♥ Köp;

ÅH ÅH ÅH ÅH!!! ÄNTLIGEN, skooor!!! Hahaha jag är överlycklig!! :D



Köpta på Deichmannskor i väsby, fick betala 350;- för att det var 50% off, så underbart!!!






♥ Måndag morgon;

Åh vad seeeeeg jag är idag då men när jag vet att studiebidraget har kommit så blir jag glad. Måste nämligen hitta billiga skor som jag kan ha över vintern. Bättre än ingenting då mina andra skor läcker in vatten, inte så värst trevligt trots allt..Hehe.

Nu sitter jag och äter frukost och dricker apelsinjuice till, mums!
Idag är det en lång dag som väntar + att jag ska svänga förbi centrum innan jag drar hem för att kolla på skor. Jag tvivlar nästan på att jag hittar några där men om jag gör det blir jag nog sueprglad! Haha

Aja, back to reality....Puss


♥ Julstädning;

Idag har jag hunnit med mycket.. Möblering i vardagsrummet, städning, laga middag, skriva klart "kort romanen" och bäddat rent i sängen. ÅH vad najs alltså :D Bara koppla av nu då :)


Sen så ska jag hoppa in i duschen och sedan kika på Vem kan slå Filip och Fredrik kl 20 på kanal 5. Så bra.. Men jag lyckas aldrig hålla mig vaken när man ska se vem som vinner, somnar alltid och jag blir skit arg bara för att jag vaknar mitt i natten och inser att jag ännu en gång inte såg vem det var som vann.. Haha

Studiebidrag i morgon, sååå härligt för tusan!! Haha



Skriver mera i morgon, puss!

♥ Första advent;

Det första ljuset lyser, det första i min rad.
Jag ser den lilla lågan och känner mig så glad.
Nu vet jag riktigt säkert att julen ska komma.



♥ Lakrits;



Jag verkligen älskar lakrits! En av mina favorit godisar genom tiderna. Men saltlakrits är bäst!! Haha alla lakritsälskare där ute, kommentera att ni älskar lakrits! Lakrits är bäst!!! <3


♥ Beyoncé - Sweet Dreams


♥ Lördagsmorgon;

God morgon!

Sov ut en aning idag, väldigt skönt att vakna av sig själv. Fast inte när man vaknar och är akut kissnödig...Haha
Vad händer i dag då? Jo min storasyster ska komma hit samt min moster. Vi ska dricka lite vin och ha det mysigt.
Min lillasyster kom igår och vi käka tacos och såg på Idol och cirkus möller..Hehe

Ja, om ett tag så ska vi käka frukost och börjar städa lite grann.

Ha en bra lördag! ♥

♥ Fredagsmys;

Nu har vi ätit klart, tacos går alltid hem. Var tidigare och storhandlade med mamma och nu är det fullt i kylskåpet igen.

Nu håller jag och min syster på att fjanta oss och sjunger karaoke på youtube. Kul!

Ikväll blire mys framför Idol, otroligt svårt att avgöra vem som ska åka ut men det återstår att se ;)

Puss på er sålänge!!

♥ Jay Sean Ft Lil Wayne - Sky is falling down;


♥ Klar;

ÅH VAD BRA JAG ÄR! Har hunnit åka till skolan och hämtat läxorna. Åkt hem, lagat lunch och pluggat färdigt läxorna som jag hade. Hjälp! Är stolt över mig själv! Haha


Om ett tag så slutar mamma och vi ska ha sällskap till affären för att handla.
Sen ska jag hem och städa lite innan besök kommer..

Sen väntar jag ett telefonsamtal också...Hmm..^^


Skriver mer sen. Puss

♥ Fredag;

Tjo!
Sitter här och äter frukost och har duschat. Är ledig idag men måste dra iväg till skolan i alla fall eftersom jag glömde mina läxor som ska vara gjorda till på måndag. Suck..... Aja det går ju fort.


Senare idag så kommer min lillasyster och hälsar på över helgen och vi ska laga tacos, alltid ett gott val om man inte vet vad man ska laga, smarrigt! Sen blir det mys framför IDOL ikväll! Vet inte vad det är för tema men det börjar bli otroligt svårt att veta vem som ska åka ut. Jag tycker att alla där är vinnare redan, för mig i alla fall.

I morgon, lördag så kommer min moster hit och lämnar lite julgrejer. 1 advent på söndag och då ska alla ljustakar, julstjärnor, gardiner och sånt vara uppe. Julgranen sätter jag upp några dagar innan jul. Nu kanske man får en liten känsla av jul. Jag får låta bli att titta ut och förstöra stämningen nu när det inte finns någon snö och jag tror inte att den planerar på att dyka upp heller i år... :(

Aja, back to reality. När jag kommer hem så ska jag städa hela lägenheten, eller åtminstone försöka.. Dammsuga lite här och var..Ja ni förstår..


Ha en bra dag då! ♥

♥ Torsdag kväll;

Tjena.


Har inte ätit nån mat alls idag förutom en banan och ett glas juice till frukost. Men nästan tvinga i mig middag som bestod av spagetti med skinksås. Kände mig inte alls sugen på mat idag.

Om ett tag så ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta titta i min nya tidning som mamma var så snäll och köpte till mig. Sen blire film, Beck antagligen. Så spännande =)

I morgon så måste jag dra till skolan för att hämta mina läxor, sen blir det städning också för full rulle. Min lilla syster ska komma och hälsa på så då måste ju det vara snyggt och prydligt, som jag själv är.. Haha

Sen kommer min moster på lördag och vi ska fika och ha det mys. :)

Jao, vad kan jag berätta mer...?
Det var allt så länge, puss hej. God natt!  ♥

♥ Love;


I will always love you.

♥ Kärlek till dig<3 ;

Du säger mitt namn med en söt röst.
Du gör inte så mycket men ger mig tröst.
Små knubbiga händer och vita små tänder.
Din hud är vit och len, och du är söt med dina små, små ben.
Jag släpper aldrig taget så att du faller ner.
För mig så betyder du så mycket mer.
På dagis du nu börjar vara, du är den lilla söta, rara.
Kärleken till dig från mig är stor.

Jag älskar dig min lillebror!


