♥ Sommarkvällar;

Tja!

Kom precis hem från Jassa. Vi var upp till ica med hennes syster och köpte brieost, digistivekex och Ben & Jerry's Phish Food. Ostbricka med vindruvor blev det. Det var väldigt smarrigt. Mysigt var det också när vi först satt ute i den kyliga sommarkvällen innan vi gick in och åt glass. Det är väldigt härligt väder ute nu, lite halvkyligt sådär men det är fortfarande fruktansvärt varmt och fuktigt inomhus. Usch! Fönstret får vara uppe inatt med annars kan man ju inte sova.






Nej, nu blir det mys på balkongen innan läggdags.

Ciao ♥

♥ Black Stone Cherry - Things My Father Said;


♥ Regn och åska;

Tja!

Det har regnat och åskat här ett tag. Vädret behövde det verkligen.
Dagen går så fort och kommer antagligen bara ta det lugnt resten av dagen och se på film eller nåt.

Dessutom fyller Vivvi hela 18 år!! Grattis gumman! :D (vivianne.tk) ♥

♥ Onsdag;

God morgon!

Blev väckt av min lillasyster kl.10, jag som ville sova längre... :(
Nu ska vi åka till centrum. Tjena mors!

♥ Kväll;

Tja!

Här sitter jag i sommarvärmen (som btw fortfarande är 25 grader varma vindar) och lyssnar på musik. Har verkligen vänt på dygnet genom att lägga mig när det börjar bli en aning ljust och vaknar vid halv 11 på morgonen. Jag som annars brukar vara uppe med tuppen. Kanske beror det på det ljusa vädret, att jag inte är trött.

Imorgon kanske jag ska åka upp till ES med Johanna. Vi får se hur det blir. Jag som vanligt kan inte handla något eftersom att jag fortfarande sparar pengar. En väldigt jobbig period men jag blir mer van ju mer månaderna går.

Ha en fortsatt bra kväll i värmen! ♥

♥ Debi Nova - Drummer Boy;


♥ New haircut;

Före:
Efter:

♥ Tisdag;

Tja!

Vaknade vid halv 11 och drog verkligen ut på frukosten och satt i köket till halv 12. Sedan pysslade jag med det som vart kvar av flytten till ett annat rum igår. Så nu är jag äntligen klar!
Var precis in i duschen, det är verkligen asvarmt trots att jag har alla fönster öppna och fläkten på. Steeeek hett!!
Snart så ska jag ta och äta lunch och sedan klippa mig.



♥ Chill;

Sitter just nu och bara tar det lugnt och lyssnar på musik och har bara segat igenom hela dagen. Har även funderat ut vilka fotografier jag ska lägga ut på min foto-blogg.

Nu är det i alla fall bestämt att jag, Jenna och hennes syster ska dra till Åland på måndag. Det ska bli kul!


♥ Ny foto-blogg;

Efter många försök att få till en bra foto-blogg till alla mina fotografier har jag äntligen bestämt mig för att nu får det bli som det blir. Foto-bloggen heter hheartbeatsphotographs.blogg.se och jag kommer uppdatera inom kort. I hope you'll like it! :)


♥ Måndag;

God morgon.

Jag som hade planerat att sova till kl. 11 men blev istället väckt kl. 10 av sms.
Har bara hunnit äte frukost. Jag är så seg idag.. Vädret är varmt och skönt idag. Ska upp till centrum för att hämta ut pengar till mitt pass som ska göras på torsdag.
Har inget planerat idag så jag får helt enkelt ta dagen som den kommer och se vad som händer. :)


♥ Kvällen;

Tjaba!

Dagen har gått hur fort som helst och känner mig hel lugn. Sommaren börjar gå fort fram nu. Värmen har inte varit lika varm som förra sommaren då man seriöst kokade.
Har tillbringat kvällen liggandes i min säng och kikat på "Miami Medical" som är en ny sjukhus-serie på 3an. Det har gått 3-4 avsnitt tror jag och jag är helt fast.

Nu sitter jag och lyssnar på musik i massor och imorgon ska jag ta en promenad till centrum för att hämta ut pengar till mitt pass. :)

♥ Efterrätt

Detta åt jag till efterrätt. Vattenmelon, honungsmelon, björnbär och vaniljglass. Det var verkligen supergott!




♥ Soft;

Har kollat på tecknade "Prinsessan och grodan", vilket jag inte tyckte var så värst bra. Men väldigt bra tecknat och bra ljus. Kollade i torsdags på "Farsan" och den var bäst alltså!! Älskar "pappans" sätt att prata och kommunicera. Den var hur bra som helst!

