♥ F*cking Perfect - P!nk


♥ Dålig update framöver..;

Tjena!

Andra dagen på APU:n kirrad och det börjar faktiskt kännas mer bekvämt måste jag säga. Tack och lov för det!
Har tyvärr inte så mycket tid till att uppdatera här numera eftersom att jag kommer hem så sent och det är mycket som ska göras efter APU:n som gör att jag inte hinner skriva, såsom tvättning, plugga teori, läsa två böcker som ska vara klara och rapporterade innan avslutad APU, APU-rapport ska skrivas, uppgifter från kursen pedagogisk ledarskap. Sjukt mycket grejer, samtidigt som jag ska hinna med att ha någon som helst fritid överhuvudtaget. Så dålig uppdatering framöver var det alltså.. Men ni överlever nog ändå, om ni inte vill höra samma visa varje dag förstås?

♥ Första dagen på APU:n avklarad;

Tjena!

Första dagen på APU:n avklarad. Det var faktiskt riktigt roligt men samtidigt spänt och nervöst inför allt som man inte visste skulle hända. Var dock väldigt trött på morgonen men blir piggare efter ett par koppar kaffe.

Har precis varit inne i duschen och ska lägga mig och sova om ett tag för att orka gå upp imorgon kl. 06.45.
Morgondagen kanske blir lite mindre spänt och barnen känner igen mig och blir mer bekväm med mig ju längre tiden går. :)

God natt!

♥ Monday;

Haha, jag tänkte skriva god morgon nyss..

Blev imorse väckt av en "störd tjej -92" kl. 04.50. Så jag är rejält trött nu säger jag bara.... Började kl. 08.30 och går ända till 16.30 idag och ska iväg till Enköping vid 17.30 så jag kommer vara framme vid 19.00. Det är en låång dag för mig eftersom att jag knappt fått någon sömn och första dagen på APU:n är imorgon och jag vill mer än gärna känna mig utvilad...


♥ Thank God it's friday!;

God morgon.

Skönt att få någorlunda sovmorgon idag. Jag tycker att jag sover bättre med mitt fönster öppet en bit. På så sätt kryper man mer under täcket och inte vill gå upp när klockan väl ringer.
Idag är det fredag, för er som inte vet. Haha. Skola först och sedan bilar jag hem med min moster och all min packning som tillslut blev finish! Puuh!

Sitter just nu och äter frukost och dricker varm o'boy samtidigt som jag har Spotify spelandes i bakrunden. Är jag tokig som vill att det ska komma reklam mitt upp i alltihopa?`Jag vill faktiskt höra fredagsmys-reklamen så jag säkert vet att det är fredag! ♥


♥ Night;

Dagen har gått superfort! Jag har varit i skolan och sedan när jag skulle dra hem skulle jag fixa UL-busskort på Väsby station i luckan. Men dom har tydligen inte UL-kort där helt plötsligt?!? Helt sjukt att man ska behöva få åka runt halva Sverige bara för att hitta ett enda busskort?!?! Helt stört och jag tycker att UL och SL ska ha bättre koll på saker och ting och verkligen sammarbeta! ÅÅÅH!!!!

Kom hem och slängde i en maskin tvätt, som nu hänger på tork och väntar på att packas ner i resväskan som ska packas full tills imorgon då jag "flyttar" till min moster i 6 veckor, där jag ska ha min APU-praktik. Det ska bli skoj tycker jag. Måste bara se till att allt kommer med, som ska med. Det blir mycket det!

Såg också avsnitt 7 av The Vampire Diaries på tv6 play som jag missade förr förra torsdagen. Synd att det är uppehåll nu..

Ska hoppa in i duschen om ett tag och sedan bara ta det lugnt..

♥ Torsdag;

God morgon.

En tidig morgon har jag klivit upp. Somnade inte förrän vid 12 igår kväll så jag är en aning trött.
Sitter just nu och äter frukost samtidigt som Spotify spelas på fullt. Katy Perry - Firework, är grym btw!

Idag ska jag hämta mitt UL-busskort. APU:n börjar redan på tisdag och sedan 6 veckor framåt. Härligt!! Kommer dock vara i skolan på måndagar så jag måste åka fram och tillbaka.

Slutar kl. 15 idag om vi har historia. Läraren var inte här igår men vi får se. Alltid skönt om man slutar tidigare..

