♥ Change;

"Ut med det gamla och in med det nya" - säger man inom heminredning. Håller på att skruva ner min säng och möblerar om rummet lite för imorgon ska jag nämligen få en ny säng, en dubbelsäng dessutom! Blir mega naaaajs!!! :D En liten tidig födelsedagspresent till mig själv!

Senare ikväll kommer Jassa och vi ska kika på hotell! :D Haven't seen her in a while, så det blir excited! ♥

♥ Love music;

Musik är det bästa som finns på denna jord!!! I RÅLOVE IT ♥


♥ Plugg;

Kom precis hem efter att ha varit i skolan. Plugget kändes väldigt off idag, lite väl länge tyckte jag trots att jag började 11.40 och kom hem i god tid så är jag stressad!
Har fått en del läxor och grejer bara sådär poff! Hinner inte rikigt med känner jag men det är väl bara nu i början som det känns så, hoppas jag i alla fall. Nu ska jag plugga engelska b som vi har tills imorgon. Detta var svårare än vad jag trodde..


Dessutom var det lite roligt när jag fick mitt röstkort i brevlådan idag. Trots att jag inte är så insatt i politik så var det är rolig känsla när det stog mitt namn på kuveret för första gången. MAKT! hihi^^


♥ Terapi nästa?;

God morgon.

Hur kan man bli arg när man ska öppna locket till marmeladsburken? Jo, för att det inte går!! Haha
Snacka om min aggressivitet ökat bara för små ting... Weird! Haha, fast vem som helst skulle bli skogstokig om marmeladsburken inte gick att öppna när man verkligen är sååå sugen på att ha det på en macka. Då blir det problem!
Aja, men fick upp burken tillslut.. Här behövs det inga starka karlar inte, när man kan uttnyttja sin egen styrka istället för att spela hjälplös. Självständighet!

Nu ska jag fortsätta äta frukost och sedan lyssna på musik innan jag drar vid 11. ;)

Ha en bra dag alla!

♥ Söndagskväll;

Tjena!

Håller nu på att rensa bland bilder, lägger upp bilder på facebook och lyssnar på musik.
En ganska så lugn kväll med andra ord. Måste bara hänga upp tvätten, sen kan jag ta't lungt resten av kvällen!

Imorgon är det skola igen. Börjar dock 11.45 eftersom att psykologikursen är framflyttad till vårterminen. Synd men härligt är börja sent på en måndagmorgon! :D


btw, kika in min foto-blogg: hheartbeatsphotographs.blogg.se

♥ Hemfärd;

God morgon!

Igår hade vi det också skoj, fest hela helgen...Typ..
Om ca 1 timme ska jag åka hem. Tvätta och sådant inför skolan imorgon. Ännu en lång vecka framför mig. Längtar redan till nästa helg!

Kommer antagligen inte lägga upp några bilder från helgen, men kanske.. Får se om jag fångat någon bra bild som är värd att lägga upp. :)

Hej så länge!

♥ Najs!;

Let's party, paaaaarty!! :D

♥ Thank god it's friday!;

God morgon.

Här sitter jag och äter frukost som vanligt vid denna tid. Hoppade in i duschen tidigt imorse och sedan packade ner kläder jag ska ha med mig i helgen. Sprang runt som en galning! I helgen blir det paaaarty!! :D

Igår kom jag att tänka på att det är exakt 1 månad kvar tills jag fyller år!? Hjälp vad tiden går fort! Men jag älskar verkligen födelsedagar, speciellt min egen då dagen bara får handla om mig. ^^ Höhö.

Ha en bra dag/ helg! Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket förrän på söndag kväll när jag kommer hem.


♥ Snart äre fredag;

Tja.

Kom hem för lite över en halvtimma sen. Sitter bara och degar i min säng och ska väl snart börja med maten.
Denna dag har gått väldigt fort trots håltimmen på 2 timmar. Tur att det finns en stort köpcentrum att gå och titta i när man har tid. :)

Senare ska jag bara chilla. :)

♥ Tired obviously;

God morgon.

