♥ Torsdagskväll;

God kväll alla!

Min runda bestog idag av ca 3 kilometer på 40 minuter. Är riktigt impad av mig själv asså!

Har precis lagt på luren och ska nu ta ett äpple och bita på. Sedan blir det lite mer plugg och musik innan jag bestämt somnar framför tvn.. Det är en dag imorgon också, vilket påminner mig om att jag måste packa!

Vad händer i helgen då?


♥ Socialt umgänge;

Tjaba!

Äntligen har jag kommit hem efter en sån ohändelserik(?) dag i skolan. Har fått på mig träningskläder och sitter just nu och äter middag innan jag först ska dra till Samira och sedan vidare på min runda.

Tar en aning paus från mitt pluggande som jag förässten inte har så hemskt mycket kvar på, men det är ändå en hel del. Skönt att det är fredag imorgon. Ska hem till pappa och co direkt efter skolan. Där ska jag spendera helgen! Bäst att ladda på kameran då. ;)

Vad gör ni ikväll?

♥ Torsdag;

God morgon alla!

När jag vaknade fick jag för mig att den snöade?!?! Men icke sa nicke, vilken tur det. Det var väl bara jag som såg dåligt. Dock var det frost och alldeles vitt på taket.

Just nu sitter jag och äter frukost som vanligt. Börjar tidigt idag till skillnad från hur dagarna tidigare i veckan sett ut. Kommer mestadels tillbringa dagen till att gäspa och sen plugga förstås, när vi ändå har 2 timmars håltimme. Bäst att göra lite nytta när man ändå får chansen.

Och inte nog med det så pluggade jag en massa igår! Mailade in hälsopedagogik läxan, skrev klart pedagogisk ledarskap läxan och läste ut Jonas Gardells bok "En komikers uppväxt", deadline som är till imorgon. Najs! Känns skönt!
Nu har jag bara historia och engelska b kvar.. Aja, bättre än fler läxor kan jag säga.

Ha en bra dag!

♥ Sonata Arctica - The Wind Beneath My Wings;


♥ Promis;

Tja!

Var i skolan och åt lunch med Micha och vi gick sedan till centrum där jag köpte min lila resväska. Snygg var den dessutom! Var inte så svårt att ta med hem heller, så det är pluspoäng.

Denna lediga dag behövdes kände jag, mestadels till plugg. Har nästan läst ut boken som ska vara klar till på fredag. Endast 10 sidor kvar. Har också gjort pedagogisk ledarskap - läxan, så den är nu gjord. Har bara hälsopedagogik läxan kvar men det gör jag imorgon när jag hämtar böckerna i skolan. Sen har jag bara engelskan kvar att göra. Aja, allt blir klart så småningom. ;)

Har precis kommit upp efter att jag tagit min runda som vanligt. Har kapat ner rundan med hela 4 minuter?!?! Sen i måndags. Nice done, för mig. *Klapp på axeln* :D

♥ Ledig dag;

God morgon.

Här sitter jag och äter frukost, yoghurt med blandade frön och nötter i samt banan. Till det ett glas juice. ;) Dieten går framåt för mig, absolut! :)

Är ledig idag men ska ändå bege mig till skolan för att hämta ett par böcker och dra till centrum för att köpa mig en resväska. Det fanns en lila dessutom! Underbart.. Sen gäller det bara att få hem den, tur att det är hjul på den. :)
Sen ska jag hem och plugga järnet till klockan blir 17, då det är dags för promenad.

Nu ska jag äta klart och lyssna på musik!

♥ Höst;


♥ Underbart väder;

Tjingeling!

Var precis ute min runda på en halvtimma. Får öka tiden om någon vecka. Måste komma igång med konditionen lite mer även fast jag överraskat mig själv vad det gäller kondition.  Haha

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och njuta av vindruvor :)

♥ Rubrik;

Tja!

Har inte haft så många lektioner idag, snarare 1 och en halv. Haha, sedan gick jag vidare i centrum med Fanny, Jenny, Sara och Vivianne. Fanny är lite shopping-galen så hon spenderade en massa! VILL OCKSÅ!! Men får hålla mig till Paris.. Bara 5 veckor kvar!