♥ Done;


Yes
! Nu är jag äntligen klar med mitt hemprov i naturkunskap. Det var verkligen jobbigare än vad jag trodde. Men nu är det gjort i alla fall. Micha var här tidigare idag och för att vi skulle prata och hjälpa varandra med naturen, lättare sagt en gjort. Jobbar nog bäst själv, koncentrerad i lugn och ro.
Nu ska jag käka middag och sedan dega i sängen och glo på tv resten av dagen typ.. Haha.

♥ Bruno Mars - Grenade;


♥ Onödigt;



Jag tycker i alla fall att det är onödigt att behöva åka till skolan i snöstorm och inställda/försenade tåg när man endast har en lektion som börjar 13.15 och som jag dessutom håller på att göra ett hemprov på hemma.... Lite drygt att behöva dyka upp bara för att få närvaro för att sedan få åka hem igen. Jag tycker i alla fall att det inte är värt det. Då arbetar jag hellre hemma.... Så är det med den saken. Punkt slut!

♥ Första skoldagen avklarad;

God kväll!

Slutade tidigt idag och begav mig hem till Fanny innan vi drog hem till mig igen. Vi snackade, åt mat och såg på film. "Hip Hip Hora" och en bit av "High School Musical".

Nu har Fanny dragit hem och det är dags för mig att bege mig till sängen och sooooooova efter att ha varit vaken i snart 35-40 timmar, men vem har koll? Sovmorgon imorgon, sååååå skönt!!!


♥ Tidig morgon;

God morgon. Här är vi uppe med tuppen.. Är såååå trött! Somna inte förrän vid halv 3 inatt och upp kl 6. Skola idag. Taggad eller vad... Aaa, fast nej...

Skriver mer när jag kommit hem.

♥ Mys;

Fanny och jag begav oss ut i kylan och halkan för att ta bussen till centrum och gå resten av vägen till statoil för att handla något gott. Det var snorhalt, asså verkligen snorhalt! Höll på att halka flera gånger men Fanny gjorde världens snyggaste vurpa utanför busshållplatsen. Hahahaha.

Nu ska vi bara chilla och snacka ett tag innan läggdags.. Imorgon är det skola.......... Kommer bli en lång dag..

♥ Sista dagen av ledigheten..;

Idag är det sista dagen av ledigheten och sovmorgon på ett tag.. Började dagen med att bli väckt av Jenna per sms. Det är lungt, det var på tiden att jag vaknade eftersom att jag måste lägga mig i rimlig tid ikväll för att orka med att gå upp tidigt imorgon eftersom att det är första skoldagen 2011. Vill gärna känna mig en aning utvilad åtminstone.

Fanny kommer hit och krashar också så det blir inte världens tidigaste läggdags heller eftersom att hon är en nattuggla men jag ska få henne att somna tidigt. Basta!


Just nu sitter jag fortfarande i pyjamas och har slängt in en maskin tvätt. Ska hoppa in i duschen lite senare sen innan jag ska bege mig till Willys för att handla. Asså, jag pallar faktiskt inte att städa!!!!!!!!!!!!!!!!! hm....

♥ Girltalk;



Micha
och Fanny har precis varit här. Vi var först till ica för att handla godis och läsk. Sedan mötte vi upp Fanny som var på g hit hem till mig. Vi hade en massa tjejsnack och fick oss ett gott skratt. Haha.
Följde med Fanny till bussen och Micha en bit hemåt. Hon bor ganska så nära så det gick bra. :)

Nu så ska jag chilla i min nya bäddsoffa och se på tv tills jag somnar. God natt.

♥ Söndag;

Kom hem för ett par timmar sen efter att ha spenderat helgen hos pappa. Umgicks naturligtvis mycket med Travis trots att jag inte var så pigg emellanåt men det löste sig. Vi åkta pulka och hade annat skoj för oss. Helgen gick fort. Pappa skjutsade hem mig och hjälpte mig upp med en bäddsoffa som pappa och Karina annars skulle kastat om ingen tog den så jag passade på. :) Nu har jag ytterliggare 2 sovplatser här..

Två bilder på Travis.




Bäddsoffan när den ej är utdragen. Man kan ligga raklång där ändå och sidokuddarna är avtagbara.

♥ Bakis..;

Tjena!

Jag ska aldrig mer dricka vodka..!! Festen från igår vart väldigt bra. Vaknade dock vid halv 9 efter att ha sovit i ca 4 timmar. Mådde jätteilla och var ändå tvungen att ta tåget hem från Fanny, packa och sätta sig på nästa buss för att åka hit till pappa.