Kul att jag trodde att micron var sönder när jag ska göra gröt. Sen inser jag att jag tryckt på fel knapp....(a) Är man trött, så är man! haha

Nu sitter jag i alla fall och äter min goda gröt tillsammans med en ostmacka och ett glas juice.
Ska om ca 25 minuter bege mig till skolan för ännu en lång dag. Kommer ha världens håltimma mellan 9.45 till 12.05. Men ska även äta lunch därimellan men det är ändå en lååång håltimma...Suck!


♥ Röra;

Känner mig nästan tvungen att städa mitt rum. Enligt mig måste allt vara på sin plats! Stökigt finns inte i min rosa värld. Har dock precis fått undan min disk vilket resulterade i att mina händer ser ut som russin. Har tagit på mig handkräm. Får se om det fungerar.

Efter skolan var jag i Väsby centrum med Ida, Micha och Shejla. Vandrade in på Stadium och köpte mig ett par svarta mjukisbyxor. Det var länge sen! :)

Om ett tag ska jag börja laga dinner. Typ tagliatelle, köttfärsbiffar och någon god sås. Det blir nog bra. :)

♥ Onsdag;

God morgon.

Uppe med tuppen jag ändå fast det är sovmorgon. Har redan varit och duschat och har fixat en meganyttig frukost och väldigt mättande dessutom känner jag.

Börjar 11.45 idag med historia och sedan har jag naturkunskap. Ingen idrott ska vi ha på onsdagar fram till höstlovet då vi har fått ett skriftligt arbete att arbeta med. Det ska bli kul att sitta och skriva skolarbeten igen framför datorn. :)

Nej nu ska jag äta upp min frukost och fortsätta lyssna på musik. :)

Ha en bra dag.

♥ Regn;

Tja!

Kom hem vid kvart över 4. Vi fick sluta tidigare på engelska b lektionen.. Vi typ bara läste och sådant. Har redan fått läxa, kul tycker i alla fall jag. Det började spöregna riktigt ordentligt när jag precis kommit innanför dörren. Tur att man slapp den skuren.

Nu så ska jag sätta mig ner och kolla i H&M katalogen medan jag lagar käk. :)

♥ Tisdag;

God morgon.
Här sitter jag och äter frukost och vädret är tråkigt. Visst känns det som om hösten börjar komma snart? Det är redan kyligare luft. I like!

Asså igår kväll slocknade jag direkt efter CSI NY. Bums bara så sov jag. Jag antar att det kommer vara med trötta kvällar hädanefter.. Känns som att man lägger sig och sover direkt när man kommer hem och sedan upp igen och det är en ny dag..

Om 10 veckor drar jag och Jassa till PARIS!!!! Tänk att det var 21 veckor sedan vi började planera. Heeeelt sjukt vad tiden går fort!!! But I like it!!! :D

♥ Måndagskväll;

Det är alltid måndagskvällar man är som tröttast.. Haha, undrar varför?
Har precis varit inne och duschat och hängt upp tvätt. Om ett tag ska jag se på CSI NY som visas på kanal5 kl 21 och sedan sooooova! Älskar sömn just nu och det är bäst att få så mycket som möjligt för att orka med dagarna i skolan. :)

Saa ya tomorrow! Klart slut.

♥ Ne-Yo - So Sick (Female Version);


♥ Kalabalik;

Tja!

Kom hem för ett litet tag sen och är helt totalkörd! Snacka om att dagen gått i evigheter.
Jag tror definitivt att jag kommer gilla psykologi lektionerna och historia lektionerna. Coolt! Och framför allt intressant..

Aja, nu kan jag snacka i evigheter.. Hejsvejs!

♥ Måndag;

God morgon. Nu känner jag mig utvilad efter helgens två fester. Sov i hela 7 timmar.

Måndag, ny vecka och ny dag samt den första dagen i skolan sedan mjukstarten förra veckan.
Idag blir det en lång dag men hopaps att den blir intressant då vi ska börja med nya ämnen som psykologi, naturkunskap, historia osv. :) Kommer nog var väldigt slut när jag kommer hem vid halv 5.. Aja, that's life I guess.

♥ Bröllop;



Brudparet: Johnny & Emma Grannas
Foto: Taget av mig


♥ Bröllop/bröllopsfest;

God morgon.

