♥ Sömnlös;

I natt har jag och Jenna inte kunnat sova då mot halv 2 tiden när vi nästan skulle lägga oss, kom det spindlar krypandes ut ur hennes väggar. Självklart sprang vi ner med madrasserna som jag skulle sova på och la oss i vardagsrummet. Jag låg och tittade på drömkåken mitt i natten medans Jenna slumrade till i ungefär en timme. Filmen kändes ovanligt lång och jag försökte verkligen kolla mig igenom filmen till slutet. Jag lyckades. Sen efter kl vart 4 somnade jag äntligen men vaknade igen när klockan slagit lite över 9 och vi åt frukost.

  Vi har bara tagit det det lungt och spelat The Sims 3 bland annat och spela wii...


Ha det bra ♥

♥ Wii;

Nu sitter jag och Jenna på hennes rum efter att ha spelat Wii. Skit kul men väldigt svårt i början.
Senare så ska vi ut på promis och sen kanske spela spelet som jag tog med mig.
   Btw så kom jag in på mitt gymnasieval. BF på vilunda till hösten då. :)

Nattinatti :) 




❤ Music is my passion;


❤ Superduper varmt;

God morgon alla!

Har precis kommit ut från duschen och jag har hunnit klä på mig. I dag bär det av till Jennas house, jag ska sitta på en buss i ca 44 minuter, men för att jag ska komma till den bussen måste jag ta bussen hemifrån mig först. Det tar ca 12 minuter.
Usch, sitta på en super varm buss i 44 minuter är inte roligt. Jag får ta med en tidning och sitta och vifta med så det fläktar en aning. Mitt headset till mobilen ska jag även ha med för att lyssna på musik så tiden går lite fortare på bussen.
   Sen är jag där, och jag vet inte vad vi ska göra det första när jag är där.. Kanske sätta oss i trädgården och slappa antagligen? Skriver mer när jag har tid.
Hur tillbringar du denna dag?

Puss ! ❤

❤ Åker bort;

I morgon åker jag bort över ca 3 dagar till min vän Jenna som bor ute på landet.
Vi ska sola, spela the sims 3, käka, sova, spela spel och ha allmänt roligt. Det var ju trots allt förra sommaren jag var hos henne sist, om jag minns rätt alltså. (Vilket jag inte gör då Jenna påminde mig att jag var hos henne när hon fyllde år, vilket är i oktober...)
   Så jag har nog inte alltid tillgång till min kära mobil, men annars kan ni nå mig genom att skriva kommentarer eller gå in till min BDB och skriv nåt där. Har jag tillgång till datorn att skriva några inlägg så då gör jag definitivt det!

Ni får ha det så bra så hörs vi! Hejdå ❤

❤ Cascada - Everytime we touch;


❤ My eye;


❤ Värmebölja;

Usch så varmt det är. Blir supertokig då kläderna klibbar fast i en i den här värmen. Nej nu vill jag ha lite regn, hur mycket jag än tycker om det soliga vädret måste det få variera sig lite. Det blir som en torka ute när gräset är snustorrt och det är kvaft i luften.... Hur ska man kunna sova i kväll om det är lika varmt? Tips?


❤ Good morning;

God morgon alla!

I dag har jag inte hunnit gjort så mycket ännu, jag har inga planer i dag förutom att kika på nån bra film.
Jag kan inte vara ute i solen ännu då min rygg håller på att förbättras. Nu har jag en stor vattenblåsa på ryggen som ser ut som ett suddgummi. Den varar och jag hoppas att den är borta i morgon då jag ska ta bussen till Jenna. Jag kan knappt få på min en tröja över axlarna då det svider nåt så fruktansvärt. Men det läker, jag behöver bara vänta... Och jag är fel person för att vänta då jag har nästan inget tålamod till att vänta. Jag hatar att vänta. Men jag kan inte göra något annat än att leva med det.

