♥ Onsdag;

God morgon.

Har lyckligtvis blivit bättre. Ingen feber bara lite trött sådär. Kanske en dusch hjälper?
Idag åker jag och min familj till min moster där vi förhoppningsvis kommer ha fint badväder och trevligt sällskap.

Igår så fyllde min syrra 18 år så GRATTIS till henne.

I söndags och i måndags var jag hos pappa. Tog lite bilder på Travis, umgicks med honom. Klippte Morgan också vilket blev väldigt snyggt! Sen var det bara chill.

Här är bilder.






♥ Sjuk;

Tydligen så har jag gått och blivit sjuk nu mitt i sommaren. Har haft feber och frossa. Inte okej alltså!!
Nu skulle en bra nattsömn sitta fint! Hoppas jag är bättre imorgon då jag ska iväg till min moster..
Hoppas, hoppas, hoppas....Annars vet jag inte vad jag ska göra....

I alla fall. God natt.

♥ Lördagskväll;

Tjaba!

Har sysslat och pysslat i mitt rum idag som krävde en storstädning och rensning. Nu är det fint igen.
Sneglar lite på "Sommarkrysset" som visas på tvn i bakrunden. Sean Banan är bara för skön! Haha

Snart ska jag hoppa in i duschen och packa ner kläder i väskan som jag tvättat, som ska med till pappa där jag ska vara i några dar, i det nya huset..Börjar snart tappa räkningen på hur många gånger dom har flyttat.. Aja, tur att man är vuxen nog att bestämma över sig själv. Vilket är otroligt skönt såklart!

Oj, vad det vräker ner regn. Åskan går också.

Som ni vet kanske jag är otillgänglig till på tisdag om jag inte får tag på någons dator att låna. Annars kommer bilder sen. ;)

Ha en trevlig kväll!

♥ Regn, äntligen!;

Såja, nu kommer det ett par skvättar regn. Underbart!

Har ätit våfflor med sylt och glass idag, det var mega gott!
Har även målat mina naglar i lila, det blev supersnyggt! Haha
Såg tidigare på "Se upp för dårarna", den är lika bra varje gång. :)

♥ Lördag;

Tja!

Vaknade vid 10 idag, känns skönt att fortfarande få sova ut. Men jag insåg inte att det var lördag idag, trodde att det var torsdag. Man har noll koll på dagarna när man är ledig, inte sant?

Just nu sitter jag och sjunger, har hittat en massa nya låtar på Spotify. Underbart!

♥ Fredagsmys;

Postkodkampen var riktigt rolig måste jag säga. Heja Östersund! Väldigt lik tv-programmet "Stadskampen" som visades för ett antal år sen. Kanske är tanken, vad vet jag.
Sällskapet var helt okej, glass och vin = bra kombo.

Nu blir det sängen. God natt ♥

♥ Fredag;

Tjaba!

Vaknade sent och åkte sedan och storhandlade med mamma. Det var riktigt skönt i luften idag, blåste mycket men fortfarande inget regn. Har även kikat på filmen "...Och så kom Polly" den var helt okej faktiskt. Har några andra filmer jag ska se senare under veckan som jag lånade av min moster.

Ikväll blir det fredagsmys framför tv -Postkodkampen på 4an och snacks till det. :) Mys!

Nu önskar jag regn!

♥ Snälla, låt det regna!;

Tja tja!

Förlåt ännu en gång att jag inte har uppdaterat, allt beror på att jag har varit upptagen med annat som att vara i Enköping och ha det en massa skoj.
Nu när jag har kommit hem har jag varit alldeles för lat för att uppdatera i denna värmen. Regn står definitivt på min vädermeny nu! Hela gräset och allting är helt uttorkat. Det kan väl regna 1 dag i alla fall så att luften blir lättare. Just nu är det svinvarmt enda in i natten. Man blir helt trött faktiskt! Aja...

Här får ni en bild på uttorkningen..


♥ Sammanfattning i bilder;





♥ Hemma;

Äntligen hemma idag. Har varit borta länge nu och dår äntligen njuta av lite ensamhet. Det har varit roligt med Jassa och min moster i alla fall. Vi spelade bland annat kubb och badade kvällsdopp. :) Åt gott blev det också och vi hade en massa skoj!

