♥ Lakrits;



Jag verkligen älskar lakrits! En av mina favorit godisar genom tiderna. Men saltlakrits är bäst!! Haha alla lakritsälskare där ute, kommentera att ni älskar lakrits! Lakrits är bäst!!! <3


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: Hahah, i början orkade jag inte bry mig om möbleringen samt möblerna men nu blir jag tokig. Känns som om att jag har alla sorts färger i min lägenhet haha :P.



Inte riktigt men jag har tittat på ett par möbler som jag har fastnat för haha. Tänk om jag vann på lotto, fan vilka möbler jag skulle köpa haha :D. Det allra första grej jag vill ha till lägenheten är förstås en plasma TV :)



Nää, nu har det blivit tråkigt och shoppa eftersom att jag aldrig hittar fina kläder. Förut kunde jag köpa hur mkt som helst men nu köper jag mindre o mindre. FInns hemsidor men de vågar man ju inte lita på :P.



Jag ska på glöggfest och dricka GLÖGG (alkoholFRI) med klassen :). Sen kommer vi gå vidare och festa hela natten typ ;).



Lakriiits, jag tycker också om det :o. En av mina favorit lakrits är djungelvrål (malaco). Det är små salta apor haha :D



Hoppas du får en fin och trevlig kväll nu ;)



Kram kram <3

2009-11-28 @ 16:30:42
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Lakrisälskare <3

jaa!! <33 haha :D

2009-11-29 @ 12:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0