♥ Roman;

Nu har jag skrivit 2 sidor av min roman och många fler återstår. Åh vad den är bra hittils...
Innan ens allt börjat....  :) ♥


♥ Soligt väder;

Wiiho, i det mörka äckliga vinter vädret, eller snarare höstvädret har den underbara solen smygit sig fram! Så underbart!
Jag åt frukost på balkongen, eller inte mycket till frukost, en banan och ett stort glas med apelsin juice.
Jag har brödet i frysen för att det ska hålla längre och tar fram och tinar efter behov. Såklart så glömde jag ta fram några skivor i går kväll så det vart inge bröd till frukost... Nu ligger de framme i alla fall.


Sitter i min säng och lyssnar på stereon, RIX FM som spelas på radion. Skönt att ha lite musik i öronen nån gång ibland. :)


Vad gör du idag annars då? =)
Puss

♥ Torsdag;

Tjo, stannar hemma idag då jag känner mig lite krasslig.. usch tur att jag annars är ledig i morgon då. Men det jag inte förvantat mig var att dumma jag skulle glömma matteläxan och arbetssätt och lärande läxan kvar i skolan, i mitt skåp... ÅHHH!!! Det innebär ju att jag måste dra dit i morgon och hämta det...Suck ingen bra dag idag..

Btw igår så fick jag ett MVG på en grej man skulle skriva och svara på arbetssätt och lärande. Tyckte det var värt att nämna! =) Haha


Skriver mera sen, nu vill jag ha nåt att äta är svin hungrig!!!







♥ Onsdag kväll;

Hej.

I dag har det varit en lång dag, har knappt sett dags ljuset då det var mörkt när jag åkte tidigt i morse och så var det mörkt när jag åkte hem.
Jag följde med mamma upp till affären då jag skulle hämta ut underhållet åt mamma som står i mitt namn. Jag tänkte, vad tusan och åkte upp till affären i samma veva när jag kom från tåget så slapp jag gå hem och åka upp till affären efteråt, smart va?


Om ett tag så ska jag lägga mig ner och se på en Beck film som mamma köpte idag för halv priset, najs! =)


Puss♥

♥ Onsdag;

Åh vad härligt att äntligen vakna av väckarklockan! Det har jag inte gjort på säkert en vecka eller så.. Minns inte.

I alla fall så går jag sent idag, kommer hem runt halv 6 och då ska jag äta osv.
Nu sitter jag och äter frukost och är en aning stressad eftersom jag ska gå ut om ca 10 minuter och innan dess så måste ja borsta tänderna, såklart! Sen klä på mig och sånt. Tror det blir mjukisbyxor oxh mjukis hood i samma färg. Myyysigt!

Haha nej men nu måste jag rusa!

Puss!!!

♥ Andra avenyn;

Har precis kollat klart på andra avenyn på webben. En av mina favorit serier faktiskt. Sjukt bra!
Haha nu sitter jag och kollar runt på olika bloggar och kommenterar lite här och där.
Spelar bejeweled på facebook också, super kul fast stressande..


Senare ska jag hoppa in i duschen. Tidigare idag köpte jag nytt schampoo och balsam som jag ska prova. Från barnängen med typ aloevera. Luktar gott gjorde den..


Update senare lr imorgon, puss

♥ Mörker;

Usch det börjar redan bli mörkt och ändå är kl bara kvart över 3. Helt sjukt.
Jag sitter och lyssnar på radion som är på bakom mig med bas och hög musik. Framför mig har jag en marabou vinter som bara är här över vintern. Det kanske ni förstog. Den är skit god, ni måste smaka den!

Brrr... Vad jag fryser måste gå och sätta på mig nån kofta eller så. Har redan på mig mina bruna mockasiner på fötterna. Ibland är kyla härligt!

På tal om ingenting så är det återigen skola i morgon, lång dag dessutom. Den ska nog gå bra. Vi får hoppas att Gunn inte är sjuk så vi måste stanna i skolan och ha musik fram till kl halv 5 istället för att sluta kl 3. Hoppas hoppas hoppas jag har musik men man vill ju ändå komma hem så fort som möjligt i alla fall... Haha det får jag se imorgon hur det blir..

Usch är det ens intressant det jag skriver. Skriver bara en massa strunt... Men det är ju en blogg, en dagbok på nätet som är officiell.. Skriver ner mina tankar som jag har på hjärnan just nu och så. Men om du tycker jag tråkar ut dig så då behöver du inte läsa längre än det här.....














Ja du välkommen tillbaka till du som fortsätter läsa. Jag vill inte skriva nåt som "verkas" vara intressant bara för att få mer besökare utan jag skriver ner mina tankar och min vardag i den här bloggen samt lite annat jag känner för. Låt mig få skriva min blogg så låter jag dig skriva exakt vad du känner för i din blogg!



♥ Eftermiddag;

Tjo!

Jag har hunnit med att handla mat, lagat och ätit lunch. Men brände mig på stekpannan så det var fort som tusan in med fingret under iskallt vatten. Det gör inte ont längre och jag kanske överdrev på hur ont det verkligen gjorde. Hehe

Just nu så har jag kommit på att skriva mer om min saga eller roman kan man kalla det. Den blir lite sådär. Ja ni vet som romaner brukar handla om.. Hehe :$

Nu ska jag ta en paus från skrivandet och hjälpa Fanny att göra en header (som dessutom kommit igång med att blogga igen) Det blir bra läsning Länkt till Fannys blogg kommer här http://positivetouch.blogg.se


Vad gör ni idag? Ciao♥

♥ The Veronicas - Everything i'm not


♥ Tisdag;

Åh sköna tisdag! I dag är jag ledig och passar perfekt då solen är framme. Man kanske ska gå en promenad till affären för att handla in lite mat för veckan och så vidare. Tar kanske med mig kameran för att fota det fina vädret.

I natt fick jag åtta timmars sömn, känner mig rejält utvilad i dag, känns underbart! Livet är härligt ibland.


Sen har jag inget mer planerat idag förutom att fortsätta skriva på min saga och bara chilla som Fanny säger. Haha
Har prövat lite Facebook quiz också som verkar roligt. Haha


Aja, allt från mig sålänge. Vi hörs antagligen senare!

Puss

♥ Bilder från helgen;








♥ Måndag hela veckan;

Tjoba!!
Idag slutade jag tidigt, hade bara 2 lektioner. Jag gick till centrum och handlade med Fanny, eller rättare sagt hon handlade. Jag blv medlem på några butiker och fick klubbkort på hm, kicks, lindex och veromoda. Perfekt va?

Nu väntar jag bara på mellandagsrean för att få rabatter! Wiiho!