Bilder kommer imorgon. Ha en trevlig kväll!

♥ Back;

Tja!

Sorry för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid till att uppdatera. Har varit hos min moster och har bland annat varit barnvakt, umgåts, badat och så vidare. Sen blev det besök igår av min morbror med familj. Det var trevligt. :) Nu är jag hemma igen för att byta ut kläder som jag hade med mig, samt tvätta och göra iordning inför imorgon när jag och Jassa drar dit till min moster. Vi ska bland annat spela kubb, umgås och bada kvällsdopp. Det ska verkligen bli superkul! Vi är där till onsdag :) Det kommer i alla fall gå jättefort dom här dagarna.

Aja, dåligt med uppdatering nästa vecka får ni räkna med. Bilder kommer eventuellt sen. :)

Ha en bra vecka. ♥

♥ Sommaren;

God kväll!

Enormt skönt med ett kvällsdopp som skedde nyss. Synd att man måste gå upp bara.. Det var ungefär 25 grader i vattnet, enormt skönt! Nu när vi kommit hem så har vi fikat med kladdkaka, grädde och druckigt te. Nu blir det dusch sen god natt.. :)


♥ Here we go!;

Tja!

Har varit och picknickat med Samira idag och ska nu iväg till bussen för att sitta där i 1 och en halvtimma. Ska till min moster tidigare än beräknat och vi ska sedan dra och bada på kvällen. Det blir mys!

Nu i helgen kommer jag inte att ha med mig kameran. Jag spar den till på måndag när jag och Jassa åker.

Nej nu går jag, ha en trevlig helg alla!!

♥ Fredag;

God morgon eller nåt. Vaknade som vanligt vid kvart i 10. Åt frukost och kollade på ett spännande avsnitt av "Våra Bästa År". Denna serie tar aldrig slut känns det som. Haha. Ibland tycker jag att det har gått för långt, att dom inte vet längre om vad serien ska handla om. Men men.. Sen så kan man förutse en del saker som ska hända..

Idag, senare ikväll vid 17.30 ska jag dra till min moster och vara där helgen. I alla fall till 12 på söndag. Sen måste jag hem och byta ut kläderna som jag haft med mig till nya kläder. Sen på måndag åker jag med Jassa dit och vi ska ha det roligt och bara chilla ute på landet. :)

Nu så ska jag hoppa in i duschen och packa typ.. :)

Ha en trevlig fredag!

♥ Wiiho;

Yes, fick äntligen igång min DVD, så nu blire film!!!!!! :D :D ♥♥

♥ Pass hämtat;

Tja!

Kom precis hem efter att ha varit hos polisen i Sollentuna och hämtat ut mitt pass och varit i sollentuna centrum.
Hjälp vad annorlunda man ser ut! Haha nu är allt klart. Bara att betala hotell och spara fickpengar.

Jenna bjöd mig på glass och lite nötter. Gott. Nu så ska det lagas middag. Om man orkar äta i den här värmen vill säga. Det återstår att se..


♥ Ricky Martin Ft. Debi Nova & Fat Joe - Que Mas Da (I don't care);


♥ Torsdag;

God morgon.

Vaknade 10.35 och blev chockad att jag kunnat sova så länge i denna värme. Hade hela mitt fönster öppet inatt men kände inte någon större skillnad om det blåste eller inte. Men jag satt på balkongen vid 11 igår kväll och då var det skönt minsann, ville inte gå in. Var nästan villig att flytta ut min säng dit. Haha
Fick inte igång min efterblivna DVD så det blev ingen film och inget bra visades på tvn heller.

Idag ska jag förhoppningsvis åka till Sollentuna för att hämta ut mitt pass hos polisen. Om det blir lite svalare i luften vill säga. Gräset här utanför är helt brunt och orange. Det är väldigt torrt. REGN KOM SNART! Kan ta en bild senare och visa.. :P

Vad gör ni i värmen idag då?

