♥ 20 år!

Idag är det min stora dag, jag fyller 20 år! ÄÄÄÄNTLIGEN!! Hahah ^^
Har hittils haft en bra dag. Vi i klassen fick in fika av våra lärare, det var snällt. :)

Dagen fortsätter och jag ska för första gången gå in på systemet och se om jag får visa leg när jag ska köpa vin :) Skulle hellre vilja köpa en Whisky första gången, men det är för dyrt just nu! Men jag lovar, jag SKA köpa en wirre-flarra där snart! :)



Ha en bra dag alla!

♥ Fredag:

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har varken haft tid eller lust att blogga. Men tänker komma med en liten uppdatering.

Bytet av skolan har varit en tuff period. Jag har haft svårt att anpassa mig till en ny klass, ny skola och en ny miljö men det ordnar sig så småningom.


Idag är det fredag och mina sista dagar som en 19 årig tjej är räknade. Om 3 dagar fyller jag 20 år och lämnar hela stadiet att vara en tonåring och övergår till att kallas vuxen. Känns underbart skönt!

På söndag kommer nära och kära hem till mig och min lägenhet för att fira mig med marängtårtor som jag faktiskt själv ska försöka mig på att baka. Haha, det blir nog en rolig dag ändå. :)


Ha det bra alla som läser!


♥ Byte:

Ahapp, så har man bytt skola vare sig jag ville det eller inte så var jag tvungen till det. Eftersom att skolan inte gav mig busskort som utlovat. Har spenderat över 500 kr på smsbiljetter till och från skolan och det fungerar inte så idag var jag och skrev ut mig från skolan.

Igår vad jag och besökte min nya skola. Det var rätt okej faktiskt. Tur att jag bara har 8 månader kvar till den efterlängtande studenten! Det kommer gå fort.. Hoppas jag!

Ja, allt är okej och jag lever fortfarande. :) Lite uppdate på sista tiden. Jag stormtrivs fortfarande i min tjusiga lägenhet!



På återseende...!

RSS 2.0