Just nu sitter jag och äter vattenmelon i denna värmebölja. Gott är det men det är kladdigt!




♥ Söndag;

God morgon.
Vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen och sedan äta frukost samt klä på mig. Mamma och jag ska dra och storhandla, eller hon behöver min hjälp till att bära. Så vi ska åka vid 12 nångång med bussen.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Min rygg har inte läkt till 100 % ännu men snart så, då kan jag fortsätta sola! :) ♥


♥ Midsommardagen;

Hejsan!

Midsommar har varit helt fantastisk! Trevligt folk, go' mat, roliga lekar och sånna grejer.
Kom hem vid 17.30 nångång där och har bara tagit det lugnt sen dess. Har legat i sängen med headsetet i öronen och lyssnat på musik samtidigt som jag blundade och lät tankarna flöda omkring.

Funtar på att börja skriva i min "känslo-bok" igen, det var länge sen. Skriva om mina tankar och mina känslor. Jag rekommenderar absolut att alla ska skriva en sådan kallad "känslo-bok" för att dels skriva av sig och framför allt få ut alla de känslor som finns inom en själv som man oftast låter gå utöver andra människor.


♥ Midsommarafton;

God morgon och glad midsommar på er!

Vi var uppe tidigt för att börja fixa och dona inför idag när resten av släkten kommer. Det blir grillning, fika, lekar, plcoka blommor, spela musik, dansa och mysa = en typisk midsommar! :) Det ska bli väldigt roligt faktiskt!
Sen har jag bakat cupcakes med karamellfärg i grädden samt strössel på, som "välkomst bakelse" istället för en välkoms drink.

Imorse var jag ute vid 9 och doppa fötterna i sommardaggen, vilken betyder att jag kommer få ett starkt och ett friskt år. Man kan ju inte göra med än att chansa. Jag blir ju inte sämre precis. *peppar, peppar*

I alla fall så kommer bilderna senare imorgon kväll. Nu ska vi ha det trevligt, DU med! :)



Ha en väldigt skön och en trevlig midsommar!!!!!! :D

♥ On the road...Again;

God morgon!

Här är jag uppe med tuppen och ska om ca 1 timme dra iväg till bussen för att sedan åka till Zandra för att fira midsommar. Det ska bli såå kul!
Hon har förberett en massa roligheter som säkerligen ser roliga ut på videokameran också.
Innan dess så ska jag baka muffinsen jag bakade igår, enligt många önskemål.

Har precis försökt att få på mig en passande tröja idag efter vädret eftersom att min rygg gör svinont och måste täckas för att inte brännas igen. Usch!

Kommer inte kunna uppdatera lika mycket men ett par inlägg blir det nog. :) ♥

Ha en bra dag!

♥ Musik;

Musik kan ibland faktiskt vara den bästa medicinen mot alla humör. Lyckoruset går igenom kroppen 150 km/h. Musik motverkar även depression, det ni! Jag älskar musik!! ♥  Musik får mig att bli en bättre människa.

Just nu lyssnar jag på det senaste på Spotify! Tack för musiken!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Tidsfördriv;

Hjäälp, vad jag har hunnit med mycket idag. Bakat, tagit bort tvätten, städat & fixat, duschat och lagat middag. Känner mig som en typisk hemmafru eller nåt.

Har precis stylat mitt hår, nu fattas bara att föna håret och sätta i lite spray. Ska även packa inför imorgon då jag åker till Zandra för att spendera midsommar där samt ha det väldigt roligt! Sen kommer några från släkten dit och ska fira midsommar med oss. Det ska bli roligt!

Hur kommer du fira din midsommar?

♥ Recept: Muffins med grädde;

MUFFINS

100g smör eller margarin
2 ägg
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver


  • Sätt ugnen på 225 grader. Smält matfettet och låt det svalna.
  • Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  • Blanda vaniljsocker, salt, mjöl och bakpulver.
  • Rör ner mjölblandningen i äggvispet. Vänd till sist ner matfettet.
  • Ställ muffinsformarna på en plåt. Fyll dem till hälften med smet.
  • Grädda muffinsen i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter.

GARNERING:

5dl Grädde
1 msk Vaniljsocker
Kanel
(ev. Strössel och karamellfärg)

  • Vispa ihop grädden med vaniljsocker. Kul med karamellfärg!
  • Lägg grädden i en spritspåse. Dekorera muffinsen hur du vill.
  • Sila kanel över muffinsen efter behag



    Källa: Läslusens Godisbok.  Bild: Tagen av mig.



    Smaklig måltid!

♥ Bakning;

Nu är det bakning på G här! Jag är som sagt inte världens bästa på att baka som jag är på att laga mat men jag måste verkligen ta tag i bakningen. Det är roligt och det blir ju inte alltid perfekt det man bakar. Men jag har lärt mig att man kan lära sig allt, bara man vill!