♥ Kväll;

Åh äntligen är det svalt inomhus och utomhus. I absolutely love it!!
Hoppade in i duschen tidigare ikväll, en kalldusch var sååå underbart!

Nu så ska jag försöka få igång min efterblivna DVD och fixa så att jag kan se på en film.

Btw, glöm inte att spana in min foto-blogg och lämna en kommentar ;) hheartbeatsphotographs


♥ Onsdag;

Tja!

Fick en aning sömn inatt men jag somnade på "fel" ände av sängen och vaknade på den "rätta" haha sjukt.
Idag är det inte lika varmt men jag har fortfarande fläkten på för att få kyla. Ska även ta en svalkande dusch senare.

Imorgon så ska jag dra iväg till polisen för att hämta mitt pass :) Det ska bli spännande att se hur det ser ut :P Haha


♥ Het värme;

Gillar värme men inte denna heta värmen..Lite svalkande kyla, tack!

Jag vet varken ut eller in, finns inte så mycket att göra i denna värme...Ja...



♥ Night;

Har haft en bra dag/kväll med Jaaz, trots att grillningen gick som den gick men mätta blev vi i alla fall med hjälp av hennes back up-plan. Sedan kikade vi på "The Holiday" och hade det allmänt mysigt. :)

Nu blir det snart sängen för mig. Det är såååååå sjuuuukt varmt inne att jag håller på att koooola sönder..Usch!! Älskar sommaren, men inte när det är så här varmt. Alldeles för varmt!

Aja, hoppas jag får en blund inatt. God natt. :)

♥ Måndag;

God morgon.

Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Senare idag ska jag umgås med Jaaz. Vi ska bland annat grilla och kanske se film och bara prata. Det blir mys :) ♥

Vad har ni för er idag?

♥ Helgen;

I fredags åkte jag hem till min moster och vi åkte hem till Emma för att grilla och sedan begav vi oss till VästeråsPower Meet och snacka om vad mycket folk det var men häftiga bilar måste jag ändå säga. Vi kom inte hem förrän sent på kvällen.

Igår så satt vi bara och tog det lugnt och på kvällen hade vi lördagsmys med filmen "The Marine" som var väldigt bra men en aning klyschig och snacks hade vi som tilltugg.

Idag så har det varit så sjukt varmt så att vi slängde på vattenslangen och sprang igenom när det var som kallast vatten. Man fick ju nästan andnöd, så kallt var det. Men roligt i alla fall.

Nu har vi kommit hem och sitter just nu och äter med fläkten på för fulla puckar. Sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. :)

Bilder från Power Meet finns på facebook och kommer hit till bloggen snarast möjligt.


♥ Fredag;

Thank God it's friday!!

God mors! Sitter just nu och äter frukost i denna värmen och har fläkten på, på högsta volym.
Om ca 1 timme ska jag bege mig iväg till "The Famous Family Visit" med andra ord till min moster. Min lillayster har varit där sen i måndags och hoppades på att hon skulle åka hem hit för att jag skulle få ta det lungt själv där. Där är verkligen min frihet. Hos dom eftersom att jag bara får ta det lugnt, ha kul och ha tankarna på annat håll. Det är faktiskt väldigt roligt där måste jag säga. :)

Senare idag blir det att åka på en raggarbils utställning vilket innebär att folk kommer dit för att visa upp sina bilar och andra folk tittar på dom. En mässa nästan. I alla fall, det ska bli väldigt roligt och se vad det finns för bilar. Kommer förmodligen ta lite bilder.
Har bara varit på en såndär mässa 1 gång förut och det var med pappa, fast jag var ju lite yngre då. Eller mycket yngre.. :P

Nåja, lite seg uppdatering i helgen blir det nog. Glöm inte också att spana in min foto-blogg, och kommentera!!! Ciaaao!

♥ Updatering;

Oj, insåg precis att jag inte uppdaterat på 3 dagar?!?! Kanske för att jag haft det busy med annat.. So here it goes.

Söndag: I söndags åkte jag hem till Jenna där vi såg på bland annat "House Of Wax" och sjöng karaoke. En kvällspromenad blev det också samt att vi var uppe till ca 1-halv 2 fast vi skulle gå upp tidigt dagen efter.