Mötte upp mamma hemma här i Märsta, gick till banken och slöa där i en halvtimma. Sen vidare och storhandla! Nu har jag en massa goda frukter och grönsaker och nötter hemma! :D meganajs!

Nu käkar jag middag, sen blir det en runda promenad kl 18. ;)

♥ Tisdag;

God morgon!

Skönt med lite sovmorgon tycker jag. Har ingen träningsvärk i benen eftersom att jag stretchade efter promenaden. Kl 18 igen drar jag ut! :).......Men innan dess är det skola som gäller. Har bara ett par lektioner idag, slutar vid 13 eftersom att vår engelska b lektion är inställd, och vi har hemma-arbete.

Ska även åka ner och handla med mamma, blir mer frukost och grönt här!

Tjing tjing!

♥ Promenad;

Fick världens adrenalinkick när jag var ute och gick i rask takt till underbar musik! Det var faktiskt jättehärligt att bara gå och andas. Glädje känner jag nu verkligen! Superhärligt med den kyliga luften och solnedgången. ÅH! :D

30 minuter ren glöd! :D Detta ska ske regelbundet!

♥ Plugg;

Tja!

Dagen har gått relativt fort och är nu hemma. Jag fick reda på att jag fick VG på Engelska B provet som jag inte hade pluggat till, så det suger att jag kanske kunnat fått MVG om jag hade pluggat. Aja, det kommer väl fler prov garanterat!

Skulle försöka hinna med 15.47 tåget och jag sprang, sprang och sprang!!!!!!..........Men jag hann inte, jag stog precis utanför dörrarna på tåget och skulle öppna men tåget rullade iväg.. ÅHH, vad jag blev arg! Hade säkert hunnit om jag inte hade med mig en stor väska på flera kilo som vägde tungt på min axel... Jaja! Men blev nöjd för lite träning i alla fall. Ska ta en promenad efter maten sen så det är bäst att ta och göra läxorna nu då. :) ♥

♥ Måndag;

God morgon!

Utvilad som tusan och är åter redo att orka med skolan! Sitter och äter frukost och ska nu måla mina naglar och lyssna på musik innan jag drar kvart i 11. ;)
Slutar 15.45, och ska hem och plugga. :)

Ha en bra dag! ♥♥

♥ 19-årsdag;

Nu var man hela 19 bast då, som man säger. Och ett stort tack till alla gratulationer!

Helgen har varit helt awesome! Haha även fast det blev lite väl mycket alkohol för mig men som man säger, man fyller ju bara en gång om året. Tack till alla som var med, ni är bäst!! ♥ Jag vart rejält överraskad för fina presenter jag fick! Bland annat så han jag fått två träd planterade i mitt namn i afrika, det är coooolt!!!

Ja, känner jag mig som en nittonåring ska känna sig? Hmm, jag återkommer till den frågan.


Nu är det nog bäst att jag går till sängs snart, skola imorgon och då vill jag vara helt pigg och utan alkohol i kroppen.

♥♥♥♥♥♥♥

♥ Fredagsmys & lördagsfest;

God morgon.

Här var man uppe med tuppen trots att det är helg. Kunde inte sova längre men Jenna och Jassa snarkar fortfarande. ;)
Igår hade vi det mys, vi åt mycket snacks och sjöng karaoke. Bara tjejkväll då alltså!
Och senare idag kommer resten av gänget och vi ska fira min födelsedag, som egentligen inte sker förrän imorgon. Men i alla fall!! :)

Only one day left!! ♥♥

♥ Fredag;

God morgon!

Tvätta, plugga, packa och det kunde jag bocka av från min lista igår. Att städa kände jag inte riktigt för att göra men på söndag så.. ;)

Nu sitter jag och äter frukost och är superglad att det är fredag! Dock kommer denna dag att vara lång för jag slutar inte förrän kl. 3, måste rusa hem, hämta packningen och sedan dra till bussen för att möta upp Jenna och Jassa som ska med i helgen och fira min födelsedag tillsammans med mig och många andra. :) Dessutom så får dom träffa Jens också. :) ♥ Men ikväll så blir det bara allmänt fredagsmys med flickorna!