 I går kväll var det så skönt vid 23 tiden på balkongen. Golvet var fortfarande varmt och det var en liten såndär kylig känsla när jag öppnade inglasningen på balkongen. Mamma och jag kollade på en film på tv3 som heter "Sova med fienden" med Julia Roberts som huvudrollen. Påminde lite som filmen Enough som jag tidigare tittat på och som finns med i ett tidigare inlägg här i bloggen..


Ha en bra dag så hörs vi säkert!!  ❤

❤ Trött, trött och mera trött;

Jag har inte skrivit något inlägg i dag sen nu. Jag har varit så trött att jag sovde tills nu. (somnade dock kl 15, så en timme sov jag) Har varit ner i centrum och köpt mamma en födelsedagspresent. Det blev ett par limegröna små lyktor. Hon gillar lycktor så jag tänkte, varför inte?
Har inte varit ute något idag förutom när jag var nere i centrum. Min rygg har inte läkt sig helt heller, och jag som ska bort i övermorgon. Men det blir nog bra.. Jag får väl "work through the pain" om man säger så..
Var uppe kl halv 9 också och gick över till Samira för att jag skulle platta hennes hår och göra en inbakad fläta.

   Ska äta middag med mamsen senare och förhoppningsvis kolla på någon film.

Ha det bra, hejs!  ❤

❤ Väldigt varm dag;

Dagen började med att jag och jenna åkte in till stan och mötte upp hennes syrra på centralen. Vi begav oss till bussen som skulle gå till Wasa Muséet. När vi väl kom dit så var det precis som jag mindes att det skulle vara. Lite ändringar här och där men inga större förändringar.
   Tog lite bilder på skeppet och så smycken som ringar fanns där och gamla kläder, skor, vantar och annat allmänt man behövde. Även en skattkista eller i alla fall som såg ut som en. Skit ballt tyckte jag..
Bilder finns på min BDB där heter jag aancis, och det är bara att kolla in bilderna som finns där. Bilderna är även lite suddiga då det var väldigt mörkt där inne och så är det fel på min mobilkamera som inte tar så fina bilder. Men det duger i nuläget men man önskar sig alltid en bättre kamera att fota med. Förhoppningsvis får jag en kamera när jag fyller år, dvs om exakt tre månader från i dag.. Wihoo!!! Vi åt på Levinsky´s i kista gallerian. Sen drog vi hem till mig och Jenna solade sig på gården och jag låg i skuggan med min solstol och min tidning som jag köpte tidigare i dag..

Nu ska jag snart smörja in min rygg och snacka lite i telefonen och sen eventuellt slå på en film. Vilken har du som favorit film?


Natti natti!  ❤

❤ Michael Jackson;




Rest In Peace Michael Jackson <3

❤ Morgon;

God morgon allihopa! Jag är svintrött och det har blivit en aning bättre på ryggen men inte allt för bra då jag fortfarande inte kan böja mig ner riktigt eller sova gott.
   Nu väntar jag på att Jenna ska komma till mig, hon är väl här om ca en kvart eller så. Vi ska in till stan för att möta upp hennes syster och vi tre ska dra till det berömda Wasa muséet. Sen käka typ.. Sen vet jag inte vad vi gör för att få dagen att gå. Skriver mer om det sen tror jag.

Jag måste också smörja in min rygg så det inte besväras. + Att jag måste gå med en långärmad tröja på mig för att inte blossa upp allt som finns på ryggen. Jag som helst velat gå med linne, men jag ska ta det säkra före det osäkra och ta på mig en tröja.. Jag ska säga dig att på min rygg börjar det nästan se ut som om det är brändskadat. Inga vattenblåsor ännu i alla fall. Hoppas det går bort snart för jag kan nog inte stå ut med det längre.
Aja... Ha det bra! ❤



Dagens Namn: Rakel, Lea

❤ Ännu en solig dag;

Soligt, soligt och återigen soligt. Synd att jag inte kan vara ute pga min rygg men jag hoppas på det i morgon i alla fall då Jenna, jag och hennes syrra ska dra till stan och gå på Wasa muséet. Det ska bli spännande, jag har varit där en gång förut när jag gick i typ 5an. Får se om det ser likadant ut som jag kommer ihåg det. Fast de kan ju ha ändrat en hel del sen jag var där sist. Det var ju trots allt drygt 7 år sen.