Bilder och recept kommer upp om en stund. :)  ♥


♥ Vaken;

God morgon. Vaknade för ca en kvart sedan av att mina katter seriöst hängde i mina fransgardiner, fick dra mig upp och ta ner dom. Nu kan jag inte somna om men hade gärna gjort det.
Nu blir det snart frukost och sedan får man väl göra något vettigt..Som t.ex dammsuga? :P

Ha en fin trevlig dag!


♥ Städat;

Fräsch och nybäbbad säng & nya gardiner upphängda. Mysigt :) Nu saknas det bara att dammsuga och damma stället. Sen är det rent och fint när jag åker. Har känt mig på städhumör länge nu och nu när jag ändå inte hade någonting att göra så.. Ja, tidsfördriv kallas det..





Snart så ska jag gå och låta någon smörja in min rygg ytterliggare en gång till. Det är verkligen solbränt! Nu blir det vila från solen ett bra tag, tills brännan lagt sig en aning. :) Älskar sommaren!!!




♥ Bruuuun;

Nu har Jenna åkt hem och vi har varit uppe på ES för att kika runt lite i affärer och Jenna köpte ett par grejer. Sedan gick vi till donken och köpte glassen marängswiss, den var suuuupergod! Men lite för mycket smak av banan måste jag säga.

När vi kom hem  så gick vi ut och sola på engång och spelade spel, tog kort, lyssnade på musik samt kollade i skvallertidningar. Har blivit bruuuuuun nu! Efter ett par timmar i solen, samt solning i förra veckan. Det ser härligt ut! och som ett STORT + syns brännan bättre ut inomhus! Livet är bra ibland.. ♥





♥ ES med Jenna;

God morgon.

Vaknade för en kvart sedan av en sopbil som stog utanför och lasta sopor i full fart. Usch, man kan inte ens få sova när man äntligen har lite ledighet. I alla fall så vakande jag ju 10 minuter innan jag egentligen skulle upp, men 10 minuter är faktiskt mycket. I alla fall när det gäller sömn.

Idag skiner soooooolen på för fulla puckar, 18 grader är det redan nu på morgonen och 25 grader blir det framåt lunch. Härligt!
Jag ska om ca 40 minuter dra till bussen för att möta upp Jenna på stationen och sedan dra till ES. Vad vi ska göra där har jag ingen som helst aning om, men bättre än att bara hänga här i tråkiga Märsta..

Hörs mera sen


♥ I skuggan av värmen;

Kom precis in efter att ha tagit lite friskluft ute på balkongen. Nu är jag verkligen rastlös. Orkar inte ens se på ett av mina favoritprogram på tvn. Allt känns bara så ointressant. Jag känner även irritation. Vill bara drömma mig bort mot något bättre, mot friheten. Vill nu mer än någonsin flytta till ett ställe som jag kan kalla mitt, inte bara sitta instängd i ett litet rum med tomma väggar. Vill sätta min egen prägel på vackra ting, bestämma precis hur jag vill att mitt hem ska se ut.

Detta har blivit mer av en vardagstanke för mig. Vill verkligen kunna stå på egna ben och ansvara för mitt, men tydligen får jag inte göra det eftersom att vissa fortfarande behandlar mig som om jag vore 10 år och måste säga vart/hur/ och när jag går och till vem. Jag kan inte för fem öre skaffa mig ett eget privatliv utan att det finns nyfikna typer som ska veta precis allt. Detta är mitt största irritationsmoment just nu. Varför kan vissa inte bara förstå att jag inte är en tio-årig liten flicka längre, utan att jag faktiskt har blivit och är vuxen?



♥ Tårta;

Var precis hos Jaaz en stund innan hon skulle dra iväg. Vi hängde bara och såg på tv, hon bjöd mig även på tårta. Den var god. :)

Nu så ska jag nog börja ta fram mat ur frysen. Tror att det blir något lätt. Orkar inte laga mat i den här värmen, men skönt är det ute i solen i alla fall. Tur att det blir kanonväder månaden ut! :) Midsommar börjar närma sig runt hörnet också, där det också tillkommer festligheter! Can't wait!!! :D



♥ Filmtips?;

Kom ut från duschen för ett tag sen, gjorde en hårinpackning så att mitt slitna hår får någon form av lyster i detta sommarväder och snart ska jag tvätta kläder. Just nu kollar jag runt på voddler för att se om det finns någon bra film jag kan se men verkar inte hitta nån bra, inte just nu i alla fall.
Ja, vad gör man inte en sådan här tråkig dag. Eftersom att jag först nu får en ledig stund så kan det vara skönt att bara koppla av men för mig räcker det max en dag att koppla av, sen blir det låååångtråkigt! Haha
Aja, ska se om jag hittar någon film att se på, annars får det bli någon klassiker som jag redan har i dvd-hyllan som jag säkert redan kollat på tusentals gånger... Bättre än ingenting eller?