Ha en superbra helg alla! Och när jag skriver nästa gång, vilket är på söndag, så är jag hela 19 år! ^^ ♥

♥ Städa, packa och tvätta;

Tja!

Kom precis hem efter en väääldigt lång dag i skolan känns det som.
Håller nu på att tvätta en maskin med mina kläder, ska om ett tag fixa käk och dessutom ska jag få det lite snyggt här i mitt rum, plugga och packa. Mycker saker som ska bockas av på min "att göra lista" idag.. Oj oj oj.. Vill gärna ha dom avbockade innan kvällen så jag antar att jag måste börja sätta igång nu. :)

♥ Torsdag;

God morgon!

Här sitter jag som vanligt och äter frukost efter att jag duschat. Äter en tallrik yoghurt med banan och ett glas juice samt ett glas med c-vitamin. Känns som om jag e på topp nu asså!

Hälsodag idag, är vad jag brukar kalla det. Först är det hälsopedagogik, gympa, folkhälsokunskap och sen historia. Majoriteten av lektionerna idag handlar om hälsa i alla fall. Men det blir ändå en soft dag. :)

Imorgon drar vi!! :D

♥ Trött kväll;

Har nu suttit och pluggat och läst så det är klart! Härlig känsla när man är klar med läxor alltså. Haha
Snart ska jag lägga mig ner och börja läsa ytterliggare en till bok. Tredje boken nu, varav 1 är på engelska. Svårt att veta vad som tillhör vilken bok. Hehe

Sen så ska jag sova. Helt underbart att sova och sedan vakna på morgonen av att man sovit gott och bra. :) Sen är det skola återigen. Imorgon kommer bli en lång dag. Måste fylla på med lite energi i energibägaren för att orka med.. Alla säger att 2an på gymnasiet är värst och jag kan inte göra annat än att fullständigt hålla med!

God natt gott folk! ♥

♥ Höstväder;

Har precis kommit hem från skolan. Det är kyligt ute men ändå så skiner solen, det kallar jag höstväder det! Härligt!!! Måste finna en tid att va ute och fota också innan löven blir helt röda och sedan ramlar av. Det blir fina bilder det!

Nu ska jag göra mina läxor först och lyssna på musik innan jag lagar mat, fast det blir nog senare det sker. ;)


(bild lånad från google.se)

♥ Onsdag;

God morgon!

Säger det återigen, vad dagarna bara flyger förbi vilket är bra förstås för då blir det fortare helg och jag får träffa mina enormt goa vänner och Jens, samt fira min 19-årsdag. Kan nästan förutse att denna födelsedag kommer bli en av dom bästa dagarna! :)

Vill också tacka min moster för att hon är så snäll o go och fixar allting till min födelsedag! Måste hitta på något för att ge igen. Ett tack känns inte tillräckligt! Känner verkligen uppskattning. ♥

♥ Maddi Jane - Impossible;


♥ Plugg;

Tja!

Kom hem för en stund sen. Fick sluta direkt efter engelska b provet. Det gick väl helt okej tror jag. Får hoppas på det bästa.
Nu så ska jag göra en del läxor som ska lämnas in. Det är prio 1 for the moment!
Lyssnar på musik också för att relaxa. :)

♥ Tisdag;

God morgon.

Har varit inne och duschat och ska precis äta frukost. Har piffat till mig rejält eftersom att det är skolfotografering idag och jag kände för att vara allmänt snygg idag, som alla andra dagar då alltså. ;)

Har prov på engelska b idag och har inte riktigt pluggat jättemycket men kan en hel del. Får se hur det går. :)
Sen funderar jag på att dra upp till biblioteket för att hämta ut min bok som jag reserverat. Hoppas vädret håller uppe då. :)

Ha en bra dag!

♥ Måndagskväll;

God kväll alla där ute!