I morgon är jag ledig, sååååå under bart skönt!! Vila upp mig lite och sen fortsätta på sagan. Känns som om den aldrig blir klar nångång ;P Det löser sig.


Hejdå

♥ Frågor & Svar;

133 tonårsfrågor.

- 10 frågor om dig själv

namn? - Angelica
när fyller du år? - 26 september
några piercingar? - öron och näsa
vad har du på dig just nu? -mjukisbyxor, linne
vilken årstid är bäst? - sensommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna sent och känna mig glad och utvilad
vad tycker du mest om hos dig själv? - vilken svår fråga, jag vet faktiskt inte
vad är du bra på? - en massa olika saker
vem älskar du mest på denna jorden? - Travis!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon


- 10 frågor om dina vänner


vem vet allt om dig? - inge vet allt
vem är den roligaste av dina vänner? - Jassa :D
vem är snyggast av dina vänner? - snyggast klädstil är såklart Jassa :D
vem är mest partyprisse? - haha jag vet inte?
vem är den du helst har filmkväll med? - Jassa såklart :D

vem av dina vänner är mest "evil"? - oj, vet inte

- 10 Frågor om din familj


vem står dig närmast? - vet inte olika
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo
vem är farligast i din familj? - jag
vem ser roligast ut i din familj? - Travis
vem är coolast? -Travis
har ni något husdjur? - yes
vem har du mest gemensamt med? - Johanna
vem står för underhållningen? -Travis såklart!
vem sover du oftast med? -  Johanna med brukar sova i Morgans rum
roligaste kvällen med familjen? - Det finns många!



10 frågor om idag

vad har du gjort idag? - varit i skolan, shoppat
vad ska du göra nu? - ta det lungt
har du gjort något dåligt idag? - tror inte det
vad har du ätit idag? - frukost & middag
har du duschat idag? - såklart!
är du trött nu? - nej
vad händer i morgon ? - är leeedig!
går du i skolan? - ja det gör jag
har du varit i skolan idag? - ja



TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast?- mamma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - Jassa

Vem sms:a du till senast? - Ida

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - jaaaa
Vilket är ditt favoritband? - Daughtry & Dead by april
Vad gillar du för musik? - lite varierat


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja


- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja
Använder du wax? -  nej
Använder du ögonskugga? - yes
Använder du kajal? - jao
Använder du hårspray? - ibland
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - jaa
Använder du läppglans/läppstift? - yesj
Använder du brunkräm? - foundation
Använder du rouge? - japp
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt om det inte är fixat
Plattar/lockar du håret varje dag? - inte varje dag.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej



KÄRLEK

Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nepp
Har du ett förhållande? - nope
Är du romantisk? - alltid
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid?- ingen aning
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - -
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - runt 25 sådär
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej


♥ Måndag;

Tjollahopp!

Idag börjar jag halv 12, åh vad skönt och slutar kl halv 3. I morgon är jag ledig och på onsdag, torsdag och fredag börjar jag sent! Hjälp vilken härlig vecka! Hahah allt pga inställda lektioner. Det gillar vi :D

Jag har bilder från helgen, men lägger upp de senare när jag kommit hem.


Btw. Grattis pappa på födelsedagen !!

Puss

♥ Hemfärd;

Kalaset är slut och det var trevligt. Det såg ut som om pappa gillade mina presenter jag gav honom, det var positivt ;)

Nu ska jag snart bege mig hemåt, det tar ett tag att åka. Nån timme eller så kanske. När jag väl kommer hem så ska jag åka och hämta ut mina skor som jag köpt som ligger på posten. Ska bli roligt och se om jag kan ha det. Sen är jag helt set för vintern.

Sen består kvällen nog med att fortsätta med min saga och så vidare. Sen blir det att hoppa in i duschen och sedan sova tidigt eftersom jag knappt fått nån sömn i helgen eftersom lillebrorsor väcker en. ;)


Puss!

♥ Söndag;

Idag så ska vi ha ett litet kalas för pappa som fyller år i morgon. Med en massa presenter och så. Igår så fick han öppna karinas present som bestog av 3 flaskor med hans favorit wiskey och en ask med marmeladkulor som är hans favorit.
Senare får han mina presenter jag köpt till han, hoppas han blir glad. Det är ju tanken som räknas. :)


Nu ska jag gå och busa lite till med Travis som springer runt här. Han är en riktigt energiknippe!!! :D
Hörs sen, puss

♥ Lördag;

God morgon alla morgon trötta! Jag är nämligen helt klarvaken, har varit inne och duschat osv. Morgan väckte mig kl 7 i morse, sen drog de iväg på innebandy match och kommer tillbaka senare.

Idag blir det att åka till kungsängen och gå fackeltåg mot våld i en nära relation. Det ska bli kul tror jag.


Snart ska jag fortsätta skriva min saga och se om det fungerar nå vidare bra ;)


♥ Skriva saga?! JAG?;

Sitter här och skriver en saga. Den ska utspela sig i fantasins värld. Man ska få följa kampen mellan det onda och det goda och man ska lära sig något av sagan. Det är just det svåraste, att man ska lära sig nåt utav sagan. Usch jag är så dålig på det här.. Måste ha inspiration!?!?! Haha, tur att jag har hela nästa vecka på mig tack och lov för det. Jag kommer nog att skriva om en hel del saker tills jag blir nöjd med den. Bara den blir klar så blir jag helnöjd!

Nu ska jag ta en paus, det är viktigt!

Puss

♥ Fredags kväll!;

Här sitter jag vid pappas laptop i kökssoffan och ska börja lyssna på idolerna på tvn som börjar sjunga snart.
Har gjort klart uppsatsen om ungdomskulturer och ska påbörja min "saga" och den ska handla om kampen mot det onda och goda. Jag är sämst på fantasi, framför allt att komma på nåt bra att skriva om men det ska nog gå vägen..

I morgon så ska jag, johanna och min styvmamma till kungsängen och gå fackeltåg och hon ska hålla tal om våld i en nära relation och på dagen har de en självförsvarskurs för tjejer som kanske man ska kolla närmare på. Bra att kunna i alla fall!

Sen vet jag inte vad som händer mer i morgon, men det blir nog lärorikt tror jag.

Skriver mera i morgon och så, ha det bra!

♥ Fredag, fredag!!;

Åh äntligen fredag igen! Helg är på ingång och jag känner mig inte stressad längre. I helgen så har jag en del plugg jag måste ta tag i och fortsätta skriva på mina uppsatser, deadline är snart här och jag vill att de ska bli så bra som möjligt för att kunna få ett högt betyg.