♥ Måndag;

God morgon.

Vaknade precis och nu fick man äntligen igen lite sömn sedan helgens festligheter. Nu ska jag snart äta frukost och jordgubbar finns i kylen så dom ska jag blanda med mjölk. Mmmm, gott!

Idag verkar vädret inte vara på vår sida men det blir nog sol framåt lunch nångång. Då blir det sola! :)
Ha en bra dag. ♥

♥ New Stuff;





♥ Grattis Mamma;

Tja!

Kom hem vid 4 tiden och efter att vi käkat så överraskade mamma oss med en tårta, på sin egen födelsedag. Det borde ha varit tvärt om egentligen. Aja..

Grattis mamma i alla fall på födelsedagen. :)




♥ Morgonen efter möhippan;

God morgon.

Ja det blev rätt sent igår, när vi efter möhippan drog till Max för att käka hamburgare. Där var det inte alls trevligt eftersom att vi bytte våra hamburgare 2 gånger efter att dom var kalla, samt att osten var stenhård och inte var smält. Vi såg att 1 hamburgare var rå på kanten så min moster och Emma begärde pengarna tillbaka, sen drog vi därifrån.

Men tidigare på dagen så kom Emma hit, hon trodde vi skulle ha spakväll här så vi började med att käka tacos. Sen skulle jag sminka henne och hon kände att jag sminkade henne fult och började ha sina aningar. Sen sa vi att vi hade lurat henne och att vi minsann inte skulle ha någon spakväll utan att vi skulle klä ut henne i fula kläder och åka till stan för att ge henne både foto-uppdrag och vanliga, svåra uppdrag. Hon klarade många galant bra faktiskt men det var nästan inte en enda människa ute, heeeelt sjuuukt! Alla var väl hemma och såg på prinsessans bröllop eller nåt. Klockan var ju bara 5 när vi åkte till stan.. Aja, men roligt var det i alla fall.

När vi kom hem så satt vi och snackade, käkade godis och chips, drack groggar, sjöng karaoke samt spelade kubb och dansade ute vilket ledde till att jag ramlade mitt upp i alltihop och tog sönder en lampa. Följden av det blev ett par stora skrapsår och blämärken, men det är väl sånt man får ta? Haha, roligt hade vi det i alla fall.. :)


(Här är möhipps-tjejen själv)



♥ Planering;

Tja!!

Har inte så mycket tid att skriva nu på bloggen eftersom att vi håller på att planerar en rolig grej som ska inträffa ikväll. Det ska bli sååååå roligt!!! Hahahah bilder kommer upp så småningom! :)

Ha en bra dag.


♥ Roadtrip;

God morgon.

Nu är det stress eftersom att jag precis varit inne i duschen, käkat frukost och fixat mig. Nu återstår det bara att föna håret och packa klart sen om en halvtimme drar jag iväg till min moster.

Det regnar också som grädden på moset, usch inte alls roligt... :( Tur att jag hann sola igår. :D

Hörs senare ♥♥


♥ Bilder;







♥ Soool;

Tja!

Kom precis in efter att ha varit ute och stekt i solen, det var hett!
Karina skjutsade hem oss vid halv 12 nångång i Jeepen och taket var delvis borta men det blåste grymt mycket ändå! Haha

Nu så ska jag lägga in bilder som jag har tagit och lägga upp några här senare.

Ha en fortsatt bra dag!


♥ Hem;

God morgon. Här var man uppe med tuppen minsann haha. T väckte vid halv 7 och ville att jag skulle upp och leka med honom. Jag sa snart, han gick, jag somnade om tills han på nytt försökte dra upp mig.

Ätit frukost är gjort, klätt på mig är gjort. Nu sitter jag bara och chillar ett tag framför barnprogram med Travis bredvid mig. :)

Idag så ska jag åka hem med 2 ½ timmars buss, fast det går fortare när man väl sitter på bussen.
Och senare ikväll ska jag umgås en stund med Jassa. :)

Solen tycks vilja titta fram idag och jag kan nästan gissa på att det blir en fin och solig dag, vilket är skönare än regn såklart!

Ha en bra dag!


♥ Onsdag;

Tjaba!

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit ute och gungat med Travis. Nu sitter han bredvid mig i sin pyjamas och dricker välling som han bad om så vänligt. Han börjar bli trött och gnällig nu trots att han sov i 2 timmar tidigare idag.