Btw så har jag börjat läsa en bok jag köpte för ungefär ett år sen. "Syskonkärlek" heter den och är skriven av Katarina Von Bredow. Sjukt bra bok om jag får säga det själv. Jag brukar inte läsa böcker så pass mycket men den här fastnade jag för. Den rekommenderar jag varmt.

Hur har du spenderat den här sommardagen?

Kramkram ❤

❤ Min rygg gör ont;

Hej allihopa.. Jag är sjukt solbränd på min rygg så att det svider så fruktansvärt. Det var inte så värst att sova på det i natt, jag smörjde in ryggen med en Nivea kräm och det lindrade en aning men det blev varmare och brändes en aning när jag gick och la mig.
   Hoppas ryggen hinner läka tills veckans slut.
Nej nu ska jag bege mig till soffan och kika på film den här dagen då jag inte kan vara ute i solen då min solbränna måste läka. Jag har väldigt ljus och känslig hy med fräknar. Så jag borde nästan kunnat ana att jag skulle bli så pass röd som jag blev. "Men vill man vara fin får man lida pin" är det väl man säger??

Ha en underbar dag :) ❤

Kiss and goodbye!


Dagens namn: David, Salomon

❤ Beyoncé-Halo;


❤ Solbräääänd;

Det har varit en fantastisk dag förutom att jag har blivit väldigt solbränd på hela min rygg fast jag haft tonvis med solkräm sen så var vi bara ute i drygt 2 timmar. Vi läste i tidningar, spelade kort och "hunk" memory dvs några kort på någrga hetingar, Only their faces!!! Höhö
   Jassa och jag gick in och åt middag, kanske inte så mättande nu när pengarna snålar som sjutton!
Vi gick sedan in till mitt rum och kikade på I know who killed me som spelas av Lindsay Lohan. Fick DVD-filmen när jag fyllde sjutton förra året. Har sett den ett antal gånger innan men det är fortfarande lika bra.
   Om några timmar ska jag försöka sova med min solbränna, hoppas det inte svider. Några tips på vad man kan ha som gör att det svalkar? Tacksam för svar!

Vad har ni gjort i dag?


Nattinatti ❤

❤ Nu bär det uuuut;

Om en kvart så ska jag gå ut och möta Jaas. Vi ska sola, jag har tagit med filt, tidningar, memory, kortspel, vatten, korsordstidning. Så nu har vi och göra så vi blir upptagna hela eftermiddagen. Och sen ska vi käka middag och kika på film mot kvällen! Vi ska ha det så mys.
Hjälp vad jag blev sugen på glass just nu när jag inte har pengar. Men jag ska skaffa busskort i morgon i alla fall så vi kan åka in till stan eller nåt och se vad som händer där.
Det ska bli sol hela nästa vecka också enligt vädret, men vädret kan ha fel. Vi får väl se.

Vad har du gjort/ska göra idag, berätta!!

Puss på er! ❤

❤Sola & kika på film;

God morgon alla!
Har precis ätit frukost och jag lyssnar på musik. Härlig morgon även den här, solen skiner, det blåser en aning och det är allmänt fint.
I dag ska jag umgås med Jassa. Vi ska bland annat kika på film, prata, vara ute och sola kanske? och bara umgås. (:
Vår DVD har kollapsat totalt så vi få kika på film i mitt rum i stället där jag har datorn. Det funkar lika bra det också + att man har en skön säng att sitta i istället för en hård soffa..

Innan jag ska bege mig ut för att hämta Jassa så ska jag hinna klä på mig (och välja kläder för dagens väder), sminka mig en aning och lägga på solkräm och fixa håret. Jag kanske städar lite också. Man vill ju inte att det ska se ut som ett skatbo inte sant?

