♥ On the road.. Again;

Nu bär det snart av till Enköping igen eftersom att min mamma ska operera foten kl. 7 imorgon bitti på Akademiska.
Kommer vara där över jul och sedan får vi se hur det blir. Nyår också, så jag kanske ska vara där enda fram till dess beroende på hur mamma blir efter operationen.

Kommer förmodligen inte uppdatera något här i bloggen för jag kommer förmodligen inte ha tid..


Ha det bra så länge och god jul och gott nytt år!!

♥ Jullov!;

Nu har jag officiellt jullov! HÄRLIGA PUCKAR ALLTSÅ!

Föreställningarna gick superbra och jag fick mycket beröm. *STOLT* haha :D
Sedan drog Ida och jag till Märsta för att fota vinterbilder. Vi tog bara några stycken eftersom att det var så kallt så kinderna nästan frös av! Men det får duga.

Ikväll så ska jag bara slappa och se film..



♥ Julavslutning;

God morgon.

Uppe tidigt, men som tur är sov jag hela natten igenom. Julavslutning idag och det är rep. i aulan kl 8 så jag ska bege mig förbi Micha om ca en halvtimma för att hämta upp henne och så drar vi. Hoppas tågen inte är försenade nu då. Vi ska junga i kören, som vi förberett oss för hela hösten. Önska oss lycka till!

Efter avslutningen ska jag umgås med Ida och vi ska fotografera, om vädret tillåter vill säga.. Hoppas!

♥ Sammanfattning helg;

Tjena!

Hjälp vad mycket det varit sen i fredags... Så nu börjar jag..

Fredag: Min moster Zandra fyller år ochjag beger mig till Enköping för att gratta henne, fixar iordning lokalen hon hyrde vilket innebär diskning, städning, dukning, skära grönsaker osv.. Och vi hade lite mys på kvällen.

Lördag: Min mosters efterlängtande födelsedagsfest bestod först av slappande och göra iordning oss och fixa det lilla som var kvar i lokalen.
La på mat på alla tallrikar tillsammans med några stycken i köket. Uppdrag under maten och lekar, presentöppning, sjungning och dans efter maten. Lyckad kväll med väldigt lite alkohol i kroppen, dock inte för min mamma som fick tre st frakturer på foten/benet efter att ha snubblat på den hala golvet med blöta skor på. Blev akuten för henne och några åkte med och Jenna körde.

Senare vid 1 blev det efterfest hos Rikard och jag fick äntligen ett glas whiskey efter att jag nästan varit nykter ett tag. Det slutade med övernattning hos honom vid halv 4 och väckning kl halv 10 på morgonen utav min moster som ringde för att sedan lägga på luren.

Sigge fick i uppdrag att linda in någon i toalettpapper och självklart blev det jag.

Jag och Rikard.


Min moster öppnar presenter.

Zandra och jag.

Johanna, Jenna och jag.

Jag och Emma.


Söndag: Åkte med mamma till akuten för en till undersökning och efter hela 5 timmar vred läkarna hennes fot gipsade. Snacka om en massa dötid man hade då.. Var hungrig hela dagen efter att inte ha ätit på flera timmar och bara suttit still. Och jag som verkligen hatar sjukhus hade gråten i halsen när vi satt uppe i ett stort vitt rum och väntade på röntgen. Läskigt! Kändes som en skräckfilm.

Måndag: Lite mer sömn idag, ingen körning dock.. Packning och så vidare. Drog hem till mig, ska vara ensam till på torsdag. Har hunnit laga mat, tvättat och hängt upp tvätten, städat undan lite, handlat och så ska jag bara slappa ikväll och sova tidigt eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och gå till micha vid 7 eftersom att vi har avslutning i skolan imorgon. Jag ska sjunga med ett gäng till, som i övrigt är duktiga!

♥ Congrats;

Ett stort grattis till min moster som har sin födelsedag idag. Jag och några till ska bila dit idag. Party imorgon så vi ska fixa och ställa ordning. Det är jag och Jenna som är ansvariga för att maten läggs snyggt på tallriken och serveras. Åh, jag längtar tills imorgon. Lär ta massvis med kort och några kommer väl upp här på bloggen på söndag kväll eller liknande.