Ikväll blir det väl någon bra film på tv efter att Travis gått och lagt sig. Och imorgon åker jag hem och senare på kvällen ska jag umgås med Jassa ett tag, det blir mys! :)

Nu sitter jag och lyssnar på klassisk musik i hörlurar..Jag börjar också bli trött...*Gäsp*


♥ Lite bilder bara;

Har precis kommit hem från stan. Travis var jätteduktig när han gick själv och kunde själv. Han tyckte att det var jättekul på lekplatsen och på subway där det fanns fiskar att titta på. Nu är han relativt trött och degar här i soffan, han har precis druckit välling också. Nu tar det inte långt tid innan han slocknar... :)







♥ Leka;

God morgon.
Uppe med tuppen idag och solen skiner ljuvligt!!

Dessutom så ska jag, Johanna och Travis åka in till Norrtälje och käka lunch samt leka i parken.
Kommer ta en massa bilder som kommer upp imorgon när jag kommer hem.. :)


♥ Evening;

Tja!

Mätt och belåten som man är sitter jag nu och degar i soffan och sneglar på "Händige Manny", samtidigt som jag kollar runt på facebook.

Dagen har gått otroligt fort men bussresan gick väl lite segare än väntat, men men..

Nu ska jag nog fortsätta att ta det lugnt innan det blir dags att bädda och gå och lägga sig..

Ha en fortsatt trevlig kväll!


♥ Tisdag;

God morgon!

Har precis käkat frukost och varit inne i duschen och hunnit fixa mig. Ska åka till pappa med min lillasyster om ca 1 timme med buss. Vi är framme kl 14 och efter det kl 15 ska vi hämta Travis på dagis. :) :)

Har med mig kameran så det blir många bilder! :D Uppdaterar senare när jag kommit fram.

Ha en bra dag! ♥♥

♥ Måndagskväll;

Tjena!

Har inte gjort så värst mycket idag på grund av det dåliga vädret men imorgon är det sooooool utlåvat enligt vädret. Så det blir lite solning innan jag och min lillasyster drar iväg till pappa till på torsdag förmiddag. Ska umgås bland annat med Travis vilket ska bli jätteskoj! Börjar med att hämta honom från dagis imorgon och därefter blir det skoj vilket kommer ta massor av min energi som jag inte än hunnit bygga upp eftersom att de här dagarna efter skolavslutningen varit händelselösa.. Men det blir det ändring på nu eftersom att till helgen händer det mycket skoj vilket jag inte kan skriva ännu men närmare lördag eftermiddag kan jag berätta vart jag ska och vad jag ska göra! :D :D :D ♥

♥ Picture;




♥ Måndag;

God morgon.

Hjälp, vad det känns konstigt att helt plötsligt vara ledig. I LOVE SOMMARLOV!! Den första eller andra riktiga dagen på sommarlovet och ändå känns det som om det vore en evighet sen skolavslutningen var i torsdags.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt eftersom att vädret fortfarande(?) består av regn och rusk.. Hoppas verkligen på bättre väder senare i veckan!





♥ Seg & trött;

God kväll!

Idag har jag varit allmänt seg och trött, kanske beror på vädret eller nåt. Känner just nu för att sova och jag hoppas att jag vaknar med bättre energi och humör imorgon. hheartbeat fyller nämligen 1 år idag om ni kanske inte sett det i ett tidigare inlägg idag? :)

Aja, snart blir det sängen. Ska bara kika klart på en film som jag nu ner på tv.
Ha en fortsatt bra kväll.  ♥

♥ Recept: Kladdkaka;







2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
1 tsk vanlijsocker
1 krm salt
4 msk
100 g smält smör
till servering: grädde och/eller mjölk


  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mjölet.
  4. Häll i lite smör så att det blir lättare att röra ihop.
  5. Blanda vanlijsocker, salt, kakao och smör.
  6. Lägg smeten i en ugnsäker form eller lägg i muffinsformar.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.
  8. Servera med vispad grädde och/eller ett glas kall mjölk.





    Källa: Läslusens Godisbok, Jessica Johansson






♥ hheartbeat.blogg.se 1 år!;



Seriöst har jag haft min blogg i 1 år redan? Helt sjukt. Känns som om det var igår jag skapade den.
I alla fall så har jag skrivit om det jag vill skriva om vilket är min vardag, musik, fotografier och lite andra saker. :)
Jag hoppas att du har gillat min blogg som den är eftersom att jag tänker inte skriva saker som jag vet jag får många läsare av utan skriver det som jag själv vill skriva om. :) Jag hoppas att du fortsätte att läsa min blogg om du gjort det under en längre period, men du..Kommentera gärna! Var inte blyg :) hehe

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ Söndag;

Good morning!