Måndag:
Uppe med tuppen kl. 3.30, åt frukost, fixade oss och for iväg till väsby 4.30. 5.13 tåget från väsby till sthlm central, därifrån tunnelbana till slussen, buss till Viking Line. Båten Isabella stockholm-Mariehamn-Stockholm åkte från hamnen i sthlm kl. 7.45, framme i Mariehamn kl 14.20, byta båt till Amorella hem till sthlm. Framme i sthlm kl. 19 sen åka samma väg tillbaka hem till Jenna. Vi var hemma ca 21.30 då det blev lite lugn och ro.
Timmarna på båtarna fördrev vi tiden med kortspel, fika x2, fotografering, en rundtur och taxfree-shopping.
Det roliga med det hela var att vi 2 dagar innan mejlade Vinking Line och frågade vilka åldersgränser som gällde eftersom att det blev så vilseledd på hemsidan. Fick inget svar dock men vi chansade och åkte på resan. Dock när vi kom hem fick vi svar på att man måste vara 21 år utan målsman. Snacka om att de hade koll på läget. Jag menar, vi behövde inte ens vida leg vid incheckning för biljett hämtning?! Helt sjuuukt.. Men nu kan man ändå sätta till denna resa som något olagligt...Eller? Resan tog ungefär 11 timmar..11 lååånga timmar..






Tisdag & Onsdag: Hade Jenna och jag egentligen planerat att sola och bada men vädret tillät inte det så Jenna övertygade mig att åtminstone titta på 1 avsnitt av "The Vampire Diaries" men jag vart helt fast så vi kollade på alla 22 avsnitt, första säsongen. Vilket slutade med att klockan vart 1.30 när vi blev klara trots att vi började kolla vid 10 på morgonen. Sedan beslutade vi oss för att försöka vara vakna tills typ hennes föräldrar skulle gå upp och dra till jobbet. Så vi gick sedan och la oss vid 4.30 och sov till 8.30 då jag skulle ta bussen därifrån som går 9.56 men bussen hade tydligen redan åkt förbi men Jenna ringde och skällde ut dom att vi hade en beställning där utanför henne så dom vände på bussen och åkte tillbaka. Dom kom efter en kvart dock men men.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen för att sedan möta Samira ute för att vi skulle dra och sola. Sedan åkte vi upp till donken. När vi kom hem så drog jag över till Samira, där lagade vi nån konstig mat eller vi kombinerade med sånt som hon hade hemma. Vi såg "What happens in Vegas" kl. 21.30 när den var slut drog jag hem efter att ha varit vaken 25 timmar i sträck kallade nästan sängen på mig. Jag somnade på stört.

Torsdag: Morgon här. Ska väl bara ta det lungt innan jag drar iväg imorgon igen. Måste packa upp och tvätta kläder. Sedan bara ta det chill.

Fredag: Drar jag hem till min moster, vi ska se på nån "Raggar-bil utställning" eller nåt sånt. Det ska bli kul och jag kommer förmodligen ta lite bilder. Lördag och söndag är jag också där och drar hem på söndag eftermiddag.. :)


Snacka om att jag haft ett späckat schema hela veckan!! Haha

♥ Promenad;

Jenna och jag har varit ute på en promenad i en halvtimma på fältet, där vi bland annat såg en häst, hundar och en räv. Ja, en räv.. Jag blev helt hysterisk.

Vi har även gjort mat, kollat på House Of Wax, som btw var lite läskig för min smak och inte den bästa genren enligt mig. Snarare den hemskaste. Vi har också sjungit en trudelutt på karaokeparty.com. Det var roligt! Haha

Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan försöka sova tidigt eftersom att vi ska upp typ 4 imorgon. Det blir jobbigt!

♥ Söndag;

God morgon.

Vaknade tidigt idag. Kunde helt enkelt inte sova i den här värmen trots att fönstret är öppet.
Idag blir det att packa innan jag drar till Jenna vid 14. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig än men får helt enkelt riva ut min garderob. Ska ju vara där antingen till onsdag eller på torsdag beroende på hur vi känner.