♥ Gingerbread baking;

Hade tråkigt så jag bakade pepparkakor själv för första gången, lite taskigt halvbrända vart dom ju men det är ändå inte jag som ska ha dom.. :P  Nu fattas bara kristyr.



♥ Torsdag;

Jag behöver nog inte kommentera att jag är trött.. Gick och la mig vid 00 igår kväll efter att ha pratat i telefonen med Fanny sen 21 tiden om allt och ingenting.. Flumm!

Just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på Stephen Simmons på Spotify. Jag försöker hitta den där låten han sjöng för Leila på hennes program "Leilas home delivery" här om dagen, men hittar den inte.. :( Den var såå sjukt bra när han sjöng live! Verkligen!!

Nu hittade jag den :D Armageddon heter den, grym!

♥ Onsdag;

Har tvättat, lagat mat och bara chillat och hjälp vad tiden går fort. Snart är det torsdag och sedan fredag. :)
Ska se Maria Wern senare kl. 21 men innan dess ska jag bada och bädda rent i sängen.

Har inga läxor eller så idag, så skönt. Bara chill, and I need it badly!!!

♥ Tisdag;

Idag har det varit en kort skoldag. Kör först och sedan var det natur och det var den lektionen ingen kom till, sen var det pedagogisk ledarskap där vi bara fick lite information om vår APU som sker i vår.

Efteråt drog jag hem till Fanny, där hon bland annat färgade och lockade mitt hår. Vi kollade också på några avsnitt på säsong 1 av Andra Avenyn och det är bara sååå bra!!

Nu blir det chill framför tvn. :)

♥ Rihanna - S&M;


♥ Weekend;

Tjena!

Helgen har varit bra, som vanligt och jag har hunnit göra mycket. Övningskört ute på stora vägen, besökt min framtida APU-plats, bakat en massa, pysslat om min moster, kikat på film, dansat och bara softat.
Nu när det är måndag så är jag alltid "måndagstrött", helt sjukt.. Jag är trött nu ja och ska senare se på CSI och sedan slänga mig i sängen, trots att jag börjar 11.15 imorgon med kör.

♥ Luciafirande i skolan;

God morgon i stugan! Uppe tidigt är jag verkligen och ska snart åka till skolan för att vara med i årets sista luciatåg i den gamla skolan.
Har knappt fått någon sömn inatt men det får gå ändå. Just nu dricker jag te och värmer upp min hals. Har även med mig te och jag har packat ner lucialinnet.. Känner mig som 10 år igen när man stod i luciakören, att man aldrig tröttnar? Inte jag i alla fall! Jag älskar att sjunga, oavsett om det är på världens föreställning eller ett luciatåg.

Nej, nu måste jag snart rusa. Och efter tåget ska jag in till stan med klassen och gå på studiebesök. Sedan blir det Enk. :) Ha en fin morgon, dag och helg! Önska mig lycka till!

♥ Stress!;

Har precis kommit ut från duschen och sitter med håret i en handduksturban. Har packat klart inför i helgen, kirrat APU-plats, nästan sjungit ihjäl mig på kören idag, ska stryka lucialinnet och band, fixa håret, ladda kameran, ska snart se på halv åtta hos mig och sedan blir det Vampire Diaries, sen väntar jag på ett samtal också, måste sova tidigt eftersom att jag ska upp kl.5 och åka strax efter 6 för att vara i skolan till 7 och öva ännu mer, fixa luciakläderna, studiebesök, bussresa i 1 och en halv timma, övningskörning........! STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Alltid såhär innan jul!

♥ Torsdag;

God morgon.

Var uppe tidigt idag, ville verkligen inte gå upp ur min varma säng! Börjar 8.40 med hälsopedagogik sedan håltimme och vid 11 har jag kör ända till kl 13. Kommer seriöst ha tappat rösten tills luciafirandet imorgon. Och imorgon blir det ännu kämpigare att gå upp eftersom att jag ska upp 5 eftersom att jag ska vara i skolan prick 7.. Gah! Aa, men tur att det bara sker en gång på året man måste åka så tidigt till skolan.
Sen ska jag ha folkhälsokunskap och historia..