Tidig fredagsmorgon, sitter här och äter frukost och ska gå om drygt en halvtimme för att hinna med buss och sen tåg. Slutar vid kl 14 idag och ska sedan åka hem och handla inför helgen.

IDOL ikväll vilket jag absolut ser framemot. Vet inte vad det är för tema ikväll men ska se på metro när jag åker tåg, det brukar oftast stå där så..


Ha en bra fredag! Kram


♥ TTTTTTTTorsdag;

Hej.


Spelade precis ett spel på facebook, det var roligt.... Jag spelar inte farmville, eller resturang grejs, akvarium eller sånt. Då skulle jag bara bli beroende.. Haha

Kort dag idag och jag har hunnit skriva mer om ungdomskulturer. Jag valde att skriva om Hip-hop. Mycket info det finns på nätet om det. Gör det till ett arbete på datorn och väntar på redovisning. ;)


I kväll så ska jag inte göra speciellt mycket.. Glömde engelska boken i skolan, kan inte plugga till glosorna i morgon men det funkar nog bra ändå ;) no worries


Bye!

♥ Torsdag;

Hjälp vad tiden flyger förbi.. Men det är bra tycker jag för då är det jullov fortare, hehe ;)

Sov igenom hela natten, så otroligt skönt. Vaknade dock 5.55 men kände mig ändå utvilad. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart bege mig iväg till skolan med bussen som går 7.15. Slutar kl 11.30 idag, suuuuuuper soft!!!! Hahaha men det blir plugg också senare förhoppningsvis ;)


Nej nu måste jag göra i ordning mig och så vidare, skriver mera senare. Ciao ;)





♥ Home at last;

Åh äntligen hemma efter en lång dag... Tåget var verkligen proppfullt på väg hem, fick stå och kom knappt in genom dörrarna.. Man vill ju inte stå och trängas eller något. Hehe

Regn och rusk idag igen.. BLÄÄ!

Comviq har varit helt knäppt idag alltså. Kan varken smsa eller ringa.. Suck..

Haha mycket klagomål här, men det måste man också ha ibland, något som är positivt är att vi hade musik och kör idag, super kul faktiskt. Övade lite mer på rösten så den inte låter så mycket bas.. Jag har en ganska så mörk röst så det var svårt att sjunga med en ljus stämma. Man lär sig. ;)


I kväll blire antagligen film och lite plugg eller nåt liknande.. usch nej vad jag är hungrig. Måste nog göra i ordning lite mat, har bara ätit frukost och lunch idag, samt frukt innan musiken ;)


Vad gör du i kväll då? ♥



♥Onsdag;

Lång-onsdag brukar jag kalla den mittersta dagen i skolveckan.

Börjar 10.10 med ULS och har sedan kör. Vi som går på kören äter typ sist av alla elever och det finns aldrig någon mat kvar. Kl 12 äter vi och matsalen öppnar halv 11. De måste väl ha så att alla elever får äta.. Rapportera till matrådet ska jag göra! Usch vad arg jag blir.. Jag har liksom inte råd att äta ute varje onsdag bara för att maten i skolan är slut. De ska väl ha mat så det räcker till alla tycker man! Eftersom jag går sent till nästan 17 måste jag ha mat i skolan för att orka med dagen..


Just nu sitter jag och äter frukost och en liten bit kladdkaka som vart över från igår.. Kallast är godast! Haha
Som sagt slutar jag sent och skriver därmed ett inlägg när jag kommer hem, vilken är ca halv 6. USCH!

Ciao ;) ♥

♥ Supertisdag;

Usch vad det regna ute, vill ha snö. kom igen nu!!! Måste köpa nya skor snart, har märkt att alla mina skor läcker in vatten.. Ingen skön känsla, dessutom blir jag snart förkyld känner jag.

Nu tänker jag sjunga lite och öva upp rösten en aning.. Har musik i morgon och ska därmed sjunga för läraren samt träna med kören.... Jag ylar på jag.. Lalalalala ÄLSKAR ATT SJUNGA!!


Bye!!

♥ Tisdag;

Hjälp, veckorna rullar på för fullt. Snart är det jullov! Åh jag jag längtar till snön.. Men jag vill ha den över julveckan samt nyårsafton sen kan snön försvinna så det inte blir en massa slask och plask.

I dag är det matteprov, känner mig inte alls taggad till det. Det får gå som det går helt enkelt. Jag har gjort mitt och nu får jag se om det ger resultat.
I dag är det Naima som har namnsdag, ett av mina favorit namn. Jag har tyckt om det ända sen jag var liten. Ska nog döpa min dotter till Naima eller ha det som mellan namn. Jag har sjukt många fina namn som jag skrivit ner. Mest "utländska" namn och kanske någon enstaka "svenskt". Tänkte skriva ut de namnen på både pojkar och flickor men vet inte om jag vågar i fall någon som läser bloggen kanske "tar" de namnen. Men jag har som sagt ett par st.
Pojknamn: Mitt absolut bästa pojknamn som jag alltid älskat är David, sen är det Elias, Kevin och Edwin.
Flicknamn: har jag några till..Yechim, Naima, Novelyn, Anabelle, Charlene och Bianca.. Många mellan namn blir det ju om jag vill ha alla namn.. Haha men jag får helt enkelt vänta och se senare när det väl händer.. ;)

Är du som jag, redan kommit på namn till dina barn?? Hehe

Puss

♥ Måndag;

Tjoba!


Ganska så kort dag. Dagens lektion började med att Fannys pojkvän Adde kom och pratade inför hela klassen om våld och dylikt samt hans upplevelser. Vi har nyligen sett filmen "hata göteborg" som handlar om våld och ungdomar i samhället. En väldigt lärorik film måste jag säga och när Adde pratade inför klassen var också väldigt lärorikt att få höra att det faktiskt kan se ut så i någons liv.

En kompis fick även en panikattack och vi försökte prata lungt med henne och så, men det ordnade sig till slut. Hon var jätteduktig som fokuserade och fick kontroll över situationen.
Sen gick jag på kör, det är inte många veckor kvar nu innan vi står där, vitklädda med ljus i hår. Ska bli spännande!
På arbetssätt och lärande kollade vi på serien "klass 9A" ganska så soft att bara sitta och lyssna på lektionen och inte göra nånting..


Nu sitter jag här efter att ha kommit hem.. Ska väl göra läxan snart i Word och få det hela överstökat.