Travis öppnade sina presenter han fick av mig. Han vart glad. :)

Nu ska jag se på Let's dance och sedan krypa till kojs. Jag är ju väldigt pigg kan man säga.............

♥ Hos Fanny;

Vina hos Fanny nu och Jenny kommer snart. :) Vi ska ha tjejsnack och självklart dricka vin. :) Trevligt, trevligt!
Ska sova över här och imorgon ska jag åka till pappa och vara där i helgen. Kommer nog inte uppdatera något under helgen. Men jag hopppas att ni får en underbar och mysig helg för det ska i alla fall jag ha. :)

<3


♥ Littlebrother's birthday;

Grattis älskade Travis på din 3 årsdag! Hjälp vad tiden går fort! Ses imorgon, älskar dig





♥ Bio;

Kom precis hem. Blev skjutsad av Jenna efter att vi varit i Kista för att se på bio. Vi såg "Easy A" och den var grymt bra!

(Bild lånad från google.se)



Nu ska jag bara chilla resten av kvällen och kolla på filmen "Knight Day" som jag lånat hem. Kommer förmodligen somna tidigt eftersom att jag först vaknade vid kl. 7 imorse för att sedan somna om och bli väckt kl. 10 av Jenna.

Dagen har gått enormt fort och jag känner mig en aning bättre i halsen än vad jag gjorde igår när Fanny var här. Det kliade som tusan och det kändes jättetorrt när jag hostade. Och så har man fått en lite halvsnygg hes röst på köpet. ;)

Ha en bra kväll!

♥ Rent;

God morgon. Ingen sovmorgon idag inte, när man väl får sova. Men nej då, då ska man minsann inte ligga kvar i sängen.
Upp, åt frukost, duschat. Har precis bäddat rent i sängen, snyggt och prydligt. Vi gillar't. ;) Lyssnar nu på musik och ska alldeles strax klä på mig och sminka mig.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska umgås med Fanny i alla fall, som också var här igår kväll. Ner till centrum för att möta upp henne, posta på böcker och hem igen. Får se hur dagen slutar sen då.

Vad ska ni göra idag? :)

♥ Stress!;

Idag har jag hunnit med mycket och det har varit så stressigt!!! Aja, nu sitter jag och äter mat, äntligen! Fanny ligger i min säng och läser skvallertidningar.
Ikväll blir det nog bara film-tittande och jag kommer nog somna tidigt. Sovmorgon imorgon. :) Haha, behöver inte gå upp tidigt i alla fall..

♥ Måndag;

God morgon!

Usch vad tidigt man vaknar! Har sovit till 11 den senaste veckan så man kan säga att jag är rejält slut och har vänt på dygnet en aning.

Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart iväg till väsby för att umgås med Anna. Ska även åka till swedbank för att sätta in pengar på mitt konto och handla. Det blir full rulle idag kan man säga. Haha.

Ha en bra dag!

♥ Tatueringsdrömmar;


G-klav på vänster underarm eller på vaden.


Bild lånad från browse.deviantart.com


Solros i färg på vänstra axeln/armen.

Bild lånad från browse.deviantart.com


Stjärnor på något utav benen, slingrandes ner mot foten.

Bild lånad från browse.deviantart.com


Lila sjöstjärna. Plats är inte bestämt.
Ville ha under nyckelbenet men skippar nog det.


Bild lånad från google.se




Har du några tatueringsdrömmar? Mitt önskemål är att ha alla de här tatueringarna inom 10 år men det kan lätt ändras..

♥ Sammanfattning jul & nyår;

23e december: Mamma opereras i foten och efter 7 timmar får hon åka hem. Gå nu med gips och en gips sko.


24e december: Julafton firas hos min moster med mina släktingar. Väldigt trevligt med mat, dryck och musik.





25e december: Julklappsöppning för våran del. Byta julklappar också. :) Fick väldigt fina och bra saker som jag dock inte har kort på..

26e - 30e december: Återbesök på akademiska. Läkarna ska kolla att platta och skruvar sitter rätt. Hon har nu en grå "stödsko". Ska tillbaka den 3e februari för att kolla hur det läker. Sen har vi bara tagit det lugnt och umgåts en del med trevligt folk.


31a december 2010 - 1 januari 2011: Nyårsafton, men lugnt firande med moster min. Se på fyrverkerier, äta och dricka gott. Hemfärd och upplockning av alla påsar och grejer. :)








RSS 2.0