket längre, antagligen för att jag redan "gråtit" ut allt som finns eller att jag börjar bli frisk. Får hoppas på det bästa!

2 lektioner idag och en tidslinje på historian måste bli klar! Sen får jag inte glömma böckerna till det stora arbetet som jag skjutit på nu ett tag som dessutom ska in på måndag nästa vecka. STRESS! Och inte nog med det så ska jag komma ihåg att göra en miljon grejer också..

Hoppas att ni får en bättre dag än vad jag kommer få :)

♥ Skola imorgon i alla fall;

Sitter just nu med en varm kopp te, känner dock inte smaken men varmt är det i alla fall.
Har en filt runt mig och sitter konstant med snyt-pappret. Ska till skolan imorgon i alla fall. Måste få klar min tidslinje på historian.

Har nyst 10 ggr på raken, vilket sätter sina spår på mina lungor som är allmänt ömma som min hals vid det här laget... Usch!! Här får ni se en riktig sjukling... Mina ögon rinner och är svullna.. Ser ut som ett monster..

♥ Sjukling;

Jahapp, nu var man ännu mer förkyldare(?), trodde jag nått toppen av förkylning men nejdå.. Mina ögon rinner konstant, näsan rinner den med, och jag nyser stup i kvarten.. Detta är inge roligt!!

Ska plugga och resten av kvällen blir det plugg och sova tidigt!

♥ Trötter och sjuker(?);

God morgon.

Är sååå trött!! Har bara fått ca 4 timmar sömn, och det var inte ens djupsömn.. :( Så är det när man är förkyld och knappt kan andas på natten. Tar inga näsdroppar och dylikt för att min näsa blir ännu mer täppt, trust me! Sen så kan jag knappt snyta mig, får lock i öronen... INTE KUL! Så taggad för skolan.. Haha
Försöker få i mig så mycket C-vitamin som möjligt, bara för att lindra hela grejen och förhoppningsvis blir frisk fortare.. Har faktiskt hellre ont i halsen tusen gånger om än att vara snorig och täppt i näsan!

Det kommer ju en period för alla, men hur håller ni er friska?


♥ Melanie Fiona - Monday Morning;


♥ Tågförseningar;

Tja!

Blir hemskt sur på att jag alltid ska ha otur vad det gäller tågtider. Alltid förseningar när jag ska åka. Nu kom jag hem efter 1 timme och 20 minuter istället för 25 minuter. Liiiite skillnad som man lätt blir sur på. När jag dessutom är hungrig och vet att jag måste plugga.

Gjorde mig en kycklingröra med thaisås och grönsaker samt lite nötter. Nyttigt och bra! Tog en annan buss hem och fick gå i ca 15 minuter, räcker gott och väl nu när man är sjuk och inte kan träna. Den kvarten var verkligen hemsk, märker hur dålig syresupptagning man har när man är sjuk...

Senare blir det en kopp te och musiklyssnande. :)

♥ Måndag hela veckan;

God morgon!

Idag är det måndag och en ny fullspäckad vecka. Denna vecka börjar med att jag har taggtråd i halsen och vattenfall i näsan. Tur att bli förkyld nu och inte i Paris, som det bara är 29 dagar kvar av.
Har hållt mig borta från förkylningar relativt länge. Kanske för att jag klär mig efter vädret, håller mig frisk genom att proppa i mig mängder med C-vitamin, äter en bra kost och motionerar regelbundet. Även dom bästa elit-idrottarna kan också bli sjuka, inte för att jag kallar mig en elit-idrottare men ändå.

Aja, nu sitter jag och äter frukost samt lyssnar på musik. Börjar 11.40 idag och ska väl dra runt 11 eller nåt. :)

Ha en bra dag!

♥ Sunday;

Tja!

Sorry för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har varit upptagen och haft annat för mig men nu blir det mer uppdatering för min del!

Kom precis hem efter att ha varit hos pappa och co. Helgen har gått med superfart och jag har lyckats få till ett fåtal bra kort på mig och lillebrorsan. Har dessutom fått en smäll av förkylning men det går väl över.

Resten av kvällen ska jag antagligen plugga och sedan blir det chill och mys med musik. :)
Börjar sent imorgon så jag får sovmorgon och dessutom mer tid till att plugga innan skolan.

Hoppas ni haft en bra helg, back to reality I guess....





♥ Lördag;

God morgon! Vaknade pigg när klockan var åtta. Har ätit frukost, lekt med Travis och just nu lyssnar jag på musik.
Ska senare under dagen färga min lillasysters hår och klippa det. Tror att det blir fint.

Sen får dagen komma som den kommer!

Igår fick jag en lite försenad födelsedagspresent av pappa och karina. En ask med massor av pengar! ca 3.000 kr, fickpengar till Paris!!:D :D :D Sen deala jag till mig en ny telefon. :)

♥ 1 Oktober;

God morgon.

Är det bara jag som tycker att tiden bara flyger förbi? Hinner knappt uppskatta tiden och dagarna går på tok för fort tycker jag. Redan första oktober och snart är vintern i full gång och det börjar redan blir kallare på morgnarna. Fast jag tycker att det är härligt. Sover alltid med fönstret öppet för att jag älskar när mitt rum är iskallt på morgonen och man sveper täcket om sig. Härlig och en mysig känsla tycker jag! Hehe.

Nej, snart är det dags för den sista dagen i skolan för denna vecka. Har packat min väska inför helgen och kommer möjligen inte ha någon tid till att uppdatera här i bloggen, men hittar jag tid så skriver jag absolut!

Ha en najsig helg alla!

RSS 2.0