Hjälp vad tiden går fort. Klockan är redan 8 och jag har inte gjort något vettigt alls. Måste plugga på engelskan till provet imorgon. Det går nog inte så bra, men man ska aldrig säga aldrig. Skolfoto imorgon och jag har beslutsångest om vilka kläder jag ska ha, vilken frisyr, vilket smink osv.. Haha, som vanligt dårå. Hoppas det löser sig.

Kom precis från duschen och ska nu plugga samt lyssna lite på musik. :)

♥ Helgen;

Tja!

Hade enormt roligt i helgen. För det första så umgicks jag och Jens hela helgen. Vi lyssnade på musik, snackade och tog det chill. Igår så var vi och bowlade och jag slog honom med 100 poäng! Haha, första gången jag vinner på bowling. :) Sen bjöd han på snacks och slush efter bowlingen.
Asså helgen går knappt att beskriva i ord, det var roligt! Är glad. ♥♥♥♥





♥ Fredag;

Vaknade av att jag glodde på klockan som inte skulle ringa på ytterliggare 25 minuter, så det vara bara att vänta sig om och somna om typ.. Men det kunde man ju naturligtvis inte eftersom att jag visste att jag skulle vakna om 25 minuter. Inte för att jag är morgontrött, för det brukar jag oftast inte vara men jag hatar verkligen att vakna innan väckarklockan ringt. Allra speciellt om jag vaknar under samma timme som jag ska upp. Aja, nu har jag klagat klart för idag. Det är ju trots allt fredag så. :)

Idag har vi halvdag i skolan sen så ska vi i klassen tillsammans med lärare dra till stan, till skansen för att kolla på någon gammal folkskola. Därefter får vi vara på skansen till 17.00 om vi vill men det kan ju inte jag eftersom att jag måste hem till Märsta för att ta bussen till Enköping senast 16.00, så jag drar på en gång. Synd, annars hade det här varit världens upplevelse för mig eftersom att jag endast varit där nångång när jag var liten så jag minns typ INGET.. Aja, men det kommer väl fler gånger, inte sant? :)

Ha en bra fredag och en underbar helg! Det ska i alla fall jag ha. :)

♥ Kyla;


Tog mig i kragen och läste de där 50 sidorna i boken så att det var gjort. Nu är det gjort. Snacka om invecklad bok. Aja, det är väl bara att bita ihop och läsa med glad min.

Just nu fryser jag, det är iskallt i mitt rum. I like it men samtidigt inte. Hoppas den riktiga kylan kommer snart med iskalla och frostiga morgnar. I'm looking forward to it!! Myyys

Tänk er en mysig hemmakväll med varmchoklad, ett bra tv program, tända ljus i mörkret,  sitta under en varm filt och dricka te! Åhh


(bild tagen av mig, under Earth Hour)

♥ Vuxenstatus;

Tja!

Kom precis hem efter att ha varit och förtidsröstat på biblioteket, vuxenpoäng!! Dessutom så reserverade jag en bok, smidigt. "När ingen annan ser" - med Duncan Fairhurst. En självbiografi tydligen. Och att det var min svenska lärare som rekommenderade den så måste den vara super och att jag bara älskar att läsa självbiografier eftersom att jag själv har en sådan dålig fantasi att läsa typ "fantasy" böcker och dylikt. Ska bli spännande!!! :D

Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart laga käk. Sen ska jag komma igång med att läsa de första 50 sidorna av "En komikers uppväxt"- av Jonas Gardell, som är läxa tills imorgon..

Sen blir det nog mest en chill kväll och så ska jag tvätta och packa inför helgen. :)

♥ Torsdag;

God morgon.

Här sitter jag en till morgon för att äta frukost. Kom precis från duschen och det är svårt att välja kläder efter vädret när vädret helt plötsligt ändrar sig under dagen (?) det visste vi ju redan eller hur? Regn idag igen men det blir nog fint framåt eftermiddagen skulle jag tro.

Ingen historia idag men skulle kolla på schemat för säkerhetens skull att det var den sista lektionen så jag slutar tidigare, men så laggar skolans hemsida och jag kan inte kolla mitt schema.. Smart där! När ska dom fixa det då???

