♥ Midsommar imorgon:

Tja!


Imorgon är det midsommarafton och den ska firas med en liten del av släkten. Vi blir väl ett par stycken och vi ska grilla och leka. Det blir kul. :)
Bilder kommer eventuellt senare. :)


Ha en bra midsommar och sup inte skallen av er!


♥ 14 juni:

God morgon, god morgon!

Var uppe tidigt för att gå ut och springa. Skönt var det i luften och det har inte hunnit blivit så varmt än. Härligt! :)

Det är enormt skönt att ha sommarlov. Det går knappt att beskriva min lycka av att skolan är slut för tillfället! :) Haha. Undrar om det första doppen i vattnet sker snart.. Aa, vi får se. ;)

Ha en bra dag!

♥ 10 juni:

God morgon!

Skönt att få sova ut och vakna pigg! Idag tar Samira studenten!!!  Är så stolt över henne! :)
Ska dit på utspringet kl 13.00 och sedan vidare hem till henne där hon har mottagning fast det är först vid 15.00. Tror dock att jag kommer lite innan 15 eftersom att jag max kan stanna i 1 timme. :) Men all lycka till till henne! :)

Love you! ♥

♥ 8 juni:

God morgon!

Uppe med tuppen. Värmer upp min röst lite eftersom att jag och en tjej som heter Vivianne ska sjunga tillsammans på vår skolavslutning som sker idaaaag!!! Ääääntligen sommarlov! Den är veeerkligen efterlängtad!
Jahapp, bara 1 år kvar då på gymnasiet. Börjar i höst och flyttar även hemifrån till hösten. Så underbart! :)

Hoppas nu att det går bra för oss att sjunga och med resten av kören då vi ska sjunga ett meadly med låtarna "Somewere over the rainbow", "Ta mig till havet", "Sommaren är kort" och slutligen "Sommartider". Sen är det ju annan underhållning i mellan. :)

Sen så ska jag kika förbi Jennas jobb en sväng. :)

♥ 1 juni:

Hej hej!

Hjälp vad tiden gått fort. Reeeedan 1 juni?!?! Aja, det är skönt!
Hur som helst, sjöng på studenternas avslutning idag tillsammans med skolkören. Fick en biobiljett! Yes! :)

Har packat inför att bo hos min moster hela sommaren och det är mycket kläder! Att kläder kan väga så mycket?!?

Sitter nu och väntar på att pappa med co ska komma förbi och hämta upp mig. Vi ska vara i deras husvagn fram till fredag förmiddag. :) Det blir nog skoj! Har kameran med mig, så jag får se om det blir några bilder. :)

Ciao!

RSS 2.0