Vaknade för en liten stund sen och det är såå skönt att få sova hur länge man vill. Dessutom så är det fint väder idag, eller tillräckligt fint för att få lite färg. :)
Ska om ett tag äta frukost och sedan bege mig ut med en bra bok. :) Dagen kommer att bli en härlig dag tror jag.

Puss ♥♥

♥ Dag med Ida;









Cupcakesen blev lite annorlunda bara för att glasyren blev fel..
Bilderna är från Idas kamera ;)

♥ Breakfast;

Provade precis ett nytt kaffe från Mocca. Kaffet Irish Cream doftade ljuvligt från bryggaren men smaken var dessvärre inge vidare god enligt mig. Lite för liknande te tycker jag och väldigt svag i smaken. Färgen var inte riktigt kaffe-svart heller som jag tycker kaffe ska vara men man måste ju prova och senare mot kvällen ska jag prova teet Sigtuna. Det luktar också väldigt gott och jag hoppas verkligen att den är lika god som den luktar, men det återstår att se. :)



Ska snart hoppa in i duschen sedan fixa mig lite. Vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder idag eftersom att vädret har under den senaste timmen varierat från regnskurar till ett soligt väder. Jag önskar att det sistnämnda kommer snart så att jag får sätta mig ute i solen och läsa i skallerblaskor och ha en flaska vatten i handen.

Hoppas att du får en härlig dag just där du är! :)  ♥


♥ Lördag;

God morgon.

Usch vad jag blir sur på vädret som består av regn och det blåser megamycket! Vill ha sol så att man kan sitta ute och sola. Usch blir så rastlös när det regnar ute, visst är det mysigt speciellt på kvällarna men inte under dagarna..

Ja, idag har jag inget planerat förutom att min lillasyster kommer på besök. Det blir roligt för stunden sen blir jag bara irriterad på henne..Höhö..

Aja, hmm... Hörs senare... Eller nåt? ♥

♥ Fredagsmys;

Tjaba!

Kvällen hittils har jag spenderat lyssnandes på musik på Spotify. Har hittat några nya godingar till låtar.
Resten av kvällen spenderas med mamma. Vi ska se på komedin 7 miljonärer som börjar 21 på kanal5. Den är väldigt rolig faktiskt. Den rekommenderar jag om du också är ensam en fredagskväll som denna, i regnet.

Mer update imorgon.  ♥

♥ Bilder tagna av mig;






♥ Usher Ft. will.i.am - OMG


♥ Fredag;

God morgon.

Fy vad det känns konstigt. Känns som om det är lördag bara för att det var torsdag igår och jah hade skolavslutning. Det har helt rubbat min vetskap om vilken dag det är..hm.. -.-

Nu ska jag snart sätta mig ner och käka frukost samtidigt som jag ska se ytterliggare en film med Irene Huss.
Senare på dagen när det förhoppningsvis slutat regna, ska jag ta bussen ner till centrum och handla. Mamma slutar sent så jag tänkte att jag skulle handla så att hon slapp göra det sen. Det är ju trots allt FREDAG! :)

Hörs senare, puss ♥♥

♥ Hemma;

Tja!

Kom precis hem från Kista efter att ha varit och sett "Sex and the City 2" med Jennash, samt käkat på BK... Snacka om att jag är rejält slut nu efter en massa idag! Som grädden på moset har jag varit vaken sen 4 imorse, jag är typ hyper just nu.... -.-

Ska käka upp min mat som serverades och ta det chill på balkongen med nyköpta skvallertidningar!! Life's great.

♥♥

♥ Skolavslutning;

God morgon.

Här var man uppe tidigt, allt bara för att dra om ca en kvart till skolan för att öva med kören i aulan så att allt sitter nu innan skolavslutningen drar igång! Runt 11 har jag sommarlov!!! :D Då ska jag dra till Kista med Jenna och se på bio och käka. :) Det blir bra.. :)

Hoppas vädret blir bättre framåt dagen än vad det är nu. :)

Hörs ikväll, puss ♥♥♥

♥ Fixed;

Tjaba! :)

Har precis målat klart mina tånaglar och mina fingernaglar. Olika färger blev det men det är kul :)
Ska nu snart föna mitt hår så att det blir platt och fint. :)

Sen blir det sängen tidigt eftersom att jag ska upp halv 7 imorgon.. Usch!! Men sen vid 12 nångång ska Jenna och jag åka till Kista och se på "Sex and the City" och typ käka. :) Det blir mys!

♥♥♥

♥ Dag med klassen;

Tja!