♥ Trafikskolan | teo |;

Kom hem för en stund sen och hittar PC-skivan från trafikskolan där det finns 750 aktuella frågor för A och B behörighet kategorivis, trafiksituationer med foton, vägverkets gränssnitt för kunskapsprovet, användarbaserad historik, sidhänvisningar till de vanligaste teoriböckerna på marknaden. Så nu kan jag börja plugga lite smått och sedan är det dags för mig att köpa teoriboken. Har inte haft pengar så det blir nog antagligen efter nyår nångång jag köper den. Tills dess övar jag mycket på hemmaplan med att övningsköra. På så sätt lär man sig mer än om man bara läser. Det går faktiskt bra för mig. :)

Ska om ett tag börja laga mat. Köpte baguetter igår och ska lägga i en biff, grönsaker och ost sedan in i ugnen. Gott!

♥ Broken roads;



I set out on a narrow way many years ago, hoping I would find true love along the broken road.
But I got lost a time or two. Wiped my brow and kept pushing through. I couldn't see how every sign pointed straight to you..
Every long lost dream led me to where you are. Others who broke my heart they were like northern stars, pointing me on my way into your loving arms. This much I know is true, that God blessed the broken road that led me straight to you..

♥ Onsdag;

God morgon.

Provar en ny O'boy smak med daim i. Den är inte så jättegod men om du gillar daim så är det här något att verkligen rekommendera.

Ska åka till skolan tidigare idag för att öva in det sista med kören halv 11 - 12. Börjar dock historian vid kvart i 12 men får antagligen komma lite sent. Det ordnar sig.. Har bara 2 lektioner idag, historia och natur.. Blää... Pluspoäng dock att det är en kort dag.

♥ Test från Fannys blogg- detarbaraattkora.blogg.se;

Under 2010 har jag hittills:


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] motsatta könet har sovit i din säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa


♥ Vardagsmys;

Kom hem för en stund sen efter att jag varit hos Fanny. Vi fikade lite och snackade och bara chillade. Tåget var försenat men jag hann med min buss från stationen ändå.. Det är surt att man inte har plus på kortet men det fixar jag i februari sen när det är halva priset.

Sitter och äter min lax som mamma lagade. Det var gott. Funtar på att kanske hinna se en film innan DH börjar men då får jag nästan sätta igång filmen nu.

Superskönt att jag börjar sent imorgon! Wiihoo! :D Då kan jag gå och lägga mig lite senare.

♥ Tisdag;

God morgon.

Ska snart sticka iväg till bussen för att åka till skolan. Ska redovisa ett föräldramöte som jag och mina två kompisar suttit och arbetat med när våra lärare varit i Wales.
Lång dag blir det idag och jag funderar på om jag eventuellt ska till Fanny efter skolan, bara för överraskningens skull. :)


♥ Måndagskväll;

Är hemma nu efter att ha varit hos min moster sen i lördagsnatt. Har kört lite idag och det var jätteläskigt och det är nu man måste komma ihåg saker. Gaah!

Såg precis på CSI och ska snart lägga mig ner och läsa ur en tidning jag köpte tidigare idag. Sen ska jag sova, ska upp tidigt...

Puss

♥ Söndag;

God morgon..

Körningen igår gick bra och jag lärde mig ytterliggare en sak. Kanon! Mitt övningskörande går framåt.
Tacos blev det igår med släkten. Tacos är lika gott varje gång. Mums! Skulle nästan kunna äta det varje dag ja.
Vi satt mest och pratade med dansade lite också. Jag bilade hem med dom vid 12 tiden och jag somnade i bilen så fort vi började åka. Det var skönt. Sen satt jag och min moster uppe och pratade till halv 3.

Nu är jag pigg igen. Jag förstår inte att jag aldrig kan sova längre än till halv 9 fast man går och lägger sig så sent..

Idag vet jag inte vad som står på schemat. Och imorgon ska jag eventuellt besöka förskolan jag ska ha min APU på efter jul. Sen ska jag nog också hinna köra lite imorgon. Jag har nämligen studiedag i skolan. Superskönt!