Hej så länge! ♥


♥ Frågor och svar;

1. Hur gammal är du om fem år?
- 23 /24 år
2. Vem var den sista du träffade?
-Mamma
3. Hur lång är du?
~ 181 cm
4. Vilken var den senaste film du sett?
- Heartbreak Hotel
5. Vem ringde du senast?
- Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
- Haha :) -av ida
7. Vad är dagens planer?
- Skolan och skriva uppsats
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på till vem, men helst messa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
- Skilda
10. När såg du senast din mamma?
-  Nyss
11. Vilken ögonfärg har du?
- brungröna
12. När vaknade du idag?
- 7.15
13. Har du någon gång hittat en katt?
- Ja
14. Vilken är din favoritplats?
- Vet inte.. På nån plats med nån man älskar
15. Vilken plats föredrar du minst?
- Tandläkaren absolut
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
- Bor i lägenhet, jobb, man å barn!!
17. Vad skrämde dig som barn?
- Tandläkaren!
18. Vem fick dig att skratta senast?
- Filmer igår
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
-  Haha vet inte, finns väl ingen ålder??
20. Har du stationär eller bärbar dator?
- Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
- Oftast utan men med kläder när folk sover här
22. Hur många kuddar har du i sängen?
- 2 st
23. Hur många landskap har du bott i?
- Två
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- Skor

25. Är du social?
- Yesbox
26. Vilken är din favoritglass?
- Det är olika..
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
- HANDLA!
28. Tycker du om kinamat?
- Ohja!
29. Tycker du om kaffe?
- Inte alltid
30. Vad dricker du till frukost?
- Juice
31. Sover du på någon särskild sida?
- Ja, helst inte in mot väggen
32. Kan du spela poker?
- Ja (a)
33. Tycker du om att mysa?
-  Alltid
34. Känner du någon med samma födelsedag som din?
- Ja
35. Vill du ha barn?
- Jaaa!!
36. Kan du några andra språk än svenska?
- Ja, engelska o spanska
37. Har du någonsin åkt ambulans?
- Inte vad jag vet
38. Föredrar du havet eller en pool?
- Havet å pool..
39. Vad spenderar du helst pengar på?
- Olika, beroende på vad jag behöver..
40. Äger du dyra smycken?
- Definera dyra... inte sådär för 1000;- det har jag inte
41. Har du någon gång testat narkotika?
- NEJ! korkat om man gjorde det
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
- frukost
43. Välj ett ärr på din kropp?
- Kinden
44. Vad har du för ringsignal?
- Kristinia Deberage - Goodbye
45. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
- Nej
46. Flirtar du mycket?
-Nää
47. Vilken var den senaste bok du läste?
- Asyl med Liza Marklund
48. Läser du dagstidningen?
- Yes
49. Prenumererar du på någon veckotidning?
- Nej
50. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
- Rix FM



♥ Söndag;

God kväll känns det som eller hur? när det är så mörkt ute nu på dagarna. Usch blir nästan trött.
Ikväll blir det film på 4an "Heartbreak Hotel" en väldigt rolig film måste jag säga. Se den ikväll om du inte har nåt annat för dig. :)

Vad gör du annars ikväll då?


Jag har precis gjort en hårinpackning och sitter med telen och snackar med pappa. Inget annat pågår just nu hos mig. Orkar inte lyssna på musik, öronen måste vila ett litet tag i alla fall.. Har även vikt kläder från tvätten och planerat morgondagens outfit till skolan och så. Allt är organiserat hos mig, allt ska vara på sin plats. Är väl lite av en perfektionist.... Eller nåt liknande.. ;P

Puss

♥ Köp;

Nu har jag äntligen köpt jackan jag "drömt" om! iiiih vad glad jag är. :) Här är bild, köpt från H&M. Finns i ett tidigare inlägg på kategori "fynd"

♥ Frisör nästa?;

Tjaba!

Som ni alla kanske vet eller inte vet så klipper jag bland annat mina vänner och släktingar på fritiden.
Den här "hobbyn" har jag hållt på med i ca ett år. Jag påstår inte att jag är bra, men inte heller dålig eftersom ni fortsätter att bli klippta hos mig. Jag tar inget betalt som jag gjorde förut men det var en mindre slant. Eftersom det är mina vänner jag klipper får de säga exakt hur de vill att jag ska klippa dem. De får bli arga om de själva anser att de inte var så de ville ha det, men då har de åtminstone inte betalat något för det. Jag tror inte att det är någon som blivit arg eller missnöjd, lite små fel här och där men man lär sig.
Jag går som sagt på Barn-och-fritids programet första året när det egentligen ska vara mitt sista. Jag har som sagt hoppat runt på 2 olika gymnasier innan detta och jag är glad att jag hoppat av de andra så jag kommit hit där jag är idag. Jag har en helt underbar klass, det går inte att beskriva. Första året är väl lite jobbigt igen men kul framför allt, eftersom jag är äldst..Och som man säger "bättre sent än aldrig".

Har du någon hobby som du gör på fritiden?

Till dig som går på gymnasie; är du nöjd med ditt gymnasieval?


Puss!

♥ Sjukt bra låtar;



Sara Löfgren - När ingen vet





Sara Löfgren - Starkare

♥ Frukost;

Frukost är dagens viktigaste mål för att orka dagen. Det här är vad jag åt idag.

- En tallrik naturell youghurt med solrosfrön, flingor och hallonsylt.
- Ett glas apelsinjuice.
- En kopp varm kakao med mjölk och grädde.
- En smörgås med mjukost.




Vad brukar du äta till frukost?

♥ Lördag;

God morgon alla!

Fick en aning sovmorgon idag och det tackar jag för. Kanske kan hålla mig vaken längre ikväll!

Vad händer idag? Jo absolut ingenting för min del! Skönt att inte ha några planer och bara kunna slappna av, det är helg bara 2 dagar i veckan så varför inte bara ta det lungt och ladda batterierna när man har chansen. Det gör cokså att jag kommer vara gladare i skolan och inte känna mig stressad.

Har du några planer för idag?



♥ Drömresemål;


Rom



Rom
(latin och italienska Roma, namnet eventuellt av etruskiskt ursprung) är huvudstad i Italien och var även huvudstad i det Romerska riket under antiken. Rom är huvudstad i regionen Lazio och huvudort i provinsen Rom. I Rom ligger även Vatikanstaten, centrum för Romersk-katolska kyrkan. Rom har 2 711 476 invånare (31 augusti 2007).