Kom hem vid 3 efter att ha spenderat dagen med klassen. Vi åt nå goda kakor, muffins och sockerkaka som några i klassen bakat. Gott var det verkligen!! Vi spelade kubb också, det var kul! Sen så hade vi det mys i solen. Vi fick veta några betyg också. :)

Tar det chill nu och jag har precis klippt mitt eget hår, meganajs!! Gratis är det också :D(a) haha :)
Har köpt sommarlovskort idag också, tack vare pappa ♥♥♥♥, vill verkligen inte spendera hela min sommar i Märsta! Nej nu blir det att åka runt lite varstans! :D :D denna sommar kommer att bli rolig och mysig! :D

Skriver mer sen ♥♥♥

♥ Onsdag;

God morgon.

Här sitter jag med macka och o'boy i min hand. Vaknade vid halv 9, skönt att kunna sova när man har sovmorgon.
Kl. 11:15 ska jag dra iväg till skolan då hela klassen ska samlas i klassrummet och typ fika och se film eller om vi skulle ut och spela kubb. Får se vad lärarna säger. ;)

Sedan ska jag dra iväg hem, jag ska ut och sola och greja :) Det blir bra..

Hörs senare ♥♥

♥ Skola & stan;

Tja!

Kom hem för cirka en timme sen från att ha spenderat tiden efter kören i skolan med Samira i stan :)
Det var kul men efter ett tag fick jag ont i fötterna. Har precis ätit klart och ska ta det chill resten av kvällen. Är heeelt slut och dessutom somnade jag om imorse och vaknade 10.15 och jag skulle dra till skolan typ halv 11 så där var det bråttom.. Sista dagarna nu är man extra seeeg.. Hehe :P

Imorgon så blir det en dag med klassen. Vi ska börja med att samlas i klassrummet och sedan bli det fika och sånt tror jag. :) Det blir mys! :D

♥♥♥

♥ Tisdag;

God morgon. Just nu sitter jag och äter frukost, mackor och juice.
Idag är jag egentligen ledig men ska till skolan för att endast öva med kören en halvtimma, sen är det bara att åka hem igen. ;)

Härligt väder blir det idag i alla fall :) Vi hörs senare. Puss ♥♥


♥ Lazee Ft. Apollo Drive - Calling Out;


♥ Bilder;






♥ Kort dag;

Halloj!

Kom hem från skolan vid kvart i 3. Kändes lite onödigt att behöva dra till skolan bara för att skriva en halv sida om kriser, göra en utvärdering och prata betyg. Ska tydligen få MVG i slutbetyg i kommunikation. Låter great!! :D

Har precis käkat middag och funderar på om jag ska se på film eftersom att det är tråkigt väder ute och mörkt. Det blir mysigt så haha. :) Sen tar jag det bara chill.

Är dessutom ledig imorgon men ska dra till skolan för att öva med kören en sista gång innan skolavslutningen. Det finns vissa som bara tänker strunta i att åka till skolan imorgon för att gå på kören bara för att enligt dom är det inte prio nr 1, men alltså om man nu inte orkar komma på genrep, varför ska man då vara med i kören överhuvudtaget?
Detta stör mig otroligt mycket !!

Hörs sen, puss ♥♥

♥ Måndag;

God morgon.

Sorry för att jag inte uppdaterat i helgen, har varit upptagen med annat och jag har så sjuuukt mycket bilder att lägga upp men det orkar jag inte med nu.
Sitter just nu och äter frukost och ska om ett tag se en till film av Irene Huss. Såg igår 3/6 av hennes filmer. Väldigt bra filmer måste jag säga. Sen ska jag duscha.

Idag börjar jag kl 13 med kommunikation och sedan har vi svenska. Vet ej när jag kommer hem då man aldrig vet när man slutar nu för tiden..

Skriver mer sen ♥

Bild tagen av JENNA


♥ Student i bilder;

Här kommer en liten sammanfattning om Jennas student i fredags.. :)


♥ Lördag;

Tja!!

Oj oj, idag har det hänt mycket. Moster och Co är här och vi har käkat god mat och lekt lekar samt kollat runt i Märsta efter roligheter.. Nu blir det roligt resten av kvällen och jag är redan nu supertrött eftersom att jag endast sov i 4 timmar i natt.. Man är ju typ helt slut i huvudet redan.. :)

Lägger upp bilder imorgon eller nåt. ;)

Ha en bra lördag i alla fall! :) ♥♥♥

♥ Puuh..;

God morgon efter att ha sovit ca 4 timmar... Studentfest igår, det var roligt. Är en aning hes efter gårdagens skrikande/sjungande..