Nu ska jag starta min dag genom att äta frukost. :)


♥ Tidsfördriv;

God kväll!

Är verkligen supertrött och uttråkad. Zappar mellan olika kanaler på tvn för att hitta något som verkar intressant. Funderar på att gå och lägga mig i solstolen på balkongen ett tag nu när det fortfarande är någorlunda svalt. Sen blir det läggdags. Får packa allt jag ska ha med mig till Jenna imorgon bitti.

Ha en fortsatt trevlig kväll. :) ♥

♥ Elliott Yamin - Wait For You (LIVE);


♥ :D;

Ser verkligen framemot måndag!! Då Jenna och jag drar till Åland över dagen! Äntligen får man åka utan någon som bestämmer över en, och ingen som pratar över axeln om vad man ska göra och vad man inte ska göra.

FRIHET!! :D Det ska verkligen bli såååå roligt! Dessutom så blir det mindre roligt när vi ska ta tåget från väsby 5.13 på morgonen. :P Vi är hemma senare på kvällen...

Åhååå längtar!! Måndag var här nuuu. ♥

♥ Lördag;

God morgon.

Vaknade för ca 1 timme sedan och jag kan säga att jag inte riktigt vaknat ännu.
Idag ska det bli kanonväder och jag känner verkligen för att bada typ. Synd bara att sällskap saknas.

Fick meddelande från Polisen imorse att mitt pass är klart att hämta. Snacka om snabba puckar.
Får hämta det nångång nästa vecka eller så men senast den 10 augusti.

Ha en bra dag. ♥

♥ Fredagsmys;

Ett perfekt fredagsmys är att köpa jordgubbar och smälta choklad och sedan äta! MUMS.






♥ Fredag;

Tja!

Vaknade vid halv 10 idag, upp åt frukost sen dra till Väsby. Gick tillbaka och lämnade mina kläder på Gina Tricot och köpte för de pengarna ett annat plagg på Gina och ett par leggings på H&M. Sparade hela 50 kr och dom gick direkt ner till hotellkuvertet inför Paris. :)

Äntligen fredag och det är dövarmt ute! Ääääälskar skuggan! Tack för skuggan! Annars är det allmänt skönt ute men helt vindstilla.

Nu så ska jag bara ta det lugnt, sätta mig framför fläkten och hämta mer isvatten. Love it!

♥ Mångsysslare;

Jag kan seriöst kalla mig för mångsysslare eftersom att jag gör en massa saker som klippning, färgning, fotografi, make-up m.m.. Heelt sjukt! Haha

Har precis btw klippt och färgat min syrras hår, det blev fint tyckte jag i alla fall.

Nu så ska vi lyssna på musik och dricka färskt vatten. :P


♥ Pass fixat;

Kom precis hem efter att ha mött upp Jenna i Väsby centrum. Vi gick in i olika affärer och jag bestämde mig för att handla två plagg på Gina Tricot för ett väldigt billigt pris. Har inte handlat kläder på ca 4 månader pågrund av att jag sparar pengar men nu tyckte jag att jag var värd dessa plagg. Hihi



Jenna bjöd på fika/glass och dricka innan vi drog till Sollentuna, till polisen för att göra pass. Väldigt smidigt måste jag säga. Fick skriva min namnteckning, fick göra fingeravtryck och förstås ta ett foto. Det roligaste var när jag skulle mäta mig. Jag har krymt hela 2 centimeter, nu är jag 180 cm lång.. På tok för långt ändå men aja.. :P


Nu så ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. :)

♥ Passfoto;

God morgon.

Vaknade för ca en timme sen, var i duschen, fixat mig och ska bara äta frukost innan jag drar till Väsby för att möta Jenna i infra city efter att hon varit på ett lunchmöte. Sedan drar vi till polisen i Sollentuna eftersom att jag ska fixa pass. Efter det vet jag inte vad som händer. Tar dagen som den kommer helt enkelt men vädret ser inte bra ut.. Har  med mig paraply ifall att det börjar regna.

Ha en bra dag

RSS 2.0