Rom kallas sedan antiken urbs aeterna, den eviga staden; vanligare är dock det mer anspråkslösa urbs Roma ”staden Rom”, och ibland endast urbs.





Vad är ditt drömresemål?


Finns mer att läsa om på wikipedia.org och bilder finns på google.se


♥ Film;

Tänkte bara skriva lite om viken film Jazz och jag såg på igår. Vi såg på "Mitt liv som popstjärna" med Hilary Duff som huvudrollen. Den var lika bra som jag kommer ihåg den. Har sett den ett antal gånger redan så det är ju inte lika spännande som när man ser en film för första gången som man inte sett tidigare..Den har genren komedi.


Nu idag hade vi lite film mys och åt våfflor med grädde & sylt. Första gången i år faktiskt.
Vi såg på "Fool's Gold" med Matthew McConaughey och Kate Hudson som huvudrollerna. Den är en av mina favorit filmer, den har genren äventyr för er som gillar sånt som "Pirates of the caribbean". Jag rekomenderar verkligen den här filmen. Den innehåller spänning och kärlek.








Handling Mitt liv som popstjärna:
Filmen är baserad på tv-serien Lizzie Mcguire.

Lizzie Mcguire, hennes kompis Gordo och resten av klassen åker på skolresa till Rom, där de blir guidade av en lärare. Lizzie får höra talas om en popstjärna som heter Isabella, som ser precis ut som Lizzie. Sen träffar hon Isabellas partner, Paolo, som tror att Lizzie är Isabella. Hon låtsas som om hon är sjuk inför klassen, och så hänger hon med Paolo ut på äventyr. En dag sitter de och äter och Paolo frågar om Lizzie vill vara med och sjunga på en stor konsert, men hon vet inte riktigt vad hon ska svara. Men Lizzie tror att Isabellas partner är snäll fast han vill bara skämma ut Lizzie...





Handling Fool's Gold:
Ett gift par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) som tillsammans har letat efter bortglömda och förlorade skatter i åtta år utan resultat börjar nu tappa stinget, lusten och varandra. När en ny ledtråd uppenbarar sig återupplivas parets äventyrslust och kanske även deras känsla för romantik.



Bilder från google.se och handling från wikipedia.org



♥ Fredag;

Hej hej.

I dag har min dag varit kort vilket är skönt eftersom det är fredag. Fick sova hela 7 timmar i natt, vad skönt. Känner mig en aning utvilad i alla fall och en aning gladare också. Tummen upp för det!

I kväll blir det mys framför IDOL. Jag läste metro i morse och vad de ska sjunga och det är några intressanta låtval faktiskt. Ska du se IDOL ikväll?

I helgen blir det nog bara att ta det lungt och eventuellt umgås med vänner. Har du några planer?

Ja, det var allt jag hade att skriva just nu men jag skriver säkert mer senare..

Ha en bra fredags kväll!
Puss

♥ Music is my passion;



Jordin Sparks - Battlefield

♥ Tankar..;

Puuuh, jag hann med bussen i morse.. Kanske för att den var försenad så det tackar vi för. Hann med tåget också.. Satt bredvid en kille som stank rakvatten..Det luktade gott iofs men det var lite för mycket.. Det började sticka i hela min näsa. Annars så tycker jag att killparfymer och rakvatten är bland de bästa lukterna som finns!! Haha


I dag blir det att laga middag med älskade Jazz som kommer hit och myser tror jag. Eventuellt kanske det blir en liten promis bara för att "catch up" lite saker o berätta saker som tynger våra hjärnor. Det är nyttigt..

Jag kom att tänka på igår att jag ej fått några läxor den här veckan. Ändå har den här veckan känts väldigt lååååångsam måste jag säga och väldigt stressande för min del. Varför vet jag inte. Däremot om jag hade fått läxor så kanske man skulle kunna förstå varför jag känner mig stressad.

Hjälp jag fick ingen sömn i natt heller nästan..Jag är sjukt trött och seg på kvällarna så jag går och lägger mig tidigt men ändå så vaknar jag mitt i natten och är totalt klarvaken. Vad kan det bero på?
Jag vet att jag inte kan gå och lägga mig sent runt 00 för då blir jag alldeles för trött för att gå upp på morgonen vilket leder till att jag ligger kvar och sover och struntar i att gå till skolan. Man lär sig av sina misstag dock. Men kan det inte finnas någon annan lösning på mina sömnproblem förutom att proppa i mig en massa piller... Är det kanske för att jag är så stressad som jag är?? Tacksam för svar !


Vi hörs, ciao ♥




♥ Torsdag;

Jippi det är torsdag, vilket betyder att det är fredag i morgon sen helg!!


Sitter och äter frukost och bussen går om ca 10 minuter.. Aja, jag får väl springa!!

Skriver mer om min dag i ett annat inlägg.. ;)


Ciao nu måste jag rusa!


♥ Stan;

Tjaba! Kom hem från stan för ett tag sen då vi i klassen skulle gå på polismuséeum. Efteråt gick jag, fanny och alex runt och kikade in i olika affärer..Buttericks kan man ju nästan skratta åt.. Haha
Nej men det var skoj i alla fall..


Ikväll så ska jag bara ta det lungt och se på film om dvdn tillåter.. Det har varit strul med den på sistone men hoppas den fungerar just idag..


I morgon blir det en kort dag, halv 12 slutar jag. Funderar på om jag ska äta lunch i skolan och sedan dra hem bara för att få tiden att gå. Sen ska jag vänta på älskade Jassa som jag ska umgås med när hon slutar :):)<3


Good bajs på er!!


♥ Onsdag;

Tjenamors!

Vaknade en aning utvilad och vaknade av väckarklocka första gången på länge, väldigt skönt. Det gör så att jag blir lite mer positiv eftersom jag fått sömn nu.

Idag så ska jag och mig klass ta oss själva till polismuséet i sthlm. Vi har fått vägbeskrivning och vi måste vara där senast 12.30 idag. Jag ska hinna äta med Fanny i stan innan vi åker vidare... Jag är ju trots allt 18 år så vi "borde" ju hitta dit, men jag är typ lost i min egen hemstad.. Tur att man har god tid på sig i alla fall.. :) Fast det finns ju människor som inte hittar i stan alls fast de är äldre än mig och kanske bor i innestan.. Det är inte lätt alla gånger.. ;)

Hehe, men nu så ska jag snart åka till skolan där typ alla i min klass ska ta vaccination sprutan mot svininfluensan... Vem vet, kanske hälften av klassen redan blivit smittade, alltså de som är sjuka och ligger i feber.. De får helt enkelt ta vaccinet på vårdcentralen när de är friska.. Ska du ta vaccinet mot svininfluensan?