Puss på er idag och se till att bli bruna om det är det ni strävar efter.  ❤

Dagens Namn: Johannes Döparens Dag

❤ Old Pictures;



❤ Skriv rubrik här;

Just nu sitter jag och tittar ut på genom fönstret på himlen när flygplan svävar förbi. Himlen är väldigt ljusblå och molnen är alldeles kritvita. Nu när jag sitter och kollar sitter det två killar med bara överkroppar precis mittemot där jag bor och sitter och tar det lungt på deras balkong...Myys
   Planerna för i morgon is back on track... Film mys med Jassabrassa och vara ute i solskenet.
Dagens middag blir plättar. Jag gillar det bättre än pannkakor fast jag vet att det är samma smet och allting så smakar plättar godare. Vill helst ha en skvätt sirap på men det går lite bra med socker och lite hallonsylt. Vad tycker du är godast, plättar lr pannkakor?

  Målat mina naglar i en rosa aktig färg som jag tycker ser skimmrande ut på mina någorlunda bruna händer. Har inte tagit någon bild eftersom min kamera är lite på efterkälken och allmänt trög.


Ska försöka få lite mer timmar sömn i natt. Har du något förslag som gör att jag kanske kan sova lite bättre och längre? Skriv gärna!

Puss. ❤



❤ Nu är det sommar;

God förmiddag eller vad man nu kan kalla det...

   Superfint väder idag, nästan så att man vill ut ett tag och kanske sola. Ändrade planer, Jassa kommer hit först i morgon då det kom upp andra saker emellan. Men det funkar det också. Film ska vi se i morgon och eventuellt gå ut och sola och bara umgås.
Ska typ gå in och duscha sen och hitta nå passande kläder för idag. Sen beger jag mig ut.

Ha en superbra och fin dag! ❤


Dagens Namn: Adolf, Alice

❤ LoveLoveLove;

Livet är inte alltid lätt, lyckligt eller underbart.
Livet kan vara påfrestande-både smärtsamt och jobbigt.

Man lär sig av sina misstag, och det finns alltid en mening till att man gör dom.
Det kan vara både gott och ont.
Ingen är som sagt "perfekt".
Även fast folk tror att dom är det.
Ingen ligger "högre" än andra, ingen är heller större eller bättre.

Två personer gav dig livet för en anledning, du lever bara en gång.
Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt.
Faller du, res dig upp igen - ilska, orolig eller gråtfärdiga ögon.
Gå vidare, det finns så mycket mer som livet har att erbjuda.
Bry dig inte om hur folk är, säger eller gör. Lev efter dina regler.
Och definitivt inte efter andras, stå på dig. Du är stark...
....även fast du själv inte är medveten om det. ❤


copyright lyxpinglan

❤ Summer pics;



❤ Sömnlös;

Jag är sååå trött idag, och seg. Jag vaknade kl 6 när mamma gick upp för att gå till jobbet. Det är så fruktansvärt ljust i mitt rum på morgonen eftersom det är morgonsol på min sida av lägenheten. Jag brukar oftast ha nå lakan hängandes över fönstret även fast jag har persienner (stavning?!). Så jag skulle försöka sova utan dom i natt. Tydligen så ska det inte hända igen eftersom jag inte kunde somna om när jag väl vaknade. Jag gick upp och slog på tvn, tvns program visade Sjunge himlen på kanal5. När klockan blev 7 gick jag och la mig igen för att försöka somna om. Jag lyckades. Jag vaknade vid 10 och gick sedan och gjorde frukost och begav mig till soffan för att kolla på Våra bästa år. Den serien har gått för långt tycker jag, man blir förvirrad och överraskad varje gång. Men ändå är det så att om man väl kollar på ett avsnitt så måste man kolla på nästa. Jag i alla fall.