Ska om ett tag åka hem.. Lägger upp bilder sen. Puss♥

♥ Student;

God morgon!

Idag tar Jenna studenten så jag ska dra till hennes skola och möta upp hennes familj. Sedan blir det firande hemma hos henne. Jag ska sova över också så det blir bra. :)
Ska dra vid kvart i 11 till tåget. Det lär ju vara tonvis med folk så jag hoppas jag kommer fram i tid. :)

Här är lite bilder jag tog igår.. Och bilder från idag kommer upp i bloggen imorgon nångång. :)
Ha en bra dag! ♥♥






♥ ¡¡uɐsɾǝɥ;

Gjorde tidigare en tortellinigratäng som blev lyckad för att vara första gången.
Imorgon är det Jennas student! Can't wait haha.. Det blir kul. Hoppas att jag kommer dit i tid bara, får nog åka i rimlig tid imorgon så att jag är där i alla fall innan alla kommer ut. :)

Gaaaah! Snart är det sommarlov people!! Haha heelt crazy! Tiden har gått så fort, det var ju vinter nyss liksom?
Aja, det är väl vinter snart igen då..

Tar det bara lugnt ikväll och sover förhoppningsvis tidigt..

♥♥

♥ Hemma;

Tja.

Har precis kommit hem och det är strålande soool ute och jag funderar på att gå ut och sola lite. :)

See yaah later! ♥♥


♥ Torsdag;

God morgon.

Vakna 8, satte mig och åt frukost och sedan hoppade in i duschen. Trots att jag är ledig idag så ska jag dra till skolan om ca 20 minuter för att öva med kören i aulan. Sen så ska jag dra till förskolan jag hade praktik på i våras och hälsa på dom. :)
Sen blir det solning som gäller! :)
♥♥


♥ Beyonce - Satellites;


♥ Godkänd;

Tja!

Kom precis hem och ska snart göra iordning mat, jag är svinhungrig!
Idag har det bara varit chill typ. Fått lämna tillbaka böcker osv. Sen har vi övat med kören.
Det är vrålvarmt ute alltså! Haha. Btw så fick jag G på matteprovet, G i slutbetyg dårå. YES!! Slipper gå om kursen!! :D Glääädje!! ♥♥♥




♥ Onsdag;

God morgon.

Hjälp vad dagarna bara flyger förbi känns det som. Idag så ska jag få reda på om jag får G i slutbetyg i matte..Spännande!! Haha har inte en så lång dag idag eftersom att jag ej har musik i slutet av dagen så jag slutar som senast kl 15. Sen ska jag hem och bara ta det chill som vanligt. Har faktiskt blivit väldigt rastlös nu när jag inte har nå plugg att göra men skönt att om 1 vecka är det sommarlov. Tiden har gått så sjuuukt fort!! men "bra" fort. Hehe.

Imorgon är jag egentligen ledig eftersom att jag inte har någon rest att göra i skolan men måste åka dit ändå eftersom att vi i kören ska träna med bandet till studenterna på fredag och till skolavslutningen torsdagen därefter. Kommer inte vara med på fredag när kören sjunger för studenten eftersom att jag ska gå på Jennas student. Jag sa ju att tiden går snabbt.. Alldeles för snabbt ibland.. :/


♥♥


♥ Night;

Hallojsan.
Har precis kikat klart på sista avsnittet av Desperate Housewives för säsongen och det var olidligt spännande måste jag säga, haha! Synd att det är slut för säsongen. Rålängtar till nästa säsong megamycket!!! Så snart blire sängen för min del. Ska upp tidigt eller rättare sagt så vaknar man ändå 4.23 på morgonen för att solen lyser in superstarkt..INTE OKEJ alltså...

God natt
♥♥♥

♥ Pics by me;










♥ Misslyckat;

Tja!

Idag har det varit en kort dag i skolan. Ida följde med mig hem och jag slingade hennes hår blondt som blev totoalt misslyckat enligt mig.. Det fanns färg över så jag la det i min lugg, så nu är jag brunett med blond lugg.. Hahahaa !!
Efter att Ida åkt hem så har jag varit och fotat lite ute. Bilder kommer upp senare isåfall.. :)

Nu så ska jag bara ta det chill och sedan käka middag.. :)

Pussssis ♥♥

♥ 1 Juni;

God morgon.

Hur är läget idag då? :) Med mig är det bara bra. Sitter just nu och försöker öva upp rösten till kören idag.
Haha, jag kan forfarande inte fatta att det är 1 juni idag. Nu är det sommar right? :D

Slutar tidigt och Ida ska följa med mig hem eftersom att jag ska slinga hennes hår. :)

Hörs senare ♥♥

RSS 2.0