Igår var jag på Emma och Johnnys bröllop. Jag sjöng "Du är allt" i kyrkan. Det gick jättebra.
Festen efteråt var ännu roligare. Alla hade det skoj. Vi åt trerätters middag. Mätt blev man. Roligare blev det på dansgolvet senare på kvällen när nästan alla dansa. Fågeldansen var hur krånglig som helst! Haha
Lärde mig dessutom bugg och sånt. Det var kul även fast man blev väldigt snurrig. Drack bailyes, jägermiester och whisky för första gången igår. Alltså wiskyn smaka bensin tyckte jag men den var väldigt uppfriskande i halsen må jag säga. Haha det blev efterfest här efter bröllopet. Har typ inte sovit någonting inatt, skola imorgon då...VÄLDIGT TAGGAD! haha NOT!

Ett fåtal bilder kommer sen. :)

♥ Fredag;

Ja, Human Target har jag inte den blekaste aning om vad den handlade om...Kanske för att jag somnade 2 minuter efter att den börjat.. Hmm, finns nog ingen repris på det. Vad synd! Hade verkligen sett framemot att se den nya serien. Kan man börjar från det andra avsnittet tro? Får se nästa torsdag och det är helt osammanhängande.

God morgon.


Självklart vaknar man när klockan precis slagit halv 7. Borde egentligen inte ställa klockan eftersom att jag vaknar samma tid ändå. Men bara för att jag inte ställer klockan då så vaknar jag säker inte.. Skumt!

Har ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och sedan packa ner allt som jag ska ha med mig inför helgen.

♥ Tv-kväll;

God kväll!

Själv är jag redan supertrött efter att ha stigit upp halv 7 sen igår vilket är väldigt tärande på mig eftersom att jag inte är van tydligen, att vakna tidigt. Har därför tagit små "naps" under dagen när jag kommit hem vilket resulterat att jag inte kan sova på kvällen, ligger och kollar på klockan och räknar ner hur många timmar och minuter det är kvar tills det är dags att stiga ur sängen. Stressande verkligen! Men ikväll blir det inte så eftersom att jag nämligen är ledig imorgon om jag inte redan nämnt det?? Snacka om att man verkligen behövde en "små start" på skolan.. Krävande!

Aja, om mindre än en halvtimma så börjar CSI MIAMI som jag definitivt måste kika på! Det är ju nya avsnitt.
Efter det så börjar ett nytt program som heter HUMAN TARGET, vilket också verkar väldigt intressant enligt reklamen på tvn dårå men skenet kan lätt bedra.. Återstår att se. :)

Ha en bra kväll.

♥ Yiruma - River Flows In You;




Detta är supermega bra! Snacka om väcka känslor omkring en själv, samtidigt väcker det ett lugn inuti mig. Härligt!

♥ Strong;



jag ÄR starkare än du!





♥ Rubrik?!;

Tja!

Kom hem för ca en halvtimma sen. Har varit en ganska så rolig dag trots att den varit lång. Har precis insett att jag verkligen kommer se framemot historia som vi ska ha nu. Började idag med att skriva ett personligt brev till läraren om mig själv, intressen, framtidsplaner, vad jag tycker om historia och hur jag tycker hela ämnet ska redovisas men typ läxor, muntlig redovisning, skriftligt prov osv.. Det är mycket det. Tur att man ändå har valmöjligheten att välja hur man vill lägga upp kursen. Hoppas klassen håller med om hur jag vill att kursen ska gå till. Det blir säker bra. :)

Inga läxor ännu, tack och lov för det. Börjar kanske rulla in nästa vecka..
Imorgon är jag ledig pga inställda lektioner och så hade vi lektionerna som vi egentligen skulle haft imorgon, tog vi idag. Det var chill!

Så imorgon ska jag ta bussen till min moster för att förbereda inför ett bröllop som sker på lördag. Ska hinna öva en gång till i kyrkan också så att det stämmer med allting. :) Det ska bli kul!

♥ Torsdag;

God morgon. Här är man uppe med tuppen ytterliggare en dag. Är en aning segt men det blir nog bättre nästa vecka.