I dag så ska jag kanske försöka göra nåt vettigt. Smsa Jassa för andra gången och fråga om vi skulle se film, fast man vill väl inte sitta inne en sån här fin sommardag med inte ett moln på himlen.
Vi får se..

Ha det bäst!! ❤

Dagens namn: Paulina, Paula



❤ Enough;

Heej!
Vilken vacker sommardag det är. Men mörka moln börjar ta sig in mot landet. Hoppas det inte blir åska i natt.
Har precis kikat klart på Enough med Jennifer lopez. En väldigt bra film må jag säga. Och kanske ger hopp till de som är i just hennes situtation i filmen.
Jag rekomenderar verkligen den här filmen. Den är samtidigt sorglig men ändå stark.




Handlig:
Slim (Jennifer Lopez) tror att hon funnit evig lycka när hon gifter sig med Mitch (Billy Campbell). När de fått sitt första barn, börjar Slim att märka Mitch mörka sida. Han blir tyrannisk och svartsjuk och börjar därmed slå Slim alltmer. Slim gör allt för att skydda sitt barn och flyr. Mitch ger sig inte, utan fortsätter att söka upp dem. Slim får nog och visar att Mitch verkligen har gått över gränsen, nu räcker det.


Bild från Google.se
Handling av text från Wikipedia.org

❤ Pics;




❤ Börjar dagen med sol;

I går möblerade jag och mamma om mitt rum. IGEN tänker alla som känner mig och som läser bloggen.
Jag kan aldrig låta möblerna stå som det gör en längre tid. Jag måste ha lite variation. Den som blir min sambo kommer väl inte kunna stå ut med mig bara för att jag möblerar om non stop.. Fast det längsta tiden är faktiskt 2 ½ månad som jag låtit bli att möblera om mitt rum. Men sen blir det ju ommöblering i vardagsrum, kök också.
   Men jag antar väl att jag har en lite känsla för inredning. Om jag skulle vinna (lr nåt annat) en stor summa pengar så tror jag att en stor del av dom går till heminredning. Jag tycker att det finns så mycket fina ting att välja emellan att jag tror att jag kommer ändra om mycket på den fronten också. Alltså köpa nytt och kanske ge bort..

Dagen började med att jag kika ut genom fönstret och det visade sig vara sol, så mitt humör steg definitivt ett par grader.
Till frukost åt jag mackor, en skål yoghurt och ett glas apelsin juice.

Vad gillar du att äta/dricka till frukost?

Ha en kul dag! ❤


Dagens namn: Alf, Alvar

❤ Mammas födelsedag;



❤ Photo of my mom;


❤ Grattis mamma;

I dag fyller min mamma 51 år. Och förra året när hon fyllde 50 var det på självaste midsommarafton.
Min lillasyster och jag gjorde i ordning frukost på sängen, med mackor, kaffe, juice, nektarin och såklart levande ljus.
Men det förstörde stämningen lite eftersom mamma gick upp 5 minuter innan vi skulle göra frukost bara för att hon skulle på toa. För man vill ju egentligen att den personen man grattar med frukost på sängen ska sova och bli överraskad.
   I dag ska mamma baka nå bakelser som vi ska fira hennes födelsedag med. Och sen blir det sommarkrysset i kväll.

Ha det bra, vi ses! ❤

Dagens namn: Linda




❤ Photos by me;




❤ Solnedgång;

Puuuh.....! Det vart inge regn tack och lov för det.
Nu på kvällen gick mamma, johanna och jag ut för att ta en promenad. Och jag skulle självklart plocka blommor till i natt när jag ska sova för att få se om jag drömmer om min prins..Hehe, konstigt kan ni tycka men om jag inte sover med blommor under kudden just den här dagen så kommer jag ångra mig tills nästa midsommarafton. Så jag säger, varför inte? Det är inget som du måste göra men det är kul. ^^
   Passade på att ta lite bilder och redigera dom idag. Bilderna kommer i ett annat inlägg.