Puss

♥ Kväll;

God kväll alla..


Kom ut från en varm dusch för ett tag sen. Jätte skönt att duscha varmt...Kramperna har typ försvunnit en aning men de finns fortfarande kvar.. Pratade med vårdcentralen tidigare idag och beskrev symptomen och receptionisten/sköterskan kunde inte ge något svar till varför jag får kramper och hon visste inte varför.. Hon sa att jag skulle prata med en riktig läkare och då sa jag att hon kanske kunde koppla vidare till "en riktig" läkare och då svarade hon otrevligt "Nej alla är på lunch just nu så du får ringa senare och prata med mig igen" -jag menar om hon inte kunde ge mig något svar nu eller ett direktnummer till läkaren som inte går via receptionen varför skulle jag då ringa tlllbaka och ställa samma fråga igen... FÖRVIRRAD eller vad??

Men en kopp te och en varm dusch hjälper en liten aning i alla fall vilket är positivt....Jobbig vecka också med allt annat jag måste ha i huvudet..


Nu ska jag snart se på DH och sen försöka få sömn.. <3

♥ Kramper;

Hej


Idag har jag haft kramper i hela magen och helt trött i kroppen. Känner mig helt slut som typ efter ett gympa pass.
Har ingen ork och energi till nåt, vill bara sova och sova och sova.....Vill inte känna så här..

I morgon blire att dra med klassen till polismuséet inne i stan. Får se om jag orkar åka och gå runt där som en idiot som har ont...Kallsvettas gör jag i mellanåt.. Inte alls kul... Börjar nog bli sjuk..

Vi får se helt enkelt kan inte lova något i alla fall. Får se hur jag känner mig i morgon helt enkelt.

Nu har jag precis kollat klart på kvällens Andra Avenyn på webben. Sjukt spännande eftersom jag äslar Andra avenyn så kan jag inte missa något avsnitt.

Ikväll blir det att hoppa in i en varm dusch och sedan ligga i sängen och kika på Desperate Housewives som kommer på kanal 5 i kväll kl 21.00


Det är min dag..


♥ Tisdag;

God morgon

No happyface on this face idag...USCH vill bara sova och gömma mig från världen ett tag.. Jag orkar inte.. Energi kom tillbaka!
Det finns nästan inget jag ser framemot längre.. Vill inte ha det så här, vill inte vara deppig. Sen vill jag att snön ska komma också....



...

♥...

Har ingen ork eller energi längre.....  :/


♥ Måndagskväll;

Hej hej!

Dagen har varit seg även fast jag slutade halv 3. Vi kikade på film nästan hela dagen.. TRÖTT!
Fick veta provresultatet på arbetssätt och lärande idag, fick VG. Jag satsade på MVG men jag är super nöjd ändå.
Fick veta betyget från utvecklingsarbetet på ULSEN och fick Vg där också. Känns bra!

I morgon blir det inte en lång dag utan börjar kl 8.50 och slutar 14.00 men från gympan brukar vi oftast få gå lite över halv 2 vilket känns super skönt. Vet ej om jag orkar vara med på gympan i morgon. Har knappt någon energi att orka med veckan ens men att gå på lektionerna och masa iväg sig till skolan är väl ett måste fast man känner sig helt slut och hängig. Huvudsaken är ju att jag är i skolan även fast jag inte är med på gympan i morgon.


Jaja. Snart ska jag lägga mig ner i sängen igen och se på CSI som börjar kl 21 och sedan försöka sova och få lite mer sömn i natt i alla fall.... Usch vill bara ta ledigt en vecka och vila upp mig....Hehehe

Ciao!

♥ Måndag & ny vecka;

God morgon, känner mig inte alls taggad till att åka till skolan idag, men jag måste.... Usch jag mår inge bra känner jag men får försöka så gott det går helt enkelt..


Sitter nu och äter frukost, görsöker få i mig nå ätbart i alla fall..Youghurt med bananer i..



Nej nu ska jag snart gå, måste hinna fixa i ordning mig.. Ses


♥ Söndag;

Söndag: Känner mig inte direkt taggad inför skolan i morgon. Känner mig inte tillräckligt utvilad. Men det kommer väl..


---Släktingarna sover fortfarande. Jag har stängt min dörr för att datorljudet inte ska höras, och att jag knapprar på tagenterna. Vi hade roligt i går kväll. Samira var också en del av gänget. Vi lekte lekar vilket jag tyckte var hur roligt som helst. Man fick ju sig ett gott skratt för livet kan man säga.. Mysigt var det :)


I dag vet jag inte direkt vad som händer.. Ska väl bara ta det lungt antar jag och preppa inför morgon dagen helt enkelt. Vad ska du göra idag?


CIAO ♥

♥ Lördag;

God morgon allihopa!!


Idag blir det shopping och fest! Min moster ska bege sig hit med co! Vi ska ha de trevlig o roligt. Äta mat & dricka.
Sova över blir det i o för sig också, vilket är trevligt! Inte så mkt mer om dagen förutom att jag ska hinna städa, duscha, tvätta håret, klä på mig, sminka mig osv.. Göra mig iordning alltså! Det ska bli roligt! Hehe


Inte mer än så om dagen än så länge.. Det blir nog mycker mer att tillägga under dagen så.. Vi ses o hörs! ♥

♥ Andas, andas, andas;

Jag är sjukt övertrött idag, skrattar åt precis allt och på svenska lektionen så glömde jag bort hur Sverige stavas(?!)
När jag kom hem fick jag världens chock. En grannes dörr var helt bränd, typ svart och det luktade rök i hela trappuppgången. Det satt till och med polisband runt dörren.. Usch vad hemskt. Det kan kallas mordbrand eftersom nån kunde dött.... Nu sitter jag här med vantar & mössa, jacka och varma kläder. Det luktar fortfarande rök hos mig, hoppas jag kan sova ikväll då.. Inge vidare att börja helgen med..


IDOL snart!!! Det taggar vi med! Rabih ska sjunga en av mina favvis låtar, som alltid nästan!!! Missar det aldrig!
weei!
Imorgon blire att ladda med lite städning och shopping för min del! Släkt besöken börjar komma oftare, inte för att jag har nåt emot det. Det är bara roligt!!! Spel & dryck i morgon kväll alltså. TAGGA! hahaha jag är flum just nu...