Nu sitter jag och äter frukost. Juice och två mackor med ost. Ska snart börjar fixa iordning mig då jag ska dra till bussen i regnet om ca 25 minuter. Idag ska jag verkligen inte glömma paraplyt med tanke på att det regnar väldigt mycket och jag har inte lust med att ta på mig jackan när det är så fuktigt ute..

Har inte en blekaste aning när jag kommer hem. Beror helt på när vi slutar.. Men men.. Ha en bra dag! :)

♥ Ont!;




Bilden säger allt... Har haft huvudvärk sen jag kom hem. Det var bara att lägga sig på sängen och koppla av. Dessutom så fick jag mig lite sömn på ca 30 minuter. Inte särskilt utvilande direkt men det hjälpte och huvudvärken släppte. Är väldigt slarvig med vatten och sånt. Det var kanske orsaken till att jag hade ont i huvudet och att jag inte hade ätit sen lunch. Fick i mig mat tillslut men vid 7 snåret.. Kanske inte så bra men men..

Ikväll blir det att sova tidigt eftersom att jag ska upp halv 7 och dagen börjar med en svenskalektion och sedan gympa. Ska bli kul... Not! Aja... :)


Bild lånad från google.se

♥ B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes;


♥ First day back;

Tja.

Nu har jag kommit hem. Första dagen gick väl galant men är inte så glad över det pressiga schemat men jag antar att det är en del av att gå på gymnasiet. Imorgon ska de riktiga lektionerna starta igång men bara för att några lärare är och hjälper ettorna så blev det inställda lektioner, dock så har jag ett par lektioner imorgon och slutar vid tre...Hmm... Tuff vecka haha.. Men på fredag är jag dock ledig pga inställda lektioner. Sen blir det bröllop i helgen.  :)

Nu ska jag chilla framför tvn medan man kan, sen kommer läxor och uppsatser förgylla de lediga timmarna efter skoltid.. Hmm... I'm back!

♥ Back to school;

God morgon.

Första gången jag klivit upp såhär tidigt på morgonen under sommarlovet. Har redan börjat ta fel på klockan och gick upp 45 minuter innan jag skulle upp. Skulle dock inte ha något emot att vara ledig en vecka till. Har inte riktigt hunnit förbereda mig på att sommarlovet är slut, att ledigheten är slut. Sommarlovet tycker jag är lite för långt eftersom att man kommer ur balans med skolans rutiner och hinner precis börja anpassa sig att vara ledig och så börjar skolan helt plötsligt. Skönt att det snart är helg då. :P

Ja, antagligen får vi schema och sånt idag kan jag tänka mig. Har kikat på mitt schema på nätet och det var ingen vacker syn direkt... :/

♥ Back home;

Hej.

Jassa och jag har varit iväg till min moster sen i söndags och vi kom hem idag. Bara tagit det chill, övade lite på att sjunga till E och Js bröllop som sker på lördag. Va och yra i Västerås en sväng igår.. Ja, tagit det lugnt med andra ord..

Skolan börjar imorgon !?!?! Har längtat så men har inte hunnit smälta det dock.. Och mitt schema, oj, oj, oj! Kommer bli katastrofalt! Haha
I alla fall så blir det bara att dra sig till skolan och ha upprop eller vad man säger. Tror dock inte att skoldagen håller på längre än till 12.
Snart måste man börja anpassa sig igen efter tider, läxor och framför allt att vara utvilad, pigg och glad! Kommer nog ta ett tag innan man kommer in i rutiner igen men det SKA gå!

♥ Away tomorrow;

Tja!


Just nu sitter jag och kikar på Sommarkrysset som pågått ett tag. Flo-rida och Darin är där :D Haha
Ska senare hoppa in i duschen och packa färdigt för imorgon då jag först ska hem till Jassa då hon bjuder på frukost. Sedan drar vi till bussen som åker vidare till Enköping. Där ska vi vara till på tisdag. Kommer säkerligen inte kunna skriva något mer inlägg än detta innan tisdag.. ;) Sen på onsdag börjar skolan! Gaaah! Haha

Kanske ska lägga mig lite tidigare nu ikväll så att jag får igen lite sömn. :)


♥ Eminem Ft. Rihanna - Love The Way You Lie;


♥ Dag/kväll med Jenna;

Gårdagen: Jag tog en promenad upp till ICA för att möta upp Jenna som kom med bussen. Hon handlade lite och så drog vi hem till mig. Hon färgade mitt hår svart, som jag btw är väldigt nöjd med. Vi bakade kladdkaka. Ett recept som jag har när man tillagar den i mickron. Tar endast 6 minuter. Smidigt!