Jag hittade i en FRIDA tidning där det står att de kollat upp varför vi firar det, så jag skriver det här nedanför vad det står i tidningen.  Nu till min fråga, hur firar du midsommarafton?


Varför firar vi midsommar?

- Det finns inte så mycket bevis på hur det firades förr i tiden. Det tidigaste dokumentet är från 1200-talet där man i en isländsk konungasaga beskriver hur man drack offeröl under midsommar. Många forskare tror dock att midsommar firades mycket tidigare än så. Troligtvis firades midsommar redan på vikingatiden, det var årets ljusaste dag fylld av mystik. Firandet då såg inte som det gör idag utan man förde riter och offrade till gudarna och solen.
   Midsommarstången (eller majstången som den också kallas) kom antagligen från Tyskland på slutet av medeltiden. Ordet maja är just tyskt och betyder löva. Det är en tradition som lever kvar, vi pyntar husen med ungbjörkar och blommor. Ursprungligen var det för att man trodde att växterna hade en inneboende kraft och att de skulle överföras till husen och de som bodde där.
   Under senare tid, vid 1600-talet, fick midsommar en annan betydelse än tidigare. Det var nämligen då bönderna fick ledigt mellan att de stått och skördat och en bra anledning till att fira.
   När katolicismen kom till Sverige försökte kyrkan göra midsommar till en kristen högtid. Man tog då Johannes Döparens födelsedag som anledning till att fira. Kyrkan lyckades inte riktigt få genomslag. Det hedonistiska firandet kvarstog och idag är midsommar och Johannes Döparen två skilda dagar. Det sättet vi firar midsommar nu för tiden kommer från 1900-talets början.



Traditioner

I folktron fanns det magiska krafter i allt som levde och växte. Midsommarafton var dessutom särskilt magisk och det fanns chanser att se in i framtiden under denna natt.
   En gammal tradition för att få reda på vem som skulle bli ens framtida man var att äta väldigt salt gröt utan att dricka något innan man gick och la sig. I drömmer skulle då den framtida maken komma med vatten.
   Ett annat sätt var att sitta vid en källa. Om man kunde hålla sig tyst fanns det en chans att man såg sin man i vattnet istället för sin egen spegelbild. Daggen var också väldigt magisk. Om man rullade sig naken i daggen skulle man hålla sig frisk och bli vackrare.



Idag;

Ett annat sätt som många av oss fortfarande gör är att plocka sju sorters blommor. Men här vill vi sätta stopp - det ska vara nio sorters blommor om du ska följa den urgamla traditionen. De ska plockas i en trekorsningsväg, mellan soluppgång och solnedgång, ur tre olika diken och under tystnad.
   Det är för att tre är ett magiskt nummer och desto fler treor desto bättre. Sedan lägger du dem under kudden och drömmer om din framtida man (men det gäller att komma ihåg drömmen när du vaknar).



Källa: Tidningen FRIDA nr 12, 2009

❤ Midsommarafton;

Glad midsommar eller vad man nu säger.. Vädret blir regn idag. Jag har nog aldrig varit med om en midsommar där det regnar, eller om jag inte minns det.
   Mamma ska laga midsommar mat senare i dag. Sill, matjessill, potatis, janssons, gräslök med gräddfil och lite annat. Det påminner en aning om julmat men det är strunt samma.
  Och i morgon fyller mamma 51 år, så min lilla syster och jag ska typ överraska henne med frukost på sängen eller nåt liknande.

   Vet inte vad det finns att göra idag, det som står högst upp på att-göra listan i dag är att duscha och städa.. Mer vet jag inte..


Men ha en trevlig midsommar helg framför er!


Dagens namn: Germund, Görel

❤ Kärlek med andra ord;

"Finn mig här och prata med mig. Jag vill känna dig. Jag behöver höra dig. Du är ljuset som leder mig till en plats där jag finner frid igen. Du är styrkan som gör att jag fortsätter att gå, du är hoppet jag litar på.
Du är livet i min själ. Du är min mening. Du är allting.
För att du är allt jag vill ha, du är allt jag behöver, du är allting!" ❤


Lyrics från Lifehouse-Everything & sen översatt till svenska.