Aja, efter skolan ska jag gå och förtidsrösta på bibblan här i Märsta. Vet precis, exakt vad jag ska rösta på, sådeså. ;)

Ha en bra regnig dag och jag hoppas att du har ett finare väder där du är just nu!

♥ Onsdagskväll;

Denna kväll har jag spenderat lugnt framför datorn, spelandes en massa musik! I love it.
Funderar på att snart gå och lägga mig, ska upp 6.15 imorgon och upp till skolan, jobbigt värre men vad gör man.
Börjar dessutom bli väääldigt trött..

♥ Hemma;

Tja.

Va i skolan, hade historia och röstade i skolvalet, hade naturkunskap med labb vilket var väldigt roligt! Drog hem till Vivianne och klippte hennes hår. Jag tyckte i alla fall att det blev bra. :)

Känner mig jätteseg idag och trött! Tur att man snart ska gå och lägga sig då.

Btw, längtar jag till helgen! :D

♥ Onsdag;

God morgon.

Har precis duschat och sitter just nu med en macka i handen och ett glas c-vitamin i den andra.
Regn är vädret på menyn idag. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig då det fortfarande inte är tillräckligt kallt för att ha jacka på sig och att det oftast brukar bli varmare under dagen. Tough choice!

Fick sömn i natt men ingen direkt djupsömn. Låg och vred och vände mig miljontalsgånger men tillslut så somnade jag flera vändor och sedan ringde väckarklockan 09.00.
Skola idag! Har bara två lektioner, börjar halv 12 och slutar halv 2 och efter det ska jag hem till Vivianne och klippa hennes risiga hår (haha, skoja). :) ♥

♥ Shower;

Kom precis ut från duschen. Snacka om att man verkligen kan längta efter en varmdusch! Ville verkligen inte gå ut från duschen men man vill ju inte slösa på mer vatten. En kvart räcker gott och väl.

Ska bara ta det lugnt resten av kvällen och se till att få tillräckligt med sömn inför skolan imorgon, trots att jag redan sovit mer än vad jag egentligen behöver. Man kan tydligen få för mycket sömn har jag läst, vilket inte är bra.
Aja, blir mys framför tvn och något roligt program.

Hejsvejs!

♥ Dead By April - What Can I Say;


♥ Choklad;

Åh, vad choklad och goda vänner kan pigga upp en sådan här trist tisdag! ♥

Tabletterna har gjort mig sömnig trots att jag bara ätit 4st och har 2st kvar för idag. Koncentrationen är inte alls på topp just nu. Har i läxa att läsa 50 sidor i en bok som ska testas på fredag, läste knappt en sida innan jag tappade koncentrationen helt av att läsa. Får börja läsa imorgon efter skolan.

♥ Tisdag;

God morgon.

Åh, skönt att jag fått sova i hela 11 timmar trots att jag sov mitt på dagen igår.
Har tagit ytterliggare 2 tabletter, stannar nog hemma idag också för att få se vilka biverkningar tabletterna ger. Kanske inte allt för bra om man får diarré i skolan av tabletterna.. Usch..
Nej, skola imorgon då, där med basta!!!!!!

btw, har namnsdag idag (a) haha.

♥ Måndag;

Humöret har blivit lite bättre i alla fall. Tabletterna har nog inte börjat verka ännu, får se imorgon hur det blir. Om jag kan ta mig till skolan.
Funderar på att gå och lägga mig snart så jag bättre sömn än vad jag fick i natt..

Musik piggnar alltid upp! :)

♥ Pissed OFF!;

Hjälp vad jag hatar att vara tjej ibland asså!!!!!!!!!!!!!!!! En gång i månaden problemet innebär bara problem att man måste stanna hemma från skolan med värk, feber, vitaminbrist, svimningar och kallsvettningar!! PISS ALLTSÅ!!!!!! Får köpa Cyklo-F på apoteket!!!!!!!! NU!!! Dessutom är humöret inte på topp just nu, så stackars den som snackar med mig idag.. Personen får faktiskt skylla sig själv!

Tack för mig!