Vi sjöng karaoke ett tag också innan färgningen. Vi gick ut på promenad, tog bussen till Märsta Centrum, gick ut igen för att fota och tidigare under dagen hade jag gjort en vitlöksdipp med chili och paprika pulver som stog och drog i kylen i ett par timmar. Den var väldigt god till morötterna och gurkskivorna som vi åt senare på kvällen till film. :) Mysig, mysigt och bara chill.. :)








♥ Fredag den 13e;

God morgon. Som alla vet är det fredagen den trettonde idag som också inträffar en till tre gånger varje år, som vi kallar för "otursdag". Det finns några teorier på Wikipedia.org om du vill läsa mer.

Idag ska Jenna komma hit då jag är ensam hemma. Vi ska bland annat laga mat och se på film. Vi hoppas på att det blir en turdag istället för en otursdag. Tur med vädret, maten och sådant. Jenna ska även färga mitt hår mörkt nu innan skolstart sådär. Det blir nog bra i alla fall. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite innan hon kommer hit.

Vad ska du göra en dag som denna?

♥ Torsdag;

God morgon, eller god eftermiddag kanske man säger nu.

Har precis städat och ska nu hoppa in i duschen, Puuh vad jobbigt o städa!!

♥ Kväll;

God kväll alla!

Just nu sneglar jag lite på SYTYCD på kanal5. Diggar verkligen AdéChiké. Han är verkligen grym på att dansa!
Ska senare krypa ner i sängen och se på CSI NY som börjar 23.00.

Imorgon blir det städning och tvättning som gäller för hela slanten, innan Jenna kommer hit på fredag när mamma sticker till sin syster och jag har sällskap av Jenna till på lördag kväll. Då ska vi bland annat se på film, sjunga för fullt och dessutom som grädden på moset äta god mat. Trots att det är fredagen den 13e så blir den nog lyckad ändå..Hoppas jag...^^

♥ Onsdag;

God morgon.

Igår var jag ganska så seg. Kände mig tröttare än vanligt så jag råkade somna men i endast 20 minuter sen kom min mamma in till mig. Kändes som om jag skulle bli sjuk igen. Inte bra.

Kollade mycket på hundvalpar igår och min kusin erbjöd sig att hjälpa mig hitta en hundvalp. Vad snällt. :) Får se hur sökandet fortsätter, om det blir någon hund senare i år eller något.

♥ Väsby;

Tja!

Åkte iväg tidigt imorse till stationen då jag mötte upp Jenna och hennes syster Sanna. Vi åkte sedan till Väsby Centrum där Jenna skulle in på trafikskolan och betala för körlektioner. Gick runt i centrum där och sedan hem hit till Märsta. Ett irritationsmoment för de andra var att jag hickade hela vägen hem.. Haha, inte bra alls för min hals.

Nu ska jag bara ta det chill o ha en skön, soft-dag!

♥ Pic;



http://hheartbeatsphotographs.blogg.se


♥ Recept: Kärleksmums ♥ ;

Kärleksmums


150 gram smör eller margarin
2 st ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 msk siktad kakao
4,5 dl vetemjöl
1,5 dl mjölk



Glasyr

150 gram smör eller mjölk
3 msk - 4 msk kallt kaffe
2 msk siktad kakao
4 tsk vaniljsocker
7 dl florsocker


Garnering

Kokos eller pärlsocker.



  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Smält matfettet och låt det svalna.
  • Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölken och matfettet.
  • Häll smeten i en smord och bröad långpanna/form.
  • Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter. Låt kakan svalna.
  • Smält under tiden matfettet till glasyren. Tillsätt de övriga ingredienserna under omrörning.
  • Bred glasyren på kakan. Strö på rikligt med kokos eller pärlsocker. Skär kakan i lagom stora bitar.

 

(Källa: recept.nu, bild: lånad från google.se)



♥ Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love;


♥ The night before;

God morgon.