❤ Fynd;

Väska jag inte skulle tacka nej till. Färgglad, utrymme för onödiga saker, fin.


Skinnimitation med dragkedja och 110 cm lång axelrem. Innerfack. 40x34 cm. Fodrad. 100% polyuretan.
Färg Vinröd. Pris 179;- . www.hm.se

❤ Summer nights;

I går gick jag och Samira till ica och köpte pringles chips och en marabou choklad. Vi satt ute med Jossan och johanna och pratade enda tills klockan var 23. Kallt var det en aning men det funkade. Vi satt ju med jackor, eller inte Samira då hon bara hade en kofta.  Myyyys.

I dag ska jag försöka smsa lite med Jassa då sist jag smsa henne kanske jag inte var så trevlig.. Men det löser sig förhoppningsvis.. Ååååh, vad jag längtar efter PENGAR. Jag kan inte leva utan pengar, men på nåt sätt så måste jag i alla fall gör det.

Sen så ska jag försöka leta fram en bok i min bokhylla att läsa. Nu när jag äntligen har sommarlov har jag liksom glömt bort att man inte behöver gå och lägga sig förrän man själv vill.. Men sommarlovet är ungefär 10 veckor och jag ska försöka njuta av dom så mycket som möjligt.. ❤


Dagens namn: Björn, Bjarne

❤ Photos;


❤ En aning solning;

Jossan, Jag och Johanna skulle egentligen gå ut och sola vid 12 tiden, men det var helt enkelt för kallt fortfarande så vi gick upp till mig och pratade lite grann och så fick jag läsa mitt horoskop i en bok, det stog om vågen på typ 9 sidor. En del stämde in och andra inte. Men lite scary var det när det stämde.
   Sen gick vi upp till henne (vi bor grannar) och lagade pannkakor, eller hon gjorde dom men jag försökte hjälpa till så mycket jag kunde, sen gick vi ut och slappa lite och jag lyssnade på musik och satt i en solstol.
   Nu väntar jag på att middagen ska bli klar och sen så vet jag inte direkt vad jag ska göra.
Men jag slänger in bilder från igår och idag i nästa inlägg.

Ha det bra!❤

Dagens namn: Torborg, Torvald

❤ Varmt;

Varmt har det varit idag, solat lite ute på dagisgården när vi var ute. Mina fräknar har börjat komma fram ännu mer nu.
Det har blivit lite strul med mitt sommarjobb och får alltså inte vara kvar där då ingen kan ge mig nån lön. Väldigt tråkigt, men jag kommer självklart att hälsa på så mycket jag kan.

Mormor skulle ha fyllt 79 år i dag, och i dag var det urnsättning då alla hennes barn var där och sa hejdå. Begravningen var den 1 juni och den har vi redan varit på. En aning deppigt sådär.

I morgon ska jag plocka blommor tror jag och sola ute, det finns så mycket fina blommor som växer i princip överallt. ❤

Ha en trevlig solig kväll.

Dagens namn: Axel, Axelina

❤ Kärleks sång;

From the moment I saw you. From the moment I looked into your eyes there was something about you.
I knew, I knew…
That you were once in a lifetime a treasure near impossible to findand I know how lucky I am to have you…
Cause I’ve seen rainbows that could take your breath away. The beauty of the setting sun on any given day.
When it comes to shooting stars i have seen a few but I’ve never seen anything as beautiful as you…
   I can’t believe that I have you. I can’t believe that you’re here in my arms. I’ve been waiting a lifetime for you, for you…
I’ve dreamed about you. Pictured in my mind who I would see but I never imagined just how beautiful you’d be.
   Cause I’ve seen rainbows that could take your breath away. The beauty of the setting sun on any given day.
When it comes to shooting stars i have seen a few but I’ve never seen anything as beautiful as you…