♥ Söndagskväll;


Här sitter jag och tar det chill, lyssnar på musik och så. Imorgon börjar jag 11.40, fett skönt asså! :) Sovmorgon! men ska ändå gå och lägga mig i rimlig tid så jag får tillräckligt med sömn och energi. Blir nog en film ikväll.

♥ Lunch;

Hej.

Pappa bjöd på lunch i Infra City, Väsby. Var tillsammans med Jojo och Travis också. Det fanns ett lekrum på resturangen, det tyckte T var jätteroligt! Trevligt.


♥ Söndagsmorgon;

God morgon.

Blev arg igår när resten av familjen stormade in igår vid 1 efter att ha varit på fest. Jag sov faktiskt eftersom att jag var väldigt trött. Dom kommer in och gapar och skriker om varför kladdkakan står på diskbänken? Jag ba va?? jag tog en bit av kladdkakan, bara för att jag inte orkade äta mera ska den inte kunna få stå på diskbänken utan att bli ifrågasatt. Helt sjukt! Och sur blev jag också när det inte kan vara tyst. När jag kom från bion i fredagskväll vid 12 så smög jag in bara för att respektera ifall det fanns någon som sov.. Egentligen så ska man ju göra så att de själva får smaka på deras egna medicin! Haha, jag går in och väcker dom nu... Tihihih, då blir dom arga!! Det struntar jag fullständigt i! hahaha

♥ Stay home Saturday;

Tja!

Var tidigare idag hos Jassa och vi gjorde smörgåsar i smörgåsgrillen. Det var gott! Sen fick jag en massa sagt som jag ville säga och vi pratade om allt möjligt. Det var trevlans!

Nu är jag ensam hemma ikväll. Sorgligt? Inte det minsta förutom att jag inte har något sällskap här. :(
Aja, får se på film, lyssna på musik och ha min egen fest här. Tihihi :) Funtar på att baka någonting. Det var länge sedan jag bakade. Får se hur jag gör. :)

Ha en trevlig lördagskväll everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


♥ Lördag;

Igår efter skolan drog jag till Jennas jobb och satt där och fick saker gjorda. Pluggade och gjorde klart läxorna. Härlig känsla. När vi skulle till tågen från väsby såg jag EDDIE & RABBIH från Rebound och från idol, där på stationen!!!! GRYMT!!!

Vid halv 18.30 igår hamnade vi i Kista centrum. Vi gick och käkade på Levinsky's och hämtade ut biljetterna till niobion "SALT" som btw var grym! Lite för mycket action som gjorde det svårt att hänga med ibland men i övrigt var den bra och jag hoppas att det kommer en tvåa, det måste det göra eftersom att filmen slutade som den gjorde.

Var hemma vid midnatt, gick och la mig på en gång eftersom att man själv varit vaken sen kl. 6 på morgonen.



God morgon lördag!


Ska snart hoppa in i duschen och klä på mig. Ska dra till Jassa vid halv 12 och vi ska luncha. :) Det blir mys!


♥ Fredag;

God morgon!

Äntligen är fredagen här! Vi alla längtat efter.. Idag har jag inte så många lektioner men är glad avtt vi är färdiga med partierna och att vi redovisat och haft debatt.
När jag ändå har tid efter skolan så ska jag sätta mig ner i skolan och göra engelskaläxan inför måndag. Inte orkar väl jag släpa med mig böcker till kista på bio och allting. Nej så jag gör klart det i skolan. Smart va?  haha

Aja, ha en bra dag så hörs vi antingen kort ikväll eller imorgon. ;) byyyyyyyyyyyeeee

♥ Awesome;

God kväll alla!

En lugn hemmakväll rättare sagt. Ska se på CSI MIAMI kl. 21 innan det är läggdags för mig. Var så himla trött imorse så det är inte sant. Aja, fredag är det imorgon i alla fall och efter skolan ska jag dra till Jennas jobb där jag ska vara ett tag innan vi drar iväg till kista för att käka och se på bio. Det blev "SALT" Jenna bokade biljetter till. Det ska bli spännande! Lääängtar! :) Kommer nog inte hem förrän 00 imorgon kväll så det blir inget inlägg imorgon förutom på morgonen. ;)

På lördag ska jag träffa Jassa ett par timmar. Vi ska göra toast och bara prata. :)
Sen på söndagen ska jag bara ta det lugnt och ladda batterierna inför en ny skolvecka. Ingen fest denna helg inte, måste variera mig lite. Samtidigt så har jag inte råd heller för den delen..