Igår kväll såg jag på "Farliga sinnen" med Michelle Pfeffier som visades på TV4+. Det är en superbra film som jag sett flera gånger. Kul att det gick på tvn.

Vid 23.30 igår började det åska och blixtra hur mycket som helst. Dock hade det redan regnat hela dagen så jag trodde inte att det skulle bli något åskväder. Hatar när det åskar på natten när det är mörkt. Ogillar åskan som tusan. Det är det höga mullret jag ogillar starkt. När det blixtrar är det inte samma känsla för då hör man ingenting och självklart håller jag mig inomhus när det händer.

Imorse vaknade jag kl. 7. Är bra antar jag eftersom att jag snart börjar skolan igen vilket innebär väldigt tidiga morgnar. Även om jag är en morgonmänniska gillar jag att kunna sova länge.

♥ Tidsfördriv: Frågor & svar;

Om dig
Namn:
Angelica
Ålder: 18, snart 19 nästa månad.
Smeknamn: Anci, Ancs
Syskon: Ett par stycken
Sysselsättning: Sommarlov just nu, börjar snart i skolan igen på andra året på barn och fritidsprogramet
Bra egenskaper: Omtänksam, snäll, glad, säger mina åsikter
Dåliga egenskaper: Lätt irriterad, avbryter folk allt för ofta, otålmodig
Linje/klass: Barn och fritidsprogrammet
Hårfärg: Ljusrött/brunt
Ögonfärg: Brun/gröna
Skostorlek: Varierar väldigt mycket beroende på skor och material

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Svart linne och blåa shorts
Vad använder du just nu för skor: Är barfota just nu
Favoritfärg på kläder: Svart, men det varierar också mycket beroende vad det är för klädersplagg

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Johanna
Du delade en drink med: Min moster
Du gick på bio med: Jenna, vi såg SATC2
Du gick på stan med: Jenna
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde:
Sean Banan - Skaka rumpa!
Film du såg: Material Girls igår kväll
Mat du åt: Köttfärsbiffar med potatis, brunsås och inlagd gurka.
Känslan: "Jag har tråkigt"
Resa: Början på juli, dagskryssning till Åland med Jenna
Glädje: Idag när jag häntade ut min höstjacka
Dröm: I natt tror jag, men kommer inte ihåg vad den handlade om
Boken du läste: Har precis börjat med boken "I skuggan av värmen" av Lotta Thell
Personen du träffade: Jenna
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Jenna
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig köpt korv på 7-eleven
Gången du var utomhus: Igår
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag
Saken du köpte:
Min höstjacka

♥ Saturday;

God morgon, god morgon. Här vaknar man sent och sover bort dagen. Hehe.
Idag vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har inget planerat och så direkt. Ska däremot hämta ut min "höstjacka" som kommit med posten. Lägger eventuellt upp en bild senare, kan inte lova nånting.

I alla fall, ni som har en dag planerad - Ha en bra dag! Och ni som inte har planerat något för idag, ge mig tips om vad som kan finnas och göra hemma. :)


♥ Film-tittande;

Ja, det har blivit en hel del film-tittande nu när jag varit hemma och softat. Behöver dock uppdatera filmerna i DVD-hyllan eftersom att en del filmer har jag sett så många gånger att jag tillslut tröttnar på att se dom och vill se lite mer nyare filmer. Måste hålla utkik efter 3st för 99:- DVD-filmer som så småningom går att införskaffa.

Nu blir det mer film. Har inte bestämt mig riktigt än för vad jag ska se men det blir väl en komedi-rulle som vanligt. :)

♥ Ny bloggdesign;

Välkommen till min blogg med en ny design gjord av Jenna. Hon är jätteduktig på design!
Är väldigt nöjd. Trodde inte att gult skulle passa designen men men. Tack i alla fall :)♥

♥ Umgås;

God morgon alla!

Idag är jag uppe med tuppen. Första gången jag behövt ställa klockan i sommar. Haha.
Ska om ca 1 timme dra till centrum för att möta upp Jenna som kommer hit idag. Vi ska börja med att handla typ och sen drar vi hem till mig. Vi kommer antagligen också vara ute en del pga det fina vädret som kommit fram bland regnmolnen. :) Det blir nog en bra dag.