♥ Lördagsmorgon;

Tudelu alla!

Somnade framför Criminal Minds igår kväll. Tråkigt tjej tycker ni säkert som somnar innan 22 slaget.. Ja, jag har faktiskt gått i skolan hela veckan och hade ett megalångt prov igår så jag var faktiskt trött, sådeså!

Utvilad känner jag mig dock inte riktigt, men vad gör man.
Har precis ätit frukost och ska snart klippa lillesyrrans hår innan jag ska hoppa in i duschen och börja städa lite grann av det som är kvar, speciellt i mitt rum som förövrigt ser ut som ett bombnedslag... :P

I eftermiddag blir det körning och efter det blir det en liten partykväll med släkten som kommer hit och käkar osv. :) Det ska nog bli najs, sen bilar jag hem med dom efteråt. :) Kameran är laddad så nu är det bara och köra!

♥ The Longing Friday is finally here!;

Jag bara äääälskar "fredagsmys"- reklamen på Spotify, för då vet jag att det äntligen är fredag! :D

Det bidde ingen sovmorgon, de flyttade fram lektionen istället så vi slutar tidigare. Det kan vara skönt det med.
Bli klar med FSF- arbetet och planera ett föräldramöte som sker på tisdag morgon. Allt ska förberedas, informationsblad osv..
Svenskaprov eller test eller något ska vi ha "prov" på idag. Handlar om antiken, greklad... Suck.. Aja, sista plugget för denna vecka i alla fall. SKÖNT MED STORA BOKSTÄVER!

Imorgon kommer släktingarna hit på en liten fest & häng-kväll. Jag ska också köra på förmiddagen. :)

♥ Tired girl dot com;

Börjar bli som Fanny, "måste-bädda-sängen-narkoman".. Haha, har precis bäddat rent i sängen för andra gången denna vecka (?), kanske anses normalt, vad vet jag? Men för mig brukar jag byta sängkläder när jag känner att det behövs, inte på bestämd tid.. Fast det kanske jag borde göra?



(Jag bara äääälskar min röda vinterjacka!)

Jag är sååå trött och utmattad av allt plugg! Min hjärna känns som potatismos just nu och jag börjar nästan få migrän bara för att jag tänker så mycket så att det luktar bränt snart.
Ska bara koppla av och chilla ikväll och kolla på TVD kl. 20 på tv6. Sovmorgon imorgon, weeei!!!




(Jag och Micha, satte upp detta på Shejlas skåp idag)



Hörs mer imorgon när jag är utvilad.. Haha, knappast! Men det är i alla fall fredag, något positivt! ;) ♥

♥ Torsdag;

Kom precis hem efter att ha varit i skolan i onödan eftersom att vår lärare är magsjuk men inte kan sätta ut det på skolans tv, hemsidan eller portalen förrän senare på dagen.. Drygt!
Men jag fick klart FSF-arbetet i alla fall så det känns najs!
Svenskaprov imorgon.. GUUUH! Aja, får se hur det går..

Har hört av mig till en möjlig APU-plats som ska ringa tillbaka till mig och det var ett par timmar sen jag ringde så jag väntar, väntar och väntar.. :P

♥ Wake me up when december ends;


♥ Onsdag;

God morgon..


Fanny höll mig vaken i 2 och en halvtimme igår kväll. Åh, hon kallar min en pensionär, bara för att jag vill få mina sömntimmar och lägger mig närmare kl 22 på kvällarna, så jag slipper vara så himla trött i skolan. Bara för att hon är en nattuggla :D Haha

Aa, kom inte i säng förrän vid kvart över 12 igår kväll... Sov dåligt gjorde jag också.. Vakna kl. 6.
Ingen ska få förstöra min sömnrytm igen!!!!!!!!

Idag är det första december! Tänka sig vad tiden går fort. Bara 23 dagar kvar till jul.
Slutar vid 2 idag och ska senare på eftermiddagen möta upp Jenna i väsby på Ted's då hon ska fylla i sin tatuering. :)


♥♥♥

RSS 2.0