Så ser resten av min vecka ut. En fun/relaxing weekend! Aja, nu ska jag sluta skriva och göra något vettigt.

Ha det bra alla!

♥ Debatt inför valet 19 sep;

Tja!

Har precis kommit hem. Idag i skolan var det en temadag och vi gick runt i olika klassrum hela dagen för att några representanter skulle berätta lite om sitt parti på en kvart. Några var intressanta, andra inte. Sen fick alla representanter grilla varandra lite i aulan där dom fick frågor ställda som skulle svaras. Det var intressant. Till och med jag fick en mikrofon och fråga en fråga. Det var handuppräckning. Jag trodde att jag aldrig i hela mitt liv skulle vara så intresserad av politik, men nu är jag tydligen det. Haha.. Sen var det bara ett plus med gratis grejer man fick. :)

Sen gick jag i centrum med Fanny. Hatar egentligen att gå i affärer när jag inte har några pengar men men.. :P

Nu ska jag ta det chill!

♥ Torsdag;

God morgon.

Idag är det en såkallad "Temadag" i skolan vilket innebär att klassen ska tillsammans med den första BF klassen umgås och hitta på grejer. Sen så ska vi ner till aulan och lyssna på en debatt. Slutar vid halv 3 istället för 3. wiiho!

Ska om ca 20 minuter dra till skolan och möta upp Jenna på stationen och så drar vi till väsby.

Imorgon ska vi dra till kista och se på bio, "niobion" som jag brukar säga. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska se. Står mellan "SALT" eller " I rymden finns inga känslor", jag är rädd att i rymden finns inga känslor ska vara tråkig att det är bara några få höjdpunkter i filmen som man skrattar åt, som t.ex bio trailern.. Kanske inte blir bättre än så.
Men SALT däremot tror jag blir spännande eftersom att jag både gillar action och Angelina Jolie. Men men, beslutsångest nästa!

På tal om beslutsångest fyller jag 19 år om 17 dagar !?!?! HJÄLP! Känner mig gammal redan nu... :P

♥ Nu är det klippt;

Tja!

Här leker man frisör hemma och ingen vill vara ens försökskanin så nu är det väl min tur att klippa på mig själv. Har gjort det förut men inte såhär awesome! Haha, jag tyckte i alla fall att det blev bra men vad andra tycker struntar jag fullständigt i. Huvudsaken (haha) är att jag kan leva med det, utan att se ut som att ha ett skatbo på huvudet som innan.

Aja.. Back to reality people!

Nu blire dags för film innan sängdags.

Ciao

♥ Onsdag;

God morgon.

Här är jag uppe med tuppen trots att jag är ledig. Har ändå mycket saker att göra såsom läxor och dylikt. Måste även ner till banken och betala in hotellet idag, fast det gör jag senare. :)

Nu ska jag äta frukost och slå på musikspotify. Livet är bra härligt ibland!

♥ Rubrik?;

Tja.

Kom precis hem och har just satt mig ner för att ta en tallrik med yoghurt, crunchy och banan i. Orkar inte laga middag just nu så jag tar något lätt. Får bli middag senare.

Blev klar med min tidningsartikel imorse under lektionen, tur det annars hade jag inte fått G om jag inte lämnat in den. Så nu har jag chans till högre betyg. :)

Hade brandövning idag också. På just den där kvarten vi skulle haft till att diskutera argumenten inför politik debatten som var vi skulle ha strax efter. Men debatten gick väl bra trots att jag och min grupp representerade Moderaterna..

Engelska B lektionen var bara seeegt! Trött blir man i slutet av dagen.

Nu ska jag ta det chill framför tvn ett tag.