Ha en bra dag.

♥ Torsdag;

Tja!

Ida åkte hem för ett tag sedan efter att vi varit ute på promenad och fotat en hel del. Svalkade fötterna i iskallt vatten i ett damm-liknande vattenfall som finns i parken. :)

Här kommer lite bilder.





♥ Ut;

God morgon.

Just nu har jag precis duschat och hunnit äta frukost. Ska snart fixa iordning mig då jag ska till stationen för att möta upp Ida som kommer med tåget. Vi ska umgås och ha det skoj. Kanske ut på en promenad i det fina vädret och fotografera. Det var ju som sagt ett tag sen. :)

Ha en bra dag.

♥ Boring;

God morgon.

Vaknade för lite över 1 timme sen och skulle faktiskt kunna gå och sova igen, bara för att det är så mörkt i mitt rum där jag sitter och dels för att det spöregnar ute och det har det gjort i princip hela natten så att man vaknar. Var vaken mellan 4.11 - 5.30 i natt. Nu när jag äntligen inte har vaknat någonting på nätterna sen skolan slutade har det bara på den senaste veckan börjat igen. Antagligen för att skolan börjar om 14 dagar exakt.. Börjar känna mig en aning stressad angående det dock ser jag sjukt framemot att få börja igen!! :D

Idag så har jag inget planerat men tänkte bland annat ta och städa lite.  Det behövs verkligen eftersom att jag knappt varit hemma under hela sommarlovet och de få dagar jag har varit hemma har inte mina tankar gått åt städningen direkt. Men nu när det finns tid kanske det är bäst att ta tag i det, så har jag det gjort..

Vad gör du idag?

♥ Recept: Cheesecake;

CHEESECAKE

Se först till att ha en sockerkaksform med avtagbar botten innan du börjar baka!

2 dl grädde
3 ägg (äggvitan vispas själv till skum)
100gr philadelphia ost
½ dl socker
1 tsk vanlijsocker
2 krm kanel
digestivekex


  • Rör osten och äggulorna
  • Blanda i socker och vaniljsocker
  • Häll i äggvitan och till sist grädden
  • Krossa och blanda digestivekex med kanelen, lägg i botten på formen.

GARNERING


Garnera med lite krossat digestivekex eller frysta bär och låt kakan stå i formen i frysen 3-5 timmar innan det är dags att ta fram.


(Cheesecake innan frysen)

Smaklig måltid!

♥ 3 augusti;

God morgon.

Wow, redan 3 augusti. Tiden bara flyger förbi! But I like it! Kan knappt vänta tills hösten börjar rulla in då bladen på träden först ändrar färg och sedan ligger på marken. Hösten är nog min favoritårstid. Inte för varmt och inte för kallt. Dessutom är det en ganska mysig period. Och inte nog med det, det kommer även finnas mycket att fota. :) Det gillar vi!

Vilken årstid gillar du mest?


Bild lånad från Google.se sökord höst.

♥ Bakning;

Tja!

I detta tråkiga men också väldigt sköna regnväder så ska jag ställa mig och baka tigerkaka bara för att fördriva tiden en aning. :)

Just nu lyssnar jag på Spotify. Känns som om det var evigheter se jag var hemma och verkligen tog det lugnt och lyssnade på musik.. Men nu så. :)

♥ Uppdatering;

God morgon.

Igår kom jag och min familj hem efter att ha spenderat tid med släkten sen i onsdags. Och i onsdags tog jag förhoppningsvis det sista kvällsdoppet. Nu börjar det bli kallt i vattnet. Klippte även min mamma och moster till korta frisyrer. Det blev bra och det var kul att klippa.. Måste börja ta betalt asså. Och i fredags tog vi bilen och drog till kumla och besökte min morbror med familj. Min lillasyster tatuerade sig där också för ett billigt pris. Det blev bra.

Tiden har gått så fort och snart börjar man skolan igen då. Ser faktiskt framemot det!!


Tiden som är kvar av sommarlovet ska jag bara ta det lugnt förhoppningsvis och ladda betterierna inför ett nytt spännande skolår. :)

RSS 2.0