But I’ve never seen anything as beautiful…
   No I‘ve never seen anything as beautiful as you.
From the moment I saw you, from the moment I looked into you



Källa; Letssingit.com
Låt: All 4 one - Beautiful as you

❤ Sommarjobb;

Nu har jag äntligen kommit hem från mitt sommarjobb, var tvungen att cykla eftersom jag är för lat för att gå och jag har ej nå busskort.
   Det har varit uppehåll av regnvädret i dag, känns skönt i alla fall.  Är helt slut efter cykelturen, men det är lättare att cykla dit. Vilket är en lättnad.

Ska måla naglarna i kväll men har ej bestämt mig för vilken färg jag ska ha. Tar väl en bild av det sen och lägger in.

Är det sol hos dig?

Ha det bra!❤

Dagens namn: Margit, Margot

❤ Kärlek med stort K;

Kärlek... Det är inte så lätt att bli kär, när man sedan är det längtar man efter honom.
Man lever i en fantasivärld..
De flesta talar aldrig om sina känslor för den andra och då finns det ingen chans att det skulle kunna bli "vi".
De som vågar öppna sitt hjärta och berättar vad de känner blir antingen lyckliga tillsammans eller så känner
den man älskar inte likadant.
Det värsta är att man blir ledsen och tror att man inte duger åt den andra, inte åt någon.
Men man älskar på nytt och träffar någon dag den som älskar en lika mycket tillbaka.


Källa: Okänd

❤ Pissväder ute;

God kväll allihopa!

Har precis kommit in från ovädret som pågår utanför. Jag var på affären med en vän som heter Samira. Ni kan spana in hennes blogg också http://samirak.blogg.se om ni vill.
   I morgon är det sommarjobb som gäller, jag ska sommarjobba på en förskola som jag har haft praktik på sedan 7 månader tillbaka, riktigt skoj har det varit och en massa erfarenhet har jag fått med mig också.
Nu ska jag kolla om det finns nåt och glo på tvn sen duscha.
   Skriver ett kärleks inlägg efter det här, enyoj!


Bilden är tagen från i dag och tagen av mig.


❤ Frukost;

God morgon !

I dag är det en massa regn, har regnat hela helgen lång. Men det är bra så det får regna nu så får vi sol och varmt resten av sommaren.
Nu är det frukost som står högst upp på min göra idag-lista, jag ska nog gå och bocka av den snart.
Ni som redan hunnit läsa min blogg, sluta inte med det. Jag lovar det kommer komma mer intressanta inlägg så ni kommer ha fullt upp med att läsa. Skriv gärna kommentarer, svarar på alla!
Börja med att skriva vad du heter och vart du bor. Ska bli spännande att läsa.

Ses senare! ❤


Dagens namn: Håkan, Hakon

❤ Fynd;




Skor från Kappahl; 100% bomull, strl 36-41, färg vit, 179;-
Örhängen från Kappahl; färg mixad 59.50;-


Kolla in hemsidan; Kappahl.se

Dessa fynd skulle absolut sitta fint just nu.

❤ Välkommen;

Välkommen till min nya blogg !
Tidigare hade jag bloggen ancxx.blogg.se & aancis.blogg.se(som jag inte hade så länge) men ville så gärna göra en ny för att skriva inte bara om min vardag utan det som kan tyckas intressera mig. Eller så kanske det bara är nåt jag vill berätta eller kanske klistra in en låttext som jag tycker mycket om. Det kan även bli citat eller några dikter. Vi får väl se vad jag är på för humör just när jag skriver.
När jag skriver mina inlägg är det bara att kommentera så mycket ni vill, om det är om själva texten eller om ni vill fråga nåt om mig är det helt okej. Hoppas ni kommer tycka om min fina blogg och fortsätter att läsa!
Nu ska jag börja skriva!!
Ha det bra!  ❤

:)

Startar i morgon att skriva några inlägg, god natt!

RSS 2.0