♥ Kat DeLuna ft. Akon - Push Push;


♥ Tisdag;

God morgon, hur är läget? :)

Här sitter jag återigen och äter frukost. Kämpigt att gå upp kl. 06.15 imorse. Bara hoppa in i duschen och vakna till. Funkar tydligen inte eftersom att jag fortfarande är trött. Idag slutar jag 15.45, så det blir en lååång dag.
Ska åka iväg 07.45 och ska möta Jenna på stationen kl. 08.00.

Idag blir det debatt med klassen. Vill verkligen inte representera Moderaterna men jag får väl gå in i rollen och försvara alla argument som kastas mot vår grupp och svara på bra som möjligt... Aja, I'll let you know.

Ha en bra dag alla!

♥ Hemkommen;

Tjaba!

Kom precis hem efter att ha varit i skolan. Denna dag har varit lång trots att jag började halv 12.
Har lite läxor som ska vara klart tills imorgon. STRESS! Ja, det är bara att ta tag i det och börja då, så att det är gjort.

Idag var Micha och jag nere i Väsby centrum och grillade Moderaterna på frågor. Haha, det var skit skoj! Men dom kan inte få mig på deras sida, hur mycket dom än försökte. Haha. Så imorgon blir det debatt med klassen och min grupp representerar Moderaterna.

♥ Måndag;

God morgon.

Måndag, ny vecka och nya tag sägs det ju vara.
Just nu sitter jag och äter frukost. Börjar 11.40 så jag ska iväg 11.

Idag blir det en lååång dag då jag slutar kvart i 4 och inte är hemma förrän sent. Då har jag plugg att göra. En tidningsartikel som jag tror att jag inte kommer hinna klart tills imorgon med. Men som tur är, har vi hela lektionen på oss imorgon också att få den klar.

Aja, nu ska jag fortsätta äta och lyssna på musik för att få upp humöret en sväng :)

Ha en bra dag!

♥ Kräftfest;

Tja!

Kom hem vid 3 idag efter att ha varit på en sjudundrade rolig helg! Var på kräftfest med en massa trevliga människor. Det blev många roliga kort och videosar! :) Det var skitskoj bara för att sammanfatta helgen! Detta måste vi göra om väldigt snart! :D ♥
Här är lite bilder:




♥ Fredag;

God morgon.

Ja, nu har en till vecka gått sen förra fredagen. Haha.

Har varit inne och duschat och packat. Sitter just nu och äter frukost. Ett glas o'boy med två nya fullkornsmackor som heter typ fröjd. Mumsiga i alla fall, inte sånna där torra mackor.. Usch..

Efter skolan beger jag mig till min moster och ska vara där helgen. Jag och några till ska till Emma och Johnny och käka middag och ha det skoj. :) Det blir mys!

♥ Hösten;

Tja!

Ja, dessa dagar har gått upp och ner. Har varit sjuk, haft feber och snuva. Men imorgon blir det full rulle igen och skola imorgon. Har gjort klart läxan och skickat via mail, duschat och har nästan klart för mig vad jag ska packa imorgon när jag drar. Kläderna hänger just nu på tork efter tvätten så det ska packas ner först imorgon bitti.

Nu ska jag bara ta det lugnt, torka håret, äta någon form av kvällsfika och se på CSI MIAMI som börjar 21. Det andra programmet Human Target har jag inte alls följt som jag velat men men, det finns ju alltid kanal5.se/play att se på när jag har tillfälle. ;)

God natt!

♥ Sick;

Sitter och kollar runt på facebook efter några roliga spel samtidigt som jag fryser. Han tydligen feber, inte alls roligt!
Bäst att sova tidigt så att jag blir frisk så fort som möjligt.

♥ Tired;

Känner mig helt slut i huvudet och är verkligen iskall om mina händer. Burr!
Är nästan färdig med min hälsopedagogik läxa som jag gjort idag. Har även bokat hotell till Paris, ska få förhandlingarna via post.
Har även suttit i telefon med min moster ett antal minuter idag.
Känner mig helt slut och utmattad! Seriöst..

RSS 2.0