Nåja, ha det bra i helgen ! ♥

♥ Redovisning;

Redovisningen gick kanon bra, filmen fungerade inte direkt som det skulle med till slut blev det okej. Folk applåderade! STRÅLANDE!

Senare när jag slutade så mötte jag upp Jenna i centrum, hon skulle prova lite jeans bland annat. Sen träffade jag lite klasskompisar oså :)

Btw så delade jag och Jenna på en ny smak av marabou nämligen "Marabou Vinter" med smak av nejlika och av andra kryddor. Den är precis som "Marabou Sommar" att den stannar bara tills vintern är slut. Men den var god ska jag säga er! SMAKA! Era smaklökar kommer gå bananas! Haha


Ikväll så ska jag skriva klar svenska läxan som ska in i morgon, och sedan bara chilla!

Vad ska du göra?

Puss! ♥

♥ Nätshopping;



Jacka

Slag och knäppning fram. Bröstfickor och fickor fram med lock och knäppning. Avtagbart knytband i midjan.
Från H&M.se Pris: 399;-






Stövlett

från Love Label. Platt modell med liten klack och rynkat, ca 15 cm högt skaft. Remmar, spännen och nitar. Ovansida i syntetmaterial. Insida i textil/syntetmaterial. Syntetsula.
Från Halens.se Pris: 399;-

♥ Torsdag;

= kort dag idag, weeei :D Sen ska jag nämligen shoppa med Jenna som jag inte sett röken av på ett tag. Men det ska väl bli kul. :)
Redovisningen idag av våran film, alltså den är bäst.. Vår filmlärare som hjälpte oss vill att vi ska testa att skicka in den till Friends. Det låter väl spännande? ja, jag skulle definitivt göra det! Hehe

Så ser min dag ut i övrigt och jag har varit uppe sen tidigt i morse och hoppa in i duschen. Nu sitter jag och äter frukost, vanlij yoghurt med banan i, mums!

Nej nu ska jag göra nåt annat innan jag måste bege mig iväg till skolan..

Tjingeling! ♥

♥ Onsdag;

Hej.

Hade ingen arbetsätt och lärande idag men fick uppgifter att göra. Det blev klart på ca en halvtimma när jag satt med Jenny och Ida i biblan. Jag skulle haft 2 timmars håltimme innan musiken började men jag pratade med henne och fråga om hon kunde ge mig en hemuppgift. Jag ska nämligen ta reda på en julsång som jag sedan ska träna in och sjunga för henne för att få närvaro... Vet bara inte vilken...


Ikväll så ska jag bara ta det lungt tror jag eftersom jag satt och plugga igår på en läxa som skulle lämnas in i dag.
Matteboken glömde jag i mitt skåp, eller rättare sagt "glömde" ta med mig den hem... Aja det ordnar sig.
I morgon är det redovisning för vårat grupparbete. Ska bli skit kul att visa upp filmen som vi spelade in..!:D


Btw så snöar det här nu... :)

Hejdå ♥

♥ Kväll;

Nu har jag pluggat klart arbetssätt och lärande läxan som ska vara inne imorgon och fått i mig mat för dagen.
Det har varit kallt idag. På gympan var vi uppdelade i grupper och vi skulle bestämma vad vi skulle göra på just den lektionen. Min grupp valde bandy, det var kul.. Efter allt springade började jag må illa igen. Har mått illa hela dagen och knappt fått i mig mat, men middagen stannade nere som tur är.


Om ett tag ska jag se på tv och bara ta det lungt. Hoppa in i duschen innan läggdags. Sen blire att gå upp tidigt och ta kvar över sju bussen till skolan.. Det blir tufft eftersom jag vaknat sent de senaste två dagarna.. Men det kommer fungera ändå... Hoppas jag..



Ha en trevlig kväll! ♥

♥ Michael Jackson - Beat it;


♥ Tisdag;

God morgon! Åh vad härligt det är att ha sovmorgon igen andra dagen efter lovet. Jag börjar halv 11 idag och har endast två lektioner, matte och gympa. Mina två ämnen som jag rå hatar! Men men, vad ska man göra..? Jag har blivit besatt med att jag inte får komma försent och inte skippa några lektioner. Jag har blivit så beroende av närvaro så det är inte sant. Vilket är bra iofs..

Idag när jag kommit hem så får jag sätta mig med mina två läxor som jag fått. En från svenska och en från arbetssätt o lärande. Jag har bara arbetssätt o lärande till jul så jag hoppas jag fick ett MVG på provet som vi egentligen skulle få reda på igår men hon var inte där... Nu får jag vänta tills imorgon med att se resultatet..


Om ungefär en timme så ska jag dra iväg till skolan. Har packat ner en vattenflaska o banan som jag ska ha till gympan. Ja så ser min dag ut i princip men det kommer alltid dyka upp nåt emellan allt det här. Det känner jag på mig.

Ha en bra dag! ♥

♥ Måndag;

Det är redan måndagskväll och det rullar in läxor redan nu.. Hehe^^

Efter att jag slutade kl halv 3 pga av inställd lektion så gick jag o mötte upp Fanny i centrum och vi käkade otroligt goda baguetter. Jag minns inte vad stället hette men det var inte alls dyrt och väldigt mättande..

Ikväll orkar jag inte plugga så mycket, ska hellre lägga min framför tvn och se en film eller så och läsa. Mycket mysigare än att sitta och göra läxor i alla fall, inte sant?


Men vi hörs väl! Ciao ♥

♥ Andra November två tusen nio;

Kan ni fatta att det redan är november? andra november dessutom.. Snabbt ska det gå tydligen..

God morgon! I natt fick jag knappt någon sömn vilket är typiskt eftersom det är skola första dagen efter höstlovet. Dessutom börjar jag sent idag, tack o lov för det annars hade jag väl somnat på tåget..

Matte som första lektion idag, vilket jag ser fram emot.. Fråga mig inte varför, har själv inget svar på det.
Slutar kl 4 idag och sedan hem. Är hemma till ca kvart i fem så det är najs. Hoppas att vi inte får några läxor just idag eftersom jag kommer hem så pass sent att jag inte orkar göra nåt..


Nähäpp nu ska jag dra in i duschen och sedan hitta några kläder till idag. Vi hörs! Ciao ♥

RSS 2.0